Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea : OPEL OMEGA By Dr.ZOZO (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/26150-masina-mea-opel-omega-by-dr-zozo.html)

boropan 22-03-07 14:28

Re: TUNING OPEL OMEGA By Dr.ZOZO

unde ai gasit chrom paint?

Bobby boss 22-03-07 14:34

Doctor ZoZo uimeste lumea iar super frumos bv si felicitari maestre abia astept sa vad ce a iesit felicitarile mele numai respect pentru tine

florin_cars 22-03-07 20:34

Chrome Paint chiar el vinde ..dk bine tin minte..si mai era cineva pe BAZAR ce vindea toate necesarele pt o vopsire completa CHROME.

faina Omega..si knd ma gandesc k a fost lovita grav in TM...acum e refacuta a doua oara si iese ceva foarte fain.
Succes

peter 22-03-07 21:03

prea tare masina..! asta e un adevarat SHOW car....moai..nici nu vreau sa imi imaginez cum o sa arate interioru..

Ciky 23-03-07 08:00

is adevarate toate mashinile lu' zozi trust me....;)

bulldog_cox 30-03-07 10:11

si?ce se mai intampla cu masina?a aparut/va aparea la 4 tuning day?

BT 81 SIM 31-03-07 03:09

Bvvvvvvvvvvvvvvvvvv Dr.zozo .....ffff Frumos ....am Urmarit Tot Topicul ...e Mijto .pakt K Nu Am Putut Sa Vin Si Yo La 4tuning ...sa O Vad Dar A Sa Apara Pozele ..... ;) Nice ,,,am Notat Id Tau Sa Vb Ceva Cu U ...ms Mult Ciao ....

Ovae 14-04-07 19:57

pacat ca nu mai pui poze

Bik3rBoy 15-04-07 17:58

da :( vrem si noi poze... :(

markuletz 18-04-07 19:51

suspans maxim....asteptam noutati....
felicitari pt ce ai realizat pana acuma

TSC-Us 19-04-07 00:40

doc care-i rezultatul...?

in ce stadiu se mai afla?cateva poze ca suntem f curiosi...

R3alArt3 19-04-07 13:13

Hai Mai Zozo Ca Fani Tai Asteapta Un Semn De Viata!!!
Mai Zine Ceva Si Nu Ne Tine In Suspans Mai Pune Ceva Poze Ca Stim Ca Ai Ce Arata

DACIA-Wrc 19-04-07 22:31

pretine cand intru pe aici ma ia cu durere de inima, mai ca fac dracului infarct cand vad ce poti realiza.
sa te tina dumnezo cat mai mult ca trebuie.
numai bine si bafta de la mine in tot ceea ce faci, cand mai am drum pe la oradea imi fac timp sa intru si pe la tine sa te salut.
numa bine

daman 19-04-07 22:42

doctore,am citit acest topic de la inceput si pot spune ca esti un maestru.nu exista cuvinte de lauda.de obicei intru pe topicurile cu Dacia( pt ca masina asta o posed :lol: )dar mi-a atras atentia acest topic si sunt f impresionat de ce ai facut.felicitari si sper sa ne mai uimesti cu astfel de lucrari

Cristi-Nebunu 20-04-07 11:55

Felicitari dr. zozo super misto masina... in tradevar esti meserias... Mai posteaza si tu ceva poze cu masina ca ai ce arata...

OltcitPower 22-04-07 19:03

ideea e ca nu mai scrie pe acest forum...asta din cate stiu eu

cosmin_cosmin_1 23-04-07 08:55

daca nu mai scrie, vor aparea poze spion :)))
mie nu-mi place sfarsitul.

DaBotta 23-04-07 20:37

masina pentru cei care is din oradea , o pot vedea la el la garaj , eu am vazut`o si arata bine , poate intr-o zi trag niste poze ;)

Most_Wanted 24-04-07 09:19

DECI ...
ZOZO ...am auzit ca vorbesti de mine pe acolo ..si ce am auzit e ca ..mai GONIT TU pe mine ....BUN ....sa recapitulam ...NU MAI GONIT TUH ...SI ITI ADUC AMINTE CAT AM TRAS DE TINE ..."""ZOZO TREBUIE SA AJUNG ACASA""""".......si acum tu spui la oameni ca mai gonit ......amintesteti ca am plecat eu ...si ca sa stie si lumea ADEVARATUL MOTIV ...(ca pana acum am tot intreba lumea dece nu am mai ramas ..si raspunsul meu intodeauna era unul simplu ..dadeam din umeri ...) MOTIVUL PELCARII MELE DE LA TINE ESTE CA .....NU MAI REZISTAM IN IMPUTICIUNEA AIA DE CASA NU STIU CUM DE TU POTI STA IN CASA AIA IN HALU ALA ....NU MAI REZISTAM IN STILUL ALA DE VIATA ...lumea nu te cunoaste asa cum esti tuh defapt ....lumea vede pe internet poze cu masinile tale ...si zice ca esti tare ...o luna de zile daca ar sta fiecare cu tine ar vedea cum esti tuh defapt ...stiu ca nu te asteptai tuh din partea mea sa scriu asta aici ....dar credema ca m-am simtit jignit ....asa spui tu despre toti care au muncit la tine....nici nu stiu ce sa mai zic ....parerea mea despre tine ...LA MASINI ESTI ASS .....dar in rest ...esti ......nam cuvinte sa zic ......sory daca te-a deranjat postu asta ..si cu buletinu am tras de tine o gramada de timp sa il trimitI ultima oara am incercats a te sunt .nici la telefon nu mai raspundeai ...2 zile am incercat sa te sun si nu vreai sa raspunzi .(nu esti om de cuvant )..si trebuia sa imi trimiti tot portofelul nu daor buletinu ..(nu aveam eu cine stie ce prin el ..dar poate portofelu ala avea valoarea "sentimentala"..ziceai ca imi trimiti si aripioara aia si tot nu teai tinut de cuvant ...Nu mai am nevoie ....NUMAI BINE ZOZO ......si sa stii ca inainte sa aud ce ai zis de mine ....iti pregatisem si o camera pt 1 mai la MARE .......asta e ....acum iti gasesti tuh prin alta parte ...si daca vrei sa ne intalnim ne intalnim sa vb si fata in fata ....

florin_cars 24-04-07 23:17

auch..that must've hurt :???: :rolleyes2

alexzander407 25-04-07 00:59

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 868042)
DECI ...
ZOZO ...am auzit ca vorbesti de mine pe acolo ..si ce am auzit e ca ..mai GONIT TU pe mine ....BUN ....sa recapitulam ...NU MAI GONIT TUH ...SI ITI ADUC AMINTE CAT AM TRAS DE TINE ..."""ZOZO TREBUIE SA AJUNG ACASA""""".......si acum tu spui la oameni ca mai gonit ......amintesteti ca am plecat eu ...si ca sa stie si lumea ADEVARATUL MOTIV ...(ca pana acum am tot intreba lumea dece nu am mai ramas ..si raspunsul meu intodeauna era unul simplu ..dadeam din umeri ...) MOTIVUL PELCARII MELE DE LA TINE ESTE CA .....NU MAI REZISTAM IN IMPUTICIUNEA AIA DE CASA NU STIU CUM DE TU POTI STA IN CASA AIA IN HALU ALA ....NU MAI REZISTAM IN STILUL ALA DE VIATA ...lumea nu te cunoaste asa cum esti tuh defapt ....lumea vede pe internet poze cu masinile tale ...si zice ca esti tare ...o luna de zile daca ar sta fiecare cu tine ar vedea cum esti tuh defapt ...stiu ca nu te asteptai tuh din partea mea sa scriu asta aici ....dar credema ca m-am simtit jignit ....asa spui tu despre toti care au muncit la tine....nici nu stiu ce sa mai zic ....parerea mea despre tine ...LA MASINI ESTI ASS .....dar in rest ...esti ......nam cuvinte sa zic ......sory daca te-a deranjat postu asta ..si cu buletinu am tras de tine o gramada de timp sa il trimitI ultima oara am incercats a te sunt .nici la telefon nu mai raspundeai ...2 zile am incercat sa te sun si nu vreai sa raspunzi .(nu esti om de cuvant )..si trebuia sa imi trimiti tot portofelul nu daor buletinu ..(nu aveam eu cine stie ce prin el ..dar poate portofelu ala avea valoarea "sentimentala"..ziceai ca imi trimiti si aripioara aia si tot nu teai tinut de cuvant ...Nu mai am nevoie ....NUMAI BINE ZOZO ......si sa stii ca inainte sa aud ce ai zis de mine ....iti pregatisem si o camera pt 1 mai la MARE .......asta e ....acum iti gasesti tuh prin alta parte ...si daca vrei sa ne intalnim ne intalnim sa vb si fata in fata ....

ouchhhh ....

SHOGUN-A8 25-04-07 01:10

Ehhhh..treaba voastra...oricum mi se pare urat ca ai spalat rufele in public..
Dar tu stii cum e treaba..

alexzander407 25-04-07 01:15

Quote:

Originally Posted by SHOGUN-A8 (Post 869621)
Ehhhh..treaba voastra...oricum mi se pare urat ca ai spalat rufele in public..
Dar tu stii cum e treaba..

sa stii ca ai dreptate SHOGUN mi sa parut un mod de al face de ras de a se razbuna ... l-ai facut de ras sa zic asa da nu prea pt ca oameni pe forumu asta il aprecieaza pt pasiunea sa pt masini nu pt curatenia din ograda ...

florin_cars 25-04-07 10:11

cam asa e....insa totusi...sa stim cu cine avem de-a face..in caz de .."colaborare":wink:

Eugen_TL 25-04-07 16:27

a facut in public pt ca si el din cate am inteles tot in public a facut ..in fine este treaba lor ! dar nu inteleg care e problema ca omul sta un de sta ! stiu destui care au masini misto ,bani,haine etc etc si stau intr-un ...de ap ! pe unii chiar nu-i intereseaza unde stau asta e fiecare cu ce-l doar .....

graty 17 26-04-07 07:05

Ce se mai aude de masina???

dj01fad 28-04-07 02:46

masina e super, pragurile, usile, parbrizul, luneta, dar bara... ma abtin

Most_Wanted 28-04-07 14:33

...voi cum credeti ca m-am simtit eu ...a.tunci cand a venit cineva din oradea si mia zis ..."""ia auzi ce zice ZOZO de tine acolo """"" ....si am zis ..pt masini respect ...dar in rest ........asa ca .....daca aveti de gand sa faceti ce am facut eu ....ganditi cu 5 minute mai mult decat am gandit eu atunci ....

DR.ZOZO 29-04-07 21:36

n-am intrat de 2 lumi pe acest topic,ptr faptul ca na-m timp si nici nu mai vreau sa am tangente cu anumiti oameni de cacat ,care vorbesc fara ei.
most-wanted,un cuvant nu ti-am zis cat ai stat la mine ai mancat ce am mancat si eu,ti-am luat tigari in fiecare zi,etc.dar am nevoie de oameni cu ambitie la cea ce fac si sa cunoasca meserie,tu mai batut la cap sa te iau la mine ca te pricepi la cate ceva ,dar nu vreau sa te jignesc dar mai ai mult pana la acel putin.
iar cu buletinul a iesit cam prost,pormoneul meu seamana cu al tau eu nu eram la firma si ma sunat puiu ca a venit cineva la garaj care merge la bucuresti sa til duca,si puiu ti-a scos buletinul din pormoneu si la dat la baiat,eu cand ma-m intors lka firma la-m intrebat pe puiu ca iai dat buletinul si a zis ca da.dupa ceva timp am vazut pormoneul tau tot unde lam pus si iam zis la puiu ca ce p... o facut ca pormoneul e tot aici,si mia zis ca nui al meu pormoneul? si iam zis ca nu al meu e in buzunar.cam asta e ,si am stiut ca o sa ma faci hot.pormoneul e la mine la firma neatins,il vei primi.
iar ref la omega nu mai are rost sa asteptati poze ,datorita alora care imi murdaresc topicul si personalitatea doar din faptul ca MOR DE CIUDA ca nus ca mine.

GAby645 30-04-07 00:14

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 876683)
iar ref la omega nu mai are rost sa asteptati poze ,datorita alora care imi murdaresc topicul si personalitatea doar din faptul ca MOR DE CIUDA ca nus ca mine.

Ai Gandit ca o blonda :lol: :lol: ... Da dovada de maturitate si continua`ti topicul!!

stecherro 30-04-07 02:16

frate nu are rost sa va spalati rufele in public!!fiecare cu p###a masii!toti de pe forum avem in comun o chestie! pasiunea pt tuning si motoare...nu te lasa pagubash doar pentru atat! credema nu merita!acum ce o sa faci renunti la tot nu mai faci nimik?renunti la tot?nu mai faci nici ceea ce teai apucat sa faci?..iartama dar nu merita!!! fii tu ZOZO pe care il stim toti si continuati treaba!viata e asa cum e si cu bune si cu rele...asta e ea....pune poze si arata-ne cine esti cu adevarat si nu cine se zice k esti !! intelegi ?...hai punete pe treaba si dai incolo pe invidiosi si fraeri!!mult noroc!sa auzim de bine;)

kirin 30-04-07 10:54

exagerezi deja...

Quote:

nu te lasa pagubash doar pentru atat! credema nu merita!acum ce o sa faci renunti la tot nu mai faci nimik?renunti la tot?nu mai faci nici ceea ce teai apucat sa faci?.
p.s : iei toate topicurile (de la sectiunea opel) la rand?

LiviuTZ 30-04-07 11:13

Cred ca are nevoie de posturi:))

ruller 30-04-07 12:38

vrem poze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cry:

quick_5hifter 30-04-07 13:44

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by kirin (Post 877260)
p.s : iei toate topicurile (de la sectiunea opel) la rand?

Nu numai Opel :lol:

ruller 30-04-07 23:18

mie imi place tare mult cum arata opelu ...mai vreau poze :( ...succesc in continuare zozo ... tare misto masina !

BT 81 SIM 01-05-07 15:24

nice .......

Mandella 01-05-07 16:33

foarte extravaganta masina, se vedea ca va fi asa din primele randuri de poze,
multa munca depusa si un rezultat pe masura
personal nu imi place bara fata deloc si inca cateva accesorii, --nu sariti pe mine , e doar o parere

dj01fad 02-05-07 00:10

nici mie nu imi place bara, dar asta nu inseamna ca nu admir masina; este chestiune de gust aici; s-a depus multa munca, si se vedea ca si suflet, iar rezultatul este pe masura; abia astept sa vad produsul final; spor la lucru zozo!!!

DACIA-Wrc 04-05-07 09:53

wow shock...atat pot zice

All times are GMT +2. The time now is 19:02.

- Copyright 2026 4Tuning