Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   C20XE vs. K20 vs. VR6 vs. GTI ABF vs. B16A2 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/260044-c20xe-vs-k20-vs-vr6-vs-gti-abf-vs-b16a2.html)

manta_xe 06-07-11 18:40

Re: C20XE vs. K20 vs. VR6 vs. GTI ABF vs. B16A2

GTR scuza-ma ca te intreb, dar tu le cam tragi pe nas ? Si esti capabil de o discutie in contradictoriu in care sa nu faci crize si sa vorbesti frumos ?
Si la link-urile puse de tine, K20 ala numai stock nu e :))) Se vede ca ii usurata la maxim, slick-uri si cu siguranta are muuult peste 230 de cai. Ai ideea cati cai iti trebuie pe o greutate sa spune de 700 de kile, sa faci un timp de 12 secunde ?!
Iar la comparatia honda vs opc pusa de tine ai omis raportul cp/kg, pe care il invoci la comparatia cu ultimul opc. Nu esti deloc echitabil.

Asa disperati ca fanii Hondei mai rar mi-a fost sa vad. Negati realitatea. Daca nu stiti sa acceptati infrangerea mai bine nu va mai dati. V-a batut Bas si la legale si la ilegale, si incarcat si golit, si cu fata si cu spatele. Ce mai vreti ? Nu va mai isterizati ca va plezneste o vena. Toata lumea vorbeste frumos numai voi va turati pe rosu.
Tot va luati de greutatea lui Bas, dar cate masini cu swap honda sunt ?? O gramada. Ii o adevarata industrie cu kit-uri de swap. Si uitati de alte sfi-uri au avut performante bune, daca tot vorbim de curse cronometrate, Opelul Astra albastru KPF a scos 14,1 la Tulcea ( cu admisie si evacuare stock :rolleyes2). Mai este un Cielo alb, care scoate sub 14.
Iar la Calibra vs honda prelude, nu zic ca minti, dar ori era Calibra praf ori nu stia soferul ori n-a vrut sa-i dea. Poftim datele pt masinile stock:
Power [KW(hp)/RPM]: 110(150)/6000 Acceleration 0-62 Mph (0-100 Km/h): 8.5 s (1185 kg)

Power [KW(hp)/RPM]: 98(133)/5300 Acceleration 0-62 Mph (0-100 Km/h): 9.2 s (1193 kg)

HoricutzWSR 06-07-11 18:44

la cate aberatii vezi aici ii greu sa nu faci crize oricum :D

T@zMania 06-07-11 19:18

Quote:

Originally Posted by myky99 (Post 4447822)
cu cate masini cu motoare vr6 sau k20 si mers tu ..personal? sincer!

stiu ca intrebarea era adresata unui alt user de pe pagina asta.
eu am mers si cu civic type r si cu vr6[pus pe vento sau golf3]
in afara de faptul ca type r[k20] era o masina mult mai noua ca si ani,crede-ma ca vr6-le era mult mai placut la condus si cand spun condus nu ma refere doar la sportivitate ci si la mers normal.
asta e strict parerea mea.se simtea vizibil diferentza de cuplu si faptul ca nu trebuia sa ''tragi'' de masina sa plece de pe loc sau sa urce in ture.aici este vorba si de diferentza de capacitate.
acum asta nu inseamna ca honda nu este o masina super ok,eu doar mi-am exprimat un punct de vedere.
basu si-a exprimat punctul de vedere si l-a sustinut cu filmari.posesorii de honda doar au facut scandat si au aruncat cu k k t in celelalte motoare ca na,honda is the best.
ca sa fie meniul complet,saptamana viitoare voi posta niste filme cu vr6 vs honda cu k20.ambele masini din ploiesti.
pana una alta lasati insultele si bataile de joc,si veniti cu fapte,daca tot s-a ajuns o sectiune de provocari ;)
si acum incepeti si injurati,ca de sunteti posesori de honda ;)

alex.panciu 06-07-11 20:22

Quote:

Originally Posted by GTR (Post 4447864)
Noi vorbim de motoare, ziceam sa te uiti la performante de drag la acelasi raport de kg/cp.

Ce-mi arati tu (???), ca un motor de 240 CP bate unul de 200 CP si la un raport de 6.12 kg/PS pentru OPC fata 7.12 kg/PS la TypeR. Multa inteligenta iti trebuie sa-ti dai seama cine castiga.

150 KG nu sunt diferenta mare? :))))) esti paralel cu subiectul. La 2 masini identice una cu o persoana alta cu 3 (+150kg) diferenta este de cel putin o masina pe 400m.

Tocmai am raspuns mai mult inteligentule. De ce sa nu comparam oare OPC cu Focus RS, dupa mintea ta...

Deci saracia aia a ta de masina am avut-o acum vre-o 8 ani si tare bucuros am fost sa scap de ea. Vizibilitate, confort, frane de *** reparatii fara numar, etc.

Inebunesc cand vad capete de bostan care au avut 2-3 saracii de masini in viata lor, le lauda de mama focului si denigreaza masini care nu numai ca nu le-au detiunt, dar nici nu au mers cu ele macar cateva sute de km.

Calibra este un fel de excremet al Hondei, da la fiabilitate pana la sasiu, motoare, finisari, etc.

in primul rand eu te intrebasem inainte ca tu sa raspunzi,dar vad ca nici nu prea stii unde sa te uiti si ar trebui sa pui frana INTELIGENTULE si corsa opc nu este in clasa cu FOCUS RS INTELIGENTULE....vroiam doar sa subliniez ca OPEL CORSA OPC bate masini din clasa superioara.....sunt curios cate masini de peste 150 cai ai avut tu la 20 si ceva de ani,cumparate din banii facuti de tine,nu acum cand te vezi superior si vorbesti in figuri peste toata lumea care posteaza aici.....iti demonstrez in orice fel vrei tu ca am mai multi km cu masini de 400-500 cai decat ai tu.....sunt oameni care pot confirma nu vb.din carti......

ph88bas 06-07-11 20:40

Quote:

Originally Posted by GTR (Post 4447864)
Noi vorbim de motoare, ziceam sa te uiti la performante de drag la acelasi raport de kg/cp.

Ce-mi arati tu (???), ca un motor de 240 CP bate unul de 200 CP si la un raport de 6.12 kg/PS pentru OPC fata 7.12 kg/PS la TypeR. Multa inteligenta iti trebuie sa-ti dai seama cine castiga.

150 KG nu sunt diferenta mare? :))))) esti paralel cu subiectul. La 2 masini identice una cu o persoana alta cu 3 (+150kg) diferenta este de cel putin o masina pe 400m.

Tocmai am raspuns mai mult inteligentule. De ce sa nu comparam oare OPC cu Focus RS, dupa mintea ta...

Deci saracia aia a ta de masina am avut-o acum vre-o 8 ani si tare bucuros am fost sa scap de ea. Vizibilitate, confort, frane de *** reparatii fara numar, etc.

Inebunesc cand vad capete de bostan care au avut 2-3 saracii de masini in viata lor, le lauda de mama focului si denigreaza masini care nu numai ca nu le-au detiunt, dar nici nu au mers cu ele macar cateva sute de km.

Calibra este un fel de excremet al Hondei, da la fiabilitate pana la sasiu, motoare, finisari, etc.

mai nenea GTR
ia zi cu mana pe inima de cate ai lins evacuarea la honda, ai vise ude numai cu honda,
ia zine tu ce masina conduci? ce rezultate ai cu ea? un film ceva? k pe hartie esti campion
bai atotostiutorule , una e teoria si alta e practica
tot zici k masina mea e de *** si opelurile ingeneral, u ce drack de masina asa periculoasa ai? dak ai sta k mine si ca noi sa faci bani sa iti faci o masina competitiva sa transpiri lucrand la ea , vb altfel
dar tu nu cred k sti sa deschizi capota la masina
vino ma cu dovezi clare, cu honda ta nu din america si hondele la altii
te lauzi cu magarul lu altul?
tu sti doar sa demigrezi opelul ata si sa aduci cuvinte jignitoare la adresa noastra.mai gata orestete si nu ami trage pe nas

Toyboy 06-07-11 20:52

rod un moderator sa schimbe titlul cu ceva mai corespunzator pentru ca deja suntem adanc infipti in lanul cu porumb .
:peace:

marutzu_vti 06-07-11 21:03

Quote:

Originally Posted by dRR-XWX (Post 4446268)
prietene... eu cred ca tu esti cel care nu intelege...
daca bate corsa cu c20xeul civicul cu k20 iar o dati in baburi ca corsa e mai usoara :lol:
daca k20 se compara numai cu motoare d-astea de 20 de ani.... e tare... hooonda

ma iar te contrazici cu masinile pe aici nu o sa bata niciodata un c20xe masina mea si u ai vazut cind mam dat cu leturile

ph88bas 06-07-11 21:16

Quote:

Originally Posted by marutzu_vti (Post 4448216)
ma iar te contrazici cu masinile pe aici nu o sa bata niciodata un c20xe masina mea si u ai vazut cind mam dat cu leturile

pe ce te bazezi cand faci aceasta afirmatie?
EU O SA MA DAU IN CEL MAI SCURT TIMP CU FOSTA TA MASINA, DAK NU CHIAR SAMBATA, O SA MA DAU ZIUA SI REZULTATUL O SA IL PUN AICI.ATUNCI SA VAD CE MAI ZICETI DAK C20XE VA FI INVINGATOR

LA TULCEA astra kfp a avut timp mai bun decat astra let si corsa B let, asa ca orice este posibil

marutzu_vti 06-07-11 21:23

Quote:

Originally Posted by Bryan (Post 4447722)
Nu stiu de ce mai discutati, postul asta a pus capat la toata discutia :D

oricum, imi place ca vorbiti numai despre liniute si timpi pe 400 de metri. o intrebare am, voi conduceti masina numai de la 5000 de ture in sus?

un vr6 e de 10 ori mai placut de condus in condusul de zi cu zi decat un k20 care trage doar de la 5000 de ture in sus si nici nu se simte ca are 200 de cai. vad ca voi numai de liniute stiti

pai vezi filmarile mele ca plec din 2000 de ture si cum trage nu la 5000 cum zici tu ca la 5000 cam greu so mai vezi:lol::lol::lol:

ph88bas 06-07-11 21:29

Quote:

Originally Posted by marutzu_vti (Post 4448257)
pai vezi filmarile mele ca plec din 2000 de ture si cum trage nu la 5000 cum zici tu ca la 5000 cam greu so mai vezi:lol::lol::lol:

eu nu zic k nu treage si k nu are putere, dar o sa vad pe strada care e mai rapida k asa din vb toti sunt campioni

marutzu_vti 06-07-11 21:32

Quote:

Originally Posted by ph88bas (Post 4448246)
pe ce te bazezi cand faci aceasta afirmatie?
EU O SA MA DAU IN CEL MAI SCURT TIMP CU FOSTA TA MASINA, DAK NU CHIAR SAMBATA, O SA MA DAU ZIUA SI REZULTATUL O SA IL PUN AICI.ATUNCI SA VAD CE MAI ZICETI DAK C20XE VA FI INVINGATOR

LA TULCEA astra kfp a avut timp mai bun decat astra let si corsa B let, asa ca orice este posibil

ai sa vezi o sa vin eu acolo sa ma dau cu tine ca sa conduc eu asa ca mai mestereste la ea astea 2 zile si ne dam seara nu ziua pe caldura cum vad ca tiai dori tu

ph88bas 06-07-11 21:36

Quote:

Originally Posted by marutzu_vti (Post 4448284)
ai sa vezi o sa vin eu acolo sa ma dau cu tine ca sa conduc eu asa ca mai mestereste la ea astea 2 zile si ne dam seara nu ziua pe caldura cum vad ca tiai dori tu

dupa tine asa crezi k numai motorul tau trage mai slab cand e cald afara?:rolleyes2 aveam pretentii de la tine
era vb sa filmam ziua k sa se vada clar

marutzu_vti 06-07-11 21:37

voi vorbiti ca vati dat cu amadeus si la batut ala cu dricu eu nu cred asta dar o sa vedem sambata si din cate stiu masina era ridicata de bot si soferu nu o cunostea asa ca pentru mine nu este ok rezultatul acela ca si al meu de le arad cind nu cunosteam masina si plecam din 4000 de ture pe ud si tot scoteam 14,1 asa ca sa schimbat mult situatia de atunci o sa vedeti astia cu opelurile nu am nk cu opelu dar nu este de categoria hondei sincer

marutzu_vti 06-07-11 21:38

Quote:

Originally Posted by ph88bas (Post 4448296)
dupa tine asa crezi k numai motorul tau trage mai slab cand e cald afara?:rolleyes2 aveam pretentii de la tine
era vb sa filmam ziua k sa se vada clar

o sa se vada ca eu cind mam dat cu leturile mam dat la 12 noaptea si se vedea si avem camere cu blituri nui problema asta

T@zMania 06-07-11 21:38

Quote:

vezi ca pana una alta fosta ta masina a luat bataie de la un citroen diesel ;)
si la arad te-a batut in finala un vr6....:):):):):)
si acum sa fim seriosi...masina ta probabil era avion la craoiva,unde competitorii de clasa ei erau mult sub nivelul celor din ploiesti.asta e crudul si durerosul adevar!

ph88bas 06-07-11 21:44

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 4448311)

bai taz ce ai? ai inebunit? nu are cum? nu avea benzina buna, a batut vantul din fata la el , soferul nu a fost bun si un camion de scuze made in honda
nu are cum domne sa piarda honda ce aveti sunteti nebuni?
sa vezi frate cum merge aia din amerik mori, hondele de la noi sunt slabite d ela soare, trebuiesc revergorate:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

marutzu_vti 06-07-11 21:44

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 4448311)
si acum sa fim seriosi...masina ta probabil era avion la craoiva,unde competitorii de clasa ei erau mult sub nivelul celor din ploiesti.asta e crudul si durerosul adevar!

traim toti si o sa vedem pina atunci sinteti mai buni :lol::lol::lol::lol::lol: sper sa fi si u cu masina ta sa ne dam sa vedem cum este si cu vr6

marutzu_vti 06-07-11 21:46

Quote:

Originally Posted by ph88bas (Post 4448328)
bai taz ce ai? ai inebunit? nu are cum? nu avea benzina buna, a batut vantul din fata la el , soferul nu a fost bun si un camion de scuze made in honda
nu are cum domne sa piarda honda ce aveti sunteti nebuni?
sa vezi frate cum merge aia din amerik mori, hondele de la noi sunt slabite d ela soare, trebuiesc revergorate:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

revergoreazo pina sambata ca te vei face de cacao;)

ph88bas 06-07-11 21:49

Quote:

Originally Posted by marutzu_vti (Post 4448300)
voi vorbiti ca vati dat cu amadeus si la batut ala cu dricu eu nu cred asta dar o sa vedem sambata si din cate stiu masina era ridicata de bot si soferu nu o cunostea asa ca pentru mine nu este ok rezultatul acela ca si al meu de le arad cind nu cunosteam masina si plecam din 4000 de ture pe ud si tot scoteam 14,1 asa ca sa schimbat mult situatia de atunci o sa vedeti astia cu opelurile nu am nk cu opelu dar nu este de categoria hondei sincer

1.
deci....citroenul bx diesel la prins pe amadeus 200m DECI amadeus cu fostul tau civic k20 a plecat mai bine decat bx-ul. NU ESTE VB DE SOFER ,PLECARE ETC. A FOST PRINS DIN SPATE

2. unde te-ai dat u la craiova este drum iluminat
la ploiesti nu este iluminat, am mai incercat sa filmez si nu se vede nimik, doar faruri

da un semn dak vi la ploiesti

dRR-XWX 06-07-11 21:50

Quote:

marutzule zisai eu ceva de a ta ?:))
am zis k k20u e peste cele din topic.... dar nu stiu care cum o sa fie cu corsa... a ta am vazut-o, trage tare ti-am si zis , corsa nu am vazut-o live.

Klubbed 06-07-11 21:52

hai ca ma bag si eu ca musca-n spanac, am cam urmarit topicul asta, nu am nici vr6 nici k20 nici b16 nici c20xe....

marutzu_vti frate te crezi prea zeu... o fi polizoru tau tare dar mai exista si alte motoare potente...

felicitari corsarului care a dovedit cu video :!:

din experienta mea cu hondarii:

- 1v1 chiar daca i-ai batut fara video sau martori ei zic la lumea te-au ars
- cand ii bati cu video cu dovezi apar motive penibile : nu imi statea scaunu bine, am decuplat a 3-a , imi venea sa ma c*c

Se pare ca 90% dintre cei sub sigla Honda sunt la fel.... pacat de masini chiare chiar sunt reusite.

T@zMania 06-07-11 21:53

Quote:

Originally Posted by marutzu_vti (Post 4448329)
traim toti si o sa vedem pina atunci sinteti mai buni :lol::lol::lol::lol::lol: sper sa fi si u cu masina ta sa ne dam sa vedem cum este si cu vr6

la masina mea inca se lucreaza la evacuare.si chiar daca e gata ,sambata eu sunt la tulcea,pregatirile ptr cursa de duminica.;)
dar ma cunosc cu noul proprietar al hondei si aranjam noi ceva cu prima ocazie.
pana atunci iti doresc un sir de infrangeri la ploiesti.vezi ca la grupa aia sunt pe putin 4 masini care te bat lejer;)
cum spuneam,masina ta era avion la craiova,nivelul la ploiesti e mai sus,fii pregatit ptr infrangeri;)

marutzu_vti 06-07-11 21:59

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 4448352)
la masina mea inca se lucreaza la evacuare.si chiar daca e gata ,sambata eu sunt la tulcea,pregatirile ptr cursa de duminica.;)
dar ma cunosc cu noul proprietar al hondei si aranjam noi ceva cu prima ocazie.
pana atunci iti doresc un sir de infrangeri la ploiesti.vezi ca la grupa aia sunt pe putin 4 masini care te bat lejer;)
cum spuneam,masina ta era avion la craiova,nivelul la ploiesti e mai sus,fii pregatit ptr infrangeri;)

acum esti la tulcea si la tine evacuarea dureaza 5 zile:lol::lol::lol::lol::lol: tie frica? o sa vedem ma o sa vedem ce si cum este cu infringerile, voi sa intelegeti ceva pina in 280 de cai masina aia cu k20 va fi doar in fata sa va intre bine in cap

ph88bas 06-07-11 22:00

Quote:

Originally Posted by marutzu_vti (Post 4448332)
revergoreazo pina sambata ca te vei face de cacao;)

marutzu, eu nu am cum s ama fac de cacao, si nici tu, e vb de competitie , care e mai rapida pe 400
este un un vs opel 2.0 150cp cu modificari vs honda 2.0 201cp cu modificari, am 50 de cp in minus si 120kg top in minus fata de tine...
restul se va vedea pe strada

marutzu_vti 06-07-11 22:00

Quote:

Originally Posted by Klubbed (Post 4448349)
hai ca ma bag si eu ca musca-n spanac, am cam urmarit topicul asta, nu am nici vr6 nici k20 nici b16 nici c20xe....

marutzu_vti frate te crezi prea zeu... o fi polizoru tau tare dar mai exista si alte motoare potente...

felicitari corsarului care a dovedit cu video :!:

din experienta mea cu hondarii:

- 1v1 chiar daca i-ai batut fara video sau martori ei zic la lumea te-au ars
- cand ii bati cu video cu dovezi apar motive penibile : nu imi statea scaunu bine, am decuplat a 3-a , imi venea sa ma c*c

Se pare ca 90% dintre cei sub sigla Honda sunt la fel.... pacat de masini chiare chiar sunt reusite.

vad ca vorbesti de polizoare creca esti vrun mecanic suparat ca nusi lua ciubucu azi:lol::lol::lol::lol::lol:

marutzu_vti 06-07-11 22:04

[QUOTE=ph88bas;4448365]marutzu, eu nu am cum s ama fac de cacao, si nici tu, e vb de competitie , care e mai rapida pe 400
este un un vs opel 2.0 150cp cu modificari vs honda 2.0 201cp cu modificari, am 50 de cp in minus si 120kg top in minus fata de tine...
restul se va vedea pe strada[/QUOTE asa este o sa vedem eu vin sa va si cunosc pe unii dintre voi si sa va dau eu berea dupa infringerea pe care o so aveti;)

ph88bas 06-07-11 22:04

Quote:

Originally Posted by marutzu_vti (Post 4448362)
acum esti la tulcea si la tine evacuarea dureaza 5 zile:lol::lol::lol::lol::lol: tie frica? o sa vedem ma o sa vedem ce si cum este cu infringerile, voi sa intelegeti ceva pina in 280 de cai masina aia cu k20 va fi doar in fata sa va intre bine in cap

acum esti si mama omida!
pana la urma pe cine ai batut u cu dovezi? un 328? pe e36? ce e asa de speriat?
tu ai mai multe infrangeri decat victorii si esti campion?
te-a batut vr6, citron bx , kadett sedan let , astra let

cam asta e crudul adevar

Klubbed 06-07-11 22:04

Quote:

Originally Posted by marutzu_vti (Post 4448367)
vad ca vorbesti de polizoare creca esti vrun mecanic suparat ca nusi lua ciubucu azi:lol::lol::lol::lol::lol:

vezi ca nu ai inteles nimic? ....
hondele sunt tari, dar atitudinea voastra de god strica efectul :)

Toyboy 06-07-11 22:07

cine este noul propietar al egk20 ?

Klubbed 06-07-11 22:07

Quote:

Originally Posted by ph88bas (Post 4448378)
acum esti si mama omida!

cam asta e crudul adevar

da man chiar, l-a cam indoit vr6-le ala la arad, dupa ce ca are cuplu cat mopedu mai si pleaca cu wheelspin :lol:

marutzu_vti 06-07-11 22:08

Quote:

Originally Posted by ph88bas (Post 4448378)
acum esti si mama omida!

cam asta e crudul adevar

nu mai vorbesc cu voi rautaciosilor:cry::cry::cry: pai si u pe cine ai batut pe cata cu 160 de cai si pe ionut cu 180 eu am luat bataie de la masini de 300+ asa ca nu mai vorbi aiurea si cu citroenu nu stiu nu mai vorbesc u teai dat cu citroenu?

marutzu_vti 06-07-11 22:09

Quote:

Originally Posted by Toyboy (Post 4448389)
cine este noul propietar al egk20 ?

amadeus

marutzu_vti 06-07-11 22:11

Quote:

Originally Posted by Klubbed (Post 4448390)
da man chiar, l-a cam indoit vr6-le ala la arad, dupa ce ca are cuplu cat mopedu mai si pleaca cu wheelspin :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: ce ma distrai in seara asta :lol::lol::lol::lol: ma batut asta este si turci neau batut dar iam batut si noi daca se mai intalnesc masinile nu stiu daca va fi la fel;);););)

T@zMania 06-07-11 22:12

Quote:

Originally Posted by marutzu_vti (Post 4448362)

frate esti chiar frustrat!!!
nu sunt la tulcea ACUM.la masina mea se lucreaza....e vreo pb ca nu sunt disponibil sambata sau crezi ca plec din ploiesti din cauza ca vii tu????iti prea multa importantza tata,hai sa ne vedem si lungul nasului.pana una alta nu eu sunt cel care nu doarme noaptea de frica sa nu ma bata unul si altul,ptr mine cursele sunt doar un hobby,placerea mea adevarata e organizarea lor;)
si ca un bun organizator ce sunt[doamne ce modest sunt] sa iti dau o lista cu masinile care te vor bate rau,fara drept de apel;) si toate la grupa ta:)
-doua bucati ursi de la campina [2.5]
-una bucata dric[citroen 2.0 diesel]
-una bucata corsa[sfi]
-una bucata colt czt[1.5 t]
si exista o mica posibilitate sa iti faca o surpriza,nu stiu cat de placuta]un golf 3 cabrio cu vr6 pe el.

colac peste pupaza,promit solemn ca iti trimit si o filmare cu rocco meu cand il bat pe amadeus[si din mers si dupa loc,ca sa nu existe discutii]
SI CU ASTA ITI DORESC NICI O VICTORIE LA PLOIESTI,TOTUSI SA FII MANDRU,CA AI FOST POSESOR DE HONDA :)
ps.doamne ce rau m-am facut :)))
ORICUM,MASINA TA A AJUNS PE MAINI BUNE,AMADEUS E UN SUPER BAIAT;),pe cat de mult suferi tu,pe atat de modest e el si asta e lucru mare;)

Klubbed 06-07-11 22:14

Quote:

Originally Posted by marutzu_vti (Post 4448405)
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: ce ma distrai in seara asta :lol::lol::lol::lol: ma batut asta este si turci neau batut dar iam batut si noi daca se mai intalnesc masinile nu stiu daca va fi la fel;);););)

probabil ca il vei bate, ce ma deranjeaza e ca nu lasi loc de indoiala la nimeni :) si de aia imi doresc foarte mult sa te puna careva cu botu pe labe :lol::lol:

T@zMania 06-07-11 22:18

Quote:

Originally Posted by Klubbed (Post 4448416)
probabil ca il vei bate, ce ma deranjeaza e ca nu lasi loc de indoiala la nimeni :) si de aia imi doresc foarte mult sa te puna careva cu botu pe labe :lol::lol:

o sa se intoarca cu un gust amar de la ploiesti :D

manta_xe 06-07-11 22:22

Quote:

Originally Posted by marutzu_vti (Post 4448300)

marutzule mai gandeste-te putin cat ai scos la Arad. Cat ai scos te intreb nu cat ai fi vrut sa scoti :P Deci cat a fost ? 14, ...

marutzu_vti 06-07-11 22:46

Quote:

Originally Posted by manta_xe (Post 4448434)
marutzule mai gandeste-te putin cat ai scos la Arad. Cat ai scos te intreb nu cat ai fi vrut sa scoti :P Deci cat a fost ? 14, ...

14,1 SAU 14 ,2 DACA AI VRO INDOIALA MAI AM BONURILE;)

manta_xe 06-07-11 22:50

Mai pune ... Hai ca nu-i frumos sa minti. Daca si la o cursa cronometrata pro mai umflam timpii atunci ce sa mai zic de strada.

marutzu_vti 06-07-11 23:13

Quote:

Originally Posted by manta_xe (Post 4448477)
Mai pune ... Hai ca nu-i frumos sa minti. Daca si la o cursa cronometrata pro mai umflam timpii atunci ce sa mai zic de strada.

ma u sari calu pai de ce as minti stai ca fac poza la bon sal vezi ca u esti cu capu:lol: pai nam de ce sa mint asta a fost best 14,1 sau 14,2 nu sint la mine ca mas uita pe bon acum ajung acasa mai tirziu si fac poza sal pun aici dar este tulcea si poate vrea noul proprietar sa se duca si ai sa vezi timpu masini

All times are GMT +2. The time now is 22:56.

- Copyright 2026 4Tuning