Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Trs (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/25945-oltcit-trs.html)

Hyena 08-03-07 07:36

Re: Oltcit Trs

OltcitPower mie mi se pare ca esti cam rautacios..... poate nu a avut destui bani sa il faca cum vrei tu , la facut cum a putut si cum a vrut el si ia iesit bine . Tot inainte bai grasutz :P

Laure2fast 08-03-07 07:41

Quote:

Originally Posted by Bryan (Post 787018)
in craiova n-ar supravietuii 10km :(

misto capota :)

a mea a fost la fel de joasa cu cauciucurile de 195/45r13 si a supravietuit..mai atingea la denivelari mai mari da nu a patit nimic

Ja_Rule 08-03-07 15:48

Hyena :) mai citeste o data postu` lu` OltcitPower, dar de data asta cu atentie ... in ultima parte a postului se specifica ca nu are nimik cu Catalin care dealtfel a inteles asta .. numai bine ...
P.S.: respect pt pt 6 autoturisme Dacia (WRC,DAC,XWN,TAU,CPA si nu in ultimu` rând SGM)

B-14-BYE 10-03-07 18:53

si inca ceva. cum vine asta coborata din spoilere? am spoilere mai joase ca alt oltcit de tuning ? nu sunt toate la fel ? e la fel ca al lui Des... xxs.. dau exemple de spoilere care au fost la fel si nu le-a zis nimeni lor ca are masina coborata din spoilere.. si culmea.. masina e coborata si cu spoilerele astea. si cu gumele cu talon de 50 si culmea si din barile de torisune.. eu zic ca mai jos de atat nu pot s-o las !

dj05fmx 10-03-07 22:23

da tu iti lasi masina ca sa fi pe placu lui x si y?? daca nu simti nevoia sa o lasi...n-are rost.! intradevar face bine la comportamentul masinii da pe suspensia stok *nu stiu daca e cazu tau* e prea putin.... pt efecte vizuale conteaza pt altii......nu pt mine@!! bafta imi [place masina ta chiar daca o faci cum poti si cum nimeresti meseriasu macar faci ceva si nu stai sa dai sfaturi! bafta

dj05wdj 13-03-07 09:10

hai o data cu vopsheao aia......era de asteptat sa lovesti spoilaru la cat e de joasha :( bafta

B-14-BYE 17-03-07 11:25

3 Attachment(s)
niste poze.. evacuare goala pana in spate..+ finala aia sport.. zici ca motocicleta:d

e_Max 17-03-07 18:33

Quote:

Originally Posted by doarr4u17 (Post 802715)
niste poze.. evacuare goala pana in spate..+ finala aia sport.. zici ca motocicleta:d

de unde ai luat semnalizarile alea transparente

B-14-BYE 17-03-07 22:26

targul vitan. sunt de la nova de la portbagaj

Danutz Bratosin 19-03-07 20:38

Quote:

Originally Posted by doarr4u17 (Post 802715)

man dupa cum arata in poze e :shock: super marfa sa o stapanesti sanatos vopseaua imi place mult...cam cat te-a costat?

Madalin Zolti 20-03-07 14:43

aha, "marfa de casto" masina

Gabi 20-03-07 18:41

Quote:

Originally Posted by Madalin Zolti (Post 808031)
aha, "marfa de casto" masina

Tinere, iar incepi ?

e_Max 22-03-07 19:05

Quote:

Originally Posted by doarr4u17 (Post 803618)
targul vitan. sunt de la nova de la portbagaj

ms mult nam drum in buc. dar o s acaut in alta parte

B-14-BYE 22-03-07 19:51

din pacate.. pt o prostie ca nu am schimbat o planetara la timp.. cand am vzt ca bate... s-a rupt.. de la tripoda.. a spart saxofonu.. a spart etrieru.. si s-a rupt si o bucata din cutia de viteze.. acolo unde intrau suruburile de la etrier.. deci... tre sa cumpar
cutie viteze. disc ambreiaj. placa.. rulment. ca erau cam duse.
tampoane noi motor..+ cutie..
cablu de kilometraj. alea 2..
cablu ambreiaj.
motor de gsa.. daca tot il dau jos.. asta cam bate.. si e cam aiurea.. pun unu bun
planetara.. disc.. etrier.. adika ff multe :D
dureaza vreo 2 luni sa fac reparatia capitala.. inclusiv articulatia.. care o am aproape toata in casa noua .! am si flansele pt 4x100.. pun si jante.. rezolv si cu zgarieturile.. si alte surprize.. modificare haion.. shaved doors.. deci.. de sambata ma apuc d ea asta e..

B_12_JOY 23-03-07 23:00

Baga mare . . . . si asteptam rezultate bune . . . . . bafta ;)

NightClubRacer 24-03-07 01:23

Succes la reparatii! dar dupa ce o faci, poate o lasi mai moale cu alergatu! ;)

dj05fmx 24-03-07 12:43

daca lumea chiar merge cu masina si nu o face doar de frumoasa are tot respectul meu!!! ucideti fratii mei la ele!!!! alearg-o pana face spume la gura ca daia o faci!!!

NightClubRacer 24-03-07 13:20

sa te plimbi odata cu el, sa vezi cum o alearga! :lol: in plus sunt foarte multe gropi, daca scapi de una, iei 2... Apropo ce se mai aude cu desenu de pe capota?

dj16xxs 29-03-07 10:01

Quote:

Originally Posted by doarr4u17 (Post 812435)
din pacate.. pt o prostie ca nu am schimbat o planetara la timp.. cand am vzt ca bate... s-a rupt.. de la tripoda.. a spart saxofonu.. a spart etrieru.. si s-a rupt si o bucata din cutia de viteze.. acolo unde intrau suruburile de la etrier.. deci... tre sa cumpar
cutie viteze. disc ambreiaj. placa.. rulment. ca erau cam duse.
tampoane noi motor..+ cutie..
cablu de kilometraj. alea 2..
cablu ambreiaj.
motor de gsa.. daca tot il dau jos.. asta cam bate.. si e cam aiurea.. pun unu bun
planetara.. disc.. etrier.. adika ff multe :D
dureaza vreo 2 luni sa fac reparatia capitala.. inclusiv articulatia.. care o am aproape toata in casa noua .! am si flansele pt 4x100.. pun si jante.. rezolv si cu zgarieturile.. si alte surprize.. modificare haion.. shaved doors.. deci.. de sambata ma apuc d ea asta e..

si asa o sa continui mult si bine....

e_Max 01-04-07 14:12

ce sai faci frate se mai intampla si deastea da las ca se rezolva

B-14-BYE 01-04-07 20:06

2 Attachment(s)
eu nu mai zic nimik.. eu imi vad d masina :) si vedem la sfarsit. ce si cum

Madalin Zolti 02-04-07 08:24

Quote:

Originally Posted by doarr4u17 (Post 828135)
eu nu mai zic nimik.. eu imi vad d masina :) si vedem la sfarsit. ce si cum

ia zi varule, ce-i cu masina lu nea Total?
e adevarat ca ai luat-o tu? sau nu
TE MAI INTREB INCAODATA :)))

GhostOfS 02-04-07 08:35

Domnu' doctor, aduceti va rog o camasa pentru domnu' pacient ca iar au inceput simptomele ...

Madalin Zolti 02-04-07 10:19

se pare ca chiar a luat masina aia(un oltcit verde) de la nea Total
Mi-a aratat-o acuma dimineata :))))))
are pe ea motor si cv de gsa..
felicitari ptr achizitie :d

7thRaven 03-04-07 00:51

Nu vrei niste ceasuri de presiune si temperatura ulei?

B-14-BYE 03-04-07 09:27

cum arata.. dami o poza cu ele.. si as dori cu luminare albastra

e_Max 07-04-07 23:00

paste fericit tuturor

B-14-BYE 20-04-07 11:56

2 Attachment(s)
azi am cumparat turbina. intercooler. radiator apa. furtune etc.. de maine ma apuc sa montez noua cutia de vit.. si tre sa iau tzevile de la sudor.. traseul pt turbo

Danutz Bratosin 20-04-07 12:11

nu uita de piesele alea pt mine...diseara vin sa le iau k?

Radu.Dobromirescu 20-04-07 13:16

BV frate dai pe turbo k nu se mai poate...:Dsper sa duci pana la capat proiectu ca s-au mai apucat si altii dar nu au reusit sa il termine...

Danutz Bratosin 20-04-07 16:02

eu zic k il termina am vazut masina si am vb si cu propietaru...e cam nebunatik si eu zic k o va termina...maine se apuk de ea park...vrea sa puna cutie de GSA k cea in 5 ro si inca ceva piese mi le-a vandut mie...pune turbo...

Teroarea 20-04-07 16:29

ma indoiesc ca vei continua proiectu la turbo..

Danutz Bratosin 20-04-07 17:08

crede-ma k va vontinua...deja si-a luat turbina radiatorul de apa...am vazut cu ochii mei ieri radiatoru

Hyena 20-04-07 18:47

sunt sigur grasutz ca va fi ce-l mai rapid oltcit ;) iti tine pumnii fratele tau

Bryan 20-04-07 18:52

va fi rapid probabil o saptamana maxim doo

Hyena 20-04-07 18:59

nu te contrazic dar nu prea mai sunt multi pasionati de oltcit sa bage prea multi in el yo cred ca o sa fie ceva vreme in top :)

Bryan 20-04-07 19:34

ma referam la stilul lui de a conduce (forja 101%) :lol:

Hyena 20-04-07 20:18

:)))) da am uitat ai f. mare dreptate :))))

bogdanlascu 20-04-07 22:55

Quote:

Originally Posted by doarr4u17 (Post 861671)
azi am cumparat turbina. intercooler. radiator apa. furtune etc.. de maine ma apuc sa montez noua cutia de vit.. si tre sa iau tzevile de la sudor.. traseul pt turbo

si carbu?regulator de presiune?pompa de apa ?pompa de benzina? vrei sa mai continui cu lista de piese?

zarathustra 20-04-07 23:02

bogdanlascu - imi spui si mie te rog frumos la ce folosesti apa? eu inca nu am terminat oltcit-ul dar nu mai am chiar foarte mult. turbina mea oricum nu este cu racire incrucisata ci se raceste doar cu ulei. daca poti raspunde trimite te rog un mesaj. multumesc

All times are GMT +2. The time now is 15:08.

- Copyright 2026 4Tuning