![]() |
Re: Statusuri de Messenger
Quote:
cel putin asa il am eu :D |
da...si eu il folosesc, cel mai bun si simplu ;)
|
statusuri :
vand derulatoare de cd`uri....aveti grija k prinde banda.... vand masina de ras gainile pe burta... vand capsator de oua.... si cele mai dese 2 statusuri :-sad -boring si app convorbirea de sus a lui sebaaa nu are nici`o legatura cu mine..... |
Quote:
e totusi urat sa ii faci cuiva o faza d-asta..cel mai mult urasc fazele alea knd primesti indrumari aiurea.. dar a i-a copt-o frumos mai sus;)) |
=)))) asta cam asa e.....:lol::lol::lol::lol::lol:
|
status cretin. ''misa sculat. dnd ma spal pe dinti inainte de culcare'' :|:|
|
www.STATUS_MISTO.ro
www.nalapwlamea.com Schimb betigas de ureche folosit intr-un capat cu hartie igienica folosita pe o parte. |
nu mai beau, nu mai fumez...bagami-as poo... mi-a scapat tzigarea in bere!
|
Quote:
|
si unu de la mine....courage the cowardly dog
|
---Adevarul e ca p..a nu stie carte, in schimb nici dodoashca sa citeasca:D:lol:---
|
sal era un status numai din semne de punctuatie in forma de masina si camion .care imi da si mie varianta lunga(adika kum sa o scriu la stat)
|
vezi ca e scris pe acest topic.. cauta si vei gasi.. :)
|
kam pe la ce pg.k am kautat dar nu am dat de el:?: :sad: merci totusi
|
ai cautat de teai rupt......pagina 5
|
merci trickz...ma grabesc sa plec k masina in oras...scuze;)
|
1 Attachment(s)
vai tuhhh :rolleyes2
|
1 Attachment(s)
pffooaaa...nu ii suport deloc pe astia care sctiu cu "j" in loc de "s"(a se citi
"sh") sau mai stiu io ce...si de la mn un status...al unei fete...saraca...crede ca e f amuzanta :))))) |
1. Daca nu ma gasesti aici si nici la paine ... , cauta-ma la ouo :oops:
2. Abonatul Yahoo nu poate fi contactat ,va rugam reveniti mai tarziu <> The Yahoo costumer is not in service , please try again later 3.In acest moment are loc un act sexual , Ma F--- lenea < by T3@ 4. Snoop Doog v.s John Cena feat. Guta - Ca cand esti in pijamale , imi place sa te rup in 2 pe genunchi , mother fucka :evil: 5. DNFD - Doru nu F--- DUDE :lol: 6 DND invat la istorie , 1900 - primul vin frantuzesc aparut in Romania :D 7. Ai lav yu` pha .....do :)) By BocCyU S.R.L :rolleyes2 |
[IMG]https://img185.imageshack.us/img185/9...atoroc0.th.jpg[/IMG]
Asa sts ..., da ce baiat :)), il demasca fizicul lui impunator |
1 Attachment(s)
walew...mor cand o vad cu sts d astea :rolleyes2
|
1. incearca sa nu mai faco atatea posturi unu dupa altu'
2. incearca sa nu mai salvezi BMPuri status: ''haideti la un fifa, dak nu va e frik cumva?" :-/ |
Quote:
|
1 Attachment(s)
|
am ajuns intr-o tara in care pizza vine mai repede decat salvarea...
|
1 Attachment(s)
deci asta e adevarata =)))...am vazut la new Posts acolo..asta cu statusurile ..si am zis sa dau o raita prin lista..sa ma uit de vreun status tampit ..priviti ce am gasit =))))))
|
1 Attachment(s)
:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2
|
Quote:
shefu` , ti s-a mai zis, nu mai pune bmp-uri. cand salvezi poza in paint, sau ce folosesti, selecteaza .jpg ;) |
e greu sa percepi asa ceva la 14 ani...
nu e status...dar merg extrase cateva: Nu exista c***e ieftine , doar femei proaste Nu exista rable proaste doar masini luxoase Nu exista c***e de lux doar femei bune Nu exista zile bune doar zile fara nervi si spume Nu exista nopti pierdute ci doar nopti uitate Nu exista bani pierduti, doar bani pusi deoparte Nu exista aurolaci, doar artisti fara fani Nu exista saraci, doar milionari fara bani Nu exista miracole doar magie ieftina Nu exista supereroi doar romani fara frica Nu exista lideri, doar oameni care instiga Nu exista oameni care nu iti plac, doar oameni care te oftica Nu exista boala, doar probleme care trec greu Nu exista papagali, doar bufnite cu mult tupeu Nu exista vise, doar planuri pe termen lung Nu exista speranta, doar vointa bine pusa la punct Nu exista inteligenta, doar o carte in plus citita Nu exista crima, doar oamnei care s-o comita Nu exista bun simt, doar buna purtare Nu exista dragoste, doar senzatie de atasare Nu exista motive, doar intrebari fara raspuns Nu exista liniste, doar soapte spuse pe ascuns Nu exista ganduri rele, doar idei iesite din comun Cum nu exista nici un gand bun care sa vi-l spun . Nu exista vile, doar garsoniere cu etaj Nu exista durere, doar stare de sevraj Nu exista droguri, doar medicamente tari Nu exista criminali, doar tineri dependenti fara bani . Nu exista genii, doar oamnei care stiu prea multe Nu exista femei tacute , doar femei surdomute Nu exista inchisoare, doar cazare gratis Invata ca Nu exista ceva mai rau decat cazare pe viata. Nu exista idei gresite, doar drumuri alese prost Nu exista nu pot, doar nu gasesc nici un rost Nu exista batrani, doar oameni ramasi in urma Nu exista haite, doar oameni care stau in turma Nu exista grup de prieteni, doar grup de ajutoare Nu exista moarte, doar cea mai simpla cale de scapare. Nu exista plictiseala, doar distractie in declin Cum nu exista nici un zeu trecut prin chin La care sa ma inchin . Nu exista minciuni, doar adevar fara dovezi Nu exista nu cred, doar nu esti in stare sa vezi Nu exista familie, doar casnicie cu o vaca Nu exista nu-mi place sa beau, doar beau fara sa imi placa Nu exista scuze, doar pareri de rau Nu exista idei tari, doar ideile din capul tau Nu exista prost, doar parere proasta despre tine Nu exista `nu am bani`, doar `stiu oameni cu mai multi bani decat mine` Nu exista tradatori, doar tovarasi fara creier Nu exista prieteni mai bun, decat un bull-terrier Nu exista blonda proasta buna de senzatie, Doar femeie cu cap care stie ce dracu vor barbatii Nu exista nu te f**i, doar nu stii cu ce se mananca Nu exista nu sugi p**a, doar ca tu nu iti dai seama inca Nu exista vinovat, doar prins in pat cu victima Nu exista scapare, doar ca speranta moare ultima |
Quote:
|
Quote:
|
valex mi-ai luat vb din gura ;))
|
cine... a zis k sunt ale mele? geez...si voi...
|
Quote:
|
Quote:
:) |
Quote:
|
Quote: