![]() |
Re: Spider Tuning
3 Attachment(s)
Quote:
|
o avut de lucru la peint pana sa iasa asa perfect :D
|
Quote:
:lol::lol::lol: |
Quote:
o sa-l refac si atunci sa vezi8) |
Adevarul e ca nu e tocmai aliniat scrisul ala, are dreptate Aokimare, trebuie neaparat schimbat.
|
Nu e vorba de alinierea scrisului, dar eu si beat trag linii mai drepte. Mai ii si scursa si stearsa vopseaua. Oriunde te uiti la scris e aiurea. Uita-te la S in partea de jos sau la punctul de pe i. Oribil
|
Quote:
ERA GLUMA MAI! ontop , ce proiecte aveti pe tzava ? |
1 Attachment(s)
buna ziua.. poate voi ma puteti ajuta cu asa ceva.. am nevoie de o garnitura se poate vedea in poza despre ce vorbesc poate aveti pe la garaj o bucata ceva... astept cu interes un raspuns
o zi placuta in cont |
Daca vi pina la noi poate rezolvam ceva.
|
salut baieti. mi-a spus un coleg forumist ca si-a schimbat tamburii la focus in atelierul vostru. imi puteti spune va rog cum se demonteaza piulita aceea de la tamburi? va multumesc anticipat
|
Se pune cheia pe piulita si se invarte invers acelor de ceasornic. Sau daca imi explici mai exact ce vrei sau vi pina la atelier te ajut cu cea mai mare placere.
|
hm..deci se scoate cu totul :D am intrebat pentru ca atunci cand am demontat acolo am rupt siguranta aia si am scos piulitele alea pe rand :( multumesc pentru raspuns si spor la bani :D
|
horica, da-mi un pm daca ai jante 4x100 pe 14 sau 15..cu buza si minim 9j spate..la fiat imi trebuie
|
8 Attachment(s)
Dupa o perioada lunga (poate prea lunga)
revin cu un nou proiect - care pe foamea asta care ne inconjoara ma mir ca se apropie de final. E un Renault Megane Coupe care poate il stiti..a stat abandonat pe str Donath multa vreme. Am refacut motorul, a primit aer conditionat si facelift - model 2000 (masina e 97) urmeaza wide body si ceva coloristica Gordini. |
foarte frumoasa masinuta. :D o sa iasa bine. am vazut-o pe platforma, chiar ma gandeam a cui e masina.
|
mersi man..sper sa iasa ok
|
Ai ceva indicator simplu de Shift LIGHT in stoc? :D
|
sorry..nu am...
dar cred ca trebuie sa ai turometru care sa stie asa ceva |
Merge si fara turometru, doar shift light !
|
asa o fi....oricum..shiftlightul trebuie sa>l simti...hehehehehehe
|
poti sa imi dai niste preturi pt : ceas boost, temperatura ulei, presiune ulei si AFR.
mersi. daca se poate un pret pe PM. |
Quote:
|
ai mai facut cv la masina ?:D
|
e gata partea de tinichigerie
wide body mai trebuie fixate bari si praguri..apoi la vopsit |
5 Attachment(s)
o ultima lucrare -
Roll Cage FIA montat de noi intr-un Mitsubishi Lancer Evo |
cum ai sudat intre bara si plafon acolo unde nu ai acces?
interesant |
Quote:
cauta pe net "custom cages" si vezi acolo |
imi plac sudurile 8) paul?
|
Cat m-ar costa montarea unor tipsuri pentru un Passat 1.9 tdi? Daca poti sa imi spui un pret aproximativ pentru manopera si pentru tipsuri ar fi perfect(sau doar manopera daca aduc eu tipsurile). Multumesc.
|
ai un link cu sudura?
eu nu am gasit nimic concret...dar daca stiu bine se taie plafonul si se resudeaza, gresesc? |
Quote:
|
Quote:
tipsuri - am ceva originale VAG - sa vi sa vezi |
Unde as putea sa vin sa vad? Cam la ce pret ar ajunge un set? Banuiesc ca pretul final e tips + 50 lei manopera, nu? Chiar m-ar interesa ceva original VAG.
|
Quote:
Cluj tel 0722277200 |
Niste lambo dors pt ursu meu se poate ? si niste preturi per total .. piese+manopera
mersi! |
Quote:
dar - din cauza de foarte multi producatori, care fac diferite sisteme...unele bune, altele nu, e greu sa garantez lucrerea.. de aceea...sunt 2 variante 1. aduci tu piesele - noi montam (poti gasi si la 300 eur) 2. aduc eu lambo dar numai original ptr E30 - LSD stiu ca fac dar costa 1500 eur Oricum manopera e intre 300 si 500 eur |
m-ar interesa un eleron golf 4 r32 look. Ma poti ajuta?
|
Quote:
suna-ma si hai pe la atelier |
Am vazut ca va ocupati si de oldies, o pereche de carburatoare cu fi40 (dellorto/solex/weber) la cat ar veni ? Se poate face o echilibrare de vilbrochen, sau cel putin ma puteti indruma undeva ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning