![]() |
re: Dacia Berlina 4x4 Turbo Vom
Quote:
acum asteptam poze cu masina ! numai bine |
3 Attachment(s)
cateva poze de sub capota in configuratia actuala
Quote:
|
Arata f.interesant motorul,felicitari pt.munca depusa....
La ce ai sub capota,sa stii ca banii care i-ai bagat in ea,ar trebuii sa fie ultimul lucru la care trebuie sa te gandesti. |
Quote:
la cat mergi acum ? presiune ma refer .... numai bine |
in jur de 0.9...................1 bar nu vreau sa risc mai mult ca asa e fiabil ...asa am mers 2 ani de zile si am indoit o singura data o supapa(tija ei) un pic de tot,si o fost cand am mers cu 1.1...spre 1.2.
|
Quote:
numai bine |
urmatorul lucru o sa fie facut la tinichigiu...mi-o aparut rugina in spatele (SUB) usii spate dreapta....pe piesa ce imbina pragul cu cuva roata.:(
|
Quote:
sa inteleg ca motoarele astea ( al5 sau ce cod au , sa ma corectezi) sunt destul de fiabile avand in vedere ca mergi cu interne stock la presiunea asta ? yo tre sa fug , voi citi raspunsul tau maine o seara placuta |
pai luand in vedere ca motorul l-am pus prin 2005 l-am luat binenteles sechond hand cu nu se stie ce uzura ..nu l-am deschis de atuncea pana acuma 1 saptamana. ulei inca nu papa.se tine bine cu piesele ei stoc.intradevar i-am schimbat uleiul tot timpul inainte de termen, si nu l-am coxat niciodata la rece, dar in afara de asta nu l-am menajat mai de loc.I-am decuplat protectia la supraturatie.(avea un sistem care dc aveai boost prea mare sau turatie peste masura iti intrerupea aprinderea.(ceea ce la mine nu mai exista) si totusi masina nu m-o lasat in drum.
de cand am motorul pe masina de vreo 2 ori am ramas in drum cu ea si cu probleme NU legate de motor(cablu de ambriaj rupt, furtun spart ) Cu alte cuvinte da eu il vad ca un motor fiabil. |
Quote:
numai bine npeti si toate cele bune |
vreau doar sa spun ca la raliul martisorului am apucat sa vad gtt-ul, este absolut impresionant. Ce bine suna, cum arata, interiorul, exceptional
Felicitari ! |
Quote:
|
azi "daciana" o primit un cablu nou de frana de mana. schimbat sistemu si suporti de camasa custom( ca vin camasi mai lungi) si un pica de vopsea termo rezistenta rosie pe butuci si etrieri pe spate.
|
9 Attachment(s)
poze de grup :) (cu fratii ei) (proaspat iesite de la "dus" )
|
si am mai cadorisit-o cu un set de burdufe la caseta ( ca una era deja coapta bine si cealalta nu era nici ea prea de parte :) )
|
Fain!!:D Sa-ti dea Dumnezeu putere sa le poti tine pe toate "in viata".
|
felicitari!
|
Quote:
|
Felicitarile mele...si crede-ma ca stiu cum este sa tii mai multe masini...
garaj ceva?:D sau la cerul liber:(? |
Quote:
|
Quote:
|
am sistem de camere...am 5 camere montate jos cu night vison :) care inregistreaza 24/24....(m-am gandit deja si la ce ai zis de mult.) :)
|
Quote:
Cred ca in loc sa fi investit atatia bani in camere cu night vision...iti trageai prin apropiere de bloc un garaj construit de tine din BCA si terminai provestea;) Eu stau la curte si am un garaj de aproximativ 50 de mp :D |
da dar la mine in zona un garaj este la 7000 de eu :( plus nu se mai dau aprobari si avize de constructii pt altele noi ...si nici teren nu e prin apropiere. si eu ma gandesc ca sa iau o casa ieftina la sat undeva
si sa imi fac o mica hala acolo :) dar nici bani de asa ceva nu este momentan.... |
o sa te prezinti pe 9 mai la brasov cu dacia?
|
pai este cam departe...si plus ca am inteles ca se doreste 1300....a mea este 1300 in acte numai...in rest cred ca doar bordu mai e de 1300 .
|
luni intra masina la putina tinichigerie...
pasaj roata spate schimbat si stalp fata la sofer..... am sa dau jos pragurile....pt lucrare. poate cu ocazia asta am sa pun ceva praguri noi.(cele ornamentale) |
Quote:
reusite poze bafta cu ele. |
batranica, sambata o sa mai intre la o tura de cox....inscriindu-l la raliul jimboliei, din campionatul judetean. Luand in vedere ca ultima proba speciala se desfasoara pe gazon pe camp...si este mult mai inalta ca renaultul5 cu care ma dau in mod normal...am zis ca daciana ar fi o optiune mai buna pt genul asta de proba.:) o sa revin dupa cu niste poze.eventual inregistrare...dc primesc de la cei prezenti.
|
Quote:
|
pai luand in vedere ca sunt in grupa cu cele mai tari masini,fara limita de cai, gen subaru sti, si multe alte turbaciuni, cam greu..dar poate cu putin noroc. cred ca e prima dacie berlina la grupa licentiati.
|
poze? inregistrari ceva? tu ce motor ai pe masina pana la urma? intreb ca sti ca ai un gtt si mar tenta si pe mine un 1.4 gtt
|
Gazon ? :lol: Vise !
Transhee ... asa da ! |
Quote:
|
Quote:
|
am scos de la "naftalina" (beci) un set de roti de iarna fulda pt proba de off road. si pe probele de asfalt am sa am slicurile Kumho pe ea.:) am mai schimbat niste furtunele ce prezentau mini crapaturi ca nu cumva sa se rupa in tipul raliului..si alte verificari de rutina inainte de o copetitie :)
maine ziua cea mare...;) |
Quote:
numai bine |
2 Attachment(s)
se putea si mai bine..putin ghinion chiar pe ultima proba speciala la ultimul jalon inainte de iesirede pe proba mi se smulse-se furtunul tur de sub masina de la benzina...inainte de pompa de benzina.:(
invatatura de minte..pt probe de genu conductele sau prin interiorul masinii sau protejate pe sub....cateva poze. |
Ce faina e poza a 2-a ;).Imi pare rau de acel incident,bafta pe viitor ;)
|
Isi imagina saraca masina cand a iesit pe poarta fabricii ce o sa faca ea la batranete :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:58. |
- Copyright 2026 4Tuning