Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Accidente, tamponari, avarieri (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/24997-accidente-tamponari-avarieri.html)

MIRCAT 16-01-08 14:31

Re: Accidente, tamponari, avarieri

Quote:

Originally Posted by FreaK_Bv (Post 1295724)
cauta in autogara dijn Triaj...;))) acolo s-ar putea sa dai de el...sau pe avramiancu la autogara;))

e autobuz care transporta muncitorii unei firme,gen cum are prescon,roleml,etc!este albastru cu alb si are numere de Harghita!iar pe sofer il recunosc dintre 1000!!!

bebe_mic 16-01-08 14:57

knd faceti filtele ma bag si eu :D auzi cum sa dea el cu bata in masina ta, ii aratam sabia mea ce poate sa faca p masina. c zici ma iei si p mine mircat?

Bigu 16-01-08 22:20

du-te ba cutitarule =))

bebe_mic 16-01-08 22:30

mah bigule da am uitat sa specific ca sabia nu e ascutita si dau cu ea ca cu bata :P sau ti-e ciuda ca eu am si nu :P , de ma faci cutitar, apropo nu-s cutitar sunt ninjoman (numa dupa ce o sa o ascut) :D =)), pana atunci raman tot cu bata cu teaca :P.

Bigu 16-01-08 22:44

ba io am o antena de radio dala de la piatza cu 8lei... da face minuni >:)

corrado-vr6 16-01-08 23:17

Daca il bateai pe loc nu mai trebuia sa faci filtre acum cu baietii...;)

rAdU87 17-01-08 01:23

geo..lasa acum .. bine ca am scapat amandoi... bani ... da i drq ca ii facem la loc :X

Syc@ 17-01-08 06:12

LEa furat pedala de frana!!!!!

Quote:

Originally Posted by bebe_mic (Post 1295728)
hehe stiu cine a distrus masinile ;) era un prieten d al meu lucra de o luna , dar masinile nu au frane nu au nik p ele carute cu motor poti sa le zici :D(cele de la blue viking).

Eu cred ca sunt un prototip de cutie automata care au doar ambreiaj si acceleratzie. Cea sincera varianta este ca se grabesc prea tare sa nu cumva sa se raceasca PIZZA :!: 8)

MIRCAT 17-01-08 09:14

Quote:

Originally Posted by corrado-vr6 (Post 1296796)
Daca il bateai pe loc nu mai trebuia sa faci filtre acum cu baietii...;)

:D mda......dar era cam mare taranu,iar la fizicul meu derutant si fara nici un "prieten" langa mine nu stiu daca il dominam!!!

blondu_glf 2 17-01-08 12:38

lasa ma ca vine si compot de oase si pana la urma il dominam noi....doar nu o fi el asa de dracos :lol:

popica 17 18-01-08 00:31

domnu Mirica daca vrei te ajut si eu in d'ale batailor ca na.......................doar m-ai vazut cum arat.:D

MIRCAT 18-01-08 11:09

Quote:

Originally Posted by popica 17 (Post 1298779)
domnu Mirica daca vrei te ajut si eu in d'ale batailor ca na.......................doar m-ai vazut cum arat.:D

Popica ...........nu am zis ca vreau sa-l omor..........deci............mersi dar nu te deranjez!!!:D

Bigu 18-01-08 16:14

ieri pe drumul ce duce la universitatea de pe colina, un taxiu a facut o frontala cu autobuzul ... circulatia blocata samd... apropo, sa ma *** in capu alora care au pus bariere peste tot pe colina... !!!

dj_geo_bv 18-01-08 16:39

asa e radu...ce sa zic acidentul m-a tras vreun an inapoi dar bina ca-s viu:) de fel nu-s vitezoman dar uite ca am patit-o....de-acum cand vad griblura 30 la ora frate....azi dimineata langa pasarela la Harman..2 microbuze s-au izbit fronal din cauza cetii...inca nu stiu sigur dar am auzit ca s-a lasat cu morti. si apropo de colina.... : frate eu am abservat ca totii baietii smecheri (cu masina lu' taticu ) cand urca pe colina le creste brusc adrenalina...era noiembrie anul trecut ..urcam lejer..(ca si drumul e praf)... chiar intr-o curba un smecher din asta cu un astra 1.7 dti si baga in depasire..din fata alt smecher cu un Bmw 320d...asta cu Bmw cred ca avea la 70 la ora...ce sa fac..am franat eu si mi-am strambat janta..ca baietii nici unu nu vroia sa renunte la "cursa". asta o faza. iar a doua coboram colina...vine unu din spate cu o Fabia 1.2 Htp...ma depaseste...intra incurba si din fata vine unu cu un citroen(ceva de prin 95').. bravooo..impact frontal...la fabia airbagurile frontale sarite iar la citroen doar la sofer( cred ca numai unul avea).. nu inteleg....astia care fugariti pe colina..ce credeti? daca bagati viteza si faceti depasiri spectaculoase atrageti femeile?... :)) eu prefer..senzatia majora..cu 40 la ora;) si chiar tine....

dj_geo_bv 18-01-08 16:43

scuza-ti greselile gramaticale :D

dj_geo_bv 20-01-08 13:07

Vineri pe la Timisul de jos. Un Opel Astra...vitezometrul blocat la 160...O colega de a mea ce se afla pe bancheta din spate moarta iar soferul si celalalt pasager din dreapta sunt si acum in coma la spital....joi mergeam spre casa.eram la iesirea din bv spre harman...imi vedeam e banda a 2 a..aveam 120. ma apropii de un tir iar cand eram la vreo 10 m de el dobitocu trage si se baga in fata mea..el avea cam 70....va dati seama ce frana am bagat la 20 pe drumul ala de tot rahatu' ....probabil daca aveam mai mult nu reuseam sa-l evit...si alta chestie..aveti grija mare la ceata asta..aseara am facut drum ce in mod normal dura 20 25 min in 2 ore...ceata nu vedeai la 5 m in fata.

Sonny 21-01-08 19:58

Sigur nu era o Octavia? Mie asa mi s-a parut in reportajul de pe PROTV.

NEbunu 22-01-08 10:38

ala cu octavia stiu ca a fost pe ocolitoare...daca nu ma insel

bebe_mic 22-01-08 13:22

Octavia era, numa dak nu cumva si-a pus semn de octavia la opel, oricum Doamne fereste ,dar cel de la volan a fost inconstient cum sunt multi d alti (de altfel si eu) sa ne fereasca D-zeu de asa ceva :peace:

Sonny 23-01-08 21:23

Soferul, sutise masina de la unu. Erau in Preadeal la un chef. I-au luat masina lu unu, si dai. Accidentul s-a petrectu cica pe la vreo 150. A lovit un cap de pod si a zburat 100 m in rau. Soferu beat muci. A murit fata din spate. Era eleva in clasa a 12-a in liceul Mircea Cristea si o chema Roxana.

RIP :(

FreaK_Bv 23-01-08 21:54

Quote:

Originally Posted by Sonny (Post 1310238)
Soferul, sutise masina de la unu. Erau in Preadeal la un chef. I-au luat masina lu unu, si dai. Accidentul s-a petrectu cica pe la vreo 150. A lovit un cap de pod si a zburat 100 m in rau. Soferu beat muci. A murit fata din spate. Era eleva in clasa a 12-a in liceul Mircea Cristea si o chema Roxana.

asta e...:(( inconstienta unora si bravura(alcoolul la volan...ias impusca jur!!!) iau vieti nevinovate, care au doar vina ca se aflau in masina ....:???::???::???:

RIP

bebe_mic 24-01-08 17:00

Quote:

Originally Posted by Sonny (Post 1310238)

Fata a fost in liceul Nicolae Titulescu cls a-XII-a, dar inconstiienta unoara face suferinta altora ,masina am inteles ca a fost a celui din dreapta de la volan ,iar soferu avea 24 d ani. Inconstientza totala, nici adevaratii cascadori nu ar fi facut ce a facut omu ala.:???::???::???:
R.I.P

dagosh88 24-01-08 18:07

Quote:

Originally Posted by FreaK_Bv (Post 1310313)
asta e...:(( inconstienta unora si bravura(alcoolul la volan...ias impusca jur!!!) iau vieti nevinovate, care au doar vina ca se aflau in masina ....:???::???::???:

RIP

Eu eram singur in masina...scap de glont??:-P

Chiar nasol, t-i se face pielea de gaina cand auzi cate o chestie din asta. RIP

Sonny 25-01-08 21:48

Ai dreptate bebe_mic. M-am grabit. Era defapt din Titulescu.

RIP. Pacat de fata ca nu merita sa moara din inconstienta unui idiot.

bogmotorsport 26-01-08 09:19

Quote:

Originally Posted by Sonny (Post 1314736)
Ai dreptate bebe_mic. M-am grabit. Era defapt din Titulescu.

RIP. Pacat de fata ca nu merita sa moara din inconstienta unui idiot.

https://www.youtube.com/watch?v=WNvXfdypIVI

~Ada~ 26-01-08 10:08

Quote:

Originally Posted by bogmotorsport (Post 1315301)

Frumos filmuletu':rolleyes2:rolleyes2

PIC-ul 26-01-08 10:13

Frumos si tot odata si trist,fata aceea putea sa fie o prietena,o ruda,o fica sau o sora pt oricare dintre noi,pacat,nu as vrea sa fiu in pielea celor apropiati ei,insa inconstienta unora nu are limite!R.I.P.!

Sonny 28-01-08 21:53

Stiu filmuletul. A fost realizat de un amic de-al meu, care a fost in Titulescu.

Pacat.

tuner 31-01-08 20:38

3 Attachment(s)
trebuia postat la divertisment zapada face victime in randul masinilor...

Horatiu 01-02-08 18:22

dauna totala scrie pe ea...

bebe_mic 01-02-08 18:49

Quote:

Originally Posted by tuner (Post 1326262)
trebuia postat la divertisment zapada face victime in randul masinilor...

poti sa sti , eu cred ca avea ciuda pe stalpu ala :)) :D

~Ada~ 02-02-08 10:16

https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/65405-masina-34-sgm-moarta.html:rolleyes2:rolleyes2

dj_geo_bv 02-02-08 11:18

Era octavia intr-adevar...roxana era fosta colega de-a mea din lic...vitezometrul s-a blocat la 110 la ora...dar tipu de la volan era drogat (surse sigure) ...oricum..cica are coloana rupta picioarele rupte...pt o clipa de oinconstienta...

~Ada~ 02-02-08 12:27

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1329950)

Completare....:rolleyes2
http://www.protv.ro/filme/pitesti-ac...le=43522#43522

Yackone 02-02-08 17:22

:???:pacat de dacia lu robert..munca ,munca si nervi s-au dus pe apa sambetei...bine ca au scapat cu viata cei implicati....:???:

bebe_mic 03-02-08 01:35

Inca odata inconstientza isi arat fata bine ca cei doi sunt teferi pakt ca s-a dus ea

rAdU87 20-02-08 21:14

l am vazut si eu la tv , bine ca au scapat din cate am inteles..

Sonny 21-02-08 20:13

Noroc cu rollbarul pus de Robert! Oricum... Pacat de masina...

rAdU87 21-02-08 21:32

pakt k s a intamplat. ..

MIRCAT 27-02-08 16:44

Azi dimineata pe la ora 02:30 in centrul civi un Alfa 147 cu numere de Italia s-a certat cu un stalp stalpul iesind invingator!!!

All times are GMT +2. The time now is 07:14.

- Copyright 2026 4Tuning