Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Sentimente, durere, dezamagire .... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/2470-sentimente-durere-dezamagire.html)

Mustang 22-09-05 16:16

ma rog...chestia asta de a face pe cineva gelos dupa ce o relatie s-a terminat mi se pare absurd rau de tot...

DASCALUGABRIEL 23-09-05 10:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
ma rog...chestia asta de a face pe cineva gelos dupa ce o relatie s-a terminat mi se pare absurd rau de tot...

ABSURD putin spus!infantil mai degraba!poate ti-ai facut un serviciu ca ai iesit din relatia asta!o FEMEIE si subliniez FEMEIE care te-a iubit ,indiferent de cauzele care au dus la despartire nu se va preta la asa ceva!

Mustang 23-09-05 11:22

depinde de felul ei de a fi...

needBrain 23-09-05 12:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
IUBIREA =UN TRUC AL ADN-ULUI PT A SE PUTEA REPLICA!
mi-a placut asta...
cat despre suferinta... asa e
ieri mi-am vazut fosta sarutandu-se cu altul...
nu-i prea placut,desi stiu ca a facut-o doar pt a ma face gelos. ( a aflat ca sunt in piatra neamt, nici eu singur de altfel, si intr-o ora a fost acolo, doar pt a se afisa cu ala in acelasi restaurant in care eram eu...)
mari perverse unele femei, perverse pana la dumnezeu

stiu ca inca mai tii la ea,asa ca nu vreau sa te superi pe mine pt ca ceea ce-ti spun ti-o spun prieteneste dar......fosta ta e chiar cretina

aleks 23-09-05 17:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
IUBIREA =UN TRUC AL ADN-ULUI PT A SE PUTEA REPLICA!
mi-a placut asta...
cat despre suferinta... asa e
ieri mi-am vazut fosta sarutandu-se cu altul...
nu-i prea placut,desi stiu ca a facut-o doar pt a ma face gelos. ( a aflat ca sunt in piatra neamt, nici eu singur de altfel, si intr-o ora a fost acolo, doar pt a se afisa cu ala in acelasi restaurant in care eram eu...)
mari perverse unele femei, perverse pana la dumnezeu

stiu ca inca mai tii la ea,asa ca nu vreau sa te superi pe mine pt ca ceea ce-ti spun ti-o spun prieteneste dar......fosta ta e chiar cretina

mda, nu asa se procedeaza, sunt deacord cu voi, dar motivatiile unei femei... pentru mine sunt de multe ori ascunse in ceata...
aveti dreptate, a fost de comun... DEZacord, desi eu am fost cel ce a pus piciorul in prag...
oricum sunt intr-o perioada de debusolare completa...

DASCALUGABRIEL 24-09-05 08:49

FEMEI

Alecks tata,cauta sa iti ocupi timpul cu altceva care sa iti consume o mare parte din timp si resurse si in cele din urma iti vei reveni!debusolarea asta face parte din procesul de revenire la \"setarile de fabrica\",asa ca fruntea sus jupine ca balta are peste! :D :D :!:

Mustang 24-09-05 08:56

aleks...mergi pe teoria...da-o dracu ... nu m-a meritat... o sa te simti mai bine :D

needBrain 24-09-05 21:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
aleks...mergi pe teoria...da-o dracu ... nu m-a meritat... o sa te simti mai bine :D

pai u cum crezi ca face?
si inca o chestie: doar atat poti sa faci

aleks 26-09-05 17:17

aveti dreptate... dar logica e depasita in situatii d genul asta, desi sunt implicat intr-o multitudine de alte proiecte, cand ajung noaptea acasa si pun capul pe perna...
oricum am mai trecut prin asta , si stiu ca va trece, dar acum e greu

Toto - BOD 28-09-05 00:36

ce atata dragoste? nu vedeti ca toata lumea sufera de la ea!? cel mai bine faci ce ai de facut si te duci acasa... asa toata lumea e fericita si SATISFACUTA! :pelvic_th ce nu sunteti de acord???

ps: :wave:

aleks 28-09-05 10:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Toto - BOD\"
ce atata dragoste? nu vedeti ca toata lumea sufera de la ea!? cel mai bine faci ce ai de facut si te duci acasa... asa toata lumea e fericita si SATISFACUTA! :pelvic_th ce nu sunteti de acord???

ps: :wave:

nici tu nu spui rau, dar stii cum e, shit happen's, si nu iti poti controla sentimentele intotdeauna

needBrain 28-09-05 21:50

asa este
mare e cel care-si poate controla sentimentele

Toto - BOD 29-09-05 11:15

Re:

e bun ma... iti dai seama foarte mult de caracterul oamenilor...

:chuckel: :chuckel: :chuckel: :paper:

later edit: eu zic ca totusi e mai interesant asta decat multe altele de aici (de pilda: \"ce telefon mobil ai\" sau \"accident pe nu stiu unde\", etc)

lowrider 29-09-05 16:31

prietene..e parerea mea,mi se pare aiurea sa povestesti in fata la xxx necunoscuti ce ti s-a intamplat tie in dragoste etc.nu ai un prieten ceva pe umaru' caruia sa plangi?+ca sunt si multe aberatii

Mustang 29-09-05 17:43

vezi tu : aici se pot da sfaturi ... poate tu nu esti trecut prin chestia asta...

aleks 30-09-05 09:34

mey mari macho sunteti unii, aveti o problema cu topicul asta, eu sunt unul din cei care am gasit cu cine sa discut despre o problema destul de serioasa pe care am avut-o
nu va place, nu iesiti off-topic, si mergeti pe alte sectiuni, nu sunteti prima data pe forum si stiti cum functioneaza, nu va obliga nimic sa va invartiti pe aici

alex_maxx 30-09-05 15:58

...al lasat un pik sa vad unde ajunge discutia asta...

se pare k usor usor iese din brazda....

sfatul meu pt cei care au ceva cu acest topic ...sa nu il bage in seama!!....sariti peste el..k nu v-a invitat nimeni sa intrati aici!!

nici eu nu am postat niciodata aici ..dar am mai citit din cand in cand si sunt niste sfaturi bune pe ici pe colo care te pot ajuta!!

acum ma apuc de sters....cam tot ce e offtopic !!

needBrain 01-10-05 01:34

mie mi se pare util topicul

aleks 31-03-06 01:06

Re: Sentimente, durere, dezamagire ....

am recitit topicul asta... si mi-am amintit cat am tras cu fosta... si cate nopti si zile mi-am facut praf...
si... o mare parte din merite le apartin baietilor ( si fetelor) de aici de pe forum care m-au sustinut si sfatuit atunci...
nu mi-as mai dori sa trec din nou prin asta,,,

CRyS` 31-03-06 18:48

Quote:

Originally Posted by aleks
am recitit topicul asta... si mi-am amintit cat am tras cu fosta... si cate nopti si zile mi-am facut praf...
si... o mare parte din merite le apartin baietilor ( si fetelor) de aici de pe forum care m-au sustinut si sfatuit atunci...
nu mi-as mai dori sa trec din nou prin asta,,,

Coreeect!Intru totul de acord cu tine!Aceeasi chestie!

aleks 04-04-06 11:16

vezi, are multe parti bune forumul asta, trecand peste masini, mai sunt si alte plusuri...

Spark 06-04-06 13:08

lasa ... ca eu ink sunt mort dupa fosta ...
da` oricum .. din ce vad eu .. s-ar putea sa se reinfiripe ceva ... sau sa meaga lucrurile mai bine ...
si rabdarea e buna la ceva ... ;)

aleks 07-04-06 02:48

eu zic sa nu speri prea mult in reveniri spectaculoase... in 95% din cazuri sunt doar faze de telenovele si de basme de petre ispirescu... in realitate nu se intampla nimic bun si durabil...

Spark 07-04-06 14:04

mda ... probabil ca si ceea ce zici u e adevarat .. da` eu ink sper si o sa vad cum evolueaza lucrurile ... ;)
stii cum e vorba aceea .. speranta moare ultima ... si cam asa ceva o sa si fie ...
ca sunt mai greu de cap .. si nu imi intra prea bine in sistem ca e gata ...
si faza najpa stii care e ? .. ca dupa ce cat de cat .. am inceput sa accept situatzia .. ca nah` .. e gata .. si ca ea nu mai vrea nik mai mult decat amici ... ea da semne ca deja ar vrea ceva mai mult ...
si cum tzin la ea ... imi vine foarte greu ... dak nu imposibil sa refuz asa ceva ... si de acolo o sa vedem noi cum merg lucrurile mai departe

EvLSant0S 08-04-06 09:16

eu iti recomand sa-l asculti pe aleks ...

ti-am scris in pm , dc ... ;)

Spark 08-04-06 11:02

oky ... ms ms .. ;)

2fastboy 13-04-06 21:21

O cheama aura :cry:
si ma crede amicul ei ..... chiar nu stiu ce sa fac :cry: :rolleyes2

Mustang 13-04-06 21:53

daca te crede amic...cam naspa...
poti incerca sa ii spui ce simti pt ea...da' mai mult de 25% nu ai sanse... parerea mea...
nu mi-o lua in nume de rau ;)

2fastboy 13-04-06 22:03

mda :lol: asa ma gandeam si eu :P cam intr-o saptamana iti spun ce a iesit ms pt sfat ;)

Spark 15-04-06 01:06

oky ... asteptam verdictu` ...
ca si eu in curios ... oarecum ... in aceeasi situatzie .. si de aia ...

2fastboy 15-04-06 16:27

Quote:

Originally Posted by Spark
oky ... asteptam verdictu` ...
ca si eu in curios ... oarecum ... in aceeasi situatzie .. si de aia ...

ce nasol :cry: cam greu cu amicele :cry: bafta si tie;)

Spark 15-04-06 20:03

ms :)
greu ... da` nu imposibil ... cel putin eu la asta ma gandesc ...
oricum ... o sa va informez eu cum mai evolueaza povestea ... :)

2fastboy 15-04-06 22:38

Quote:

ms :)
greu ... da` nu imposibil ... cel putin eu la asta ma gandesc ...
oricum ... o sa va informez eu cum mai evolueaza povestea ... :)

vreau sa te anunt cu durere in suflet
:cry: ca nu a iesit nimic:cry: poate ai tu mai multa bafta ;)
eu trec next ;)

Spark 16-04-06 01:02

ar fi si la mine o mica faza ...
as putea trece la next ... ca e aproape pregatita ...
da oare merita ... deja de atata timp imi tot bat capu` sa o recuceresc pe fosta ... si acuma apare asta ..
eu acuma ma gandesc sa merg mai departe ... pe drumul pe care am mers deja pana acuma ... pentru ca am depus prea mult efort ... ca in final sa nu fac nimic cand am posibilitatea

aleks 18-04-06 09:05

de obicei cand te considera amic/prietenul cel mai bun/umarul pe care plange/etc, sansele tale de a deveni her lover-boy se apropie vertiginos de zero...

Spark 18-04-06 15:00

Quote:

de obicei cand te considera amic/prietenul cel mai bun/umarul pe care plange/etc, sansele tale de a deveni her lover-boy se apropie vertiginos de zero...

mda ... am mai auzit si eu ... si am mai vazut si la ceva prieteni ..
si atunci ce-i de facut ? :confused2 ca sa :hug: ? :help:

2fastboy 19-04-06 10:25

Quote:

mda ... am mai auzit si eu ... si am mai vazut si la ceva prieteni ..
si atunci ce-i de facut ? :confused2 ca sa :hug: ? :help:

te duci si o iei cu forta :lol: :lol: :D ;)

Leutzu_ 20-04-06 14:41

Cristiana - am fost 4 ani si 3 luni impreuna...pana cand a aparut ceva ce credea mai bun...de fapt era ceva nou pentru ea...acum dupa 7 luni regreta alegerea...Am suferit 1 luna dar acum mi-e mai bine...sunt cu o fata exceptionala.

Spark 20-04-06 19:51

si dupa atata timp ... ai lasa-o asa ushor sa mearga ?
cred ca a fost super nasol ... mai ales dupa atata timp
si imi pare bine pentru tine ca ai gasit ceva bun :)

Eugen_TL 20-04-06 20:24

Quote:

ai dreptate...90% cam asa e.... dar cum o relatie sta pe intelegere,incredere etc f bine unele incearca mai mult prin simplu fapt ca prietenul cel mai bun e singurul care o intelege si ii e alaturi.... si chiar e bine....!asta e teoretic,pt ca practic cred ca fizicul,aspectul ocupa un loc important! deci cam degeaba are intelegere daca atractie fizica nu exista...dar atractia poate veni si in timp....la fel si intelegerea! e cu dus si intors! :) uneori iese o relatie misto...alteori se strica o prietenie !

All times are GMT +2. The time now is 12:17.

- Copyright 2026 4Tuning