![]() |
Re: Cafeneaua Sucevenilor
Stiind ca avem pasionati si participanti la etape de drag, va pun un link cu etapa europeana de anul acesta de la Brasov....
probabil stiati de acest eveniment http://www.motorsportnews.ro/drift-d...g-brasov-2012/ |
1 Attachment(s)
|
caut o bucata de teava de inox 40-50 cm cu diametru de 70-76 mm poate are cineva ...
|
salutare.la intrare in obcini la DM electronic este un urs negru lasat in paragina.stie cineva al cui este sau are cineva un nr de telefon al proprietarului?cine poate rog frumos sa ma ajute.mz
|
salut , la cine pot imbraca un interior in piele la un pret decent ? si la cineva care se pricepe cu adevarat ..
|
Quote:
0747282015-sandu, suna si iti va da mai multe detalii... |
Quote:
|
cine ma poate ajuta si pe mine cu 2 tuburi de autosol metal polish ? contracost bineinteles ..
|
Omologari folie auto + timbre la cel mai bun pret!
Pentru detalii: 07531617899 sau ab77ruf |
cine imi zice de unde pot cumpara niste anvelope de iarna pe 14 ?
|
imi poate spune cineva daca sunt ceva evenimente acum recent? am vazut in seara asta prin vatra dornei platformele cu LKN-ul si inca o masina (apropo a cui e si ce masina ca nu am observat.... o masina rosie :)) TOATE BUNE!!!
P.S. pe la floreni s-ar mai anunta ceva pt toamna asta? |
Quote:
Razvan pleaca la Slovakia Ring e ultima etapa din King Of Europe si masina rosie e s15-le unui japonez :)) |
Quote:
|
A plecat in Slovacia la finala KOE ! Il mai poti vedea in acest an, la finala CND la sfarsitul lunii !
Multa bafta romanilor in Slovacia ! |
Mai exact, pe 20-21 octombrie, la Iasi se va tine finala CND !!!
|
Quote:
|
Quote:
|
:))))))))))))))))):)))))))))))))))))):))))))))))))
|
|
Quote:
a facut luminile..sper ca pe sambata seara sa fiu la 3barbosi>:)) |
Cine ma poate ajuta cu numarul, id-ul sau pagina de facebook a baiatului cu Ford-ul Taunus rosu din Suceava ?
|
este chiar din oras ? sau din alta zona ? stiu unul tot rosu in gura-humorului !
|
slaba tare activitatea aici pe forum..si stiu ca intra jumatate de suceava "raceri" sau cunoscatori dar lumea nu prefera sa socializeze
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
multi color pearl for ford capri by:D? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
stie cineva unde pot indrepta o janta de aliaj ? are doar o indoitura de 3-4 cm
|
Quote:
|
am auzit de la un prieten ca ar fi si prin sv acum astept si eu mai intreb intr-o parte si in alta ..
|
Quote:
|
stii cumva preturi sau un nr de telefon ?
|
salutare.baieti.am de vanzare niste jante borbet A 7j 185/55r15.caucicucuri michelin.ET 25.in stare foarte buna.au buza.se pot proba in suceava cine este intersat!!!pret 750 ron usor negociabil!!daca este cinea interesat 0751893847.sau ID mitzushor8002
|
Salut. Citeam pe aici si am vazut ca cineva a intrebat de fordul taunus rosu. Nu stiu la care s-a referit, dar asta e al meu:
https://i149.photobucket.com/albums/s...alben2rrrB.jpg Daca ai nevoie de ceva informatii, sau pot sa te ajut cumva, lasa-mi un mesaj privat. Salutare! |
Quote:
|
Merci!Da, am trecut vineri (ieri) prin gura humorului-frasin pentru ca m-am dus acasa in Campulung Moldovenesc (Fac facultate la Iasi). Am adus masina sa o bag la caldut in garaj si sa o scot abia la primavara. Nu as vrea sa ma prinda zapada cu ea prin iasi :). Mai este un taunus mk2 rosu in humor, doar ca e in 4 usi.
|
Pentru cine este interesat, aici am postat cam tot ce am facut la masina in cadrul reconditionarii. Multe chestii nu le-am postat, pentru ca s-au intamplat foarte repede, ori nu aveam cu ce sa fotografiez.
https://forum.4tuning.ro/647-masina-m...or-saloon.html |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:00. |
- Copyright 2026 4Tuning