![]() |
Re:
Quote:
|
Ai dreptate Sport!Dar ce sa fac am divagat fara sa vreau de la subiect cand am vazut o ditamai dezbaterea pe tema \"decedat\" vs \"pacient in coma\", mai ales ca in ziua de azi avem posibilitatea sa vedem,sa conducem si masini nu numai roabe cum era inainte de '89 cand daca vedeai ceva vestic(nu mai vorbesc de pus mana pe asa ceva) era o sarbatoare!Concluzie:cine a condus sau macar a stat cinci minute intr-o masina vestica si mai numeste starvurile astea comuniste \"masini\" nu stiu cum sa-l numesc!Numiti-l voi cum vreti ca eu unul nu vreau sa jignesc pe nimeni! :cry:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Deci repet: nu vreau sa jignesc pe nimeni! Sunt constient ca multi i si fac treaba cu ele,si eu mi-am facut-o,si nici azi nu am vreun \"Rolls\",tot un cadavru am si eu care in vest i-l gasesti \"moca\", se roaga de tine sa-l iei sa scape de impozit,dar am vrut sa subliniez faptul ca detest ambele asa zise masini(nu de alta dar am fost acuzat ca sunt indragostit de Oltcit);insa sustin ca dintre cele doua roabe Oltcitul pare ceva mai \"soft\" :lol: daca pot spune asa!As fi foarte fericit sa ajungem sa ne permitem sa circulam cu masini nu cu \"trasuri\" dar asta e:deocamdata suntem in evul mediu si pe atunci cu asa ceva se circula!Cum spunea un coleg de la scarbici:lumea a treia polueaza cel mai mult!Dar pt. asta trebuie chirurgi buni care sa extirpeze tumora asta de Dacie(chiar si Oltcit dar parca asta e mai mica)din creierul romanului!Astept clipa cand nu o sa mai vad pe sosele masini straine \"tunate\" cu piese de Dacie!Si aici i-mi fac autocritica fiindca si eu am pus piese de Dacia pe R-ul meu!Si stiti care a fost rezultatul?Raspund tot eu:a inceput sa fie Dacie!!! :cry: :oops:
|
Re:
Quote:
|
Nu, el este foarte bun,si a fost f. bun dar pe drumurile din Romenia(mai ales ca a prins si vreo 2 ierni pana la asfaltarea lui Basescu,daca va mai aduceti aminte cum era Bucurestiul atunci) a obosit si am ales solutia cu piese de Dacia numai la cele perfect identice(deci nu am recurs la adaptari)din considerentul ca cele originale sunt de fapt turcesti si am zis ca cele romanesti sunt mai bune dar se pare ca m-am inselat!Si referitor la achizitionarea unei masini tinand cont de intretinerea ei ai perfecta dreptate: am gresit!Nu m-am gandit ca intretinerea unei Dacii(ca practic pe rationamentul asta am mers cand am cumparat R18 ca aveam bani si de altul mult mai nou dar am zis ca sunt piesele scumpe) este mult mai costisitoare decat cea a unei masini straine mult mai noua!
|
LEGAL RACING
Poate ca sunt un pic cam dur insa cred ca ar fi cel mai bine sa-si exprime parerea cei ce au avut masinile astea de noi sau macar le-au testat in starea noua nu dupa un an sau mai multi. Parerea mea ca Dacia si longevitatea ei, pe langa impotenta au demostrat ca era o masina ceruta care a satisfacut multe din cerintele romanilor. Oltcitul a fost o ratare care a venit dupa un vis frumos la care multi romani sperau. Am mers cu Oltcit cu 185 motor de 1300 cu Oltcit 1100 la 165-170, cu Dacia 1400 200 cu Dacia 1310 1,6l 210.Vorbesc de masini desatul de modificate oltcitul era chiar extrem. Voi stiti ca au existat Dacia 1300 cu motor 1400 in 4 trepte nu cele 1310. au fost Dacia 1410 dar nu sport . Au fost si dacii cu motor de 1,7. |
Quote:
Quote:
La ce vroiai sa spere romanul? la Mercedes 190? Asta pana in 90... dar oamenii nu se schimba chiar atat de repede... Si pana in 94-95 romanii nici nu se trezisera bin starea aia comunista! (putini si destepti au fost cei care si-au luat masini straine in perioada aia)... Si sa nu uitam ca in 96 s-a dat acea lege ca masina trebuie sa aiba cel putin 8 ani pt a se putea inmatricula... deci practic romanul de rand iar a fost incoltit! Ce sa faca? s-a intors la Dacie... ca deh! Quote:
Quote:
Sa fie sanatosi cei care le-au facut! Nu cred ca discutia se intinde la hibriduri! Asa si oltcitul avea un hibrid break si unul in 5 usi! Despre motoarele lor nu stiu nimic! |
Re: LEGAL RACING
Quote:
dacia 1310 model 97 la 10000km iam dat 160 in cap si am facut pe linie dreapta cat vezi cu ochii un rechin seria 5 cred ca era 516-518 la 150 in curul lui am iesit in depasire cand am vazut ca nu se mai intinde si scotea a lui fum albastru ca dracul.am stat mult in dreptul lui,de abia l-am depasit.am prins repet 160 pe ceas dar e foarte probabil sa fi avut vreo 140.in talon scria 142.asta nu inseamna ca dacia face bmw,am avut norocul sa intalnesc o cazatura debmw. ce spui tu cu dacia care fuge 210 e prea de tot oricum nu inteleg ce ai scris acolo(desatul). de exemplu nu conteaza doar masina.cel mai mult soferul,sa sti unde sa te bagi,intuitie,tupeu,multe chestii si noroc.cunoscatori stiu de ce. sa fiu eu sanatos cate bmw si masini tari am afumat in timisoara prin aglomeratie cu dacia repet. hai sa revenim la topic. dupa revolutie in 90 cand se organizau primele autoslalomuri in timisoara cu masini stock ce erau la vremea aia,aveam 14 ani si am mers la toate probele ca ajutor si sustinator al unor persoane de la care am avut multe de invatat. cei mai buni timpi in autoslalomuri erau scosi de oltcit si care cum puteau se imprumutau de unul sa se dea.apoi au aparut imediat de afara 5gtturbo,golf gti etc.dar ca masini autohtone oltcitul se tinea bine.nu uit nici acum ce timp a scos un lastun de la uzine.erau naspa lastunurile si tot veneau 3,4 de la uzina piloti sa faca show la autoslalomuri.sau si rasturnat cu unul dar au scos o data locul 2sau 3 dupa golf gti.clar ca era pilot si sa antrenat mult timp.aia nu inseamna ca lastunul era bun. asa ca sa fim seriosi.dacia era buna si fiabila dar lua fum la greu de la oltcit. :flamed: |
\"desatul=destul\" cel mai probabil... s-a strecurat in 'a'... se inampla si la case mai mari...
|
VS
PAULADRIAN :asa ca sa fim seriosi.dacia era buna si fiabila dar lua fum la greu de la oltcit. CUM AM MAI SPUS SI ALTORA ASTA ESTE PAREREA TA PROPRIE SI PERSONALA.... DAR SA FIM SERIOSI OLCITUL ESTE O ABERATIE
|
si eu intre astea doua as fi ales dacie dar nu inseamna ca dacia face oltcitul.
oltcitul are motor boxer,carburator duplu corp si mergea bine. clar ca la noi cu mecanici parati si carpaci masinile nu erau bine intretinute,era normal sa apara probleme. dacia era genul de motor cu tehnologie invechita care nu sunt asa pretentiose. ai vazut ca astea noi sunt mai performante dar asta costa.service specializat,benzina,ulei bune etc. |
Re: VS
Quote:
:) Si scoate si tu Capslock`u ala pls... ca devine enervant cand citesti! :wink: |
HA HA HA CICA OLTCIT POWER AM SI EU O INTREBARE DE CAND NU SE MAI FABRICA COETU DE OLTCIT SI DE CE NU SE MAI FABRICA ...OLTCIT AM CONDUS SI EU...O GRAMADA DE PROBLEME ..ERA MODELU CU DISCURILE DE FRANA LANGA CUTIE...SI RAMANEAU BLOCATE ...VAI DE CAPU LUI .....DACIA GUVERNEAZA ROMANIA DE ATATIA ANI DACA AI O DACIE NOU SI II DAI CE-I TREBUIE SI CAND TREBUIE CONFORM CONSTRUCTORULUI TE TINE O VIATA NU ZIC CA OLTCITU NU DAR ORICUM DACAI E MULT MAI SUS DECAT OLTCITUL NU PT CA AM EU DACIA
|
\"HA HA HA HA\"
VEZI CA SE SRIE TUNING , NU TUNNING ;) CUNOSCATORULE ;) |
Tare faza cu Dacia guverneaza Romania de atatia ani!!Daca ma apuc acum sa scriu de guvernarea Romaniei se duce naibii tastatura si imbatranesc si mor aici in fata PC-ului!!Se pare ca si Dacia a guvernat Romania exact cum au guvernat-o si altii in toti acesti ani de la finele celui de al 2-lea razboi mondial incoace!!Mai bine o guverna VW sau BMW va spun eu!!! si atunci nu mai salivau romanii cand vedeau ceva vestic pe strada(poate va aduceti aminte prin 90-91 cand erau romanii ciorchine pe langa cate o \"capitalista\" si se uitau pe geam la bord si exclamau ca maimutele : \"maaaammmaaaa are 220 pe bord!\"- insa iubeau Dacia si erau in culmea multumirii dar faceau la oha) :D :) :lol:
|
Re:
Quote:
puff! in legatura cu mesajul pe care l-ai transmis... mai bine 'sedeai' de-o parte... Daca schimbi uleiul la 4500 de km, daca nu depasesti turati de 3500 niciodata, ii bagi numai omv super 100 si o duci de 4 ori la verificarea de intretinere te tine '1000' de ani fara probleme si un lastun! \"Dacia mult mai sus decat Oltcitu`\" :):):) :lol: :lol: Hai ca daca ziceai doar ca e mai 'sus' decat oltcitu atunci poate, poate te credeam (de fapt eu nu! dar poate altul)... Sustin spusele lu` CATALIN LCL! Apropo... de ce nu se mai fabrica oltcitul? iti spun eu: pentru ca au venit niste oameni cu cap. care au vrut sa faca o treaba calumea! Nu au vrut sa mentina in productie aceeasi masina demodata si invechita din toate punctele de vedere 35 de ani (cum a facut Renault`ul cu Dacia)! Stii ce inseamna 'schimbare'? Ia spune-mi... cate Dacii <1985 ai mai vazut tu!? Iti garantez ca daca nu erau legile astea de cacat... rar mai vedeai o Dacie noua pe strada... asta in cazul in care nu se gasea cate un fan infocat 'Dacia' care s-o cumpere! Adica o masina second (un Opel spre exemplu) stie sa faca mult mia multe si sa reziste mult mai mult decat o Dacie noua! |
aaa... si sa precizez ca si in cazul Oltcitului ar fi fost la fel, daca mai ramanea in fabricatie (dar chiar daca nu-l scoteau in 94-95 pana in 97 iti garantez ca schimbau modelul)!
|
concluzia:la fier vechi cu amandoua! :!:
|
asa este la fier vechi cu amin2 dar dacia prima :lol:
|
asa la cimitir cu ele. :wink:
funi oltcit nu cred ca sunt multi dar astia cu dacia sunt rai de tot nu se lasa nici in ruptul capului.se vorbea la un moment dat ca oltcit-istii ar fi o secta dar cred ca e invers.vom scapa greu de relicvele daciei. mai ales cum sunt multi care inca le tot modifica in loc sa treaca la alta masina si sa doarma mai impacati noptile. este unul care a mers cica peste 200 :lol: :lol: uau ce kasto. punei tata reactor poate prinzi cu ea 400 si te tot duci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Poate a mers cu 210 cu o Dacie, n-ai de unde sa stii! (din cate am inteles eu era modificata la motor)
Dar eu l-am intrebat de unde stia cu ce viteza mergea. (o simpla intrebare la care a evitat sa-mi raspunda). in fine... |
Re:
Quote:
|
mai baieti oltcitul este peste dacie din toate puncele de vedere mai bine lucrat ,mai modern mai etc
Great car for the money What things have gone wrong with the car? Keep in mind that I purchased this car with \"fun\" in mind and I've \"raced\" it more than I've driven it. The gearbox had to be fixed, it jumped out of reverse sometimes (too many backward 360s :) ). The alternator had to be fixed several times (it's still working at 60-70% of its nominal output). Camshafts changed (were noisy when I got the car) General comments? I purchased the car with the intention to have cheap fun with it, do things I wouldn't normally do with a more expensive car. I paid $500 for it which is a VERY low price here in Romania. Any *decent* second hand car starts from around $4000 so it's a bargain. It has a boxer engine (180 degree V 4) like a Subaru Impreza or Porsche 911 (not that I'm comparing it to the aforementioned cars hehe) so it's very good at high rpms. It can easily do 6000 rpm, I usually never drive it under 3000 since it's the ideal rpm for the car. Despite the relative bad reliability, I really enjoy the car, it's amazingly fast for its 61 HP, it can actually beat cars with 75-90 hp on a 400m drag race (with some small modifications to the carburetor). Handling is great for a car of it's class and year of design (~1980s), I lowered it a bit and added some wider tires than standard (175 as opposed to 145) and it sticks to the road. Brakes are one of its highlights, disks on all 4 wheels, it brakes better than a lot of modern cars, even ones with ABS. Despite it's age, it's an extremely comfortable car, you can drive for 18 hours and still no fatigue. Please remember that I might be a bit subjective since it's such a cheap car and I'm amazed at how much it has to offer. |
dacia berlina....fabricata in 1999.
status: necesita antifonare(care este amanata de 2ani) planetare/bucse/pivoti....a2a oara schimbate...unele chiar a3a rugina la aripile fata, capota spate, sub parbriz/luneta oltcitu` meu care a stat 5ani in curte are mai putina rugina ca dacia asta. |
Re: VS
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Nici nu doresc sa te intilnesc. Nu cred ca am avea puncte comune de discutii. La felul cum tratezi oamenii si discutia, vei astepta oltcitistii (asa se scrie corect :) ) pina-ti va ajunge barba la genunchi. Quote:
[quote=\"SPORT\"]ACESTUI VS PRET:dacia este acceptabila;olciturile sunt 2 la pret de 1 ACCESIBILITATE PIESE:de dacie sunt peste tot ;de olcit mmm este belea[deja se cauta la second-hand] noi te ustura la $ si 1 magazin la 100km daca este si ALA ASPECT EXTERIOR:dacia este cam robusta dar macar arata a masina ;olcitul are un aspect : fier de calcat rufe oglinzi furate de la dacia lateral este cam neterminata si cu forma aripilor spate de tot *** spate cu haion naspa CALITATE PIESE SI AUTO IN SINE:dacia este destul de buna cat si piesele de fabrica[nu cele de SRL] pt drumurile din RO [auto meu are 170.000km si are f putine piese schimbate per\\total aproape totul este original de la masa]:olcitul rau la capitolul calitate si asa sunt cateva toate tacane de parca astia cand le-AU fabricat au vrut sa stie tot poporU' ca au fabricat o rasnita[asta este reclama fabriciiii] SUNET MOTOR C.V........TOBA FINALA:dacia suna normal chiar bine;olcitul suna f. urat ASPECT INTERIOR si SPATIU...CLIMATIZARE:dacia[interior CN pt ca asa are dacia mea din FABRICA] in interior imi place si caldura miroase A aer curat ;olcitul spatiu este mic se mareste doar daca rabatezi bancheta spate ASTA DACA INCHIRIEZI MASINA PE LA VREUN CIMITIR caci alceva ce naiba sa cari cu ea in acel spatiu poate chiar a fost proiectata MASINA MORTUARA aspect interior cu comenzile de langa volan[pt semnalizari.. etc] te simti in STARTREK, bordu' este de ras fata de CN si caldura data de aeroterma miroase a GAZE[dai coltu'] ASTA CU GAZELE TOTI OLCITISTI O STITI DAR NU VRETI SA RECUNOASTETI :oops: DEMARAJviteza si STABILITATE...:dacia mea nu vede olciturile decat cu CURU :lol: virajele prin care trece dacia cu 120km olciturile zici GATA se VARSA[testat de mine cu un olcit] olcitul:demaraj si viteza destul de aproape de dacie ,stabilitate se inclina mutl prea mult in viraje , la 160km danseaza in drum drept ACCESIBILITATE REPARATII,REGLAJE:l |
Re:
Quote:
Din 3 tipuri de masini, Dacie 1100, Oltcit si dacia 1300, primele 2 locuri, ca fiabilitate, sint ocupate in ordine: 1. D 1100; 2. Oltcitul iar dacia 1300 se afla la litera \"Z\" :) . |
Re:
Quote:
|
Quote:
Inca ceva... tu ai o problema cu oamenii care au oltcit? daca da : inseamna ca nu mai e o simpla problema, du-te la medic!!!! daca nu : atunci nu mai lasa impresia asta! Nu cred ca am auzit in discutia asta ca un prprietar cu oltcit sa i se adreseze unuia cu Dacie prin apelativul : \"daciist\". Adica da impresia de rasism! Ám auzit si 'olticisti' si 'sectanti'... puff! incep sa cred ca va simtiti cumva complexati! Iar in ceea ce priveste provocarile... eu din cate am vazut numai tu le imprastii in stanga si in dreapta!! Stai linistit! cei cu oltcit, la fel ca si cei cu Dacie sunt tot oameni simpli! |
Re:
Quote:
Sa stiti ca bordul de Dacia se poate tara sa indice corect iar la masinile de export chiar se verifica asta. Dacile 1300 cu motor 1400 nu au fost hibrid ci masini destinate anumitor institutii cum ar fi militie, securitate si alte cateva. Am stiut ca Dacia avea 210 si nu acuz ca considerati asta exagerat, pentru ca dupa ce bordul s-a terminat am urmarit turometrul care a aratat o turatie foarte mare in treapta a 5-a. Erau 6000rot/min in treapta 5-a.La 4000 ai 140 ia faceti si voi un calcul simplu. |
oare patina ambreajul de la 140 in sus :?: :lol: :lol: :lol:
glumesc :lol: nu ti-a fost frica ca sar rotile :?: :lol: :peace: |
in fine... conteaza ca ai dat vitezometru peste cap! Nu poti sa fi sigur de viteza pe care o aveai!
|
da clar pe orice masina poti pune un motor mai mare sa traga dar sa nu uitam ca masinile de genul asta au si modificari de transmisie,sasiu intarit,pneuri care rezista la viteze mari.
sa mergi cu dacia 200 cred ca e mult.poti deveni victima.nu cred ca e o masina sigura. :wink: |
...sper ca le va veni mintea la cap si de la 1 aprilie toti posesorii de \"cotetze umblatoare\" sa profite de superoferta statului:30 de milioane in schimbul cojilor...
|
VS
Laurentiu:Ar fi bine sa bagi si tu ceva la cap din aceste greseli corectate :!: Bai nene cum ti-am mai spus este topic special pentru cei care au argumente referitoare la gramatica folosita de cineva anume si daca asa am eu chef sau placerea sa scriu nu vad ce ai avea Tu impotriva 8).Si de ce esti asa sigur ca nu ai nici o greseala? In interiorul cuvantului litera ,i' este cu ,i' din ,a' COMUNISTULE :lol: Si daca mai caut gasesc o groaza dar eu scriu intr-un topic despre subiect. Intrebare:De ce sunt asa multe Dacii[......'94] pe sosea fata de incomparabilul Olcit? De ce fabricarea olcitului a fost oprita in '94? A dat fabrica faliment cumva.[/i]
|
VS
Laurentiu:Ar fi bine sa bagi si tu ceva la cap din aceste greseli corectate :!: Bai nene cum ti-am mai spus este topic special pentru cei care au argumente referitoare la gramatica folosita de cineva anume si daca asa am eu chef sau placerea sa scriu nu vad ce ai avea Tu impotriva 8).Si de ce esti asa sigur ca nu ai nici o greseala? In interiorul cuvantului litera ,i' este cu ,i' din ,a' COMUNISTULE :lol: Si daca mai caut gasesc o groaza dar eu scriu intr-un topic despre subiect. Intrebare:De ce sunt asa multe Dacii[......'94] pe sosea fata de incomparabilul Olcit? De ce fabricarea olcitului a fost oprita in '94? Faliment cumva :lol:
|
VS
Laurentiu:Ar fi bine sa bagi si tu ceva la cap din aceste greseli corectate :!: Bai nene cum ti-am mai spus este topic special pentru cei care au argumente referitoare la gramatica folosita de cineva anume si daca asa am eu chef sau placerea sa scriu nu vad ce ai avea Tu impotriva 8).Si de ce esti asa sigur ca nu ai nici o greseala? In interiorul cuvantului litera ,i' este cu ,i' din ,a' COMUNISTULE :lol: Si daca mai caut gasesc o groaza dar eu scriu intr-un topic despre subiect. Intrebare:De ce sunt asa multe Dacii[......'94] pe sosea fata de incomparabilul Olcit? De ce fabricarea olcitului a fost oprita in '94? Faliment cumva :lol: Dacia mea din '89 a fost vopsita o singura data[acum 4 ani] de cand a iesit pe poarta fabricii si nu are pic de RUGINA si locuiesc aproape de mare unde este aerul sarat si ploile la fel.
|
sport nu am nimic personal cu tine dar puteai sa editezi un post in loc sa mai postezi de 2ori aceasi treaba :wink:
oltcit au fost cumparati de daewoo. :wink: au scos ceva mai bun. asa as putea sa te intreb si eu de ce nu au cumparat dacia :wink: in legatura cu masina ta nu stiu ce sa zic dar eu sunt la oceanul atlantic si masinile de aici arata ca si noi.inclusiv din anii 70 nu au rugina,desi este multa umiditate in aer. ce strica masinile e zapada si sarea de pe drum,dar inghetul cel mai mult. |
Re:
Quote:
Nu patina si nici acum nu patineaza ambreiajul fiind acelasi. La prima Dacie care am mers cu 5600rot/min in treapta a 5 a era ca in desene animate, era pe autostrada Fetesti la intoarcere spre Bucuresti.Jos erau placi de beton si se auzea inauntru cum bat placile in volan ca in tren, iar unul din sububurile de la bord se desfacea vizibil iar cand puteam in roteam cu mana in sensul de strangere. Nu-mi era frica ca la viteza aia mori repede mai ales in Dacia. Daca voi credti ca spun povesti si nu ma cunoasteti va rog sa-mi spuneti si ma voi abtine sa va mai scriu. Nu sunt mincinos, detest minciuna si mai bine-mi spuneti sa tac decat sa spuneti sau sa insinuati ca as mintii. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning