![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
Quote:
|
dacii nu sunt pt jocul asta?:Dce program iti trebuie sa faci masini pt jocuri?:|
|
intercoleru merge pe motoru emer I6 ??? daca da datimil si mie
Multumesc |
zmodeler pt jocul asta :),3ds max, mai multe oricum..sau poti converta..dar aia nu stiu cum se face :P
|
oricum e multa munca sa faci o masina,trebuie sa ai rabdare multa:rolleyes2
|
am loat vers 2.3.0 de pe situ ala pe care gasesti de toate si cand intru in el imi da o eroare ....si cat timp sa caut masinile ca am bagat multe....si nici una nu o vad...doar 1...ca am loat un save si era mazda mx18 sau asa ceva dar nu are motor si nu prea stiu sai fac.......adica iam facut dar mai imi trebe vreo 3 piese si nu le gasesc
|
LooooL.....dizzy...da tata la engines =>engines kits si gasesti kituri de motoare!!...si la faza ca itzi da error cand intrii in joc e din cauza ca nu ai car script decodor (parcurge topicul si il vei gasi )....ori masina nu e buna....si trebuie sa scotzi folderul numele masinii_data si numele masinii.rpk din folderul unde ai bagat masinile......si te sfatuiesc sa bagi masinile pe rand pentru ca sunt unele masini care nu functzioneaza ( nu stiu din ce cauza ) .....sper sa te ajute ce tziam spus...bafta!
|
care avetzi..va rog yo mult...punetzi pe site Chrysler 300 ....va rog mult...Ms :):help::sad:
|
Nu exista mascaltone...:D..din cate sht eu:D
|
uitati ce va rog pls....vreau si eu sa incercati sa faceti rost ca nu prea ma pricep de bmw e46 .....sau bmw-uri ..... m3 csl ...dak ati putea face de unul cu grijal cromat ....
|
misto rolls-ul ...misto masini baieti ...petreci mai mult timp la jocu asta decat la un NFS
|
SALUT ! vreau si eu golfurile4 voastre, va rog frumos, ca imi plac mult :oops:
Quote:
Quote:
|
Dak aveti nevoie de masini......datimi un mesaj pe [email protected] am vreo 70 de masini ....ctv motoare ctv jante ctv muffers ..... va dau arhivele am luat de pe vreo 4 siteuri...
|
de unde iau si eu jocu??????????????????
|
Quote:
Inca o intrebare de genu si ai warn ! |
mai urcati oameni si voi niste updateuri la slrr 2.3.0le niste motoare masini interioare audio ....si va rog cum pun si eu niste jante in joc ca nu stiu unde sa le bag pls ....
|
oameni buni..care este acel cod pentru bani...vreau intai sa vad si eu cum este jocul...inainte sa il cumpar
multumesc |
begformoney (codul) si dai dupa aceea pe surubelnitza..nu cheia fixa..trebe sa ai 2.30LE ca sa mearga codul pt bani...toata smecheria asta in garaj o executzi :)
|
nu cred ca e 2.30le...cred ca am vazut ceva cu 2.18 sau ceva de genu...nu stiu prea sigur...oricum,ms frumos
|
1 Attachment(s)
aveti aici 2 coduri ptr 2.1.8 + merg codurile .
|
3 Attachment(s)
:D am urcat si eo ctv masini :D ... MERCEDES BENZ 560 AMG 1436HP
|
9 Attachment(s)
INK UNA :D:D BMW SERIA 5
|
8 Attachment(s)
INK UNA BMW M3 GTR 1630HP....o sa pun maine ca aku e tarziu asta e ultima pe seara asta :D:rolleyes2
|
am incercat din curiozitate codul dat de StreetStyle22...si a mers
partea proasta e...ca tot nu stiu ce versiune e jocul:lol: oricum a expirat demo...si inca nush sigur daca sa cumpar jocu sau nu...alta varianta nu exista? |
dak iei forumu pagina cu pagina o sa vezi ca il gasesti moca asa ca nu iti bate capu sau poti sa il iei de pe torrente sau dc++
|
Quote:
Race of Champions - letmeroc --- te va da in cursa campionilor .... [email protected] ..baga id asta dak ai chef... Edited by Oxide : Mai vrei un warn in colectie ?! Termina cu discutiile despre torrent. |
18 Attachment(s)
INK 3 masini la colectie :D .... Prima MUSTANG GT500
A DOUA -- MAZDA RX-8 CABRIO A TREIA --HONDA INTEGRA |
2 Attachment(s)
SALUT !
Am si eu o rugaminte la voi. Imi spune-ti si mie va rog cum sa instalez patch 2.3.0? am instalat tot cum trebuie pana la 2.2.1(imi scrie in dreapta sus cand intru in joc ) dar cand dau sa instalez si 230 imi apar urmatoarele erori : 1. ca nu poate dezarhiva sunetul 2. ca nu gaseste jocul jocu' e instalat in program files, fara nicio modificare la locatie. am uitat sa fac eu ceva ? sau patch-ul nu e bun? desi eu fost luate de pe http://www.ger-tech.net/ si http://street-legal-mods.com ;) |
9 Attachment(s)
Noua Mea Achizitie un Bolid Classic din 70' admiratie fara rival .."doar 3864HP" :))
INK O CHESTIE .....am avut chef sa incerc o chestie am construit un motor v16 callaway sau cv de genu ... :| ...nesatisfacator avea doar 637 HP ....dupa am montat motorul vechi ...construit de mn ...mam dus din nou la dino si ete...de la 3600HP au aparut aprox 230hp in plus ...aveam 3830HP ..ce chestie :))) |
da.. motorul de v16 o fii el v16 dar nu e cel mai performant cand vine vorba de cai putere :)
|
street nu stii de unde pot sa fac rost de motoare puternice mari kre sa se potriveasca pe masini ...sa nu iasa afara???
|
pai asa sunt facute..masiniile plus motoarele ! nu ai ce sa le faci.. :)
|
auzi u cum ai tunat motoru ala v12....ca eo am fakt unu si tot 2026 de cp imi dadea:((
|
1 Attachment(s)
lam creat eu nu am cumparat chit :D
am ceva ptr voi baieti sper sa va ajute...........sunt o gramada de cheaturi Edited by Oxide : Nu mai fa double-posting te rog. |
Stim codurile:P
|
offtopic vad ca nu se mai discuta nimik...si mas simti prost sa dau numai eo commuri..... :|:|:confused::confused:
|
nu dai numai tu
|
jocu e vechi da iti trebuie placa video serioasa pt toate optiunile date la high ..mi-am strans bani ...tre sa vad ce placa sa-mi iau sa pot juca fara probleme :D
|
yo il am la jumate ca dupaia mi se misca ..... da jocu intrece nfs-urile
|
4 Attachment(s)
Inca 2 troace de la mine
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:41. |
- Copyright 2026 4Tuning