![]() |
Re: AUDI A4 B5
Quote:
:|:|:| din pacate nu am rezolvat.....m-am decis sa nu mai cumpar nimic pana nu termin cu masina de impachetat, iar dupa aceea o sa incep sa cumpar ceea ce mai este nevoie in fuctie de cati bani mai am, incep cu tehnic si apoi estetic |
1 Attachment(s)
bara fata + bara spate
|
Ah si cum arata cand construiai la ea:lol::lol:
|
vineri vine HAUDI acasa.....:X:X:X:X
|
O sa iti aduc un bradulet sa pui la oglinda:lol::lol:
|
Quote:
|
multumesc tuturor care urmaresc topicul si ma incurajeaza/felicita etc....
am vb azi cu baieti de la craiova si masina asteapta sa intre in cuptor, asta seara sau maine dimineata......:D :D :D |
poze maine seara pe la ora asta, masina este in cuptor, izolata si gata de vopsit pt maine dimineata
|
Eu unul le aştept , chiar sunt curios!
|
Si eu sunt curios...
|
Toti suntem nerabdatori sa o vedem gata cat mai repede mai ales tu florin :)
|
eu o astept precum mortu colacu si caprele primavara.....
p.s. nu stiu cum o sa dorm la noapte :)))) sau mai bine zis daca o sa dorm |
am ajuns acasa impreuna cu ea ;;) .... arata :X:X:X nu am cuvinte, exact cum imi doream....dar poze mai tarziu, ca-s super capiat si ma duc la masa mai intai
p.s. cine vrea sa vada poze ???? :D :D :D |
Eu nu:lol::lol:
Mane arata super. Abia astept sa o pipai cand ajung acasa:lol::lol: |
17 Attachment(s)
ok, hai fie, sa vina pozeleeeeee
|
arata fain man, bafta in continuare.:D
|
Quote:
|
Cand ajung prin severin, te anunt sa bag si eu un ochi :D
|
oooo a venit bijuteria....foarte frumoasa:rolleyes2:rolleyes2,,,,,sa o vedem echipata....faruri si stopuri de care vor fi?
|
Quote:
|
A iesit prea bine masinuta...chiar a meritat asteptarile :)
|
foarte frumos a iesit:D astept cu nerabdare sa o vad terminata 100%.. bafta in continuare!!!
|
Quote:
100 %...niciodata nu o sa fie gata 100%..... |
astazi am rezolvat problema cu ABS si cu clima, maine o sa ma ocup sa izolez masina fonic trebuie sa gasesc niste conduce de frana cele de la pompa de frana la pompa de ABS ca ale mele le-am rupt ..... dupa care sa pun ramele si trapa
|
Nu te-ai plictisit numa cu golfu sa te plimbi ? :lol::lol: hai scoate mai rpd audi-u8)
|
Quote:
care e graba, ca oricum in perspectiva unor e un cazan de 90 de cai.... p.s. nu ma grabesc, oricum nu o sa fie gata niciodata asta inseamna tuning, nu masini cumparate gata facute sau primite mostenire de la "matusa tamara" |
azi am pregatit masina pt insonorizare, ma taiat silent coatul dupa formele unde vin puse, iar maine o sa ma apuc de treaba si o fac usile fata/spate si plafonul....sper sa ma apuc si de portbagaj.......nu pot sa fac prea multe deoarece mai si lucrez de la 8 la 17 iar apoi fug la HAUDI si fac ce pot..sper ca sa fie gata cat mai curand
|
8 Attachment(s)
ceva noautati.....
|
Arata foarte bine din fata, bara spate nu prea imi place dar nici nu trebuie sa-mi placa mie:-)
Jantele sunt BBS sau ceva replica? Ai si capace la ele? Foarte frumoase de altfel, nu le vopsesti o culoare mai aprinsa? Nu ar strica putina culoare dupa parerea mea:rolleyes2 Iti urez nervi de otel in continuare, greul a trecut, acum incepe puzzle-ul si ulterior recompensa;) |
Quote:
-bara spate asa am primito, am facut schimb bara oriciginala cu bara asta -jantele sunt BBS originale, da am si capace la ele, -jantele nu stiu ce culoare sunt, pt ca inca nu le-am vazut live, le-am avut la craiova sa le vopseasc, cand am vb cu sefu de acolo a zisa ca a sunt alb-alb perlat-mov.......adica culoarea vantului turbat :))) |
azi din cauza serviciului nu am mai facut nimic la masina :(( dar maine o sa termin la 2 treaba si o sa ma duc direct la masina, orice mana de ajutor e bine venita :)))
|
prezent
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S imi cer scuze fata de cei ce ai urmaresc topicul pt abaterea de la subiect dar eu am facut o gluma si am avut interese fata de om....nu se mai pune restul..!!!! |
Quote:
p.s. mai bine dau bani si nu-mi fac obligatii decat sa-mi strigi continuu "il ajut ca pe un prieten nu-mi trebuie nimic". nu e frumos sa spalam boarfele in public, daca vrei discutam fata-n fata |
5 Attachment(s)
azi am facut tot ce mi-am propus....am "udat"putin masina si am facut niste poze
plan de bataie pt maine 15.07.2011: - aerisit franele - dat scaunu soferului jos - scoas tot din interior - spalat mocheta - dat bordul jos - curatat in masina - tras instalatia electrica din cabina la faruri - demontat galeria de admisie, turbina, evacuarea si galeria de evacuare, curatate si vopsite cu gri termorezistent - o sa incerc sa izolez ce a mai ramas, podea, portbagaj plan de bataie pt poimaine 16.07.2011: - reglat ramele la geamuri - aliniat capota - aliniat aripile - aliniat portbagajul - daca se usuca mocheta o sa o bag in masina (astea sunt in plan, dar e posibil sa fac mai multe) |
ce fund sexy are:lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:11. |
- Copyright 2026 4Tuning