Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4Tuning International (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international.html)
-   -   NEW ZEALAND - tuning, races, shows, events... (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/23207-new-zealand-tuning-races-shows-events.html)

C1up3r0 01-05-08 04:46

Re: New Zealand tuning, races, shows, events...

daca veniti la draguri maine :)), la 7:45 maxim trebuie sa iti la Kmart in botany :))). numai ca eu trebe sa plec la 6 de acasa :))

Nicknamed_13 01-05-08 09:31

Se pare ca la mine cade tot. Bag masina in service si vreau sa ma apuc de invatzat pt examene. Pfff.... inca un D1 ratat.

C1up3r0 01-05-08 13:01

aoleoooooo :((((, daca vrei vin sa te iau :P

Nicknamed_13 01-05-08 23:39

Tre sa invatz. Am examene cruciale. Plus ca vreau sa dorm mai mult dimineata ca nu am mai dormit indeajuns in ultimile 2 saptamani.

C1up3r0 02-05-08 08:24

ok :P, pffff tocmai am venit de la draguri =))), prelude-urile au fost VARZAAA, au fost 2 ca ale noastre si varza + un VTI-R nou si ala mai varza =))). integra si civic la putere :P

yulasinio 03-05-08 02:47

time to sell the cars boys :lol:

CJ-01-WOB 03-05-08 03:30

niste poze / date / filme .. ceva la care sa ne belim ochii ...
nimic?

apropo .. voi aveati un campionat tare de D1 . de ce nu faceti un update . un raport .. ?

Nicknamed_13 03-05-08 04:43

Ca eu unu nu prea sunt pasionat de drift. Mai mult asa de figuri. Si nici de drag. Prefer un circuit serios.

Florine..... prelude nu va fi niciodata mai bine cotat la draguri. E mai grea. Mult mai grea. 1020kg vs 1320. Alea 300 kg sunt enorm. Plus ca diferenta de cuplu se rezolva cu un b18c sau cu hibrid b18c. Si multa lume are astea. Dar din rulat, sfarsitul vitezei a 2-a inceputul lui a3-a diferenta nu prea mai este acolo si din a-4a deja nu mai au sansa decat ITR.
Cat au scos preludurile?

C1up3r0 03-05-08 09:40

4 Attachment(s)
pfff nuj cat au scos ca nu scria timpul, dupa cursa cand se intorceau le dadea cate un bilet cu timpul,

am facut 6 poze ca am ramas fara baterii :((, si le-am pus pe nzhondas forum si mi-e lene sa le mai pun si aici, am vrut sa pun link-ul dar se lucreaza la forum, cand se va termina voi pune link-ul :P

iar la drifturi nu am facut poze multe :P, doar cateva ca am ramas fara baterie la tel =)), si am filmat putin, dar nu am filmat ultimi 4 ( adik cei 4 din top) de la D1NZ si marele burnout de la sf :( ca nu mai aveam baterie :)), am reusit sa filmez fff putin cu tel :P

am pus cateva poze, sunt 4 dar a fost prea frig sa fac mai multe :-s, abea am filmat :))

C1up3r0 03-05-08 11:14

https://www.youtube.com/watch?v=K8Ac9sMaePs

aici e un video de la sf :P, e mic dar nu mai aveam baterie la tel :(

Victor_WRC 05-05-08 09:29

cat de misto :lol: nu se mai vedea nimic !!!

C1up3r0 05-05-08 10:13

dap, :P, data viitoare merg preg, cu 2 baetrii pt camera :)), si voi plati $50 ca sa fac "hot lap" cu unu din soferi ;)), experimentez o curba luata cu aproape 200km/h cu frana de mana ;))

Nicknamed_13 05-05-08 23:15

Nice... L-ai vazut pe John Cambell cand a facut hotlap cu soferul de la Kiwi Racing acum 2 saptamani la Hamilton 400? Era vai de el de frica.

C1up3r0 06-05-08 06:38

=)) nu am vazut :P ca eu nu prea ma uit la tv :)

Nicknamed_13 06-05-08 07:08

Nici eu... am trecut pe langa el cand era programul cu Hamilton 400 si am stat sa vad. Era transpirat tot si in masina nu stia de ce sa se mai tina. Data sa il aud data viitoare ce mai spune de boy raceri. Mai ales dupa fiasco-ul din Christchurch cand aparent mii de masini au blocat tot centrul atunci cand a fost salonul auto. politia nu a facut nimic decat abia la 2 noaptea. Deci de la 9PM pana la 2AM a fost sarbatoare si totul a durat pana la 4AM.

C1up3r0 06-05-08 13:53

superrrrrr :))), debea astept sa fie din nou D1NZ :X:X:X, merg cu Gaz la un "hot lap" :X:X:X

BogdanNZ 08-05-08 05:09

Eu aveam intrare gratuita la Hamilton400 pe tot weekendul, din pacate a trebuit sa merg la dentist :(.
Mi-am montat si vopsit kitul, arata bine dar nu sunt multumit de manopera. A fost ieftin dar indienii tot indieni raman...plm. Momentan caut folie carbon-look pt capota, si peste vreo sapt o sa iau si niste stainless headers, dar nu stiu sigur daca potrivesc la f22 ca sunt de h22, desi teoretic e acelasi lucru. O sa mai pun si alte mici chestii...un volan sport, m-am gandit la niste D2uri dar sunt $1400 si masina e deja prea joasa. La partea de tablarie mai e de lucru, mai am niste pete de rugina in spate care ar trebui rezolvate, si cred ca in final o sa o vopsesc integral. O sa mai astept sugestii si de la voi, in special la partea de mecanica.

C1up3r0 08-05-08 12:28

Bogdan, pune niste poze :P, ca sa vad cum arata ca poate imi iau si eu doar spatele :P, ca "end cap-urile" de la veilside sunt prea scunpe :-s.

Nicknamed_13 09-05-08 00:17

Oh yeah..... presimt ca vor fi 3 preluduri tari la NIMM anul asta.
Vorbit cu Rica pt a mea si se uita la ea in weekend. Multumesc inca odata Florin pt ajutor.

C1up3r0 09-05-08 06:40

npc :P, mihai cred ca vor fi mai multe ;)), ca mai este unu care vine la honda meeting cu un prelude :P. in orice caz de acum incepe sa fie mai multe ;)) o sa intrecem integrele :))))

BogdanNZ 09-05-08 07:20

6 Attachment(s)
Uite cateva poze, nu foarte spectaculoase ca e naspa vremea si a trebuit sa ma retrag repede in casa...

Nicknamed_13 09-05-08 08:25

Ma rog.... din poze sa stii ca arata foarte bine. Da bine kitul.

C1up3r0 10-05-08 01:58

arata bine ;)), mihai tu nu-ti pui nimik ? ;))

Nicknamed_13 10-05-08 04:33

Fatzada este pe ultimul plan in momentul asta. Multe lucruri depind de cum trec examenele luna asta.

C1up3r0 10-05-08 10:36

http://nzhondas.com/forum/upper-nort...tml#post950080

;)), veniti ? :-"

C1up3r0 11-05-08 14:44

https://img353.imageshack.us/my.php?i...pim3580fl1.jpg

eyelids =)) facute manual :D

Nicknamed_13 12-05-08 00:05

Hehehe. Arata bine.... Ati / A mai dat pana la urma inca o mana de spray sau au ramas asa?

C1up3r0 12-05-08 06:37

a ramas asa :))), nu conteaza :P, o sa dau cand am timp sau cand o sa vopsesc kit-ul ;))

C1up3r0 13-05-08 14:33

http://nzhondas.com/forum/upper-nort...-june-7pm.html

:X:X:X luna viitoare pe 12 :X:X:X la 7pm :X:XX: sper sa veniti aman2 :X:X:X

Nicknamed_13 14-05-08 01:48

Cred ca da. Daca nu am examen in zilele alea. Tot nu am apucat sa facem o mega intalnire.

C1up3r0 14-05-08 08:34

;)), o sa fie doar Prelude ? sau si celelalte Honda ? ;))

Nicknamed_13 14-05-08 09:23

Pai din cate am inteles mai sunt alti 2-3 care au Honda.

C1up3r0 14-05-08 13:14

dap, pai suntem noi 3 :P, + Alex cu del sol, Alex cu crx, Alex cu integra :)) si Cristi cu integra (dar nu cred ca vine ca trebuie sa faca wof-ul) :P si mai este Dan cu civic dar nu crek vine :P

Nicknamed_13 15-05-08 00:17

LOL.
Si eu am Woful expirat. Dar stii foarte bine pt ce motiv idiot nu mi l-a dat. Ma trecea fara highstop care era pe eleron pe care l-am dat jos si nu ma trece ca am locul ala pt boxe in spate (loc pt speakere nu pt sub). Sper sa rezolv saptamana asta. Si am si inmatricularea de platit pe 25 si nu pot sa o platesc fara Wof.... deci daca toate astea se rezolva atunci vin... daca nu... bag picioarele ma vezi la stirile de la ora 5.... lol.

C1up3r0 15-05-08 04:33

=)) nu ma uit la stiri LOL :))) :P

sper sa se rezolve :P ca sa ne intalnim acolo ;))

C1up3r0 16-05-08 04:18

Mihai, park am auzit ca vrei sa-ti schimbi stopurile :P, daca le vinzi zi si mie cu cat le dai ? :P ms ;))

BogdanNZ 17-05-08 02:43

Eu as fi pt intalnire of course...poate pana atunci imi montez si eu headers si celelalte nimicuri care tot zic ca le pun si nu am timp...
In alta ordine de idei ieri am avut o cursa amicala cu un Rover 220 Tomcat. A fost palpitant pt ca pe curbe eram net superior, pe linie dreapta recupera usor avand un motor (de provenienta Honda :) de 2.0 turbo care cica scoate 200hp...pana la urma am ajuns primul la ultimul semafor dupa o frana violenta de la 180km/h :P.

C1up3r0 17-05-08 11:25

=)), pfff si eu cand am fost la draguri era sa intru intr-un accord :)), era portocaliu si am crezut ca trece si am vrut sa trec si eu sa nu-l pierd ca nu stiam drumul :)), si cand am vazu ca sta am apasat frana si am mers pana aproape de el :)) la 5cm crek m-am oprit de el intr-o parte :))) ca era putin ud si a fugit masina =)))

Nicknamed_13 18-05-08 01:07

Inainte sa cumpar del solul am fost sa vad un Tomcat. Tragea bine dar nu cine stie ce. Are el cuplu mare si 200cai dar din start rulat nu parea foarte sprinten. Un ITR l-ar rezolva usor cu aceiasi putere. Dar de pe loc este bun.... pt un FWD. Nu l-am luat pt ca auzeam un zgomot ciudat din eshapament si nu stiam ce este asa ca am preferat sa il las. Era 3500 masina si avea 99km.

In cateva luni ma gandesc sa scap de ele dar nu stiu exact inca. Tata si fratele zic ca arata foarte bine asa cum e, altii zic ca yuk.... eu nu stiu ce sa zic. Parca ar arata mai bine standard.

C1up3r0 19-05-08 12:41

inca vreo 4 sapt :D, pana atunci sper sa-mi vopsesc kit-ul ;)) sa fie la fel ca masina :D SI sa-mi schimb parbrizul :)))

All times are GMT +2. The time now is 17:34.

- Copyright 2026 4Tuning