![]() |
Re: Pitesti (poze cu masini de aici)
am vazut r8 :shock::shock::shock::shock: pe la muzeu cu nr de AG care avetzi poze ???
|
parca s-a ma discutat de r8, de obicei omul vine in conti si lasa masina parcata in fata
|
am vazut acum cateva zile un X6 alb:dance::lol:
|
e unu negru la noi in c-lung
|
///M3-ul lu' KIT-u, 325 turbo al lui visan..... din cate stiu eu a fost si un vs castigator fiind 325-ul turbo......poze sau filmari nu am ;)
|
bibi nu mai vezi bine.....omu a scris m3-ul lui kittu , VIRGULA 325 turbo a lui visan etc etc.
Felina turbata a batut si s3-ul lui body. Cine vrea poze...o gasesti la bazar masini...i-am pus-o eu la vanzare ca visan nu are cont aici. |
am vazut-o, este superba, video ceva ai ? :)
|
bai frate cica nu are romanu bani...
azi am vazut 3 BMW-uri X6 - unu alb in Pitesti, unu negru Cimpulung si unu visiniu tot in Pitesti e invazie frate!!! |
Mai terminati frate cu niste Dacii ca suntem in 2008...D`asta prin alte orase lumea se mandreste cu masini smekere ,firme de tunning si la Pitesti "baietasii" tuneaza Dacii.Da` deh ..asa`i la Pitesti....mai izolati de restu...
|
bine ca ai tu bani sa iti iei ceva mai bun! poate nu toti am avut norok de parinti cu bani....sau de parinti!!!
poate unii se mai descurca si din minimul pe economie si isi fac o bucurie asa cum pot! |
Quote:
pt necunoscatori "masini smekere " sunt stoc ( inafara de cip toba filtru sport mai stiti si altceva) si baietii astia de care spui u stiu mai multe date tehnice decat tine dacia a facut istorie si va face la noi in tara sa fim seriosi nu te baga daca nu cunosti . |
am vazut in peugeot 4007 in pitesti...cred ca o sa fie singurul din oras pana prin octombrie.
|
l-am vazut si eu de ceva timp... o masina care pare schilodita de cineva
|
Quote:
Ramai tata tu cu dacia ta...si eu ma duc la "toba" mea..ca d`asta intoarce lumea capu dupa voi cei cu dacii....nu sa va admire ...ci sa va injure :)) |
Quote:
|
fff... da... iti iei bemveu domne... cu oglinzi retrovizoare speciale sa numeri piesele care pica dupa tine... hai ma... fii serios... crezi ca daca BBI ar fi fost constient ca-si ia un "bemveu" bun care sa nu mearga 2 zile si 5 sa le stea pe butuci de banii pe care-i obtine de pe dacie n-ar fi facut treaba? sa stii ca bemveurile astea nu-s asa miraculoase sa tina enspe milioane de km fara probleme si sa coste cat o dacie la intretinere si pret achizitie, ca altfel era tara plina
|
Quote:
|
Eu cred că īţi poţi expune părerile īn aşa fel īncāt să nu jigneşti pe nimeni. De fapt e o recomandare !
|
3 Attachment(s)
.........
|
Quote:
|
Hai ca o luati incet dar sigur pe aratura. Faceti comparatie intre bmw si dacie si alte cele, exista dacii care sunt sorcove....dar exista si bmw la fel de sorcove si cazuaturi. In majoritatea cazului....bmw e mai rapid ca o dacie.....dar sunt si cazuri in care s-a dovedit contrariul. Ar fi mai bine sa mergeti pe tema topicului si sa puneti poze cu masini de prin "sat".
Off:aborigene iti plac astea mai plinutze? :) |
4 Attachment(s)
de astea ce ziceti tot in pitesti sunt facute pozele :
|
Quote:
|
da asa e , foarte frumoasa masina , mai aveam nisate poze cu un JAGUAR XK facute langa ASTON MARTIN- ul din poze dar nu mai dau de ele .
|
3 Attachment(s)
aste nu sunt modificare exterior dar au ceva caluti sub capota.
|
am vazut un Aston Martin saptamana trecuta in fata la Cornul Vanatorului :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
masina aia de constantza nush a cui e , am vazut-o in fata la facultate, oricum misto masina are gusturi omu . De asta ce ziceti ,cui nu i-ar place una ca asta :D.
|
Quote:
|
Ma, dar poze cu ferrariul si limuzinele aluia de la send (duruianu parca ) nu puneti ?
Mai avem in oras si un porsche cayman, un boxter, cateva cls-uri, slk-uri, m3, m5, calibra tunate , z3, etc.Eu nu am avut cand sa le fac poze ca de cele mai multe ori le-am vazut in trafic.... :( dar cu prima ocazie le trag in pozne |
Quote:
M5-u UZI a revenit inapoi la VL :) |
2 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
oare asta!? e parcat mai mereu la restaurantul chinezesc in Gura Trivaii(!!!).
e bijuterie... |
E a lui predescu
|
Quote:
|
ce superba e..
|
m-ati putea considera nebun dar mie nu imi place botul masinii vazut dintr-o parte...este prea turtit....mi se pare mult prea mare in spate si mult prea mic in fatza!!!
|
Quote:
|
Da Ferrari-ul e superb , frumos si R8-ul , dar poze SLR-ul cu nr-ul PIC nu aveti , k eu personal nu am putut sa ii fac poza pt trecea pe langa mine cu mare viteza (200-220Km/h) .ceva de genu. Oricum nervoasa masina .
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:50. |
- Copyright 2026 4Tuning