![]() |
Re: Custom Garage Bucureşti
5 Attachment(s)
de facut barile la un fiat stilo ca cele din poze?astept pm cu pretul si in cat timp pot fi facute.fara vopsit.
|
salut
un pret pentru: - manere half-shaved la sofer - maner half shaved la pasager (usa este shaved si as vrea sa o fac half shaved) (initial am zis sa fac shaved toata masina dar nu am finalizat proiectul) - cateva retusuri la usile din spate (sunt shaved dar nu sunt finisate corect) - portbagaj shaved + montaj instalatie deschidere din interior - demontat bandouri. https://img109.imageshack.us/img109/5963/dsci0424.th.jpg https://img88.imageshack.us/img88/9564/sam0312h.th.jpg cam cat dureaza toata treaba? va rog pret cu si fara vopsit. astept pm. multumesc |
Quote:
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
Si inca o lucrare executata cu succes de baieti sunteti cei mai tari.
Cateva poze si o sa revin cu poze cu fiecare element facut la voi dar cand vor fi terminate, vopsite si puse pe masina. Multumesc Custom Garage Bucuresti. Baieti seriosi si de treaba de nota 10+. |
2 Attachment(s)
Faruri clare Tico.
Multumesc pentru lucrare! Nota 10+ Recomand cu incredere! Attachment 2055057Attachment 2055058 |
luni va aduc si eu masina la facut ca ne-am inteles la pret.:twisted:
|
14 Attachment(s)
Si inca o lucrare reusita de CUSTOM GARAGE la masina prietenei mele.
Multumim baieti la inaltine ca de fiecare data. O lucrare executa cu simt de raspunde. Ce sa mai inca o data recomand cu caldura. Apelati si nu o sa regretati. Cateva poze. |
Am trecut astazi pe la garaj si nu pot spune decat ca sunt niste baieti de nota 20,in viitorul apropiat masina va ajunge pe mana lor
-scos antena -scos semnale laterale -scos manerele de pe spate -badboy look -bara fata astupate gurile de la proiectoare si bandoul(+niste idei de ale mele) Multumesc! |
Te asteptam :D... te salutam si spor la Bac pustiule:D
|
2 Attachment(s)
inca o lucrare facuta ca la carte :D la masina unui prieten ... Baieti de incredere, au lucrat foarte bine, Sorin va multumeste pt ajutorul de azi !
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Salutare , vreau pentru un opel vectra b bad boy look (in urma unei lovituri usoare capota este foarte putin stramba), o reparatie la spoilerul fata (e crapat pe o distanta de 30 cm ) , farurile vopsite negru pe interior si o mica reparatie la hayon (are 3 puncte in care este infundat) . Daca se poate sa-mi spui cat ma costa cu si fara vopsit , de cat timp ai nevoie pentru operatiunile astea si cam pe cand ai fi disponibil .
Multumesc . |
2 Attachment(s)
salut,poti sa-mi zici cam cat m-ar costa sa-mi scoateti fata la bara din poza gata de vopsit?ms
Attachment 2058650 Attachment 2058651 |
Zilele astea voi veni si eu sa va aduc bara fata la facut!
|
5 Attachment(s)
pozele mult asteptate!:D scuze de intarziere! am fost plecat afara:*
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
dupa bac facem treaba :D ! MERSI!! RECOMAND!!
|
in curand si poze cu barile mele:D abia astept sa fie gata
|
3 Attachment(s)
O lucrare facuta la baieti.
Bara a fost fisurata pe mijloc + cateva crapaturi. Recomand cu incredere , sunt foarte amabili si comunicativi. |
Salut, zi-mi si mie te rog, cat ma costa pentru o Dacia Logan urmatoarele modificari:
- bad boy (capota e putin sifonata, nu rau dar oricum se vede destul de bine, vreau sa stiu daca se poate repara la voi); - capota portbagaj clean; - montat eleron luneta (e din fibra de sticla); - praguri integrate (cele originale din plastic de la Dacia); - kit sport bara fata integrat (este kitul original din plastic de la Dacia, doua coltare pentru proiectoare si un element central intre ele). Am inteles ca tot la voi se poate asigura si vopsitul, daca se poate as dori sa stiu pretul si cu vopsit si fara. Culoarea este gri comete metalizat. PS: as dori sa mai stiu si in cat timp se efectueaza toata lucrarea, multumesc! Numai bine! |
Am nevoie de o lista de preturi de la tine pt. urmatoarele modificari te rog frumos:
Capota fata badboy look, Portbagaj shaved, Bara fata+spate clean, bandouri clean, praguri integrate in caroserie, eliminat antena. Merci frumos |
salut. vreau si eu un P.M cu preturi pt urmatoarele : capota bad , bari clean . mentionez ca pt un golf 3 sunt . multumesc . si un nr de tel si o adresa . ms ;)
|
4 Attachment(s)
poze cu bara fata facuta la baieti nota 10!
|
salutari baieti !in primul rand mult respect pentru ceea ce faceti si in al doilea rand cat ma ajunge o pereche de sticle clare pt faruri de g3 multumesc!
|
3 Attachment(s)
Am revenit cu poze... clean porbagaj vopsit, scos butuc dreapta vopsit. badboy finisat...
Recomand cu incredere,foarte de treaba baietii:) |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
maine cred ca ajung si eu pe la voi sa imi faceti ceva la capota
|
1 Attachment(s)
sal
poti sami repari stopu din poza,adica sa inlocuiesti sticla si sa pui sticle clare la nuste proiectoare? la ce pret.Si as mai vrea un pret pentru un portbagaj de bmw e36 sa inchizi zona unde e numaru sa fie clean si sa ai faci umflatura stil csl ms mult si sper ca ai inteles ce vroiam sa zic |
3 Attachment(s)
Quote:
Cu ocazia asta mai adaug cateva lucrari: Reparatie spoiler+vopsit Kia Picanto Bad boy Look Renault 5 Spoiler Opel CorsaC(reparatie+eliminare bandouri) |
ehh uite aici nu prea imi place. joke
|
1 Attachment(s)
salut !
poti umple locul sticlei de pe pavilionul renaultului cu fibra? spune-mi te rog si cat m-ar costa.... |
1 Attachment(s)
salut ..
cat m-ar duce si p mine sa pitulam manerele d p spate la masinutza mea . si daca s poate si vopsi dar in asa fel incat sa nu fie vopsit tot elementu doar unde s lucreaza . merci |
cat dureaza un bad boy la o dacia 1310 ?
|
Salut . cat ma duce si pe mine Bad Boy Look spate clean bari clean si eliminat bandouri la un logan berlina ?
|
1 Attachment(s)
Salut
M-ar interesa un pret si evident daca se poate face o prelungire eleron fabia hatch 6y, cam asa ceva.Mersi si spor la treaba! |
2 Attachment(s)
putec sa faceti o bara ca asta ? si cam cat costa
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
hai noroc! cat ma costa si pe mn un eliminat bandouri la bara fata si spate, astuparea in locul unde sunt proiectoarele , la o fabie din 2003 , si cat si pentru vopsit !
|
4 Attachment(s)
s-au pitulat manerele ;) .. merci
|
1 Attachment(s)
am spalat si eu masina si din pacate toata fibra care a fost data pe bara spate a zburat cu tot cu spuma de usi care a fost data... pacat ca nu am avut telefon sa fac poza... urat din partea voastra!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:28. |
- Copyright 2026 4Tuning