![]() |
Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...
Quote:
dar totusi sunt doar vise, sa faci asa ceva trebuie resurse materiale considerabile.... |
Quote:
Numai de bine |
1 Attachment(s)
ON : am atasat si eu o imagine care-mi sustine parerea ca orange+blue nu e nasol .. plus ca pe jantele tale nu sunt unghiuri asa ascutite si se vede mult mai ok .. dar de asemenea ideea lui jokerman nu e rea. Iar cu privire la motorul de HGT @jokerman sa sti ca nu e puturos si greoi (in conditiile in care se tine de un 325 de 192cp -desfacut si reasamblat piesa cu piesa deci nu e gunoi din 92` nici pisicuta) si imi pare rau ca nu te-am chemat la un testdrive cu un hgt intretinut atunci cand ai venit la GLL Sibiu. Eu ca detinator de hgt iti dai seama ca am reusit sa il 'masor' cu tot felul de puteri si imi permit sa afirm ca este ok . Acum nu contest ca poate nu toate sunt in stare de 130cp. Va urez toate cele bune amandurora !
|
nu era vorba ca nu o propulseaza calumea, ci la viraje mai agresive sunt sigur ca e mai greu de tinut in frau subvirarea, fiindca centrul de greutate e acolo pe rotile fata.
Daca se va mai organiza show la GLL, e posibil sa fiu acolo si la anu' daca voi fi disponibil, si ne intalnim atunci daca vrei. cat despre portocaliu tot nu-mi place, dar oricum nu e pentru masina mea schema de culori... bafta |
Corect , din acest punct de vedere iti dau dreptate - subvirarea este acasa la ea pe un hgt dar daca ai ceva jante mai late, anvelope pe masura, niste bari de rigidizare-fata-spate, o suspensie adecvata si eventual niste distantiere cred ca o mare parte din problema e rezovata. .cel putin la mine e ok avand in vedere ca orasul nu e un circuit si intersectiile sunt mai tot timpul pline decat bulevardele in linie dreapta. :) PS: Ma bucur ca pe FIAT gasesc oameni competenti care stiu sa-si exprime opiniile si nu inteleg ca pe o ofensa raspunsurile date de altii la propunerile lor. Stima tuturor ! @sike .. daca tot am trecut la motoare arunca o privire pe net la conversii pe puntache cu un 2000 16v 4L de pe coupe(este ieftin, rupe normele dar iti trebuie modificari cu privire la siguranta -franare- stabilitate..) Eu regret enorm ca in momentul in care mi-am achizitionat motorul nu am stiut ca 16vt intra mai usor ca un 20vt sub capota punto-ului.
|
Quote:
Numai de bine! |
Quote:
Body cand ma gandesc ca am avut posibilitatea sa iau un fiat si 20 vt 16 vt intreg intregutz imi vine sa imi dau palme dar na nu ma stiam atat de bine cu domeniul motoare ce merge ce nu merge puii meiii..poate intr-un viitor apropiat o sa o fac si pe asta e visul meu :lol: sa pun pe ficat un motor mai mare o sa vad ce o mai fii pentru anul viitor :oops:,daca as avea banii akuma primu lucru m-as gandii ce sa mai fac la ficat :lol::lol: am o obsesie cu masina asta :lol: Daca e sa te pot ajuta cu farurile alea sa le modificii da-i un semn ;) Numai de bine! |
Cu 20vt sunt probleme masive de inghesuit in punto, nu se pupa electronica, ecu, nu se potriveste ampatamentul, suspensia, nimic.... Cunosc o persoana care si-a pus 20vt si a pus masina deoparte si acum face alta cu 16vt ca e mult mai practic.
https://img34.imageshack.us/img34/7279/p1511181210.jpg https://img219.imageshack.us/img219/1631/p1346111210.jpg |
Quote:
|
exact de aia am renuntat eu la ideea cu 20v`ul .. ca nu e deloc ok .. Dar cica 16v e super ok si muult mai usor deoarece este in 4 pistoane nu in 5 cum e 20`ul.. si caii tot pe acolo..@Sike daca esti interesat de 16vt cauta pe net ca o sa gasesti baieti din anglia,franta si italia care si-au pus pe punto .. caut prin bookmarks poate iti trimit niste adrese. Stima !
|
Am vazut pe forumul din UK un baiat care a pus motorul de punto GT 1.4 8v turbo pe punto mk2 si a iesit o bestie,cred ca ar fi cel mai usor de pus deoarece este micut ca spatiu.Nu am stat sa rasfoiesc tot topicul lui cu proiectul dar sigur gasesti acolo poze calumea iar ca piese te pot ajuta eu cu destule doar sa vrei :D.pace
|
Quote:
Numai de bine |
Salut,nu e nici o problema ma poti intreba orice si te ajut in limita cunostiilor mele destul de reduse,zic eu.Ca capacitate nu prea are rost sa pui un motor mai mare,de exemplu daca ai pune acelasi motor care-l am si eu stock are 133 HP,cu primul cip ajunge cam la 160 ~investitie aprox 1000 ron,daca tot nu e de ajuns poti merge pe SEB4,un turbo T25 si inca cateva maruntisuri care sa duca punto-u la 200+ hp,asta ar insemna cam 1000-1500e maxim.Nu stiu exact ce implica swap-ul,nu stiu cat de dificil este sa-l montezi pe punto mk2 insa ar fi o idee de baza pe care o poti lua in considerare,ca piese OEM le gasesti in UK la preturi fff bune,pe langa asta multe dintre ele le voi vinde si eu dupa masina.E doar asa o idee,acum tre sa calculezi ce si cum.Legat de nepriceputi aici e o problema,swap de HGT a mai fost pus (vezi LucianF) si este un pic mai simplu insa acum depinde care ar fi mai avantajos.Spor la treaba
|
Quote:
Numai de bine! |
eu tind sa cred ca e mai performant cel de 1.4T,avand cam aceeasi putere ca cel de 1.8 si fiind mult mai usor + ca la resoftare e si alta diferenta!;)
|
Spune-mi si mie ceva tu aveai materialu ala albastru cum este si pe stilo de se "stergea" ? Daca asa este si ti-a iesit ok da si mie te rog id-ul de mess pe privat sa te intreb mai multe. Multumesc!
|
Quote:
Id-ul meu este :danasel_silviu Cu cea mai mare placere te pot ajuta daca ai nevoie de ceva Numai de bine! |
5 Attachment(s)
VAND JANTE PE 15 4 X 100 DISTANTA ,FABRICATIE GERMANIA ,SUNT IN PERFECTA STARE NEATINSE ,VOPSEA ORIGINALA,JANTELE SE VAND IMPREUNA CU CAUCIUCURILE SAU SEPARAT ..
CAUCIUCURILE SUNT 195 -45-15 TOATE 4 PRET CU TOT CU CAUCIUCURI : 800 RON SAU FARA CAUCIUCURI : 600 RON Rog si ofer seriozitate Pentru mai multe detalii :0767944311 sau id: danasel_silviu Jantele se vand in vederea achizitionarii unui alt model de jante ! |
Jantele au plecat de la mine foarte multumit omul de calitatea lor :D ,au ramas cele 4 cauciucuri care se vand cu 200 ron toate 4 dimensiuni 195-45 -15 ,de asemenea masina va primi pana in primavara ceva mai maricel in materie de jante...akuma o sa ma decid ce si cum ..
Pentru la anul sunt urmatoarele in plan : -vopsit haion -vopsit capota (renuntat la bad-boy) - -schimbat 2 bucsi brat pe care nu am apucat sa le mai schimb - pragurii (inca mai ma gandesc daca e sa le iau sau nu ) - jante +cauciucuri!! -doua boxe audio mai profii pentru usile din fata -Am stat si am analizat chestia cu transplantul de motor si am renuntat la idee datorita faptului ca na masina merge zilnic si atuncii nu imi permit un consum mai mare plus ca sunt multumit cum merge motorasul de pe ea si cum trage :rolleyes2 - O sa mai fie si micii maruntisuri de facut dar toate la timpul lor -Deocamdata cam astea sunt lucrurile pe care le vreau sa le mai fac ,akuma sper sa fie totul ok Numai de bine! |
Bafta la proiect! Numai bine!
|
Quote:
Numai de bine ! |
Am trecut Sambata pe la tine pe la serviciu si nu erai acolo pe la 13:30/14:00:cry: vroiam sa stam la o coffee ceva ca am fost in vizita cu Puntakele:D
|
Quote:
Numai de bine! |
5 Attachment(s)
Salutare ,mai postez si eu cateva micii chestii si anume ierii am primit cele doua bucsii de la brat care au m-ai ramas a fii schimbate ,tot ierii am scos si masina din parcare dupa 2 saptamanii in care a hibernat :-) , am gasit niste jante destul de interesante dar nu stiu ce sa fac sa le iau sau sa nu le iau :rolleyes2 astept parerii aicii pe forum, jantele sunt pe 15 et 24 ,7.5 j ,o sa atasez si ceva poze cu ele ...
Astept parerii despre jante!! Numai de bine! |
Imi place modelul, ar arata bine pe Fiat !
|
Quote:
Numai de bine! |
1 Attachment(s)
Intotdeauna am fost adeptul jantelor de genu, pentru Fiat Punto.
:arrow: Oricand, cu placere ;). Bafta cu buburuza. |
@ Devu:
:rolleyes2 https://i719.photobucket.com/albums/w...rd/Players.jpg @sike: ce distanta au intre prezoane? :)) 5x130? :p :lol: |
Quote:
Numai de bine |
A venit mosul :lol::lol: revin cu poze azii maine...
|
Suntem foarte curiosi:D
|
Quote:
Numai de bine! |
7 Attachment(s)
Asa cum am promis ierii azii am reusit sa fac poze la niste piese care urmeaza a fii puse in primavara si anume lista e urmatoare :
2 bucsi brat stanga dreapta fata vopseaua plus kitul necesar plus inca doua cauciucuri 195-45-15 (de vara) -toata coloana de directie cu tot cu motoras si centralina- -mi-am m-ai luat si niste material insonorizant dar la care nu am apucat sa ii fac poze ..o sa urmeze -mai urmeaza - pragurile de sporting +2 boxe mai ok pentru fata Si o poza cu masinuta cu tenesii de iarna si o mica joaca pe treapta 4 :shock: Numai de bine |
Frumos stock de piese.vad ca ti cont si de intretinerea ei..Totusi cu a 4 a la 152 km/h?:shock:
|
Quote:
On: am comandat o husa de volan care o sa imi ajunga zilele astea ! Numai de bine ! |
10 Attachment(s)
Am mai gasit un folder cu poze prin calculator unele din ele nu cred ca le-am postat mai vechii si mai noi :arrow:
|
8 Attachment(s)
:arrow::arrow:
|
10 Attachment(s)
:arrow::idea::arrow:
|
10 Attachment(s)
:oops:
|
9 Attachment(s)
:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:03. |
- Copyright 2026 4Tuning