![]() |
Re: Userii 4tuning din Hunedoara
la multzi km si sa-l foloseshti sanatos ;)
|
7 Attachment(s)
Am tot asteptat ceva vreme buna insa nu a fost sa fie asa ca am facut niste poze asa cum am putut ... unele chiar astazi in timp ce hoinaream prin muntii impreuna cu niste prieteni din Deva ;)
Dragi mei, ea este MIA ... are doar 12 ani, vine cu origini nobile de pur sange german si influente din lumea noua sub sigla GM, a fost prima dintr-o serie de succes care venea sa incununeze munca inginerilor de la Opel, care in 1990 si-au propus sa aduca pe piata un proiect revolutionar care sa inlocuiasca batranul Kadett, insa care sa continue seria de masini ieftine, bune si fiabile. Date tehnice: Model: Opel Astra F hatchback An de fabricatie: 1995 Rulaj: 118.000 km (cumparata din Germania la 98.000) Motor: C16NZ, 1600 cc, injectie benzina, 75HP (si sunt toti armasari pur sange :P) Caroserie: hatchback, 5 usi Culoare: rosie (zice talonul, dar mie imi pare visiniu) Cutie: 5 +1 trepte, manuala Echipare: GLE (servodirectie, ABS, scaun sofer reglabil pe inaltime, faruri reglabile electric, centuri automate ptr toate locurile, inchidere centralizata) Performante: top speed 155-160 kmph pe ceas, in viteza a 5-cea, singur in masina (115kg) + vreo 15l de combustibil in rezervor. Probabil mergea si mai sus insa mi-a fost mila de ea si consider ca ptr batranica mea nu este deloc rau. Consum/100km : 5,5L mediu I.C.E. - MP3 player + 6 speakers Blaupunkt; navigatie powered by MIO DigiWalker Elemente de tuning in acest moment: faruri Angel Eye FK Automotive; stopuri Hella; grila sport FK Automotive; pleoape Rieger; jante aliaj Ozz Racing, toba sport + tips Borla. Planuri de viitor: folie llumar; geamuri electrice; climatronic; computer de bord MID; interior piele n'Joy ! :) |
Frumoasa prezentare, esti sigur ca ala e consumul mediu si nu extraurban?
|
Quote:
Quote:
Este unul dintre motivele ptr care o iubesc cel mai tare, mai ales ca benzina a ajuns aproape 3,5 lei :censored: O prezentare mai "elaborata" gasiti >>aici<<, n'joy ! |
Nice rides boys 8)
|
Quote:
|
Multumesc ! :peace:
|
Salutare tuturor........https://i190.photobucket.com/albums/z40/Spaic/dacia.jpg
|
SpYk3 fa si tu o prezentare calumea daca faci daca nu pozele se pun la galerie foto nu aici...!!!!
|
Quote:
|
S-a mai nascut un racer...
|
Quote:
n-am chef sa raman deja fara permis + ca inca nu am experienta :pistoles: |
Spre deosebire de altii ai ceva in cap... ma mir ca nu ai provocat pe careva la vreo cursa la ora 3 pe magistrala :))) bft!
|
bun venit noilor veniti!!!
SpYk3, imi place cum gandesti |
Gym nu mai fi asa rau :p ca speri racingu din noi!!!:D
|
bine ati venit
:evil: |
wellcome SpYk3
|
welcome people..deh gym vad k e mai grijuliu ,trebuie cineva sa fie si asa ,nuu!!?:)))
|
Multumesc tuturor bine v-am gasit
si merci de vorbele bune scrisee:-) |
Bun venit si din partea mea !
|
Bun venit noului membru...Ai o gandire buna, sa vedem cat te tine. Bafta!
|
Welcome SpYk3
|
Bun venit si de la mine.
|
Bun venit tuturo si ma scuzatzi ca nu am mai postat de multa vreme dar incercam sa ma dau lingusitor pe langa tatameo ca poate poate cumpara si mie o masina nou dar vad ca tot pedegeaba:rolleyes2 .
|
Quote:
|
Quote:
|
Sunt ink la liceu frate :sad: dar sper sa imi cumpar una in viitorul apropiat din banii mei "SPER":rolleyes2
|
Loc de munca gasesti la SEWS-R Deva :lemon:
|
Quote:
|
Quote:
lasa "frate" ca si eu sunt la liceu si conduc dacia lu' taicameo si nu mie rusine....cand o sa fiu pe salariul meu si o sa-mi permit o sa-mi iau 8) |
toate la timpul lor important este ce ai in suflet
|
IN PRIMU RAND nu am zis ca nu ma multzumesc cu ce am , dar intodeauna este loc de mai bine IN AL DOILEA RAND am mentzionat ca is inka la liceu a 12-a si nu pot sa ma duc la lucru indiferent de loc pana nu termin cu bacul :rolleyes2
|
lasa mo ati k ne facem noi cu masini belea numa sa intram la faculta. cel putzin mie asha mi s-a promis
|
2 Attachment(s)
Salut....ma numesc Sorin, am 20 de ani sunt din Deva, am o Dacia 1310, si as vrea sa ma alatur voua:D
P.S cateva poze cu Dacia mea |
bine ai venit
|
welcome Sorine....inca 1 student de la Institut8)
|
Bine ai venit...arata bine dacia ta!! ;)
|
salut sorin si SOK. deja v-atzi alaturat. sa aveti parte de drumuri bune ;)8)
|
Welcome Oprisa!
|
vinde'o , ca poate scade taxa , bun venit
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:55. |
- Copyright 2026 4Tuning