![]() |
Re: Ce vor femeile?
dar unde ???
|
Quote:
Ca sa stim cine se ia in gura cu tine :D Accentul cum se pune la Bea???? |
unde ce....mustangule?
bluey...ce mai conteaza....? |
Quote:
dar 69 nustu .. sa iti zica ea..:rolleyes2 dar suntem off rau..amandoi.. |
Quote:
deci tu o stiii... Si nu stiu de la ce vine 69??? La varsta asta???:shock: |
Buaaai!! cum sa nu sti ce inseamna 69!! :-O nu ii logic? ii anu in care s-a nascut.. pfiu =))
Quote:
|
deci..sa le luam la rind...mustangule am reusit sa te intimidez???:D :D :D vad k in ultima vreme ai adoptat stilul mai "blond" ...nu te prinde...;)
apai..bluey..is femeie..bat-o ameteala...si pui accentul unde vrei tu...k si la baute se poate conta p mine :-) faza cu 69 este lasata la aprecierea voastra!fiecare cit poate....;) si in leg cu femei hotarite/nehotarite..vreau sa ca zic,k p undeva poate si voi le ocoliti p alea hotarite....k unele va sperie!si inainte sa sariti la mine ginditi-va bine....;) |
dupa parerea mea femeilor ar trebui sa li se interzica telenovelele ... ca alea le strica de cap ... di dupa aia ar trebui sa li se astupe gura si sa li se umple portmoneul cu bani .. si cu asta cred ca am zis tot pt ca daca le dai bani, si ma refer la unele nu la toate as zice ca acopera si partea cu atentia 8)
|
si asta e doar parerea mea nu inseamna ca e neaparat asa
|
Quote:
nu de alta, dar sa-mi revin din sperietura...:-P:-P |
cred si eu....imi place cum gandesti aleks...:lol:
|
Quote:
|
lasa...mai bine asa decat un scortzos...sau un tolomac...omu' stie ce vrea si obtine...go ahead!!! ;)
|
ce discutii aprinse aici :lol: dak a-ti fi fata in fata crek v-ati lua la bataie...
|
cat fighiiiiit :)))
|
nu se ia nimeni de pheerya mea ca fac urat!! :)):))
|
nuj unde a vazut andrei.badea ca au iesit scantei...ma rog...fiecare cu parerea si offtopicul lui...;)
|
si cu offtopicul.. pe care il faceti .. :D
asta vor femeile..offtopic..:-P .. unele |
dap pheerya, sa stii k functioneaza, uimitor, dar... merge :p
stii cum e cu fetele in viziunea mea? e greu sa afli ce-i in capul lor, la fel de greu cum e si in cazul unui baiat, dar daca aplici cateva chestiuni simple si logice, totul functioneaza cum ti-ai dori... hmmm... sa venim cu cateva exemple? so... o femeie vrea sinceritate... asa ca ai putea cel putin sa nu-i spui ca te cheama george cand pe tine te cheama alex, sa nu-i spui ca ai 22 cand tu ai 17 ( trecute vremuri, da' ma rog :p ) , sa nu-i spui ca tu ai bmw, da' mergi azi cu ratb-ul ca e in service, sa nu-i spui k tu "NU AI PRIETENA , doamne fereste asa ceva , cum sa ai tu prietena? " si pe tine sa te astepte aia ca proasta sa iesiti in oras, si tu sa fii cu noua achizitie la inghetata ( nu k n-ar fi misto , acum pe bune, dar se afla, ca atunci trece var-su, prietena cea mai buna, etc, si te faci de k k t ) mai poti sa te duci cu o floare, ca nu-ti cade mana, si nici nu saracesti pt 5,6,7 lei noi acolo, o data pe saptamana macar... poti s-o scoti in oras la un suc doar pe ea, nu impreuna cu toti prietenii tai care vorbesc de motoare, cuplu, tractiune, nfs, pi$de, figuri, bani si alte chestii cu care se umfla ei ca sunt experti, ca nici mai frumos , nici mai destept nu esti in ochii ei daca o plictisesc prietenii tai aia obositori ( din pt ei de vedere ) poti sa-i spui k o iubesti ( hai, aici merge s-o minti putin, , dar nu prea tare, ca se citeste in ochii tai knd ii spui k o iubesti, da' tu te uiti intre tzatzele ei, nu in ochii ei ) ai putea sa ii spui ca e frumoasa azi, ca s-a imbracat bine, ca iti place cum si-a asortat noua poseta ( chiar daca e tot cu sabotii de vara trecuta ) si cum si-a aranjat parul ( fii putin atent si tu, ca era roscata ieri, si azi e bruneta, si-a lasat breton, si si-a pus si cerceii aia dupa care a plans 2 luni in vitrina la vreo bijuterie ) nah... nu stiu ce vor femeile, dar stiu ce vrea orice om... putina atentie din partea celui de langa tine, putina pasiune, putina sinceritate... nu te costa nimic, dar obtii enorm de mult... |
merci aleks ... de astea uitasem :))
|
nu s-a luat aıcı nımenı d pheerya..ıo vorbısem d aleks...sı vad k tre sa sublınıez k d bıne :D
|
Quote:
|
stii, fiecare face ce crede ca e mai bine, ca sa ii fie lui bine, pentru ca suntem niste egoisti in sinea noastra, si ne dorim binele personal prima data.
ei bine, daca femeia de langa tine e fericita ( si pe tine nu te costa mult, prin prisma celor spuse mai sus, s-o faci fericita) atunci o sa ai langa tine o femeie care o sa stea si-n cap sa te faca pe tine la fel... deci pana la urma, daca ea e fericita langa tine, tu ai de castigat, nimic mai simplu ... |
ca bine mai zici!cine reuseste sa faca astea nu numai ca e barbatul ideal dar e si amantul perfect
|
aleks
Daca tu reusesti sa faci toate aceste lucruri, atunci tot respectul pentru tine si cu siguranta o sa ai succes in acest domeniu |
Quote:
Sau poate ai tu o reteta care functioneaza cu toate si nu ai inca statuie in fata casei poporului. Treaba cu florile functioneaza cu toate pana la un punct. Dupa aia risti sa fii luat de gay :D |
Quote:
|
Quote:
faza cu kestiile romantice iara e tare subiectiva..depinde mult d femeie..unele sunt mai romantice,si au nevoie d minciuni frumoase...luminari,bla bla...altele au nevoie d kestii mai speciale...oricum,important e k ea sa simta k o cunosti,si stii ce isi doreste..si vrei sa faci p placul ei...fie cu trandafiri..fie cu un eleron ...sau k o numesti broasca dis-d-dimineata....:D :D :D |
Quote:
Si care e vina noastra ca sunteti atat de diferite??? Deja titlul topicului e absurd.De fapt a fost de la inceput asa... Exista un raspuns diferit pentru fiecare femeie de pe planeta... https://www.youtube.com/watch?v=rcbchRnTTr4 Pentru cei care nu-l stiau :lol: |
nah..mere si maimuta,daca tu asa vrei...:D io una broasca am fost asta-dimineata,d acolo a venit ideea ...
io zic,k e norocul vostru k suntem atat d diferite!!!nicidecum vina!;) asa macar poti sa traiesti cu speranta k intr-o buna zi tot te intilnesti cu una kre cit decit te fascineaza..cel putin o vreme :D :D :D |
Quote:
Norocosii de noi... La voi cum e?? Stii ceva de fotbal si masini si toti barbatii te adora mai ales daca ai si sani sanatosi. O fi rau???? Mi-e mila de voi.:bunch: |
...daca ma intrebi p mine...habar n-am!ma fac cu nervii daca vad minge..cu masina..ma descurc,nu pot sa zic k nu..dar nu se poate spune k d la stiinta mea s-ar da p spate vre-un barbat...dar,da,intr-adevar pot sa zic k in gen ma inteleg bine cu barbatii...poate ptr k nu dau apel,cind vreau sa vb cu careva,ci il sun...sau ptr k tot asa dau d baut cum toti ceilalti d ziua mea...si ii invit p toti...sau ptr k ma rup si sun pana in UK ptr o nenorocita d pompa d ambreiaj,ptr un MG..ptr k stiu ce inseamna sa pice masina d sub curu' tau...apai daca mai am si plamini sanatosi,nush cit d mult mai conteaza....
si sa fiu un pik on...ce as vrea eu?de ex sa aibe curaj fiecare barbat sa isi asume riscul,si daca nu are chef d mine sa imi zica p fata!k oricum imi dau seama k e cu capul in alta parte,si numai d aia face ceea c face ptr k ii este frica sa ma piarda...sau cind a facut-o lata deja..si ii zici cu ce a gresit..sa fie amabil si sa accepte..dar nuuuuu..el se apuca si gaseste nspemii d scuze,k nu el a fost d fapt d vina....si k oricum..si daca nu a fost el d vina...acum incearca sa se comporte altfel..acuma dc nu sari pana in tavan d bucurie??????:rolleyes2 intr-un cuvint:eu as vrea sinceritate maxima,si daca e neplacuta realitatea. |
Ai tu dreptate cu sinceritatea, si sunt total de acord, da, cati sunt sinceri? Atat barbati cat si femei. Toti in nici un caz. Nici macar jumate nu cred k sunt.
|
Quote:
dar chiar o optinem..nu?? daca persoana..zice ca e sincera.. e sincera |
ce vor femeile? Sa fii tu insuti, oricine ai fi;)
|
Femeile vor P**A bani si bautura/Bani nu le dam bautura isi cumpara
|
esti norocos...prietenii mei se pling k femeile fug d pul@ .. si k nu stiu sa se distreze..si fac scandal daca vad alcool...:???:
|
hahaha =))))
|
aberaaaaam aberaaaaaam.....
femeia din mine la ora asta vrea o cafea :))))))) |
eu una vreau...dragoste , mangaieri , iubire , gingasie , respect , un barbat alaturi la bine is la greu!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:38. |
- Copyright 2026 4Tuning