![]() |
Re: Car SPEC.
Quote:
pune si ceva filmaturi sa vedem cum se invarte!:twisted: |
rabdare tinere, ca nu am unde sa ma invart ca ii plin de zapada :P
|
iara asta cu masina lui de jucarie . du-te ba si lasa-ne 8)
:lol::lol::lol: |
masina lui cabrio de jucarie ai vrut sa zici, nu?! lol lol lol
|
Quote:
da motorul e in 2 timpi nu??:oops::lol: |
m-ai spart... :))
|
4 Attachment(s)
in memoriam... :D
|
1 Attachment(s)
pe zapada
|
Jeep englez cu motor de mercedes straniu :)
|
Quote:
|
Quote:
just messing :-P |
si mereu din autonomie ma incurc in american cu englez ...:oops::oops::oops:
|
2 Attachment(s)
:D:D:D
scuze ca am indus pe toata lumea in eroare!!! ideea era ca am luat air intake-ul de pe jeep si l-am pus pe mercedes (daca va uitati la posturile anterioare o sa va dati seama ca sunt 2 masini diferite) |
Quote:
|
9 Attachment(s)
N-am mai postat demult pe aici, ar fi cazul sa fac un update...
99 Toyota Altezza RS200 Z edition Motor 2000cc 3S-GE "Beams" 212 hp @ 7600 216 Nm @ 6400 Water cooling serial 4 cylinder DOHC16 valve DUAL VVT-i tuned by Yamaha :o Compression ratio 11.5 Redline: 8000 Greutate: 1340kg Cutie: 6+1 Extras....cam tot ce gasesti intr-un Lexus, pardon :rolleyes2, intr-o Altezza mai putin tapiteria din piele...(macar e volanul :-P ) 0-100: 7.2 s vit max.: estimata la 230km/h fara restrictor. consum cam 8 in afara si 10-14 in oras depinzand cata talpa primeste :lol: |
nice one dude! :D foarte interesant bordu ;) sa ai parte de ea.
|
Frumoasa achizitie Bogdan, sa ai parte de ea. RWD face toti banii la masina asta, singurul lucru care nu ma atrage sunt stopurile de pe spate :oops: lunga si neterminata era "lexus lights" ma omorat :cry:
Dar stiu ca poti gasi niste aparatori peste ele care dau 8) luvdog here are asa ceva pe a lui. Oricum sa ai parte de ea si de bani pt gume :-P |
frumosa masina!o ai de mult?
ceva impresii despre ea? sa ai parte de ea fara incidente! |
tractiune spate - bravooo!!! arata super masina !
p.s. DISTRACTIE PLACUTA! ;-) |
Merci baietii. Nu de mult am achizitionat-o. Sta pe drum foarte misto si trage superb chiar si in 6, iar dual vvti e aproape identic ca feeling cu vtecul classic de la honda.
Yula stiu de mastile respective, dar aia ar insemna sa ma apuc iarasi de mods si chiar nu vreau, imi place asa cum e acum, 100% stock. Am trecut pe la TRD NZ si au o gramada de accesorii si kituri si alte tampenii, dar nu vreau sa mai investesc, mi-am facut damblaua cu 'ludeul. Masina asta am vazut-o prima data aparuta intr-o revista in UK prin 2000, si m-am indragostit de ea (aveam vreo 15-16 ani :lol: ). Uite ca aproape 10 ani mai tarziu am ajuns sa o si am, deci copii ai forumului tineti-va de carte si munciti mult si totul e posibil ;). Cat despre stopuri, sunt ceva unic la acest model la vremea respectiva, cu el a inceput toata nebunia clear/altezza/lexus lights deci masina are un loc aparte in istoria tuningului, chiar daca dupa 10 ani au inceput sa nu mai fie la moda. Alte optiuni ar fi fost BMW 320-323 dar intretinerea la europene aici e foarte scumpa si sunt convins ca bat 320ul lejer sau Accord EuroR dar nu sunt nici pe-aproape la fel de elegante sau confortabile cum e Altezza. Desi o am de doar cateva zile, impresiile sunt numai pozitive, se pare ca am facut o alegere buna, masina e polivalenta, le face pe toate bine confort, putin lux (deh e Lexus totusi), practicabilitate (aveam nevoie de 4 usi si portbagaj mare), consum si performante cand e nevoie, fara a excela la un capitol anume. Cat despre RWD, nu am reusit sa o pun sideways inca si mi se pare chiar dificil de a reusi un drift avand in vedere stabilitatea...astept sa inceapa ploiile, traction control off si poate poate :twisted: |
Hey nice bogdan.... sa o stapanesti sanatos... exact cam aceleasi alegeri am si eu anul asta cand trebuie sa iau alta.
|
Quote:
Deci sa inteleg ca plecati de la Honda :?: :rolleyes2 |
Hehehe mai train mai traim...
Asa este nu am prea mai dat pe aici. Update.... vandut preludul. L-am vandut lui florin care vroia neaparat masina. Eu oricum vroiam sa scap de ea ca ma cam plictisisem dar nu chiar acum. Insa....am zis las ca ma descurc...Deci ludul are proprietar nou si baiatu s-a si apucat la ea de mesterit. :) Cat despre trecerea de la Honda nu sunt sigur. Am cautat sa imi iau alta masina si am condus tot felul de dracii si sincer Hondele par a fi extrem de bine facute. Dar am ajuns la momentul in care nu prea stiu ce vreau si totul depinde si ce fac in rumatoarele 3-4 luni cu serviciul. S-ar putea sa am masina de firma daca iese o treaba (parerea mea este ca va fi un Hyundai i30). Deci alegerea este facuta dintr-o gama larga si extrem de diversificata de la coupe la sedan lux. Si cu asta cred ca am spus tot despre cat de nehotarat. Dar dupa ce am condus BMW E36, Legacy RSK, Evo 7, Accord SIR, Impreza WRX, Alfa Romeo 156, Hyundai TIburon (extrem de pacut impresionat) etc.... au inceput sa fie tot felul de ganduri.... asa ca am tot timpul sa ma gandesc ce sa iau mai ales ca inca cateva luni impart masina (Accord US Wagon 2.3 Sohc vtec) cu fratele care oricum tot la facultate merge.... who needs a car now anyway? |
5 Attachment(s)
incet incet vne primavara... hai sa ma laud si eu cu poze noi
|
2 Attachment(s)
n-am mai pus nici eu poze de o vreme
|
1 Attachment(s)
Frumos foc FTO tau Wob!Era sa`l confund cu RX-7:P
Update si la mine:PToyota Celica T20 1.8 116 din 1995 |
faina gagika ;)
|
Hello , nu am mai intrat demult pe aici , ce se mai aude vad ca incepe lumea sa schimbe masinile :)
|
3 Attachment(s)
hai sa imi prezint si eu japoxneza pe aici
mazda xedos 6 inaite a avut un 1,6 16v acu m am dat si eu mai sus 2.0 v6 24 un pic restilizata pe la exterior si cam atat:-):-)......de moment si cum spunea si patrulei ,e chiar tare FTO-ul tau wob |
imi place ce ai facut cu Mazda , culoarea o prinde de minune !
jantele is bestiale ce model/marca? |
jantele sunt MOMO X43
|
frumoasa masina ta.
sa ai parte de ea :) |
7 Attachment(s)
mi-am schimbat masina :)
|
deci nu cred.
esti nebun :) .. foarte tare!! |
V8 ce ai tu nu este EX Police Interceptor este un Crown Vic modelu Police Interceptor ,sunt cele mai bune masini americane la ora actuula , si eu ma gandeam sa caut unu
|
Quote:
cauta si cumpara ca isi face toti banii (in cazul meu $1200:lol: ) sunt la al3lea V8 si asta dupa 10 ani si 260 000km ma lasa cu gura cascata :rolleyes2 transmisia e criminala cum schimba cate o viteza parca e tot mai puternica si la shifting nu pierde nimic. cred ca e cel mai bun raport pret performanta daca vrei o masina de distractie si solida... aaa... sa nu mai pomenesc cum mi se elibereaza calea pe highway indiferent de banda pe care sunt si cum mi se acorda absolut tot timpul prioritate8) mersi wob mai mult decat f tare foarte fericit... foarte entuziasmat... ma bucur ca un copil:oops: |
Crima frate the new Blues Brothers :lol:
|
am gasit un 2004 impala fosta masina de la highway patrol for sale for about 2300
|
superba masina :o
|
2 Attachment(s)
Eagle Talon/Eclipse GSX TSI AWD pe moment cu lsd spate si evacuare de 76mm
dpx |
| All times are GMT +2. The time now is 21:49. |
- Copyright 2026 4Tuning