![]() |
Re: Dacia 1310 HAI HUY
Quote:
|
Azi 19:04:2011 Huy-uuuuuuuuu a trecut cu brio ITP-u :lol::lol::lol: mai greu dar a trecut:oops: Acum sa inceapa partea frumoasa :lol::lol:
|
La ce te-ai mai gandit????
|
Quote:
Exterior capota alta forma + bad boy look,si daca or sa fie finante niste flase si niste jante ;) |
2 Attachment(s)
Cateva poze recente
|
Astazi sa muncit la masina.Am rezolvat cu franele mi le-am mai imbunatatit, am facut frana de mana tine pe ambele roti,am bagat ulei in cutia de viteze,am schimba o clemaniera la usa si am etansat toba de mijloc mult mai bine acum numai rasufla :lol::lol:
|
5 Attachment(s)
Ceva poze de la activitate si cateva poze cu niste daciute in lucru,App capota va fi cu forma cum este la dacia asta alba din poza 8)
Azi am vrut sa fac acel V de pe captoa si abd boy-u dar baieti nuprea aveau chef asa ca ramane dupa paste :lol: |
frate nu face capota ca dacia aia ca e naspa, cu timpu o sa se crape chitu + nu se vede bine...stiu masina, am pus-o acum vreun an si eu la vanzare, a fost a unui pretenar de-al meu de la magheru...
|
1 Attachment(s)
Astazi mi-am achizitionat actuatorul pentru deschiderea portbagajului din buton,urmeaza butonul cu revenire si firele apoi montarea si astuparea incuietori :lol::lol:
|
felicitari ptr ce faci
asteptam sa vedem ce urmeaza |
Quote:
|
10 Attachment(s)
Quote:
Pe spate am doar kissfm si 4tuning pe luneta , altceva mai vezi tu ceva ? A poate zici de acel sticker de pe portbagaj....cu acel site lasa frate ca pe ala il dau jos cand astup gaura la mijloc de la portbagaj si dau si pe cele ce scrie dacia ...:rolleyes2 Toba asa sta prinsa nuprea am cei face.Ceva poze mai recente postez |
Quote:
AAA... Sonny a uitat sa zica si de sagetile de pe bari :)) ... daca le dai si pe alea jos e intreaga :)) ... App.... cand ma vezi pe mess sa ma contactezi ;) Te-am salutat ;) |
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Inca nu am montat deschiderea la portbagaj in schimb am achizitionat tot ce-mi trebuie pt deschidere , azi am tras si firu prin masina,acum ma gandesc unde aplasez acel buton de revenire.Daca tot a fost vremea mai frumoasa am profitat si m-am apucat si de grila.Am taiat partea de sus si am schimbat sita am pus ceva mai bun (numai am plasa de polistiren:lol::lol:) dupa care am decupat tot am taiat am vopsito la loc negru.Farurile nuprea imi stau cum trebuie ,trebe reglat cumva oricum o sa le dau mai in spate pentru la abd boy look.Am facut si pleoapele pt bad boy din tabla de 1 .Acum urmeaza sa fac deschiderea la portbagaj bad si bad boy-u :lol::lol: postez ceva poze.
|
Nu te streseaza sageata aia de pe bara ? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Revin cu ceva posturi mai noi ca, ma saturasem sa numai postez nimic.La Masina nu am prea facut mare lucru.Am pus volanul sport,am vopsit filtru de aer alta culoare(alb),am descoperit dece imi mirosea benzina in masina (in interior si in portbagaj) era o gaurica mai mica pe care am astupato cu poxipol acum sunt multumit am un miros placut de odorizant auto in masina, pelanga astea am schimbat si cauciucurile am pus 165/70r13 din cauza ca 175 imi cam distrusesera planetarele,tot odata pe fata partea dreapta aveam o janta de batea am schimbato si pe aia cu una aproape noua pe care am vopsito tot alb :lol:
Am achizitionat si o prelungire pentru bara fata de golf 2 pe care o s-o impart in 2 bucati pentru ca este putin mai scurta.Din lipsa finantelor nu am mai apucat sa-i fac bad boy-u.Ai am fost la rar sa ma itneresez cat ma costa sa trec masina 2 culori ,pretul nuprea mi sa parut asa mare adica 110 lei.Maine trebuieste sa-mi fac si asigurare din cauza ca-mi expira, alti bani alta distractie...Sper sa trec si prin asta acum postez ceva poze. App m-am apucat sa-l ajut si pe un prieten de-al meu sa mai facem cate ceva la a lui masina |
5 Attachment(s)
Azi am montat si deschiderea din buton a portbagajului :lol::lol:
|
Quote:
prietenul tau poate sa isi prezinte singur masina nu sa io prezinti tu la tine pe topic, daca ai ceva de zis despre masina ta zi si rezuma.te la atat...;) |
Quote:
|
Quote:
-un mic filmulet facut cu telefonu https://www.youtube.com/watch?v=G195yVJ1SKo -Sonny nu vad dece tocmai tu te gasesti sa comentezi de aceea masina,omu a zis sa mai pun si cate o poza pentru ca nu stie sa posteze sa-si faca topic etc...dar o sa-l ajut eu si o sa-si faca |
am si eu deschidere de la buton de un an de zile si inca nu am probleme cu ea :) eu am pus acolo un motoras de inchidere centralizata si un pic de inventie pe langa si merge tun ...
|
7 Attachment(s)
Azi am montat prelungirea de golf 3 pe bara de fata, ia sta super fain :X;);):lol::lol::lol: apoi am luat dinou la frecat jantele si le-am dat inca o mana de vopsea
|
Sta mult mai bine decat multe alte prelungiri pe care si le pun unii "car-stilisti" ... (general vorbind)
Felicitari ... deja are alt aspect ;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ceva de genu va arata cand v-a avea bad boy lok-u,vreau si barile sa le vopsesc in culoarea masini
|
Azi am gasit in targ 2 scaune de o masina straina(nu stiu marca) la 100 ron erau reglabile pe inaltime si erau si incalzite.
Intrebarea este le pot lega sa mearga incalzirea la ele ? |
Quote:
|
Azi am zis sa umblu la pompa de benzina sa schimb partea de jos partea cu cama ,desfacand pompa am constat ca-mi baga benzina in baie..asa ca m-am dus si am cumparat membrana noua si am pus si partea dejos cu cama :D Cine m-a ajutat sa lucrez la ia mi-a spus ca deasta aveam si consumul mare si ca, acum o sa se micsoreze,sa vedemmm........:rolleyes2
|
Quote:
eu am verificat cu ledul de la o bricheta, am inchis circuitul prin rezistenta scaunului una era intrerupta dar am reparat-o le poti lega sa mearga fara pb |
6 Attachment(s)
Am tacut din gura nam zis nimic astazi a venit momentul ....i-am facut bad boy lokk :X sunt foarte multumit cum a iesit.In + am facut si aripa pe dreapta unde era rugina .Pretul a fost foarte bune ,parerea mea 70 lei8):lol::lol:
Acu pozeeeeeeeeee |
Forte frumos ti-a iest.Sfatul meu e sa lasi bara neagra pentru c se creaza un contrast frumos8)
|
da moarte.... super bestia ;)))) hehe
faci senzatie astazi la club astazi;)))hehe e prima dacie din sev cu badboy look???? |
Nu pretul conteaza ci lucratura... iar vopsea la in curte , uscata cu feonul..spune mult !
Doar carpaceli..... |
Quote:
App de ce e luftul ala urias la semnalizare ? OFF: Nu tin nici partea lui pentru ce a facut la masina dar nu mai critica asa dur persoane care nu pot face prea multe pentru masina lor. |
Kisuule tata eu nam bani tai si in severin nu-s servicesuri care stiu sa lucreze in fibra si sa faca bad boy look etc..Omu a facut asa ceva pentru prima data ,habarna avea ce-i ala bad boy look,vopseua a fost din ce am avut eu si ce daca e uscata cu feonu ? crezi ca nu tine ? numai critica aiurea mai bine tineti parerea pentru tine.
|
Arata mai bine...e drept, dar sper ca solutia cu vopseaua este temporara.Adica ar merita o vopsea mai buna.
Luftul de la capota poate iese la un reglaj. Sper ca ai curatat bine sudura aia, inainte de chituire si vopsire. Pe interior te sfatuiesc sa dai un grund pe toata partea sudata, iar intre armatura si tabla de la capota,sa pui putin ulei.Il torni prin partea de sus, cu capota deschisa, bineinteles. El se aseaza in spatiile in care nu poti sa ajungi si iti va proteja zona respectiva de rugina. Trust me. Bafta.Arata mai bine. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:32. |
- Copyright 2026 4Tuning