Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   DreamWorks (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/214822-dreamworks.html)

Fr33`e30 21-11-10 20:21

Re: DreamWorks

Salut,

hmm avand in vedere ca si eu tot asa am inceput si am avut nevoie de sprijin din partea baietzilor sa pot face ceva ... eu unul un UP pt a intra si u ... dar sa vedem ce zic SEFIi :D ... Tweety si NXdev-ul :D .... hai bafta Fetele si mai facetzi si voi galagie p`aici ca tare grav ma plictisex :lol:

Quote:

Originally Posted by KaratekA.F (Post 3830985)
Salut Misto masinile...o sa doresc si eu sa intru in clubul DreamWorks sunt prieten cu NXdev:D in fine..momentam am 17 ani..nu am nici masina si nici permis..pe 9 iulie e ziua mea si am planuri mari pentru un golf 2 sau golf 3..depinde (badboy,jante late,suspensie sport,vopsea in 2 culori portocaliu+negru)eu sper sa iasa ceva frumos din ea..si cu timpu si un sistem audio ceva..momentan visez..sa vad atunci cum fac si ce bani am:) oricum Doresc sa intru in club vorbesc cu NXdev de vre-o 4 zile sau mai mult acum daca sunteti si voi de acord..v-am spus cam asa o sa imi fac masina..Golf 2 sau golf 3 numa golf sa fie :D mai am de asteptat oricum.Multumesc

P.S.:Frumos CreW!!!

NXdev 21-11-10 20:26

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3830870)
Frumoase pozele...pacat ca si eu am plecat mai devreme :sad:. Next time

Nu-i nimic Zuz...nu e vremea trecuta...
Quote:

Originally Posted by KaratekA.F (Post 3830985)
Salut Misto masinile...o sa doresc si eu sa intru in clubul DreamWorks sunt prieten cu NXdev:D in fine..momentam am 17 ani..nu am nici masina si nici permis..pe 9 iulie e ziua mea si am planuri mari pentru un golf 2 sau golf 3..depinde (badboy,jante late,suspensie sport,vopsea in 2 culori portocaliu+negru)eu sper sa iasa ceva frumos din ea..si cu timpu si un sistem audio ceva..momentan visez..sa vad atunci cum fac si ce bani am:) oricum Doresc sa intru in club vorbesc cu NXdev de vre-o 4 zile sau mai mult acum daca sunteti si voi de acord..v-am spus cam asa o sa imi fac masina..Golf 2 sau golf 3 numa golf sa fie :D mai am de asteptat oricum.Multumesc

P.S.:Frumos CreW!!!

Multumim si bine ai venit pe forum Karateka.Am discutat si pe mess...asteptam, iti iei permisul de sofer...masina, iar apoi esti bine venit.Tatal tau ne poate ajuta cu mecanica, daca avem nevoie ?
Quote:

Originally Posted by Fr33`e30 (Post 3832092)
Salut,

hmm avand in vedere ca si eu tot asa am inceput si am avut nevoie de sprijin din partea baietzilor sa pot face ceva ... eu unul un UP pt a intra si u ... dar sa vedem ce zic SEFIi :D ... Tweety si NXdev-ul :D .... hai bafta Fetele si mai facetzi si voi galagie p`aici ca tare grav ma plictisex :lol:

Are 2 up-uri pana acuma :).
Bai ... pe aici nu prea intra lumea...le e frica de noi :)), am speriat forumul :oops:

Alex30 21-11-10 20:29

Hai sa fie si din partea mea un UP pentru KaratekA...(o bere fara alcool pentru asta stii nu? :lol:) joke..daca va intra nu am nimic impotriva...Da Alex am cam speriat forumul..."astia mici e o bestie" :)))

Sa mergem si noi toti undeva sa facem niste poze cu toate masinile...gen sus la Afi ca ies marfa acolo :-)

Fr33`e30 21-11-10 20:38

si inca un UP de la mine pt voi cu POZELE :D :)))))) :lol:

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3832124)
Hai sa fie si din partea mea un UP pentru KaratekA...(o bere fara alcool pentru asta stii nu? :lol:) joke..daca va intra nu am nimic impotriva...Da Alex am cam speriat forumul..."astia mici e o bestie" :)))

Sa mergem si noi toti undeva sa facem niste poze cu toate masinile...gen sus la Afi ca ies marfa acolo :-)

NXdev 21-11-10 20:43

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3832124)

Neaparat trebuie sa faca cinste :)).Pai...suntem mici si rai :">...astia cu motoarele de 1.2 =)).
Quote:

Originally Posted by Fr33`e30 (Post 3832152)
si inca un UP de la mine pt voi cu POZELE :D :)))))) :lol:

Mergem si la poze :D, buna ideea.

Alex30 21-11-10 20:43

Pai nu de alta..da am chef de poze :))). Alex, si astia cu 1.6 sunt rai :))

Deci v-am dat idee de poze...inca o bere fara alcool la zuzu:lol:

NXdev 21-11-10 20:45

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3832171)
Pai nu de alta..da am chef de poze :))). Alex, si astia cu 1.6 sunt rai :))

Tu ai cu ce ma...:))

Alex30 21-11-10 20:45

Daaaaa eu sunt forta rau...sunt dotat :))

Eu am 91 de zuz-i nu 90...90 sunt la motor si unu inauntru :lol:

KaratekA.F 21-11-10 20:51

NXdev s-ar putea sa ne ajute tata..acum pana mea incerc sa invat si eu cate ceva de la el dar nu prea ma ia cu el la munca(nu vrea sa ma vada pe viitor cum e el) :))o sa vorbesc cu el sa vad cum sta treaba...este si vopsitor si de toate..(la partea electrica nu prea se baga)

Alex30 21-11-10 20:53

Atattttt e bine ca e vopsitor...are service ? Yeee am gasit unde sa vopsesc masina :)). Pentru noi e reducere se stie :lol:

NXdev 21-11-10 20:56

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3832181)
Daaaaa eu sunt forta rau...sunt dotat :))

Eu am 91 de zuz-i nu 90...90 sunt la motor si unu inauntru :lol:

Suna tare faza cu dotat=)).Aaaaa imi faci in ciuda?Lasa ca imi iau eu alta masina :o3.
Quote:

Originally Posted by KaratekA.F (Post 3832198)
NXdev s-ar putea sa ne ajute tata..acum pana mea incerc sa invat si eu cate ceva de la el dar nu prea ma ia cu el la munca(nu vrea sa ma vada pe viitor cum e el) :))o sa vorbesc cu el sa vad cum sta treaba...este si vopsitor si de toate..(la partea electrica nu prea se baga)

E bine...daca vopseste bine, o sa avem nevoie :D.

Alex30 21-11-10 20:58

Ciudat da dotat :)))....nuuu iti fac in ciuda. Eu nu ma dau cu tine stiu ca oricum iti dau vagoane de la cfr :)))..cand iti iei si tu o masina dotata atunci mai vorbim =))

NXdev 21-11-10 20:59

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3832219)
Ciudat da dotat :)))....nuuu iti fac in ciuda. Eu nu ma dau cu tine stiu ca oricum iti dau vagoane de la cfr :)))..cand iti iei si tu o masina dotata atunci mai vorbim =))

Vezi ca e putin greu...facem o perversa data viitoare :)) ?

KaratekA.F 21-11-10 20:59

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3832211)
Atattttt e bine ca e vopsitor...are service ? Yeee am gasit unde sa vopsesc masina :)). Pentru noi e reducere se stie :lol:

nu te grabi momentan sunt certat cu el grav...si nu stiu daca o sa faca ceva..si oricum la cum il stiu pe tata nu cred ca pe moca:( mereu ma stricat in viata

Alex30 21-11-10 21:01

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3832223)
Vezi ca e putin greu...facem o perversa data viitoare :)) ?

E putin mai mult..:)). O dam data viitoare...pai ori suntem "reisari" ori nu mai suntem =)). O sa iti dau de o sa te julesc :))))

Quote:

Originally Posted by KaratekA.F (Post 3832225)
nu te bucura prea tare momentan sunt certat cu el grav...si nuj dak o sa faca ceva..si oricum la cum il stiu pe tata nu krek pe moca:( mereu ma stricat in viata

Daca esti certat cu el...berea aia care trebuia sa mi-o dai mie o iei si te duci cu ea la el...pai nu am zis pe moca...am zis mai ieftin asa :-)

NXdev 21-11-10 21:11

[QUOTE=Alex30;3832234]E putin mai mult..:)). O dam data viitoare...pai ori suntem "reisari" ori nu mai suntem =)). O sa iti dau de o sa te julesc :))))
Mai ma gandesc :))...caut...ma informez, sa stiu cu ce am de-aface:>

KaratekA.F 21-11-10 21:12

Alex30 eu ti-am dat add pe mess sunt karateka2counter sper sa primesc accept si add de la mai multi care doresc sa vorbeasca cu mine...vorbim acolo mai multe

Alex30 21-11-10 21:25

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3832272)
Mai ma gandesc :))...caut...ma informez, sa stiu cu ce am de-aface:>

Cum adica n-ai auzit de mine..Alex ma dezamagesti :))) dai search pe google :-)

Quote:

Originally Posted by KaratekA.F (Post 3832274)
Alex30 eu ti-am dat add pe mess sunt karateka2counter sper sa primesc accept si add de la mai multi care doresc sa vorbeasca cu mine...vorbim acolo mai multe

Mi-am dat seama...ti-am dat add :D

NightClubRacer 21-11-10 21:40

mai lasati ma nene offtopicu, peste tot postati numai prostii...aviz nxdev, zuzu cu loganu ala cu motor de tico supra/alimentat. Incepeti ca bibi ala, cu 10mii de pagini cu prostii, si 1-2modificari...forumu asta se duce de rapa, apar tot felul de papagali care simt nevoie sa se afirme. Astept replicele voastre pe pm! sa nu facem topicu bazaru de la piata. va saluta, eu!

Alex30 21-11-10 21:48

Daca nici aici nu e voie off...nu suntem pe topicul personal asa cum ai dat tu ex cu andrei ca are 10mii de pagini si 2 modificari. Aici nu se prezinta modificarile la masina ;). Si ma asteptam sa sara cineva in legatura cu comm-urile cred ca trebuia sa zic ca sunt la caterinca...vad ca unii nu inteleg. Deci de acum incolo cand am ceva la caterinca de zis trebuie sa precizez CATERINCA...Daca te deranjeaza off-topicul de aici nu te pune nimeni sa citesti..

gen...Caterinca: caterinca...n-am ce sa zic :))

NightClubRacer 21-11-10 21:52

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3832388)
Daca nici aici nu e voie off...nu suntem pe topicul personal asa cum ai dat tu ex cu andrei ca are 10mii de pagini si 2 modificari. Aici nu se prezinta modificarile la masina ;). Si ma asteptam sa sara cineva in legatura cu comm-urile cred ca trebuia sa zic ca sunt la caterinca...vad ca unii nu inteleg. Deci de acum incolo cand am ceva la caterinca de zis trebuie sa precizez CATERINCA...Daca te deranjeaza off-topicul de aici nu te pune nimeni sa citesti..

gen...Caterinca: caterinca...n-am ce sa zic :))

si ghice ce mai ai un post, inca putin si faci 2000 ;)

si aici ar trebui sa se prezinte evolutia asa zisului club, nu caterinca...atunci o sa se inteleaga ca, clubu asta e o mare caterinca. Va laudati cu motoare de 80-90 cai? alo, s-a dus vremea cu masinile stock, e penibil sa vi la curse cu o masina stock sub 200cp. Respect pentru cativa din club, care sincer nu ii vad sa posteze aiureli...sunt doar la obiect.

RoByNeT 21-11-10 21:55

NightClub ... daca nu esti in clubul asta nu inteleg de ce postezi aici ? Atata timp cat clubul Dreamworks nu are sub-forum sa pot face un thread de off`topic ... MEMBRII inca pot schimba pareri pe aici chiar daca nu sunt modificari la masini. In rest nu inteleg de ce vrei sa faci tu ordine pe aici. Noi nu degeaba umblam pe forumu asta si in + nu mi s`a parut nimic deplasat din ce s`a discutat in ultimele pagini. Au fost poze si commenturi la poze + un vot de aderare a unui nou membru. Eu cel putin nu vad care e problema. Spune-mi tu care e problema si daca e ceva rezolvam.

Alex30 21-11-10 21:55

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 3832399)

si aici ar trebui sa se prezinte evolutia asa zisului club, nu caterinca...atunci o sa se inteleaga ca, clubu asta e o mare caterinca. Va laudati cu motoare de 80-90 cai? alo, s-a dus vremea cu masinile stock, e penibil sa vi la curse cu o masina stock sub 200cp. Respect pentru cativa din club, care sincer nu ii vad sa posteze aiureli...sunt doar la obiect.

Si ce crezi? Uite inca unu in plus ;)

Nu vad de ce ii intereseaza pe unii daca clubul nostru e "o mare caterinca" asa cum zici tu. Te afecteaza cu ceva ca suntem noi caterinca? Te-am luat cumva pe tine la caterinca si nu stim noi...Cine a zis ca se lauda ? Ti-am zis si in postul de mai sus si iti mai repet ca din ce observ ai inteles ca ne laudam cu 80-90 cai...ce nu intelegi ca noi glumeam ? Stiu, e usor sa acuzi lumea repede ca se lauda. Daca chiar deranjeaza pe cineva off-topicul nostru se ocupa moderatorul din cate stiu eu nu? Si din cate stiu eu nu esti moderator ;)

RoByNeT 21-11-10 21:57

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3832411)
Si ce crezi? Uite inca unu in plus ;)

Nu vad de ce ii intereseaza pe unii daca clubul nostru e "o mare caterinca" asa cum zici tu. Te afecteaza cu ceva ca suntem noi caterinca? Te-am luat cumva pe tine la caterinca si nu stim noi...Cine a zis ca se lauda ? Ti-am zis si in postul de mai sus si iti mai repet ca din ce observ ai inteles ca ne laudam cu 80-90 cai...ce nu intelegi ca noi glumeam ? Stiu, e usor sa acuzi lumea repede ca se lauda

Te rog si pe tine nu posta doar de dragul de a mai face inca un post in plus.

Alex30 21-11-10 22:00

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 3832412)
Te rog si pe tine nu posta doar de dragul de a mai face inca un post in plus.

Nu postez doar de dragul de a posta...poti sterge postul de mai sus si asta. I-am explicat frumos ca am vazut ca nu a inteles

bib_andrey 21-11-10 22:10

ZUZule mai usor cu berea tata =)) te inveti =))
Si imi e ca se enerveaza ZUZu pe tne si te da de cateva ori cu botu de parbriz :))

Alex30 21-11-10 22:21

Nu stiu...nu stiu dastea eu :)))) am zis fara alcool ma..si ce sa ma dea zuz cu capu de parbriz la supra-alimentarea care o are si 90 de ponei nu face fata sa ma dea...trebuie de la 200 in sus.

Dc n-ai venit vineri ma?...ca a fost prea marfa. Vezi sa vi vineri acum ca poate facem si noi poze..sa vb cu Tweety ca el le are cu alea :-).

NightClubRacer 21-11-10 23:39

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3832489)
Nu stiu...nu stiu dastea eu :)))) am zis fara alcool ma..si ce sa ma dea zuz cu capu de parbriz la supra-alimentarea care o are si 90 de ponei nu face fata sa ma dea...trebuie de la 200 in sus.

Dc n-ai venit vineri ma?...ca a fost prea marfa. Vezi sa vi vineri acum ca poate facem si noi poze..sa vb cu Tweety ca el le are cu alea :-).

ai pm, poate nu ai inteles de la moderator sa incetezi cu caterinca asta de gradinita, si sa nu te mai ataci. Numai bine, nu am sa mai postez pe threadu asta de zei! Va urez numai cele bune! Va pupa jean!

Alex30 21-11-10 23:48

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 3832653)
ai pm, poate nu ai inteles de la moderator sa incetezi cu caterinca asta de gradinita, si sa nu te mai ataci. Numai bine, nu am sa mai postez pe threadu asta de zei! Va urez numai cele bune! Va pupa jean!

Din cate vad eu moderatorul a spus sa nu mai fac posturi inutile si nu caterinca ;). Tin sa iti amintesc ceva...e un forum public ;). Nu mai are rost sa discutam aici ca facem off. Ti-am raspuns la pm. Bafta

Fr33`e30 22-11-10 10:19

Frate te rog eu frumos nu mai intra aici ... lasa`ne in caterink noastra si vezitzi de masina ta .... adunatzi aia 200 de cai sa te duci la CURSE .... :lol: tin sa cred ca esti invidios sau nush cum sa iti zic ... tot timpul ai ceva de comentat ... si cum a zis si Robynet ... nu avem un Sub-Topic unde putem sa ne facem OFF-TOPIC sau cred ca o sa facem OFF-NightClubRacer ca sa intelegi ca nu tre sa intrii acolo ... :lol: haidi pa

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 3832653)

B-99-SAA 22-11-10 10:35

Gata oameni buni... gata :D NCR a zis ca nu mai intra, voi va calmati, s-a terminat... N-are rost sa va certati :) Mie imi place SuperNova aia albastra, am vazut poze cu ea si KYS, dar nu stiu sa aibe topic.... :???: Cam putini in pozele alea... Apropo, de ce nu va strangeti inauntru undeva??? Va dau eu idei daca nu aveti :D Uite in AFI cum zicea Zuzu... :)

B138ALX 22-11-10 14:28

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 3832399)

imi cer scz membrilor acestui club ca postez aici,dar pe bune acum nu este vb de 90 cp dar nu poti sa spui ca la ori ce fel de curse sunt numai motoare de 200cp......findca la legale la grupa A1 si A nu sunt numai motoare puternice,iar daca u ai 200 cp pe motor felicitarile mele acum lasai si pe ei usor usor sa ajunga la performanta ta!!!

Tweety_rzw 22-11-10 15:07

Vă rog frumos nu mai postaţi locurile unde ne întâlnim,vă rog eu mult de tot...prefer să ne sunăm între noi şi să stabilim ce şi cum....

-----------------------------------------------------------

Altă prostie ce am observat nu mai răspundeţi la genul acela de "provocări" inpropriu zis provocări....pentru că din acest motiv ies discuţii şi iar discuţii !

Ca loc de întâlnire este tot acelaşi când erau câinii aia 2 îmbârligaţi :))=)) asta ca să fie aşa unpic de caterincă !.....

bib_andrey 22-11-10 18:37

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3832489)

Vinerea viitoare cred ca vin sigur Alex :D ne intalnim p`acolo daca e ;)
N`am mai vazut ZUZu de mult :))

NXdev 22-11-10 20:07

Quote:

Originally Posted by Fr33`e30 (Post 3833429)
Frate te rog eu frumos nu mai intra aici ... lasa`ne in caterink noastra si vezitzi de masina ta .... adunatzi aia 200 de cai sa te duci la CURSE .... :lol: tin sa cred ca esti invidios sau nush cum sa iti zic ... tot timpul ai ceva de comentat ... si cum a zis si Robynet ... nu avem un Sub-Topic unde putem sa ne facem OFF-TOPIC sau cred ca o sa facem OFF-NightClubRacer ca sa intelegi ca nu tre sa intrii acolo ... :lol: haidi pa

Pana o sa avem sub-topic, o sa ne "desfasuram" aici.
Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3833481)
Gata oameni buni... gata :D NCR a zis ca nu mai intra, voi va calmati, s-a terminat... N-are rost sa va certati :) Mie imi place SuperNova aia albastra, am vazut poze cu ea si KYS, dar nu stiu sa aibe topic.... :???: Cam putini in pozele alea... Apropo, de ce nu va strangeti inauntru undeva??? Va dau eu idei daca nu aveti :D Uite in AFI cum zicea Zuzu... :)

Mda...SuperNova are prezentare pe forum...
Quote:

Originally Posted by B138ALX (Post 3833993)
imi cer scz membrilor acestui club ca postez aici,dar pe bune acum nu este vb de 90 cp dar nu poti sa spui ca la ori ce fel de curse sunt numai motoare de 200cp......findca la legale la grupa A1 si A nu sunt numai motoare puternice,iar daca u ai 200 cp pe motor felicitarile mele acum lasai si pe ei usor usor sa ajunga la performanta ta!!!

Nu ai de ce sa-ti ceri scuze...oricine nu creeaza flame-uri este bine venit.Majoritatea au inceput de jos...usor usor "ne ridicam" si noi :).Multumim pentru sustinere.
Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 3834073)
Vă rog frumos nu mai postaţi locurile unde ne întâlnim,vă rog eu mult de tot...prefer să ne sunăm între noi şi să stabilim ce şi cum....

-----------------------------------------------------------

Altă prostie ce am observat nu mai răspundeţi la genul acela de "provocări" inpropriu zis provocări....pentru că din acest motiv ies discuţii şi iar discuţii !

Ca loc de întâlnire este tot acelaşi când erau câinii aia 2 îmbârligaţi :))=)) asta ca să fie aşa unpic de caterincă !.....

Eu nu am nimerit "acel moment" =)).Eu zic sa mergem in alta parte pentru cateva poze :).Discutam...

KaratekA.F 22-11-10 20:20

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw

haha tare asta :lol: daca as putea as veni si eu la intalniri..cu tramvai,metrou sau cu pejosu :lol:

andyskn 23-11-10 11:30

http://www.4tuning.tv/qYwREQfbRrP/Fi..._Team_CSR.html - pt tine DEVule ;) !

NXdev 23-11-10 21:02

Quote:

Originally Posted by andyskn (Post 3836480)

Mersi domn Andy :D, chiar il cautam.

In sfarsit...avem forum...am de aranjat topicurile prin el, iar maine spre seara este gata de utilizat :).

bib_andrey 24-11-10 18:19

Asa mai merge Domnu Alex 8) sa dai adresa sa vada si ochiu nostru :lol:

Alex30 24-11-10 18:30

Buuuun asa Alex. Eu am vazut forumul...abia astept sa fie gata :-)

All times are GMT +2. The time now is 07:14.

- Copyright 2026 4Tuning