![]() |
Re: B 89 Wrc
si pana la urma va dat acordul florin? k suntem tare curiosi ..... se auzeau neste zvonuri k a pus motor d tico p gaz k sa consume cat mai putin........
|
da...exact pe gustul meu...stilul clasic...felicitari wrc-ule!!!
|
cred ca am vazut masina, daca nu era o copie... undeva prin mamaia, arata bine :)
|
Quote:
|
sa vedeti ce frumos e`n dreapta fara scaun .. si cu sofer de genu` lu` Florin :)
|
WRC stiu ca intrebarea am mai fost pusa dar niciodata nu ai dat un rasp. concret . Nu se ia nimeni de tn ca nu ai bari de protectie ?? ma macina .....:!:
|
are proiectoare in schimb :lol:...de la mine..:lol:
|
Totusi Sgm, ne aratzi "inima" Wrc-ului?
|
am si eu niste poze de la tuning fever...daca se poate...o sa le uploadez :)
|
nu a primit acordul .
sau l`ai vazut tu pe aici pe undeva? |
O poza cu inima lui WRC se afla aici pe forum daca o sa cautati mai bine o sa gasiti !:rolleyes2 :shock:
|
cine l-a vazut stie ce poate...eu va zic doar ca suna f f frumos...se gasesc poze
|
Mai fratilor ce-i cu atata secretosenie aici,huh?..ce-i asa mare lucru de ascuns?
Se vor si se cer atatea aprobari parc-am fi la NASA..zici ca n-a mai vazut lumea o 1300 facuta Gordini Style..e frumoasa WRC intradevar,dar asta nu inseamna ca proprietarul sa inceapa sa sufere acum de vedetism.. Daca-mi expuneam si eu masina langa toate celelalte Dacii la Hanul Piratilor sigur facea impresie buna,arata clar mai bine decat umpluta aia de chit cu numar de inmatriculare ..DAC,de care lumea zice ca-i nemaipomenita..nici macar jante deosebite nu avea..doar desene pe capota,mare vrajeala:bored: Intr-un an sau maxim 2 Dacia mea va fi mult mai frumoasa decat WRC sau COX dar nu voi face din asta un secret de stat:!: Tot am stat si-am citit p-aici si vad ca e chiar de cacao treaba asta,de-a dreptul enervant:evil: ..super vedete frate,trebuiesc aprobari,nu se raspunde la intrebari,nu se spune nimic..halal frate..iar cand ti se da vreun raspuns e asa..la zeflemie Hai pa!!! |
dacia aia DAC..nu e plina de chit;)....poate doar bara fata,si aia din fibra ...nu mai faceti astfel de comentarii adresate la masinile altora , nu`i frumos..sau zici acum ca si dacia mea e plina de chit ?:))
|
omule eu inteleg ca suferi de mania persecutie dar nu ai inteles nimic nimic din tot ceea ce facem noi la masini...sa nu uitam ceva daca ai ceva sa zici de masina mea fa-o la mine si nu aici (masina mea oricum nu are pretentii de saloane auto sau mai stiu eu ce si nici vopsita nu e inca)..deci chiar te rog sa o faci cea mai frumoasa din tara asta dar cu o conditie sa te mai interesezi ce e asa special la masinile de pe la noi ;)
|
si acuma se mai intreaba lumea de ce nu pune o poza sau mai zice un secret legat de masina ....raspunsul mai sus ,fel si fel de postu'uri unul mai jignitor ca altu s'au saturat si ei si pe dacia.... (sa nu fac reclama)la fel aceasi poveste mai apare din multime cate unu care sa zika aaaa "dacia " ce frate aia e masina uite aici eu am opel sau Dumnezeu mai stie ce am....
....in loc sa fie apreciata munca pe care o depun aud numai aa de ce investeti in dacie cu bani aia iti cumparai alta masina uite ca omu nu doreste sa cumpere alta masina....poate nu are acel venit pe care majoritatea il dispun de la mamy si taty .... o tara de.... |
Quote:
hai nu te supara.......... vrei si tu acolo sus intre vedete si nu sti cum sa intri ? |
Nu sufar de nimic,niciodata n-am comentat aiurea la masina nimanui,dar eu sunt un tip f deschis si nu-mi plac faze d-astea cu atatea ascunzisuri si vorbe scoase cu clestele..l-am intrebat de cateva ori pe WRC daca are probleme cu Politia din cauza lipsei barelor de protectie sau daca are ceva omologare pt treaba asta si n-am primit niciodata vreun raspuns..poate se crede prea bun pt mine,stiu si eu..
Deci asta-i problema care ma deranjeaza..voi sunteti o gasca de baieti pasionati de Dacii(ceea ce este f frumos si f bine) dar f secretosi.Faceti doar voi,vreti sa stiti doar voi..nu-i frumos asa:sad: |
dati repede raspunsuri ca se supara baietii pe voi ce naiba nu-i fumos :sad:
|
1 Attachment(s)
batea soarele prea tare :lol:
|
1 Attachment(s)
eu aveam lentile spalate si a prins :D
|
Asta e motor Dellorto cu carburatoare Gordini? citez pe un cunoscator. Te saluta fratele SGM-u de pe Thassos. Am vazut o Dacia papuc in Grecia, daca il mai vad ii fac poze :))
|
frumos... acum dak tot era RLR-ul in poza d l cmdbass, postati shi cu motorul lui... din cate shtiu eu, are shi el ceva d aratat...
|
Quote:
|
Esti dus bass mai cmdbass..si mai ai si chef de mistouri..pustan,ce sa-ti cer..
La varsta ta poate asa gandeam si eu.. Apline,poza aia a ta e din 2005..cred ca de atunci s-au schimbat multe sub acea capota..oricum nici nu ma mai intereseaza,m-am lamurit de "colaborare".. |
Intr-adevar Nastase Bogdan, baietzii sunt cam secretoshi, dar asta nu inseamna k trebuie sa-i criticam acum...
|
scuze ca ma bag si eu ca musca`n lapte.. dar nastase bogdan chiar are dreptate.. am urmarit toate discutiile despre masina ta si am vazut ca, cand te mai intreba cate unu ceva tu si cu sgm ii raspundeati mai mult la misto... daca tot ati postat masina voastra aici, macar dati detalii sa stie toata lumea.. sau spuneati de la bun inceput.. nu ma intrebati nimic, ca nu va spun nimic.. si gata.. dar voi acum sunteti sus, aveti cele mai tari dacii si trebuie sa suferiti un pic.. inca o data imi cer scuze ca m-am bagat aiurea, dar nu puteam sa mai rezist.. bafta!!
|
vad ca se continua tema secretosilor ceea ce e bine (dar pe alta parte am inceput sa inteleg de ce sunt secretosi ) cum intra toti pe forum poate sa intre frumos si un nenea politaiu care stie el ce are de facut dupa ce vede ce au baiatii sub capota
poza e de la tuning fever (motoru lu WRC) |
Eu sunt de parere ca cel mai bn ar fi ca fiekre dintre noi sa facem ce ne pricepem la mashinile noastre nu sa incerkm sa-i copiem pe altzii, iar dak le-am cere parerea baietzilor astora doar cand intampinam intr-adevar probleme sunt sigur k ne-ar veni in ajutor shi nu ar mai fc mishto-uri. Pe mn unu, Sgm-ul m-a ajutat de fiekre data cand l-am solicitat... asha k le port tot respectu'
|
hai frate ca nu intra gaboru pe forum sa vada ce aveti voi pe masini si la urma stau sa va urmareasca pe strazi... si app.. sgm facea misto de unul pe paginile anterioare cu flansele.. un tip a intrebat ce fel de flanse folositi, nestiind ca nu aveti flanse.. si sgm i-a zis ca el le are din nu stiu ce lemn de nuc.. e frumos asa? eu nu cred.. dar asta e.. cand ajungi acolo sus uiti de unde ai plecat... si treaba e ca nu stiu daca sunteti asa de sus.. ;) si ontopic.. wrc ai o masina foarte frumoasa, nu am vrut sa-ti zic pana acum, pentru ca toata lumea ti-a spus asta si cred ca stii destul de bine.. dar ca sa fiu si eu ontopic, ti-am spus si eu.. va salut pe toti si aveti grija de masinutele voastre!!
|
Quote:
scuze de offtopic... |
1 Attachment(s)
un mesaj de la secretosi
|
nu mai pot de ras. recunosc scrisul :))
|
3 Attachment(s)
cateva POZE cu domn' WRC !! Respect MAN !! :shock: :rolleyes2 :twisted: :lol:
|
Quote:
scuze daca am fost off topic dar m`am saturat de invidiosii care incurca fixa cu patentu` P.S.: DAC`ule mi`a facut placere sa te ajut la pregatirea masinii pt 4 tuning fever Dacistilor cu toate ca`s oltcit`ist imi pare bine ca am fost cu batranele dacii la mare am devenit Fun Dacia Rally Team |
Nu neaparat de copiat era vorba,dar de o sursa de inspiratie,sa stie si romanu ce sa faca cu motorul de dacie.Nimica de comentat la DAC,nici la WRC,decat k sunt super masini,pe care eu le-am incadrat la idealuri.Imi pare rau k nu apare si RLR-ul pe aici pe forum,sa il vada toata lumea mai indeaproape.Bafta la toti,si conduceti fara incidente!!!!
|
Ja Rule,daca te uiti putin la mine in Public Profile ai sa vezi ca nu sunt deloc strain de motoare si tehnica..
Daca motoarele care echipeaza aceste Dacii ar fi fost proiectate si calculate de acesti baieti atunci era altceva. Fiecare dintre noi copiem,numai ca unii au mai multi bani si timp necesar pt experimente in urma carora intr-un sfarsit scot tot ce-i mai bun dintr-un anumit motor.. Exista multa documentatie tehnica despre motoarele de Dacie sau Renault impinse la maxim de catre cei care alergau pe vremuri la raliuri..celor care au acces la aceste informatii si sunt si pasionati si talentati in ale motoarelor nu le ramane decat sa aiba timp si bani ca sa-si faca si ei asa ceva la masinile lor..asa ca la ce bun atatea ascunzisuri si orgolii? Toti ne INSPIRAM!! Masina fiecaruia e originala in felul ei,iar a mea are propriul stil si nu va copia modelul nici-uneia;) |
inceteaza frate odata cu masina ta....deschide-ti topic si vorbeste acolo ;)
sa fie ea cea mai smekera !!! cine nu te lasa? ai venit sa strici topicul asta...tu si ink cativa... |
Felicitari e e frumoasa ai grija de ea
|
o poti face mai frumoasa sti bine asta niste jenti cromate
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:27. |
- Copyright 2026 4Tuning