![]() |
Re: E30 - Morpheus Drift Project
Quote:
|
Quote:
Eu zic ca dadea mai bine cu jantele alea :) |
Nu, jantele au ajuns la un baiat din Braila, foarte hotarat...ce pot zice...gusturile nu se discuta. Imi placeau si alea, imi plac si astea mai mult...leam luat din mai multe considerente, e ok.
|
Quote:
|
Quote:
|
Ne mai zici cate ceva ? povestiri ceva ? genu tau :>
|
Quote:
|
De mult nu am mai scris ceva pe aici sau pe la buburuza...azi in schimb nu mam putut abtine, desi stau ffffff prost cu timpul.
O mica prostioara (click) |
foarte tare e stickerit :D grats
|
10 Attachment(s)
grav , bravo felicitari si toate cele ..
|
9 Attachment(s)
Quote:
Cateva poze !!! Felicitari Bogdan , te-ai dat foarte bine ! Bafta ! |
Quote:
|
Quote:
2nd run la Romexpo acum. Fara alte antrenamente, iesiri nocturne sau alea alea. Asa prost cum a fost :)) eu zic ca a fost bine. Sper ca data viitoare sa fie si mai bine. Revin cand ajung acasa cu un mic montaj de la Romexpo |
Cum ti-am mai zis morphule sambata te-ai dat intr-un mare stil ai fost senzational , respectele mele si nu uita ai promis ca imi dai dublu fata de ce imi da alcineva ia zi mai e valabila treaba?:lol::twisted:!
|
alo domnu batranel , unde`i bastonu ?
sau l-ati pus ca frana de mana ? :))) ce pompos cu diploma aia ,ca la liceu ! bafta man !!! un loc onorabil :D |
Quote:
revenind...filmul de care ziceam: https://www.youtube.com/watch?v=W_jMCVp4uL4 |
Te-ai descurcat foarte bine man pentru a 2-a ta experienta;).Felicitari, iar de acum incolo sa te dai din ce in ce mai bine.
|
felicitari.....:D
|
Quote:
ce bunatati ti-a adus mosu morfule ? |
O problema...a stat masina intre Iasi si Romexpo in parcare nemiscata, no problem. Inainte de Romexpo singura modificare pe electric a fost trecerea ventilatorului pe buton. Vin de la Romexpo, parchez...all switches off, double check totul e pe inchis...azi cand ma duc sa dau o cheie asa >> bateria moarta TOTAL!!! WTF? Ce ar putea fi?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ai un consumator de etnobotanice prin masina :)))))))))))
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
Problema s'a rezolvat de la sine (cumva tipic in cazul ursilor) ...sau poate ca nu era nici o problema (defapt si de drept)...ci pur si simplu...s'a descarcat bateria gen... mna...nici eu nu stiu ce sa zic.
Cert e ca de atunci sau schimbat mult datele problemei...ursul a evoluat putin...ca si mine (asa tind sa cred)...long story...friends know it better. Peace & love my etnobotanic friends :)) |
Cum unii dintre voi bine stiti, anul acesta am inceput sa cochetez cu driftul, implicit cu GTT Drift Series - Campionatul National. Totodata in aprilie am lansat la apa primul site din Romania dedicat in intregime driftului - http://www.********** , o comunitate care pe masura ce timpul trece aduna sub acelasi acoperis din ce in ce mai multi pasionati. Privind retrospectiv intre 30 Oct 2010 si clipa prezenta, nu credeam ca am sa realizez atatea (chiar daca pentru unii nu inseamna prea mult). Un prim sezon in care am avut trei participari din 6 in campionat, una in afara lui si masina pregatita cum o stiu inseamna enorm pentru mine. Acestea fiind spuse, doresc sa multumesc tuturor celor care m-au ajutat cu o vorba, cu un sfat si cu mult mai mult de atat, majoritatea dintre voi. Fara caterinca multumesc si celor care mi-au dat un sut in fund (sau chiar mai multe)...nu fac decat sa ma ambitioneze sa duc totul cu un pas inainte, cu un nivel mai sus.
Multumesc frumos prietenilor care au fost in permanenta alaturi de mine! Intr-o ordine aleatorie Alex, Rotti, Rares, Razvan, Grasu, Nicu, Robert, Andrei, George si in primul rand fratelui meu, cel mai mare fan al meu :)! Love you all guys! Multumesc si colegilor piloti, multumesc si celor care acum se simt uitati, aveti cuvantul meu, nu sunteti ;) Iar in final multe multumiri sponsorilor: Dl. Dan @ http://www.mariko-dan.ro, Mihai @ http://www.autoboom.ro . Fara linguseala, sunt doi oameni care ar trebui sa fie un exemplu pentru restul. Sunt doi oameni care au decis sa se implice! La Mariko-Dan Serv gasiti cele mai bune anvelope SH, montate, echilibrate, etc iar de pe Autoboom.ro puteti achizitiona orice filtru din gama BMC si ulei MOTUL la cel mai bun pret. Multumirile mele sunt un gest mic comparativ cu ajutorul oferit de anvelopele consumate anul acesta si cele care ma asteapta pe sezonul urmator, de exemplu. Nu o mai lungesc, atat am avut de spus, va pup - Bogdan Morph See you next year!!! |
Felicitari pentru realizari si la cat mai mare in noul sezon !! Bafta
|
Hai și pe aici cu ceva noutăți!
|
Ooooooooo Dl. Cristi. Noutati sunt si nu putine. Doar ca nu mai vad frumusetea de alta data in a posta aici (no offence pentru cei de comitet)
Asa o idee http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...10593960_n.jpg |
Quote:
Baftă multă sezonul ăsta, un loc pe podium îți doresc! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning