Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Morpheus Drift Project (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/206447-e30-morpheus-drift-project.html)

alex.jdm 10-04-11 21:22

Re: E30 - Morpheus Drift Project

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 4244056)

Cateva poze spion primite in seara asta.

Cine ma ajuta si pe mine cu o buza pt bara?...ceva...orice! sa'i pun acolo...sa nu mai arate asa ca un cwr...nu ma intereseaza ca'i fibra ca'i plastic...

Buza de Laguna sau Golf mk3, putin ciopartita, si aia e :twisted:

scturoag 11-04-11 12:51

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 4244056)

Cateva poze spion primite in seara asta.

Cine ma ajuta si pe mine cu o buza pt bara?...ceva...orice! sa'i pun acolo...sa nu mai arate asa ca un cwr...nu ma intereseaza ca'i fibra ca'i plastic...

Morf, jantele care le-ai avut prima data le-ai dat baiatului cu BMW e21 alb din Roman ??
Eu zic ca dadea mai bine cu jantele alea :)

morpheusmaster 11-04-11 13:07

Nu, jantele au ajuns la un baiat din Braila, foarte hotarat...ce pot zice...gusturile nu se discuta. Imi placeau si alea, imi plac si astea mai mult...leam luat din mai multe considerente, e ok.

scturoag 11-04-11 14:29

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 4245648)
Nu, jantele au ajuns la un baiat din Braila, foarte hotarat...ce pot zice...gusturile nu se discuta. Imi placeau si alea, imi plac si astea mai mult...leam luat din mai multe considerente, e ok.

Astazi am vazut si eu pe E21 ala alb din Roman, jante identice cum ai avut tu :)

morpheusmaster 11-04-11 15:33

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 4245856)
Astazi am vazut si eu pe E21 ala alb din Roman, jante identice cum ai avut tu :)

mai facut curios...ma indoiesc ca's la fel :) dar cum ziceam, curios :)

sRn- 18-04-11 12:18

Ne mai zici cate ceva ? povestiri ceva ? genu tau :>

VladM 18-04-11 13:08

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 4246010)
mai facut curios...ma indoiesc ca's la fel :) dar cum ziceam, curios :)

Is asemanatoare,nu is exact la fel,arata mult mai rau si sunt pe 15.

morpheusmaster 30-04-11 22:16

De mult nu am mai scris ceva pe aici sau pe la buburuza...azi in schimb nu mam putut abtine, desi stau ffffff prost cu timpul.

O mica prostioara (click)

plictisit 01-05-11 02:02

foarte tare e stickerit :D grats

plictisit 15-05-11 19:54

10 Attachment(s)
grav , bravo felicitari si toate cele ..

crysty.bobok 15-05-11 20:17

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 4326899)
grav , bravo felicitari si toate cele ..

Plictisit... te-am asteptat astazi in expo vro 20 min dar nu te=am vazut p langa masina ... Vreau sa te intreb ceva in legatura cu jantele !

Cateva poze !!!

Felicitari Bogdan , te-ai dat foarte bine !

Bafta !

Sonny™ 16-05-11 10:58

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 4328200)
Fratilor, multumesc frumos de tot!!! Review etapei de la Romexpo din punctul meu de vedere il puteti citit aici.

Cheers!

& thanks again ;)

mi.a placut cum te.ai dat...tineo tot asa;)

morpheusmaster 16-05-11 11:38

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4328210)
mi.a placut cum te.ai dat...tineo tot asa;)

1st run la Iasi
2nd run la Romexpo acum. Fara alte antrenamente, iesiri nocturne sau alea alea.

Asa prost cum a fost :)) eu zic ca a fost bine. Sper ca data viitoare sa fie si mai bine.

Revin cand ajung acasa cu un mic montaj de la Romexpo

green_e30 16-05-11 11:41

Cum ti-am mai zis morphule sambata te-ai dat intr-un mare stil ai fost senzational , respectele mele si nu uita ai promis ca imi dai dublu fata de ce imi da alcineva ia zi mai e valabila treaba?:lol::twisted:!

Job20 16-05-11 13:16

alo domnu batranel , unde`i bastonu ?

sau l-ati pus ca frana de mana ? :)))

ce pompos cu diploma aia ,ca la liceu !

bafta man !!! un loc onorabil :D

morpheusmaster 16-05-11 16:48

Quote:

Originally Posted by Job20 (Post 4328513)

Ba numa cu glume proaste umbli lately...

revenind...filmul de care ziceam: https://www.youtube.com/watch?v=W_jMCVp4uL4

alex.jdm 16-05-11 17:19

Te-ai descurcat foarte bine man pentru a 2-a ta experienta;).Felicitari, iar de acum incolo sa te dai din ce in ce mai bine.

alexu_bad_boy 17-05-11 19:47

felicitari.....:D

waste31 17-05-11 22:30

Quote:

Originally Posted by Job20 (Post 4328513)

ce "job" tunai ai acolo la semnatura golane ! :D

ce bunatati ti-a adus mosu morfule ?

morpheusmaster 24-05-11 14:56

O problema...a stat masina intre Iasi si Romexpo in parcare nemiscata, no problem. Inainte de Romexpo singura modificare pe electric a fost trecerea ventilatorului pe buton. Vin de la Romexpo, parchez...all switches off, double check totul e pe inchis...azi cand ma duc sa dau o cheie asa >> bateria moarta TOTAL!!! WTF? Ce ar putea fi?

VladM 26-05-11 00:36

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 4347816)
O problema...a stat masina intre Iasi si Romexpo in parcare nemiscata, no problem. Inainte de Romexpo singura modificare pe electric a fost trecerea ventilatorului pe buton. Vin de la Romexpo, parchez...all switches off, double check totul e pe inchis...azi cand ma duc sa dau o cheie asa >> bateria moarta TOTAL!!! WTF? Ce ar putea fi?

Ai un consumator ceva,un fir in scurt,ceva asa. Mergi la un electrician sa iti verifice.

NXdev 11-08-11 18:45

Quote:

Ai rezolvat problema ?

morpheusmaster 11-08-11 18:47

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 4521353)
Ai rezolvat problema ?

Nu stiu :) Iam pus "heblu" si...il scot cand masina stationeaza...si nu am mai verificat...posibil sa fi rezolvat posibil sa nu fi rezolvat :) nu stiu :D

b777kap 22-09-11 13:16

Quote:

ai consumatori...(cumva ai alarma?) in orice caz e bine atunci cand tii masina mai mult pe dreapta sa ii scoti borna la baterie .

Marian_nebunu 22-09-11 14:19

ai un consumator de etnobotanice prin masina :)))))))))))

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

babone 24-09-11 20:55

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4600281)
ai un consumator de etnobotanice prin masina :)))))))))))

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

da,pe mine,dar din fericire nu de etnobotanice :)).pace pentru Bogdan si pentru al lui urs,la cat mai multe reusite si o evolutie din ce in ce mai buna

morpheusmaster 24-09-11 22:53

Problema s'a rezolvat de la sine (cumva tipic in cazul ursilor) ...sau poate ca nu era nici o problema (defapt si de drept)...ci pur si simplu...s'a descarcat bateria gen... mna...nici eu nu stiu ce sa zic.

Cert e ca de atunci sau schimbat mult datele problemei...ursul a evoluat putin...ca si mine (asa tind sa cred)...long story...friends know it better.

Peace & love my etnobotanic friends :))

morpheusmaster 30-10-11 19:58

Cum unii dintre voi bine stiti, anul acesta am inceput sa cochetez cu driftul, implicit cu GTT Drift Series - Campionatul National. Totodata in aprilie am lansat la apa primul site din Romania dedicat in intregime driftului - http://www.********** , o comunitate care pe masura ce timpul trece aduna sub acelasi acoperis din ce in ce mai multi pasionati. Privind retrospectiv intre 30 Oct 2010 si clipa prezenta, nu credeam ca am sa realizez atatea (chiar daca pentru unii nu inseamna prea mult). Un prim sezon in care am avut trei participari din 6 in campionat, una in afara lui si masina pregatita cum o stiu inseamna enorm pentru mine. Acestea fiind spuse, doresc sa multumesc tuturor celor care m-au ajutat cu o vorba, cu un sfat si cu mult mai mult de atat, majoritatea dintre voi. Fara caterinca multumesc si celor care mi-au dat un sut in fund (sau chiar mai multe)...nu fac decat sa ma ambitioneze sa duc totul cu un pas inainte, cu un nivel mai sus.
Multumesc frumos prietenilor care au fost in permanenta alaturi de mine! Intr-o ordine aleatorie Alex, Rotti, Rares, Razvan, Grasu, Nicu, Robert, Andrei, George si in primul rand fratelui meu, cel mai mare fan al meu :)! Love you all guys! Multumesc si colegilor piloti, multumesc si celor care acum se simt uitati, aveti cuvantul meu, nu sunteti ;)

Iar in final multe multumiri sponsorilor: Dl. Dan @ http://www.mariko-dan.ro, Mihai @ http://www.autoboom.ro . Fara linguseala, sunt doi oameni care ar trebui sa fie un exemplu pentru restul. Sunt doi oameni care au decis sa se implice! La Mariko-Dan Serv gasiti cele mai bune anvelope SH, montate, echilibrate, etc iar de pe Autoboom.ro puteti achizitiona orice filtru din gama BMC si ulei MOTUL la cel mai bun pret. Multumirile mele sunt un gest mic comparativ cu ajutorul oferit de anvelopele consumate anul acesta si cele care ma asteapta pe sezonul urmator, de exemplu.

Nu o mai lungesc, atat am avut de spus, va pup - Bogdan Morph

See you next year!!!

Cataaa_ 31-10-11 13:48

Felicitari pentru realizari si la cat mai mare in noul sezon !! Bafta

crysty.bobok 30-03-12 22:29

Hai și pe aici cu ceva noutăți!

morpheusmaster 30-03-12 22:32

Ooooooooo Dl. Cristi. Noutati sunt si nu putine. Doar ca nu mai vad frumusetea de alta data in a posta aici (no offence pentru cei de comitet)

Asa o idee http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...10593960_n.jpg

crysty.bobok 30-03-12 22:53

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 4958038)
Ooooooooo Dl. Cristi. Noutati sunt si nu putine. Doar ca nu mai vad frumusetea de alta data in a posta aici (no offence pentru cei de comitet)

Asa o idee http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...10593960_n.jpg

Am văzut că nu stai ;) de asta am și scris aici, mă bucur că înaintezi cu proiectul, eu încă aștept 'pooooooooooooooooost-ul luuuuuuuung lung cat sezonul 2011' din partea cealaltă!

Baftă multă sezonul ăsta, un loc pe podium îți doresc!

All times are GMT +2. The time now is 13:59.

- Copyright 2026 4Tuning