![]() |
Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts
m-ar interesa si pe mine o cotiera originala din piele neagra pentru passat B5.5(B5 facelift) din 2001
|
salut!
caut si eu pentru golf 4 scrumiera fata cea din palstic si cotiera dintre scaune material textil negru. |
instalatia de geamuri electrice completa butoane macarale fire pt un VW Corrado sau daca se potriveste dela golf 3/ vento?
|
Maibunu, macaralele de la GIII/Vento sunt cu doua ghidaje (2 sanii) spre deosebire de cele de Corrado care au un singur ghidaj. In schimb, cele de GIII sunt mai stabile, mai fiabile si au incluse in motoras si partea electronica (pentru functia "confort" de exemplu) si nu-ti trebuie decat niste butoane simple (fluture cu revenire), de la orice masina. Trebuie un pic de adaptare (nu prea multa). Stiu, pentru ca mi-am pregatit si eu terenul, in trecut, pentru o astfel de adaptare. Am renuntat, dar am ramas cu butoanele pe masina (le-ai vazut, de altfel) si cu macaralele in raft... disponibile.
|
un motoras de trapa golf3
|
Quote:
la ce bani dai telescoapele?? |
100 euro, am si arcurile dar sunt cu o spira taiata..
|
Am nevoie de butonul de la trapa electrica VW Passat 1996. Este vorba de manerul de plastic care actioneaza butonul.
|
masca fata g2 cea cu 4 faruri. set de injectoare. si un eleron spate in forma cam de aripa, zender. se prinde deasupra la numar. pret fara concurenta :D
|
O cotiera pentru un Golf 5 gasesc pe aici?
|
Quote:
2. poza cu elereonul. |
va rog sa ma ajutati si pe mine ..:-) caut de 1 saptamana peste tot o fuzeta de golf 3 cu suport pentru sensor abs daca aveti vreuna poate imi da-ti si mie de stire ! tel. 0788 668 520
|
am un golf 2 avariat fata stanga cu acte in regula inmatriculat in vrancea daca va intereseaza am si poze tel. 0788 668 520 sau [email protected]
|
injectoarele sunt dupa un g2 gti 82 kw, cod nv parca
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
are cumva cineva sistemu de iala si maneru de torpedou de golf3?
si tot panoul de comanda de la ventilatie ca la mine nu are sistemu de iluminare e numai mecanismul |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Cine are, sau cine stie de unde pot face rost si eu de 4 capace , ptr jantele mele BBS...:?:plssss:lol:
|
Quote:
|
sau poti vb cu cineva sa ti le faca la strung..
|
O carcasa de cutie de viteze (in ultima instanta cutia completa) pt un golf 3 diesel din 94 la cine gasesc si eu?
multumesc anticipat |
3 Attachment(s)
Salut.
Am un buton avarie in plus pentru Passat - 74.00 ron |
1 Attachment(s)
Daca stiti ceva de tuning parts pt vw meu passat din '83 va raman dator.
|
cine ma poate ajuat cu un spoiler rupt distrus mai exact partea laterala clema ce prinde de aripa m-ar interesa 4 bucati normal contra cost
|
salut,
cred ca mai am eu 2 de la o bara de am taiat-o. vb maine. brgds, edi |
Quote:
|
Salut.....Caut si eu o caseta de directie pt un Golf 4 1.4 16v 2002 k a mea s-a ticat si pierde ulei de servo.....nu mai am ce sa ii fac......astept raspunsurile voastre va rog......sau dak puteti sa ma indrumati si pe mine undeva unde sa gasesc mai ieftineaua ashea...
|
cine vrea o grila de golf 2 sau jetta banuiesc.... aia cu farurile dreptunghiulare. o dau moca sa scap de ea dupa balcon.da sa fie din pl sau imprejurimi sa vina sa o ia c anu am timp sa ajung la curierate
|
2 Attachment(s)
Salutare cine ma poate ajuta si pe mine cu un stergator pe spate de la Golf 3 asta este cam tot ce as vrea eu necesar vb aia urgent si daca cineva este interesat de jantele mele pe 16 cu tot cu cauciuce sa imi dea unele pe 14 sau bani sa imi iau unele pe 14 cred ca face afacere.
|
am eu un set pe 14 originale de vw..
|
niste carcase de oglinda negre metalizat pentru un g5 are cineva ?:)
2 bucati |
Daca cine a intrat in posesia manualului VESIS despre care vorbea Psy2D as vrea sa-mi comunice si mie.
|
vreau si eu plafon golf 2 model doua usi si trapa 1990
|
salut..as vrea si eu niste idei cu privire la un motor de 1.3 care nu prea trage...si nu prea stiu ce sa`i fac.. astept ceva raspunsuri...
|
ai motor 1.3? fa ce am facut eu . SCHIMBA-L ::))
Quote:
|
Cumpar scaun sofer Golf 3, 4 usi. Urgent
tel 0766761110 |
Cine Vrea Un Motor De Golf 2 1,7 Benzina Pt Piese.0723064434.eventual Il Dau La Schimb Pe 2 Scaune De G0lf 3
|
are cineva un set de praguri? fibra sau plastic, preferabi de g3 dar daca nu, se adapteaza, chiar si avariate...
eu am un set de stopuri hella originale si o suspensie coborata o spira (monroe, stare excelenta) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
- Copyright 2026 4Tuning