Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sistemul Audio de pe Masina Mea (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea.html)
-   -   VW Golf MKII - Car Audio (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/20158-vw-golf-mkii-car-audio.html)

ludo_ludovic2003 31-05-12 13:30

Re: VW Golf MKII - Car Audio

Quote:

Originally Posted by ugod (Post 5046972)
e de la inceput pe structura metalica..vezi daca nu esti atent sa furi meseire de la altii
asta e spatele se misca putin si lam rigidizat
iar cu furatul proectului mai greu ....e bine daca gasesti unu identic pe la cineva ...sa ma anunti si pe mine

acelasi lucru spun si eu;)

ReLLaXX 31-05-12 17:30

Quote:

Originally Posted by roli (Post 5046290)
pe data ai va fi si la oradea drag + tuning show si din ce am inteles va fi cnca :lol:

Si daca facem doua etape simultan, ce are? ;)

roli 31-05-12 17:31

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 5047241)
Si daca facem doua etape simultan, ce are? ;)

decat 2 lucruri slabe mai bine 1 si buna:twisted:

ReLLaXX 31-05-12 17:38

Quote:

Originally Posted by roli (Post 5047244)
decat 2 lucruri slabe mai bine 1 si buna:twisted:

Daca te raportezi la potentialul tau, e posibil. Eu zic ca putem sa facem 2 si BUNE. ;)

roli 31-05-12 17:40

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 5047257)
Daca te raportezi la potentialul tau, e posibil. Eu zic ca putem sa facem 2 si BUNE. ;)

prima data sa vedem ce reusim la arad si dupa vedem ce iese dupa:twisted:

ugod 31-05-12 18:39

mare pacat ca se suprapun
si asa sunt putine si astea amarate ...mai trebuie sa se si impartim la care cum sa mergem

ReLLaXX 31-05-12 20:51

Quote:

Originally Posted by ugod (Post 5047339)
mare pacat ca se suprapun
si asa sunt putine si astea amarate ...mai trebuie sa se si impartim la care cum sa mergem

Putine nu sunt, cel putin nu anul asta. "Amarate" nu-s toate, si sper sa fie din ce in ce mai putine. Si oricum nu se misca toti competitorii spre o singura locatie. Le mai dam o mana de ajutor. Doua etape 2X in acelasi weekend. Ce poate sa fie mai frumos? :)

ugod 04-06-12 20:10

11 Attachment(s)
multe modificari
la structura de resitenta
la inaltimea masini pe spate
la porturi
...si modificarile continua

ludo_ludovic2003 04-06-12 20:23

garajul chiar arata bine .... pe langa celelalte!!!;)

ugod 04-06-12 21:39

celelalte care ?

ludo_ludovic2003 04-06-12 21:44

Quote:

Originally Posted by ugod (Post 5052742)
celelalte care ?

am vrut sa spun altceva , dar acum recitind.... mi-am dat seama ca nu era ce trebuie. faci bine ce faci , defapt tu stii foarte bine ce faci acolo ... insa garajul si spatiul de acolo e bestial.... as fi omorat asta iarna pentru asa ceva :( , dar acum imi fac si eu un garaj de 90 mp o sa fie si al meu destul de mare ;)

ugod 04-06-12 21:46

Quote:

Originally Posted by ludo_ludovic2003 (Post 5052748)
am vrut sa spun altceva , dar acum recitind.... mi-am dat seama ca nu era ce trebuie. faci bine ce faci , defapt tu stii foarte bine ce faci acolo ... insa garajul si spatiul de acolo e bestial.... as fi omorat asta iarna pentru asa ceva :( , dar acum imi fac si eu un garaj de 90 mp o sa fie si al meu destul de mare ;)

da e ok ..oricum asta e vechiul garaj ...cel nou 100 de clase peste + birou pt sefu

ludo_ludovic2003 04-06-12 21:49

Quote:

Originally Posted by ugod (Post 5052755)
da e ok ..oricum asta e vechiul garaj ...cel nou 100 de clase peste + birou pt sefu

bv ;) eu vreau doar pentru necesitatile mele ... nimic altceva si vine iarna acum si vreau adapost la duba ;)

IM 09-06-12 19:34

Update Sambata 09 iunie 2012
- 1 amplificator, 7kw @ 11,8V, 2 alternatoare @ 250A max/buc. si multi "acumulatori galbeni" ce nu fac decat sa ingreuneze masina... plus 2 acumulatori Odyssey PC 2250; finalizare port incinta = incheiere etapa preliminara finalizarii acestui proiect. Target atins! Personal nu pot sa spun decat: BRAVO BAIETI!
- Urmeaza al treilea alternator din aceeasi serie cu cele doua deja instalate & al doilea amplificator plus suplimentare trasee curent, rigidizare caroserie.

Mai multe detalii vor urma din partea lui Cristi si a lui Bogdan, in imagini, maine... :-)

B-11-AYG 09-06-12 19:39

Quote:

Originally Posted by IM (Post 5059339)
- 1 amplificator, 7kw @ 11,8V, 2 alternatoare @ 250A max/buc. si multi "acumulatori galbeni" ce nu fac decat sa ingreuneze masina... plus 2 acumulatori Odyssey PC 2250; finalizare port incinta = incheiere etapa preliminara finalizarii acestui proiect. Target atins! Personal nu pot sa spun decat: BRAVO BAIETI!
- Urmeaza al treilea alternator din aceeasi serie cu cele doua deja instalate & al doilea amplificator plus suplimentare trasee curent, rigidizare caroserie.

Mai multe detalii vor urma din partea lui Cristi si a lui Bogdan, in imagini, maine... :-)

Ce a mai ramas nerigidizat la caroserie?

IM 09-06-12 20:20

Portierele vor trebui probabil ranforsate si inchise in 3 bolturi de caroserie... dar fiind un proiect de show si nu de scor, audiomobilul avand misiunea de a reda muzica, nu stiu daca se va lua aceasta decizie majora.

Podeaua atat la pasager cat si la sofer flambeaza in ritmul sub-basului. Aici probabil se va placa cu un placaj stratificat din lemn de fag de 50mm grosime.

Riscul ca acum parbrizul sa cedeze din nou este foarte mare iar dupa incheierea celei de a doua etape a proiectului, va ceda ci suguranta la folosirea sistemului cu usile inchise.

La AX, am obtinut 162,8dB la o frecventa de 68Hz, si in acel caz parbrizul era la limita, trapa era membrana pasiva iar portierele "curentau" daca incercai sa le presezi cu mainile... dar frecventa nu era atat de "distructiva" ca in cazul acestui sistem ce are un raspuns aproape liniar in putere maxima intre 31-40Hz!

ugod 09-06-12 21:29

Quote:

Originally Posted by IM (Post 5059339)

dai din casa ?
o mica rectificare curentu era la 12,8 ...dupa 2 ore de masurari ...sub 12 inca nu am vazut ..doamne fereste ...deobicei sta la 13,4 cateva ore

IM 09-06-12 22:07

Quote:

Originally Posted by ugod (Post 5059443)
dai din casa ?
o mica rectificare curentu era la 12,8 ...dupa 2 ore de masurari ...sub 12 inca nu am vazut ..doamne fereste ...deobicei sta la 13,4 cateva ore

Mea culpa!

doggovy 09-06-12 22:40

o vedem maine la arad?

ugod 09-06-12 23:41

trec si eu pe acolo sa vad care e miscarea

ugod 10-06-12 22:51

4 Attachment(s)
si am fost azi la Arad
masina sa comportat excelent de la ora 10 la 16 a mers aproape continu cine a vrut sa o testeze a putut sa o faca
dupa ore intregi de cantat scorul a fost de 154,5 la 33 hz cu o putere de 6000-7000 w cu mult prea putin pt acest sistem ...astept zilele acestea si al 2-lea amplificator sa vad ce se intampla .

doggovy 10-06-12 23:33

felicitari!

am avut curajul sa intru in ea vreo 4-5 minute pana mi s-a taiat aerul :)
sunt curios ce se intampla si cu cel de-al 2 lea amp.

data viitoare te-as sfatui sa pastrezi o distanta mai mare fata de alte masini daca nu vrei sa le tragi o vopsea noua. ai vazut ce frumos flexau portierele la masinuta din stanga :D

IM 11-06-12 09:41

Daca are cineva imagini cu Golful am aprecia daca le-ar posta.

Proiectul lui Cristi si al lui Bogdan este unul unic si deosebit de important pentru noi.
Ma bucur pentru ca au reusit (cu un foarte mic ajutor din partea mea) sa il duca pana la sfarsit in aceasta perioada. Este o masina de show si nimic mai mult!

Am observat si eu "o ciudatenie" de Seat Terra ce am vazut ca a trecut pragul de 160dB.
A venit timpul sa pun creionul pe hartie si sa fac calcule... Am facut o promisiune pe care o voi sustine.
Pana la finele anului voi pregati si eu un sistem de aceasta data pentru clasa Master sau Expert, de dragul spiritului competitional si a ridicarii stachetei si mai sus in Romania.

Unii nu au inteles nimic din proiectul cu AX-ul... dar nu ma surprinde. Traim in Romania. Bataia de joc, ironia si lipsa de respect sunt la loc de cinste. Nu pot sa nu observ ironiile la adresa AX-ului si a mea...

La noi se compara mere cu pere... care sunt mai rosii la culoare! :-/
In dB Drag Racing, clasa SuperStreet 1-2 nu are absolut nici o treaba cu clasa Extreme.
La noi privitorii compara cifre si nimic mai mult.

Daca sudam trapa la AX, rigidizam podeaua si usile, panoul despartitor intre habitaclu si compartimentul motor... rezultatul nu mai era de 162,8 ci era cu totul altul, dar aceea nu mai era o masina de SuperStreet... iar pentru clasa Extreme, "viata" incepe de la 170dB in sus!!!

PS: Initial gresisem topicul, postand pe cel al lui Ludovic. Scuze!

Bogz02 12-06-12 10:06

Doua filmulete :lol:

https://youtu.be/S3YJ6sHcfJk
https://youtu.be/i4HD8kBnT68

ugod 12-06-12 12:33

ok ..merci ..cine mai are sa mai puna ...eu nu am mai apucat sa filmez

DeYu93 12-06-12 17:07

uite si de la mine 2 :D ... srry de claritate dar nu ii cine stie ce aparatu ...
https://www.youtube.com/watch?v=C6Y9B...ature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=vyzRH...ature=youtu.be
nam rezistat mult in masina ta... am luat`o la fuga:)) ...
Felicitari pt munca depusa tine`o tot asa !!!

poti sa imi spui te rog cum se numesc melodiile din clipuri am zis ca te intreb atunci dar am uitat !!! mersii

ugod 12-06-12 19:39

acum la Arad cam toate erau cu spuma in par ..

DeYu93 12-06-12 20:03

poti sa imi spui te rog cum se numesc melodiile din clipuri am zis ca te intreb atunci dar am uitat !!! mersii

ionu_05 12-06-12 21:53

https://www.youtube.com/watch?v=tt3hu...ature=youtu.be

Imi poti si mie cum se numesc melodiile din videoclip :)

ugod 12-06-12 22:08

Quote:

Originally Posted by DeYu93 (Post 5063262)

too_short-i_like_it_feat._dolla_will
intra pe mess daca o vrei

robiballa 13-06-12 12:47

Quote:

Originally Posted by ionu_05 (Post 5063441)
https://www.youtube.com/watch?v=tt3hu...ature=youtu.be

Imi poti si mie cum se numesc melodiile din videoclip :)

ultima melodie din videoclip se numeste
ying yang twins - pull my hair

ugod 21-06-12 14:58

3 Attachment(s)
stage 2

ludo_ludovic2003 21-06-12 15:00

Quote:

Originally Posted by ugod (Post 5074459)
stage 2

felicitari ... tare curios sunt cum va suna si daca va tine masina .... deja mi se pare mult pentru golfulet :D pe bune vreau sa ascult cu 2 amplifuri ;)

ugod 21-06-12 15:03

Quote:

Originally Posted by ludo_ludovic2003 (Post 5074461)
felicitari ... tare curios sunt cum va suna si daca va tine masina .... deja mi se pare mult pentru golfulet :D pe bune vreau sa ascult cu 2 amplifuri ;)

si eu vrea ..sper sa apuc saptamana viitoare sa il si montez

Bogz02 21-06-12 16:59

Multa bafta !!! Pe 14-15 iulie pe unde iti faci veacul? ;)

roli 21-06-12 20:28

Preferabil la oradea
Un pic de reclama si pt sandu :twisted:

+ca voi aveti duba

ugod 22-06-12 22:37

dau cu banu unde pica acolo merg ....
sau mai bine
unde vrea lumea mai mult show ....

valitataye 23-06-12 14:15

unde vrea lumea mai mult show ....[/QUOTE]

Cel mai bine

margineanu ovidiu 25-06-12 08:15

Vb lui roli,hai la oradea macar sa ne bucuram noi primii de cutremur ca si pana acum facea masina :-)

dydy-andrey 25-06-12 08:34

din cate imi aduc aminte, masina a mai fost de 2 ori pana acum in zona aia... mai lasati si la altii :lol:
revenind... te-ai apucat sa montezi ampul?

All times are GMT +2. The time now is 19:55.

- Copyright 2026 4Tuning