![]() |
Re: TXA
Quote:
Nu te baga ca nu stii.... Eu am fost pe strazi de cand ai intrat tu in primara si de aia imi permit sa comentezi. Cu tot respectul si dreptul de libera exprimare te rog sa iti permiti sa iti tii gura! Daca crezi ca avem aceasi varsta sau am mancat la aceeasi masa te inseli. Oricine merge la curse stie. A castiga inseamna, a castiga iar a pierde inseamna a pierde. Trebuie sa folosesti ce ai ca sa castigi! Sa nu mai aud de regele ursilor si stapanul inelelor pe aici ca e patetic! |
Quote:
|
am si eu o intrebare la TXA si DGH:
preparate la o liniutza, cu cit mai merg pe autostrada ??? :rolleyes2 |
Quote:
Pana nu demult (adica... pana ieri), se credea ca Subaru lui Sebastian (daca spui ca esti de mult pe strada, stii despre cine e vorba) este invincibil. Ieri s-a demonstrat ca... se poate si altfel. Au cazut mituri MULT MAI MARI decat TXA, asa ca mie nu mi se pare nimic anormal in infrangerea suferita (cu sau fara problemele spuse de Marius mai sus). |
prietene nu vad rostul comentariilor,tu asta de pe strazi ai masina ta personala sa te dai cu mine?eu am recunoscut ca am pierdut si asa m-am inteles inainte cu omul sa nu folosesc nosul,poti sa il intrebi daca il cunosti si iti va confirma,altul in locul meu ar fi apelat la butonul surpriza cu siguranta dar la mine vorba ramane vorba,daca ai chef de instigari sau altceva te rog sa nu o faci aici........vorbaria multa strica,deci daca ai o masina a ta personala cu care crezi ca mi-ai da rusine astept un semn de la tine.........
|
Deci eu am fost acolo si am vazut dupa care am fost si m-am intalnit cu baietii in oras .. la locul stabilit .. si am stat de vorba cu ambii frati altaturi de nicu .. tipul cu mustangu si am vazut si slicurile pe care le avea pe masina .. cand sa dat cu dgh , dgh a incalzit cauciucurile in schimb marius nu .. daca ziceti ca sunteti cunoscatori de ce nu spuneti ca txa a batut pe loc si la treapta a 4 ... slicurile care le are pe masina sunt slicuri de pista .. circuit ...etc si normal ca pe strazile noastre de cacat s-au facut muci s-au zmantanit .. marius pune frate rotile normale pe masina si tragete cu Dgh si scoatele astora vorbele din cap .. ca il faci si fara nos .. va repet am fost am vazut si am si discutat .. am vazut slicurile cu ochii mei ... Txa a batut pe loc si la a 4 .. a scartatit .. pentru cei ce nu stiu ce inseamna !! !! !! cu respect Alex Salajan !
|
si apropo .. Mariuse nu mai sta frate sa le dai explicatii si sa te enervezi cu toti ca unii posteaza si ei ca nu au ce face si aud si ei de curse cand ies afara sa joace fotbal in curtea scolii...
|
Quote:
|
@MARIUS:
buna, trimitemi te rog niste poze si niste detali de la "jucaria" ta, poate fac o galerie frumoasa pe pagina mea;) [email protected] te astept |
ma astepatm sa fie o problema la motor ..ca n se poate ca un motor de m5 sa n traga cu si fara slikuri .....eu stiu de la al meu dc nu e reglat cum trebui ....nu trage potzi sal dai in cur si in cap ...dc e reglat cum trebe e totul ...ok ...asa k txa-ule ..rezolvo si .....imposibil sa n traga ....ce naiba doar e motor de m5 e pacat ............hai bafa in continuare ....si nu asculta critici aiurea ....eu doar vb vb vb ...dar n sunt la volan asa k tzineo tot asa ...
|
oameni asa s-au inteles fara NOS ....baiatu a fost fair play.....ca sa il citez "nu o sa ramana asa" !
|
Eu am fost la cursa de sambata si am vazut ceea ce ma asteptam sa se intample,adica ca diferenta de cai sa se vada:
TXA are motor de m5 e34 ,3,6 cmc 315 cp DGH are tot de m5 e34 doar ca e de 3,8 cmc 340 cp Astea sunt cifre ,paractic sunt multe care pot sa ajute sau sa scada performantele precum transnisia si indemanarea soferului. Era interesant de vazut care era situatia cu azotul |
dc a filmat cineva ....ceva ...sa bage aici sa vada si cei care nu au fost acolo
|
ma plimbat TXA'u cu masina ....chiar are o problema cu aderentza....trebuia sa si-o incerce si din mers dar asta e....next time !
|
data viitoare va fi si din mers si eu cu alte cauciucuri in loc de slicuri si o sa intre in actiune si azotul....................ramane de vazut si cu astea.........
|
Fra-M
Salut! e prima oara cand postez aici,sunt Nasi cu DGH-u si raman blocat cand vad ce abereaza copiii astia care nu cred ca au permis si nu cred ca au mers vreodata cu vreo masina pe care sa nu o poti stapani.E treaba mea si a lui Marius ce facem,cum facem,am hotarat cum sa ne dam,am spus fara nos ca asa mi se pare normal,am acceptat sa ne dam pe 1000 de m.Masina lui merge f bine singura problema este aderentza problema care o am si eu.Probabil se vede diferentza dintre motoare.Nu este ultima cursa,vor mai fi si cu nos si fara nos si nu o sa dau inapoi niciodata.Ma dadeam cu WRC-u cu cauciucuri praf cu sarmele iesite,imi pleca in fata 1,2 masini dar il prindeam si pe 1000 de metri aveam ceva in fata,si nu mi-a batut niciodata a 4-a pe loc,nici macar cu cauciucuri praf.A fost azi Marius pe la mine am hotarat sa-si schimbe cauciucurile si sa ne dam inca o data si fara nos si cu nos.Va rog din suflet copiii care nu stiti nimic de motoare nu mai ABERATI
|
Rog si eu sa se filmeze viitoarea cursa sa vad si eu batranul TXA cu nos !!!
|
Fra-M
Din nou,Eu zic ca data viitoare sa fie in felul urmator:Fara nos pe 1000m.Cu nos pe viteza finala,asa ar fi normal,acum ramane sa stabilim impreuna(DGH si TXA)Va salut si sper sa nu mai auzim aberatii
|
Hai ca va zis-o Nasi si va linistit pe toti!!!Atat TXA cat si DGH merita tot respectul ptr ce fac si ptr pasiunea care au investit-o in aceste masini(nu in ultimul rand si banii).Nu stiu cati dintre voi ar investi atatia bani intr-o masina de 20 de ani...si asta se vede deoarece ii numeri pe degete...DGH,TXA,WRC,ARO(cam acestia sunt principalii la categoria urs) insa mai vin din spate destui BOH,WPP,HUT,NHT si lista poate continua.
Cat despre filmare ...nu cred ca e o idee prea buna...masinile se stiu posesorii se stiu...si cine stie unde se poate ajunge daca ajunge vreo copie a filmului unde nu trebuie... |
Frate eu tot cred ca DGH e taticu tuturor ca degeaba isi pun uni nos bla bla bla dak esti tare frate bazeaza-te pe motor ......aaaa si dgh i-a loat mauu acum de curand lu' TXA asa ca.....
|
Apropo ambele masini mi se par adevarate opere de arta atat la motor cat si la aspect .....bravo voua aveti niste msini sooper ....
|
Quote:
masinile sunt foarte tari amandoua...eu zic ca era normal sa-i dea dgh'ul numai din diferenta de cai....dar daca marius folosea nos???...bafta si respect!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ce face supradoza de NFS la kinderi...:lol:
|
Asta cred ca doarme la DGH-u in portbagaj de stie asa multe... :))
Auzi, Clappy ..bunica ta e tigan ? :)) |
deci.....daca am suparat pe cineva spuneti , ca nu a fost cu intentie si dak am suparat imi cer scuze si nu trea' sa se faca atat tam-tam si sa stricam topicul cu toate aberatiile astea offtopic .... ;)
|
era o faza in taxi 2 parca.. cand se baga ala in portbagaj la nemti ... ;))
abea astept sa vad cursa |
Quote:
|
Clappy mai bine stateai in plm in bank ta si nu iti faceai cont..
|
a si clappy nu te luat tu cu piticu[xxs] , ca piticu[xxs] a realizat ceva , si pe deasupra are masina si e mult mai mare ca tine , garantez ca stie mult mai mult ca tine despre bmw-uri si despre DGH ....
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
numai pentru TXA si DGH ;):)
dar de ursuletzul asta ce ziceti??? Attachment 205866 575 CP, 950 KG, fara NOS, TURBO, sau alte prostii (sic seba chinuit de talente) :rolleyes2 |
Quote:
|
tinand cont de raportul cp/kg e super tare,oricum e tare e masina,o sa ajungem si noi la performantele astea si anume la cp nu si la greutate cat de curand si ma refer la mine si la dgh...........iti mai trimit poze?le-ai primit pe celelalte dane?
|
Fra-M
Asta mi-am dorit si incerc sa realizez:multa putere pe un motor aspirat,toti cred ca daca isi pun turbo sau nos au rezolvat problema,nu e chiar asa usor de facut un motor de M turbo,in primul rand necesita multi bani,multa munca si multa inteligenta ca totul sa fie perfect si sa fii satisfacut la maxim si daca o sa-l fac turbo va fi totul ca la carte incepand cu biele,pistoane si tot ce trebuie sa nu-mi fie frica sa ma dau la masina ca nu cumva sa crape motoru'.V-am rugat ieri sa nu mai aberati dar se pare ca in fiecare zi mai apare cate unu care sa iasa in evidenta....nu mai are rost sa spun ca nu ma asculta nimeni...copii fara minte nu mai A B E R A T I .Respect pt toti cei care apreciaza ce am facut eu(D G H),Marius(TXA),si multi altii care au investit intr-o masina veche pe care altii ar duce-o la REMAT.E o pasiune a noastra pe care nimeni si nimic nu ne-o poate lua.....
|
Salut sunt un pusti de 17 ani si va admir pt. pasiunea voastra de a baga atatia bani intr-o masina mai veche , sincer sa fiu daca as avea si eu bani , masina , carnet as lua un urs si l-as prepara :) e masina care imi place cel mai mult . Va salut si spor la treaba sa va ajute DUMNEZEU sa realizati tot ce va doriti .
|
ce s-a intamplat pe 27 noaptea pe autostrada?ne zice si noua cineva?poate TXA!:))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:07. |
- Copyright 2026 4Tuning