![]() |
1 Attachment(s)
Iata:
|
capri
|
Nici vorba de capri... Pare ceva italienesc.
CINE I-A CIORDIT UN STERGATOR ???? |
Bun instinct, Hondare.
Daca ma uit bine, parca n`are nici scaun in dreapta, deci si usa e redundanta :) . Am vazut exact masina din poza intr`un reportaj de la o intalnire aniversara a marcii, pe nu-stiu-ce circuit. Proprietarul a facut un tur de circuit si cu o camera in masina, si are un sound grozav ! |
Sa mor daca am mai auzit de Lamborghini Jarama... Nici nu stiam ca exista asa ceva... De unde la scotzi mah ???? :lol: :lol: :lol:
1970, 350 de cp, 0-100 in 6,8 s, vit maxima 260 km/h. Frumoasa masina... dar ciudata... :lol: |
Corect :wink: . Si mie imi place tare; si`a luat numele de la un circuit de F1 din Spania din anii 60-70. Uite si un mic premiu :D (daca nu stiai cumva de el):
http://www.honda.co.uk/owner/workshopmanuals2.html Baga poza plz. |
2 Attachment(s)
Mersi de cadou... Nice !!!!! Uite acum o masina destul de usoara... Ai mai vazut motor V8 racit cu aer ???? Eu da, masina asta, careia i-am facut si poza la o expozitie in SUA...
|
Nu stiam masina :shock: . Recunosc ca amanuntul tehnic m`a ajutat: Tatra T603. Foaaaarte ciudata; oare ce cauta tocmai in the States ???
|
2 Attachment(s)
Una usoara:
|
shi un extras (ushor shi asta, dupa parerea mea) din \"regulamentul\" ghiceshte mashina...
Quote:
|
Ford RS2000
|
Re:
Quote:
map4ss: taie un 0 si e a ta; RS 200. Poza plz; si ai grija sa urmezi regulile !!! :D |
1 Attachment(s)
Asta cred ca e buna ?
|
1 Attachment(s)
Uite mah si o poza facuta de mana lui Je... :lol: :lol:
Chevrolet 2004 SSR. |
Cine a facut mah regulile alea mah ???? Cum adica sa nu punem masini intregi, mi se pare aiurea... :wink:
|
Gat Bondare esti tare dar mai baga o poza ca la poze vedem ca te descurci sa vedem si cu fetele cum te descurci :wink:
|
1 Attachment(s)
Na bucata de masina... E foarte usor !!!!
|
Daca te referi la cea din prim`plan, e E-Type.
In stanga 2 Chevy Camaro, in dreapta Mercedes `Pagode` Cabrio :wink: |
Tzeapa !!!!!!!!!!!! In stanga sunt 2 Nissan 280 ZX... :lol:
Baga poza mane... :wink: |
1 Attachment(s)
:oops: :oops: :oops: ai dreptate... de departe multe femei sunt bune as well... :(
Una bucata de poza masina cunoscuta si f usor de ghicit: |
R 5 ???????????
|
Da, R5 Turbo. Poza plz
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Re:
Quote:
honda NSX |
Corect. Da-i cu o poza.
|
1 Attachment(s)
si pentru ca sunt sigur ca e NSX, iata si poza mea
|
Vauxhall VX Lightining...
Nu trebuia sa lasi adresa site-ului de unde ai luat poza !!!! :twisted: :twisted: :twisted: Hai, mai baga una... |
1 Attachment(s)
ia ghiciti:
indiciu:opera unui tren :twisted: |
nimeni nimic?alt indiciu:masina nemteasca
|
BMW 318 is.
|
Din imaginea aia nu pre` poti sa-ti dai seama mai de nimic,decat culoarea. :lol:
Nush de unde sti Hondarul ca e BMW ...si 318 :?: :!: :?: :!: |
nu e ce-ai zis tu hondarule,e ceva mai...gri :lol:
mai incercati |
Mercedes 190 D sau Dacia 1100...
PUNE DRAQU O POZA CA LUMEA, CE NAIBA... |
nope,
ce?te oftici ca nu stii? :lol: |
BAI OMULE, lasa draqu glumele astea de vizitiu si pune o poza normala daca vrei, daca nu, posteaza la Mesaje Tampite... :wink:
|
hehehe,era golf 4 mah.
nui nici o problema exista arena,vrei sa ne certam,tu esti deschis la minte,eu la pantaloni,hai sa ne impacam! :poke: |
Varsta vorbeste... Pune o poza normala. Crezi ca poti ???
|
1 Attachment(s)
Las' ca pun eu... Zi ce e asta... :wink:
|
ceva mercedes de prin 1930?
|
stiu ii rolls royce
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:08. |
- Copyright 2026 4Tuning