![]() |
Re: Hai sa vedem care e chiar CEL MAI TARE OLTCIT
Tu pe ce lume trăiești?:roll:
Ai citit postul lui Gabi?;) Mare ai grădina Doamne!:| |
Si totusi soarta lui o cunoaste cineva??
|
Quote:
Eu am vb cu Claudiu după ce l-a vāndut cam acum 2 ani m-am īntālnit cu el la facultate ..şi nu mai stia nimic de el, că ar mai exista ;) |
Din toata lista s-ar parea ca doar PMD-u si JJS-u mai sunt frumoase:| ROX-ul nu cred ca mai e ca pe vremuri...:(
|
poi eu l-am "salvat". o lua si el pe calea rematului. incerc sa vad daca se mai poate "recupera" ceva. la capitolul tablarie e varza masina. nu s-a investit nimik decat in ulei, giltru si bujii... restul a fost neglijat cu desavarsire. i-am schimbat eu motorul si cutia fiint transplantate de la un club frantuzesc. cutia este 5 tr franta iar motorul 1100 original. inclusiv carburatorul are sigiliul... ce sa zic... nu cred c mai pot sa mai salvez ceva din ea caci e coapta de rugina... oricum o sa-l mai tin o perioada.
|
dintre toate masinile din poll mai sunt "in viata" doar doua: JJS si PMD....
sa ma corecteze cei care cunosc mai bine... XXS ,DES, s-au dezmembrat sigur,GCF remat...,de pe CLA au ramas doar jantele care acum sunt la vanzare,restul nu le-am mai vazut de ani... |
toate sunt super...................bravo
|
Re: MRD Iasi
Quote:
S-o circuli fără incidente :lol: |
7 Attachment(s)
Si eu cu olcitul meu....:D
|
sincer nu-mi place, e prea incarcat.
|
si de ce nu-i faci poze recente?
oricum,nu prea arata bine oltcitul tunat in halul asta... |
beste fuckin oltcit..... cro ;)
|
jjs pt k merita ,e cel mai reusit din cate am vazut pana acum
|
DES-ul mai exista in acelasi stadiu sau are pe aici pe la ramura OLTCIT vreun topic,as vrea sa-l vad cum arata pe parcursul modificarilor si nu l-am gasit inca in sutele de topicuri cu oltcit-uri...Cine ma ajuta si pe mine?:-)
|
Quote:
Bara fata a ramas prin Craiova Bara spate e in Bucuresti Motoru era prin Calarasi...apoi in Bucuresti...cine stie pe unde o fii acu Mai pe scurt masina s-a dezmembrat:sad: PS: masina nu a avut topic decat cel in care se vindea |
Quote:
As vrea sa`l vad live dar nu am avut ocazia asta niciodata... |
E la garaj. Urmăreşte prin oraş un Hyundai Coupe portocaliu mat, DJ54SHA, apostează-l, da' să nu-i dai să-l juleşti :lol:
|
Quote:
Asa am sa fac. ;) |
vazut acum 30 min JJS la MOL pe bresti...
pt ca nu imi place stilul "nfs", eu aleg CRO-ul ca cel mai "tare" oltcit... ! |
1 Attachment(s)
o poza recenta cu JJSu,il vazui azi pe la motorX si opri sa-i trag o poza:lol:
|
Cre'că a devenit Sasha nostalgic :lol:
|
Parerea mea e ca JJS arata cel mai bine:D
|
Quote:
Imi plac scaunele, si faptul ca te-ai straduit sa faci ceva, si nu l-ai dat la Remat, ca toti "amarestenii". Daca ai modifica in fata la grila, sa nu mai "iasa" in afara, i-ai modifica si "umflaturile" in tabla in jurul jantelor( stil M, dar care nu se potrivesc pe oltcit), i-ai pune faruri si stopuri clare , si ai gasi un eleron mai micut, ar fi un oltcit reusit! Bafta! |
din pc meu de vedere cel mai tare e ybo din cauza modificarilor radicale de sub capota si dupa urmeaza cgh din cauza modificarilor radicale peste tot
|
cel mai rapid care este?
cat de puternic poate fii facut cu ceva bani 1000-1500 e un olcit? |
Quote:
|
xxs clar
si as vrea sa stiu daca mai exista masina pe undeva si daca se vinde |
Fier vechi. 1 sau 2 din topul ala mai sunt in circulatie
|
PMD si JJS inca sunt functionale. PMDul l-am vazut chiar ieri, iar JJSul sta in garajul lui Sasha si mai circula, din cand in cand.
|
Aiurea
tot caut de ceva timp un oltcit in genul celui cu nr dj 16 xxs pe net nu prea sunt puse la vanzare astfel de masini |
Asta pt ca nu prea mai sunt oltcituri pe drumuri. Multe au ajuns la remat, iar cele care au mai ramas, proprietarii se chinuie sa le mai tina functionale, daramite sa le mai si tuneze... Au apus vremurile alea :(
|
daca stiti cateva olcituri de vanzare in genul celui de dj cu XXS lasati aici un link sau cateva date ale vanzatorului
Multumesc si scuzati daca nu este topicul potrivit pt rugamintea mea |
mai poate completa cineva pollul cu alte olcituri precum VYP, CME, YBO ...etc??
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
|
Vad ca acuma au cam inceput sa se caute oltcit-urile cam de toate felurile, inainte le duceau la fier vechi cu gramada, dar o sa le planga ei mai devreme sau mai tarziu.
|
Mai cristi, eu cred ca al mai pasionat de pe forumu asta de oltcituri e nea' julaikos, la cate o pus el pe oltcit, mi-e teama ca nici nu exista atata pasiune pentru oltcit cata are el, adica are mai multa decat se poate defini, e lucru cert, nene julaikos, cred ca ai sa fii primul om care o sa zboare cu oltcitu in spatiu, nush de ce ca eu am impresia ca numa' motoare cu reactie inca nu i-ai pus la oltcit.
Stima! Aaaa, sa va lamuresc, pasiunea asta se masoara in: daca ai oltcit oltenesc sau nu :)), ca ma, daca oltcitu e din suceava... moldoveanu nu e la fel de pasionat....nu stiu, zic si eu... |
Nu sunt eu cel mai pasionat de oltcit,eu sunt pasionat de altele,faptul ca am un oltcit,sau am avut atatea, a fost doar norocul oltcitului de a trece prin mainile mele...
|
Pfff, si daca fac si eu 100 de topice cu nspe mii de oltcituri pe care le am si prezint cu poze ce modificari si ce pana mea am mai facut, aia inseamna ca sunt pasionat inrait?
mai bine ma las pagubas cu explicatile, s-asa nu castig nimic..... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:31. |
- Copyright 2026 4Tuning