![]() |
Re: E36 - Nu inca o PISICA!!!
poate te lasa cu banii in rate :d
ar da bine rau pe a ta jantele alea :lol: |
Eu le-as pastra pe cele dupa matza....sunt frumoase si sunt altceva...sau daca incerci buzate cauta niste Keskin KT10 Black Matt sau Wolfrace
Shark ....e ceva deosebit parerea mea |
eu zic ca alea de tabla dau cele mai bine sharky :*:*:* totusi ce inseamna parasolaru ala ?:D
|
sincer mie chiar imi plac triplele.daca erau de alea clare cu fundal crom era altceva dar asa ce au??:rolleyes2
bafta in continuare cu masina |
Fiecare cu parerea lui.....doar ca Sharky e cel care baga Banii.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Multumesc mult pt PS la poza! Quote:
Masina asta poate arata in multe feluri ... e vorba de gusturile si posibilitatile fiecaruia! Incep sa ma gandesc serios sa nu mai schimb culoarea si sa o las gri! Oricum daca o sa schimb culoarea .. am eu ceva pregatit! :D Restu` e CanCan! :paper: |
Hmmm.....e frumoasa si culoarea care e acum pe masina....insa despre culoarea care vrei sa o faci pot spune ca o sa fie Unica...si cand spun Unica Unica E.
|
albastru ala urat ? hai ma fiti seriosi:twisted:
|
Barbu cred ca vorbeste de o culoare si trafy de alta...
Aia de o am eu in minte garantat 100% nu e(nu vreau sa spun nici o masina ca poate nu e asa)pe nici o pisica din Ro. NU ESTE! :D Restu` e CanCan! :paper: L.E. :Nu va ganditi ca e vre-o culoare "custom" e culoare de BMW... :D |
Quote:
|
Quote:
Ai vre-o poza cu el !? :))) Oricum nu e ca ala .. u ai doua si m-ai pacalit ca e acelasi sa imi zici ca seamana culoarea... Gata HO! :D Restu` e CanCan! :paper: |
Oricare ar fi culoarea pe care decizi sa o pui pe masina o sa fie ceva deosebit pentru ca iti place masina aia mult...mult am zis...exagerat de mult
|
PISICA!!!
Topicul se poate inchide:!:
Restu` e CanCan! :paper: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:40. |
- Copyright 2026 4Tuning