![]() |
Re: Provocari ! Cine cu Cine ?
Quote:
|
blondo sa inteleg ca nu ai ce face de ma provoci pe mine? mai bine da-te cu ery ca sigur il faci si cu coupe si cu meganul
il faci pe el apoi avansezi pre mine si HAI :-)))) |
Hai mah numai fii suparat...ce vrei dc esti la egalitate cu un dieselar de 102 cp? si are ERY la nr ? Si coupeu stii bine ca nu vede liniute...asa ca :) ...
Auzi...deci dupa cum zici tu tre sa se dea mai intai cu tine ...si dupa cu Mihai ? ...deci recunosti ca ti-ai luato si de la Berta lui ? :D |
ideea e pia ca mai conteaza si soferul asa ca ,intr-o alta ordine de idei ery finnd mai bun sofer ca mine(tre sa recunosc)mi-o da si cu meganul ...deci in cazul asta u do the math!pana una alta catiga si tu cu cineva ....eu macr cu tico si tot am mai avut o victorie doua pe ici pe colo :))(Am fost si eu un pic rautacioasa acum):d
|
Bravo Blonda...am de dat o bere :D
|
am vazut un rs4 negru prin cta.... posesorul se afla printre cititorii forumului acesta?
|
Quote:
|
Quote:
|
Pia...dc aveai bani iti luai de prima oara o masina si nu ce ti-ai luat tu....
Eu in general ma dau cu masini mai puternice ...nu ca tine...care te dai cu tot ce este sub 150 de cp...si ti-o mai si iei...cum ai facut ultima oara cu Balu. :D |
Eu nici nu am vrut sa ma dau cu tine blondo pana nu-ti puneai la punct masina... chiar nu are sens sa zici ca te-am facut... pt ca masina nu era in mintile ei :) Dupa ce o pui la punct ne dam... daca-i pui si chipul chiar nu mai am nici o sansa...
|
Pai dc numai ai nici o sansa poate trebuie si tu sa ...mai schimbi o placuta de frana ceva...:)
|
e aproape gata masina,si abia astept sa vad ce face,(daca Face):)) asa ca, zi cand si unde.
|
Quote:
uiti de TRA sau de STR sau FORD V6 SAU nisan 180 sx sau urs cu motor de M ps cu TRA am fost egali si STR l-am rupt ,cu fordul la fel si nici unu nu avea sub 170 cai si eu pe DINO am 163 de cai asa ca ....... PIA ...numai imi bat capul...tu stii mai bine ce si cum, si stii ca exagerezi.....si toti stiu lucrul asta...nu te mai agita. Cu TRA nu ai nici o sansa....dc ai facut un urs cu motor de M nu stiu cum de ti-ai luato de la BAlo, Chris si alte masini de 150 de cp....numai zic de DMX cu Espero si de mine care am fost si in fata ta si in spate s.a.m.d... PS. nu observi ca esti sg care te lauzi si te mai si ataci degeaba? |
Quote:
|
PIA...esti mai bun....este ok asa ? Ai o masina super rapida si ma faci din orice pozitie...si pe mine si toate masinile care le-ai enumerat mai sus...TOATE ...ok ? De acum sper sa treci la etapa urmatoare si sa te dai cu masini de peste 130 de cp....sau macar la fel de puternice ca a ta...163 de cp.
|
Fordu ala de 163 e cougar cumva?
|
Nu ....este vorba de un Ford mondeo model 97 parca.
|
Quote:
hahahahaahhahahahahaah 1 - 0 ptr ery :D |
Daca le-am aduna pe bune ar fii mai mult de atat...dar plm......m-am saturaaaaaat. :D
Bah...tu pleci de pe 14 nu ? |
Quote:
|
Pai de pe 10 ce sa faci mah :)) ? ..Hai ne auzim.
|
pia masina ta este ptr orice inafara de liniute. ASa ca las-o asa cum a picat
|
pffff,i=ati stricat cu ocazia asta si vanzarea masinii
|
daca a mea nu e liniutze stiu asta dar ma dau cu ORICINE dar sunt altii care au masini de liniutze si nu fac nimic cu ele.
|
:)) ... io nu comentez ca deja incepeti sa va "certati" si aici :))
|
gata subiect incheiat
|
Blondo daca e asfalt uscat ne dam vineri :D
|
ma bag si euuuuuu
|
Ne dam ne dam .cum sa nu.
|
Fara suparare TRAule...dar asa faci ...te dai cu masini de 125 - 140 de cp ? asa rau ai ajuns ?:)
|
:suspiciou125-140 :tenisclap? ..ma dau eu:chew::chew::chew:
|
tra-ule vrei sa te dai cu Blonda sau cu mihai?ma bagi la banuieli
|
taci fa si scoate pejosu la interval
|
dmx-ule ... m-am dat cu mdn-u si ma facut cu o masina... am auzit ca pe tine cu 2 ... hai e dam .. ???:)
|
eu doar vb nu fac si faptee":)000000000
|
Andule tu esti un sfant, nu?
|
Blondo ma dau eu cu tine ..,. sambata seara e bine??
|
Acum am vazut.dar ramane pe data viitoare ursule.cu pima ocazie
|
Quote:
|
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:57. |
- Copyright 2026 4Tuning