![]() |
Re: Masini Abandonate!
5 Attachment(s)
scz de dublu post a disparut "editu"
|
3 Attachment(s)
|
am stat si am luat toate paginile la rand si am vazut foarte foarte multe masini rare care sunt abandonate ... sunt multi dintre noi care sunt cu adevarat pasionati de masini si ar baga toti banii care ii castiga in reconditionarea unei masini de epoca , dar asa este ... cei care nu sunt pasionati de masini le lasa ani si ani neatinse iar noi , care avem masini normale ne uitam la poze si ne intrebam , cum ar fi daca masina mi-ar apartine mie? ... pacat de bijuteriile abandonate ...
:cry: |
nu stie nimeni vreo barca ''abandonata'' ?
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
este Mercedes...este AMG...si este coupe-cabrio (daca nu ma insel) sta nemiscat de ceva vreme...este de vanzare.
Cine stie mai multe detalii despre motorizare, sa ne zica si noua :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
|
Sincer aceasta masina nu cred ca e abandonata.
|
Am luat la pas militari-ul intr-o seara si am gasit vreo 5-6... tico si alte natii... mai sunt o dacie 1310 si ceva hatch in 3 usi pe un teren viran din zona mea...
Dar nu prea inteleg de ce dati si adrese exacte ca poate le vin idei unora dupaia. |
Salut baieti , am mai gasit cateva masini chiar si in vacanta :D Cand vin atasez niste poze cu telefonu`, pozele sunt facute in apropiere de Braila..
|
ieri am vazut si eu chrysleru ala ... e parasit :) chiar m-am gandit la topicu asta insa nu aveam baterie la telefon
|
sta acolo de cativa ani buni...pacat de el.
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Din vacanta : Pejos 304 in localitatea Albac jud Alba (cred ca are proprietar , dar este "abandonata" din cate vedeti)
Mai are putin si se "integreaza" in peisaj ... |
Quote:
|
10 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ce masini abandoneaza unii
|
Am si eu in zona unde stau niste masini abandonate. Eu zic ca au sanse sa fie salvate daca doreste cineva (Opel Record C in 4 usi - are sitcher cu RETROMOBIL, un Renault 12 si o Ww "broscuta"). Ambele sunt inmatriculate. Poze nu am dar cand o sa pot o sa fac.
|
masina a fost refacuta acum 10 ani ( este in zona mea Pantelimon ) mereu o vad cum zace acolo pacat de ea :( are jante ats si cam atat .
|
Va salut am fost la mare si langa un hotell din mamaia intro curte este o duba nissan abandonata nu stiu ce model e.
|
Quote:
|
Quote:
|
adica?Sa stiti ca e adevarat daca nu- ma credeti duceti-va sa vedeti.
|
Quote:
|
DACA VRETI NUMELE HOTELULUI ESTE HOTEL TOMIS.
|
Quote:
|
In fata la magazinul unirea pe aleea din jurul parcului este un seria 5 e60 alb pachet M , pare destul de singuratic acolo de ceva vreme , poze nu am dar daca mai trec pe acolo ma opresc !! are numar de TR si cauciucurile desumflate !!
|
Quote:
|
am si eu o intrebare, si sper sa nu sariti toti pe capu meu :-s. stie cineva, pe undeva , vreun ursulet abandonat?? daca e prin ploiesti, sau prin apropiere, cu atat mai bine...
multumesc. |
Quote:
|
Quote:
|
in fiecare zi trec pe langa o skoda 120l(cred) un range rover si doua dacii papuc frigorifice...daca vrea cineva poze le fac maine...:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:16. |
- Copyright 2026 4Tuning