Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Opel astra clasic vs logan?? (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/18610-opel-astra-clasic-vs-logan.html)

dolb 18-04-07 20:00

Re: Opel astra clasic vs logan??

Quote:

Originally Posted by Race (Post 858719)
Spre desosebire de BMW-ul pe care il ai tu in semnatura,nu ? :lol:
Tot in semnatura ai si Astra,dar probabil ca e a mamicii.Nu de alta,dar un barbat nu si-ar cumpar in veci tractorasul ala de 75 CP.

:lol: :lol: :lol:
Aici ai fost mortal ! Super-coupe-ul pulii...un hatchback de familie fara usile de spate,pentru frustratii care au impresia ca un cacat cu 2 usi in loc de 4 e masina sport ! Si cu Diesel de 75 CP pe deasupra.Pe ideea ca asta e coupe,ma gandesc cum o arata "blonda" in cauza :D

Interesant cum toti pustii care se plimba cu Astra din vechea generatie a lu' mamica au sarit sa demonstreze ca e mai buna decat Logan.Se pare ca ideea "e un cacat da' nu are insigna de Dacie" sau "am un cacat de 75 CP produs de aceeasi firma care face Vectra OPC" ii face pe multi sa nu dispere cand sunt depasiti de dulapuri,cutii,carute etc. de productie autohtona,cu dotari mai multe si la doua treimi din pret.

mai da' ce te ataci tu ! de unde sti tu ca nu e opel astra bertone ? in primu rand . In al doilea rand, de unde sti tu ca am tractoras de 75 cp? hehe daca iti arat curse ale mele cu asa zisi bolizi nu ai mai zice ca am 75;) ok? so intereseaza-te ce caluti am pe astra mea si apoi mai vb ;)
dar normal ca te ataci! doar esti loganist :lol:

dolb 18-04-07 20:10

Quote:

ii face pe multi sa nu dispere cand sunt depasiti de dulapuri,cutii,carute etc. de productie autohtona,cu dotari mai multe si la doua treimi din pret.

1.cu dotari mai multe :lol: arata-mi te rog mult, un logan cu pilot automat, comenzi pe volan, navigatie, clima etc etc etc ;)
2.intr-o cursa, sau altceva niciodata.. NEVER.. EVER! NU M-A DEPASIT UN LOGAN si nici nu o va face.. chiar m-am "jucat" cu unu pe autostrada.. el avea 160.. si ba il depaseam...ma distantam si apoi iar il asteptam si tot asa ;) chill dude. Si stai calm ca nu ma enervez daca ma depaseste un logan pentru ca eu merg calm , ca orice om normal, chiar daca in stanga mea il vad p'ala cu "caruta" lui tragand de volan si hlizindu-se in fata mea ca deh.. ma depaseste :lol:

platon911 18-04-07 20:36

Quote:

Spre desosebire de BMW-ul pe care il ai tu in semnatura,nu ? :lol:
Tot in semnatura ai si Astra,dar probabil ca e a mamicii.Nu de alta,dar un barbat nu si-ar cumpar in veci tractorasul ala de 75 CP.

:lol: :lol: :lol:
Aici ai fost mortal ! Super-coupe-ul pulii...un hatchback de familie fara usile de spate,pentru frustratii care au impresia ca un cacat cu 2 usi in loc de 4 e masina sport ! Si cu Diesel de 75 CP pe deasupra.Pe ideea ca asta e coupe,ma gandesc cum o arata "blonda" in cauza :D

Interesant cum toti pustii care se plimba cu Astra din vechea generatie a lu' mamica au sarit sa demonstreze ca e mai buna decat Logan.Se pare ca ideea "e un cacat da' nu are insigna de Dacie" sau "am un cacat de 75 CP produs de aceeasi firma care face Vectra OPC" ii face pe multi sa nu dispere cand sunt depasiti de dulapuri,cutii,carute etc. de productie autohtona,cu dotari mai multe si la doua treimi din pret.

buey coitza Opelu lu Dolb are 115cp din Germania......si se poate un upgrade pana la 132 cp....asha k shttttttttttttt.......unde dreaq ma depasesc Loganurile?!?!? le lauzi de zici k au 10.000cp....ink ceva.....tractorasul ala 1.5DCI de 64cp motor nou consuma mai mult decat tractorasul meu de 75cp generatzie dew motor aparut in 1998.................uita-te dreaq la diferentza......si benzinarul ala jmeker de 75cp 1.4mpi nici nu vreau sa ma gandesc la consumul lui.....cat despre stabilitate,hai sa facem un test.Io iau nijte curbe cu Astra mea,iar apoi le iei si u cu Loganu.........sa vedem dupa aia cn e cu rotile in sus:lol:

dolb 18-04-07 20:38

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 858809)
buey coitza Opelu lu Dolb are 115cp din Germania......si se poate un upgrade pana la 132 cp....asha k shttttt

merci .. dar nu trebuia sa ii spui ;) ca acu incepe cu teorii si alte tampenii cum ca eu nu am cum sa am acei cai ! anyway il las ca-i tare frustrat :-P

platon911 18-04-07 20:40

npc Dolb...dar nu m-am putut abtine......caii se pot si mai moolti....se pot si 200CP din 1.7DTI.................:)

dolb 18-04-07 20:45

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 858821)
npc Dolb...dar nu m-am putut abtine......caii se pot si mai moolti....se pot si 200CP din 1.7DTI.................:)

crezi tu ca scot 200 ? :lol: as vrea eu .. ca asa nu o mai vand! dar cred ca iti trebuie ceva $$$$ ;) . Nu stiu daca se scot 200 cp dar sigur 150 se scot dintr-un 1.7 DTI, tin minte ca am vazut ceva pe youtube ,,, sa vad..sa caut ;)

platon911 18-04-07 20:48

se scot se scot dar cu bani f moolti.......eu am zis k se poate,acuma cat costa nu crek se merita doar dak esti pasionat la extrem si nebun ;) mai sunt din astia....

22VIN 18-04-07 21:54

Race tu ce masina ai?
daca imi zici ca ai logan mai bine nu mai dai click pe topicu asta :lol:
app ce imi povesteste un taximetrist: mergea omu ku loganu si la un mom dat pooof impact frontal. airbag p*la... da omu deskide usa ies airbag-urile :))))) da nus-au umfalt instantaneu zicea ca parca era unu care sufla in ele :lol: :lol: deh: logan :lol: app azi am mers 2 ore in spate la un logan mcv... bai frate io credeam ca ai loc in spate da astra mea e maybach in spate fatza de ala... sa nu mai zic de a6 ca e deja business class la avion :| nu puteam sa misc nici dejtele de la picioare :|

dolb 18-04-07 22:05

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 858988)
Race un logan mcv... bai frate io credeam ca ai loc in spate da astra mea e maybach in spate fatza de ala... sa nu mai zic de a6 ca e deja business class la avion :| nu puteam sa misc nici dejtele de la picioare :|

deja devii penibil..scuze dar eu am fost al 7-lea pasager intr-un logan mcv si m-a impresionat placut.. chiar foarte placut.. e minunata masina CA SA ITI FACI TREABA CU EA! ;)

dolb 18-04-07 22:44

Quote:

Originally Posted by Race (Post 859123)
De asemenea,mai realizez ca decat o masina cu acceleratie de cacat si dotari de Dacie 1300 cu sigla de Opel mai bine una cu acceleratie slaba dar mai buna decat prima,cu dotari decente si pret mai mic,dar pe care scrie Dacia.

inca te intreb! cumva dacia are comenzi pe volan, pilot automat, klimatronic, oglinzi electrice, navi si restul care un ASTRA G LE ARE ?!!?

THX-1 18-04-07 23:03

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 859137)
inca te intreb! cumva dacia are comenzi pe volan, pilot automat, klimatronic, oglinzi electrice, navi si restul care un ASTRA G LE ARE ?!!?

Se pare ca orgoliile voastre va fac sa deviati de la subiect,nu am de gand sa intervin in cearta voastra dar aici e vorba de astra-CLASSIC(made in poland),total alta masina fata de astra G(made in germany),care spre deosebire de modelul original este chiar o bataie de joc,tinta fiind tarile mai "balcanice"(ex:renault clio pt.franta si renault clio-romania-made in turkish),probabil si de-aia a fost postata comparatia.Cat despre masina ta(cu dotarile pe care le-ai enumerat) si din relevarile tale banuiesc ca este procurata din germania(altceva!)asa ca nu inteleg de ce iei foc....in continuare sustin ca astra-classic e peste logan(nu cu mult ce-i drept),dar pt. romani ramane loganul,o masina care necesita minimul de intretinere si pretentii la pretul asta. Bafta!

dogy_10 18-04-07 23:12

INCHIDE CINEVA TOPICUL ASTA???????

offtopic: clio 3 e facut in spania si franta, si intradevar e diferentza si intre loganul pt brazilia, india si loganul pt romania.....da ce sa faci asa suntem noi considerati mai prosti si in general masinile destinate europei de est sunt mai sproaste decat cele pt europa de vest

22VIN 18-04-07 23:14

da Race si logan sedan are MAI MULT loc in spate... io zic ce am simtit si anume nu am avut loc :|
si race esti tu penibil nu cred ca stii sensul cuvintelor MULT MAI MULT mie nu mi se pare ku atat de mult mai mare:| si astra macar are forma la bancheta nu sunt 2 perne drepte unite perpendicular si puse la cea mai a draku inaltime :|

dolb 18-04-07 23:17

Quote:

Originally Posted by THX-1 (Post 859191)
Cat despre masina ta(cu dotarile pe care le-ai enumerat) si din relevarile tale banuiesc ca este procurata din germania(altceva!)asa ca nu inteleg de ce iei foc....

dap, e din Germania.. dar nu cumva toate masinile fabricate OPEL au aceleasi optiuni ?!? ca eu tin minte ca am fost la mine in Targoviste la reprezentanta si aveam de ales acolo de niste dotari chiar mai multe decat aveam la a mea.. deci nush.. :D scz.. berea e de vina :lol:

platon911 18-04-07 23:22

depinde si ce persoane bagi in ea...k dak bagi micutzi d'astia k mine de 1.92 si 100kg nu crek mai e asa super spatzioasa......oricoom in Astra stau boier la dimensiunile mele;)

dogy_10 18-04-07 23:22

da au optiuni multe.....da cu cat mai multe optiuni,cu atat mai mare pretzu
SA INCHIDA CINEVA TOPICUL!!!!!!!!!!!!

crissti_d 18-04-07 23:57

cel mai simplu raspuns OPEL

giubau_v8 19-04-07 00:06

daca iei in considerare designul exterior, cel interior si calitatea materialelor din interior, ergonomia, economia de combustibil...astra e mult peste logan...e ceva mai scumpa da merita banii...

dolb 19-04-07 09:07

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 859412)
daca iei in considerare designul exterior, cel interior si calitatea materialelor din interior, ergonomia, economia de combustibil...astra e mult peste logan...e ceva mai scumpa da merita banii...

fa-i sa inteleaga ! ;) ca vad ca unii nu inteleg ce ai scris tu mai sus :D

dogy_10 19-04-07 12:54

pai bine eu am inteles de mult asta, dar in momenul in care am cumparat masina nu avem 4 mii de euro in plus

22VIN 19-04-07 19:08

dogy_10 stim ca ai inteles cel putin io mi-am dat seama... aia e 4000 de euro nu-s de colo nu-i faci cat ai bate din palme dar se pare ca unii n-au inteles si de-aia...

nutzuXXL 19-04-07 19:41

loganu e o masina de *** . spun asta cu toate k e marca noastra a' asta e adevaru :cry: . . puncte tari : sta pe viraje k o dacie , balanseaza , volanu e aproape k la dacia 1310 (tragi de el si cu dinti shi abia se misca) ...km atat imi trece prin cap momentan ... cat despre astra , e o masina buna . imi place . motoru nu prea trage ( 1.7 nu prea trage. ala d 2.0 dti ...merge da' nu e impresionant) un alt lucru care nu mi-a placut este faptul k nu prea ai loc pt picioare p locul din dreapte fata( acolo am stat km 500km si imi amortisera picioarele ...) plus k scaunele nu sunt prea confortacile ...

22VIN 19-04-07 19:44

scaunele sunt joase si au forma corpului... pt unele pers pot fi incomode dar pt mine st numa bune... cat despre statu in spate eu am destul loc.. .si nu-s asa mic am 1.80 si 82 kile...

nutzuXXL 19-04-07 20:02

daca nu ai bani , si dai 7-8 mii p logan ...esti fraier . mai bn cauti si iei un secondhand din ro sau afara si iesi mult mai castigat(ujn golf 4 de exemplu ...care nu se compara cu loganu . loganu nu face fata nici unui golf 3 care a fost proiectat cu peste 10 ani in urma :))

nutzuXXL 19-04-07 20:04

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 860646)
scaunele sunt joase si au forma corpului... pt unele pers pot fi incomode dar pt mine st numa bune... cat despre statu in spate eu am destul loc.. .si nu-s asa mic am 1.80 si 82 kile...

in spate , e bn . nu ma plang , in fata e problema(la picioare .e prea ingust locu

22VIN 19-04-07 20:13

aici ai si u dreptate ;)) daca esti f maaare e cam dificil:)) dar in spate am suit un prieten de 1.96 si nu atingea cu capul...

nutzuXXL 19-04-07 20:17

doar am zis k in spate e ok . ;)

nutzuXXL 19-04-07 20:18

in fata am zis k ma deranjeaza spatiul . u ai stat mai mult timp in fata dreapta?(peste 200km

22VIN 19-04-07 20:30

am stat si 1700 km :lol: doar am si o astra dar nu m-au durut picioarele.. doar ca nu poti sa te rascracaiezi... e bine si pt sofer ca nu il incomodezi la schimbatul vitezelor... cum pateam la alte masini si la logan nu puteam sa ma cracanez ca nu putea schimba viteza...

dolb 19-04-07 20:33

ar fi indicat ca cei ce critica sau apreciaza o masina sau alta sa stie despre ce vorbesc, si in plus sa posede un permis de conducere, nu de alta dar nu imi spune mie un minor de 16-17 ani ca masina cutare e nuj cum si ca tragi cu dintii de volan, atata timp cat el nu a condus masina mai mult de 20 km ;)

nutzuXXL 19-04-07 20:38

nu trebe sa conduci masina mai mult d 20 km k sa obs k volanu merge greu ;)

nutzuXXL 19-04-07 20:39

r deajuns sa te freci putzin cu ea prin parcare ;) . cat despre c am zis in legatura cu comportamentu p viraje , asta se obs si d p scaunu din dreapta :))

dogy_10 19-04-07 21:28

mah nustiu cu ce logan ai mers tu dar de directie chiar nu ma pot plange, merge usor........poate mai tragi si tu un pic la sala:) glumeam....da nah directiachiar merge bine

Khalis 19-04-07 22:25

eu una nush nika de Opel.... k n-am condus asa ceva..... dar am facut un test-drive cu un Logan 1.6, versiunea de top si mi-a placut per total.... nu e luxul dupa lume, dar nici nu-si propune asta... :-P .... scaunele sunt bunicele.... desi micutze in comparatie cu ce am eu in Megane.... dar acceptabile... directzia e okay.... volanul se misca destul de normal dupa parerea mea..... n-am avut probleme cu el.... e o masina relativ echilibrata in opinia mea.... shi alegerea logica daca ai bani mai putini shi nu vrei o masina second-hand.....

dolb 19-04-07 22:28

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 860822)
mah nustiu cu ce logan ai mers tu dar de directie chiar nu ma pot plange, merge usor........poate mai tragi si tu un pic la sala:) glumeam....da nah directiachiar merge bine

el probabil a condus un logan fara servo ;) ( ceea ce am condus si eu si m-a lasat :rolleyes2 :rolleyes2 ), insa am condus o solenza cu servo si chiar mi-a placut volanul ;) destul de bunicel :D so nu te poti plange de volan, asa cum am mai zis trb sa mergi 20 km ca sa cunosti masina si sa comentezi asupra ei! un pustan care nu are permis .. posteaza DEGEABA ;) ( no offence mate ;) )

platon911 20-04-07 00:15

am condus shi eu un Logan Diesel fara servo......noroc k is mai bariu la bratze k nu crek as fi reusit,oricum am mai crescut in brand dupa tura aia :)))))))

Mas 20-04-07 01:18

Ma, am condus si eu logan diesel si benzina, si m-a lasat extrem de rece la toate capitolele... Am mai condus si alte masini, si ma incantau, dar Logan-ul chiar nu... Nu am simtit ca as putea face cuplu ssofer-masina cu ea... Eram cu totul si cu totul pe alte lungimi de unda, si vad ca multi sunt in situatia asta... A devenit deja un fenomen cunoscut faptul ca enorm de multi soferi de Logan nu pot aprecia corect gabaritul masinii, ca nu o simt cum ar trebui sa simta o masina...acum o saptamana rulam linistit pe serpentinele dintre sinaia si cota 1400 si m-am trezit cu un Logan care mai-mai sa dea peste oglinda mea, ca nu putea sa aprecieze gabaritul masinii...avea senzatia ca intra in parapet cu ea... E coltzoasa ca o caramida si ai senzatia ca esti la volanul unui Aro 244... Par emult mai mare decat este in realitate, ceea ce nu este tocmai bine in anumite momente.
Am condus si astra 1.7 dti (stock, de 75cp), motorul m-a oripilat, dar simteam masina ca face cuplu cu mine la restul capitolelor in afara de motorizare la care clar pica cu brio din punctul meu de vedere...

DirectHIT 20-04-07 10:36

Propun moderatorilor sa fac un vot :D .... Astra clasic sau Logan sa vedem :shock: cine iese :lol:

nutzuXXL 20-04-07 13:09

logan d vreo 600 euro 1.4 mpi versiunea standard ( cea mai proasta ) . asta am cond

dolb 20-04-07 16:03

Quote:

Originally Posted by Mas (Post 861282)
Am condus si astra 1.7 dti (stock, de 75cp), motorul m-a oripilat, dar simteam masina ca face cuplu cu mine la restul capitolelor in afara de motorizare la care clar pica cu brio din punctul meu de vedere...

aici nu te referi la a mea, nu ? ca la a mea stateai in dreapta si erai cam asa :lol:

All times are GMT +2. The time now is 00:15.

- Copyright 2026 4Tuning