Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E46 - Bagged (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/186089-e46-bagged.html)

FeS 09-02-12 13:49

Re: E46 - Bagged

Foarte misto masina!
Am stat vreo 2 ore sa citesc tot topicul si chiar imi place ce vad.
Stiam masina de pe stanceworks insa nu stiam ca ai toata povestea ei aici.
Chiar sunt curios sa o vad live....nu prea sunt eu fan BMW insa E46 imi place...iar al tau este bestial si mai este cel al lui Robynet care imi place.
Bafta in continuare cu ce ti-ai mai propus!

mariane36 10-02-12 10:30

sal..foarte bine au iesit foarte bine farurile am facut si eu aceeasi operatie doar ca am pus lupa doar pe scurta....vroiam sa te intreb daca sa potrivit capota de fl fara modificari? bafta cu masina in continuare e grava

tupeu 10-02-12 10:33

Potriveste dar ca sa fie forma cum imi place mie am prelungit capota peste faruri.

mariane36 10-02-12 22:28

Quote:

Originally Posted by tupeu (Post 4874003)
Potriveste dar ca sa fie forma cum imi place mie am prelungit capota peste faruri.

ms poate ai niste poze de cand ai prelungit capota sami fac si eu o parere ca sa vad cum ai facut bad boy,.....ms mult

tupeu 11-02-12 19:36

chiar nu am nimic sa te ajute, poate iti dai seama din prima pagina de la topic, acolo ai capota in lucru, ultimu post, dar e vorba de 1-2 cm coborata maxim

tupeu 11-02-12 20:15

1 Attachment(s)
si o poza :)

notconnected 11-02-12 20:34

Salut.Ti-am urmarit topicu catusi de cat, ai transforat`o intr`o bestie..foarte frumoasa.Am vrut sa te intreb, cu numaru` de pe fata ce-ai facut pana la urma..il ti in parbriz in fata, sau ?

tupeu 11-02-12 20:37

o sa il pun pe bara, is satul de cat am fost oprit, scap ca ma pun la povesti cu ei, cum am facut masina ce am facut etc :))) dar o sa il pun pana la urma in partea drepta langa proiector sub far cum ar veni...

xxdadixx 11-02-12 20:42

F frumos a iesti, felicitari, cred ca live e uimitoare.
Nu te-ai gandit sa-i pui instalatie xenon si spalator de faruri? Ar arata-o mai "premium" plus un parbiz atermic.

tupeu 11-02-12 20:48

ultima poza e din toamna, pozele cu farurile le vezi daca dai o pagina inapoi :) recent le-am terminat, spalator de faruri nu o sa fie pe masina... si cu parbrizul atermic nu am inteles... explica te rog pentru ca urmeaza sa il schimb :))

iviTe 11-02-12 20:50

Cred ca se refera la parbrizul ce isi schimba culoarea dupa timpul de afara ... se inchide la culoare sau se deschide ... nustiu daca m`am facut inteles ..

tupeu 11-02-12 20:55

adica heliomat, am cercetat piata, :) pilkington are ceva sungate si din cate am vazut ii cam scump... mai este o firma am uitat cum se numeste... nordglass parca, 8 mil au heliomat...
s-ar putea sa aleg varianta parbriz cu folie 50%...

myky99 11-02-12 21:06

daca pui folie pe parbriz, am un pont pt tine ;) imi zici pe pm:))

tupeu 11-02-12 21:08

asa, fa-ma curios acuma :)) pai zimi pe pm...

Nosfer 14-02-12 10:02

Felicitaaari!

http://www.stancenation.com/2012/02/...nia-with-love/

Singura masina din Romania care merita sa fie pe Stance:Nation. Pozele din hala aia sunt .. nebunie :D Abia astept sa o vad live pe la showuri anu asta.

rwdrulez 14-02-12 10:06

Felicitari pentru masina .... este criminala .. arata foarte bine ..... si felicitari ca ai pus-o pe stance nation .. urmaresc site-ul acel de mai mult timp si nu am vazut nici o masina din Romania ....

Inca odata felicitari nu schimba nimic la masina .. este perfecta asa ... Bafta

VaLeX 14-02-12 10:23

Nebunia lui Salam.
Felicitari pentru munca depusa, determinare si pasiune.
Toti pasionatii de stance&fitment cred ca sunt mandri de tine/masina.

lupalb 14-02-12 10:43

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4880310)
Felicitaaari!

Singura masina din Romania care merita sa fie pe Stance:Nation. Pozele din hala aia sunt .. nebunie :D Abia astept sa o vad live pe la showuri anu asta.

+1 la ce a scris Nos aici.
Poate o sa iti vedem masina pe Transfagarasan.

expres 14-02-12 10:52

https://i1136.photobucket.com/albums/...ond/joyce6.gif

speechlessssssssssssssssssssss

iviTe 14-02-12 12:03

Belea masina felicitari ! BMW`ul asta si KYS`ul (loganul) sunt blana ....

Nosfer 14-02-12 13:08

Pfff ce-ai putut sa zici, Loganul ala e SUV comparat cu multe masini de la noi, chiar si cu air ride, in special cu e46le asta.

@2peu - chiar ti-a polisat prietena buzele la jante? Mai rar asa ceva, trebuie sa tii de fata asta :rolleyes2

tupeu 14-02-12 13:38

Acuma ma faci sa fac o declaratie de dragoste de sf. Valentin :)) ņormal ca tin, faceti un calcul si ganditi-va cat timp m-a sustinut, cat am lucrat la masina si m-a inteles.

motzu 14-02-12 13:42

Quote:

Originally Posted by tupeu (Post 4880645)
Acuma ma faci sa fac o declaratie de dragoste de sf. Valentin :)) ņormal ca tin, faceti un calcul si ganditi-va cat m-a sustinut, cat am lucrat la masina si m-a inteles.

da da merita toate aprecierele ca a dat dovada de multa intelegere pana ai ajuns la final cu proiectu....
despre masina ce sa mai zic???
BOMBA!:twisted:
si mai zic atat.....LET THE SUMMER COME!!!!!8)

bujuKYL 14-02-12 16:01

nu te-ai gandit sa renunti cumva la ramenele de la usi?:D ceva genul Mazda 323f:D...cred ca ar da super parerea mea:D!

mabial 14-02-12 19:49

Quote:

Pfff ce-ai putut sa zici, Loganul ala e SUV comparat cu multe masini de la noi, chiar si cu air ride
Am trait sa o aud si pe asta !!
Scuze tupeu pentru offtopic ,da nu m-am putut abtine !

tupeu 14-02-12 19:56

Va rog daca e sa vorbiti de alte masini vorbiti pe topicul lor... ca sincer nu am treaba cu nimeni, ca unai mai mare altai mai mica, respectati munca si atat...

alex_mecanicu2007 16-02-12 00:32

Masina merita titlul de Stance,se poate spune ca a pus Romania
pe harta` Stance.
Multa munca,pasiune si sacrificii care in final se vad in rezultatul acesta.
Bravo colegu:)

sYdanyel 21-02-12 22:05

2 Attachment(s)
Ai o masina foarte frumoasa :D Bafta cu ea :) ! Am incercat si eu ceva.. :D

precu 26-02-12 09:25

Domnu' Tupeu, am o intrebare: kit-ul camber e reglabil?
Si acum despre masina: Felicitari pentru ea si sa fie fara accidente/incidente, si vreau sa precizez ca nici o masina din Romania nu a devenit atat de cunoscuta in atat de scurt timp (desi proiectul a durat si s-a depus mult efort). :)

tupeu 26-02-12 11:39

Sydanel foarte tare desenu :) am vazut pozele cand leai postat dar nu am avut timp sa postez
precu, da este reglabil, cand mai da caldura o sa fac camberu fata si mai negativ, urmeaza si spatele dar mai incolo :D

Pustiu' 27-02-12 01:57

geniala masina.. imi place ca se dezvolta si la noi fenomenul stance style. felicitari, keep it low :D

precu 27-02-12 16:19

Quote:

Originally Posted by tupeu (Post 4901457)
Sydanel foarte tare desenu :) am vazut pozele cand leai postat dar nu am avut timp sa postez
precu, da este reglabil, cand mai da caldura o sa fac camberu fata si mai negativ, urmeaza si spatele dar mai incolo :D

noroc ca am sora in Cluj, cand mai vin in vizita la ea ma plimb toata ziua,poate,poate vad BMW-ul :)))

tigermotorsport 27-02-12 17:01

Quote:

Originally Posted by precu (Post 4903553)
noroc ca am sora in Cluj, cand mai vin in vizita la ea ma plimb toata ziua,poate,poate vad BMW-ul :)))

asteapta sa fie vreme frumoasa, ca acuma animalele de genu asta hiberneaza:lol:

precu 27-02-12 18:46

Quote:

Originally Posted by tigermotorsport (Post 4903632)
asteapta sa fie vreme frumoasa, ca acuma animalele de genu asta hiberneaza:lol:

:)) sunt in domeniu stiu cum e cu "astea pe burta"(momentan pieton... nici nu am majoratu') dar am prezentat lucrurile ca si cum voi ati sti situatia...la sora mea ma duc numai prin mai :))

07LKY 27-02-12 19:01

Se vede ca ai depus mult efort atat financiar cat si din punct de vedere al timpului. Imi permit sa pun un citat care l-am luat de pe stanceworks unde, bravo inca o data ai avut masina expusa, fiind primul roman care are parte de acest lucru

"Wow a firefighter can own a bmw ( no offence )? Romania is some nice country!"

Asta spune tot. Ai crescut nivelul Romaniei. Respect!

tupeu 27-02-12 19:34

pe stancenation te refereai... am vazut fraza respectiva dar nu stiu cum sa o iau, de buna sau de rea... :)

oricum ar fi, ar trebui sa stie ce greu e la noi... din toate punctele de vedere :)

Manu_88 28-02-12 13:51

Quote:

Originally Posted by tupeu (Post 4903976)
pe stancenation te refereai... am vazut fraza respectiva dar nu stiu cum sa o iau, de buna sau de rea... :)

oricum ar fi, ar trebui sa stie ce greu e la noi... din toate punctele de vedere :)

Ar trebui sa o iei de buna...intr-un fel inteleg reactia...cu salariile astea de mizerie cu care sunteti platiti e greu sa crezi ca iti poti permite toate astea...totusi sunt sigur ca ai depus mult efort si ca ai facut multe sacrificii pt masina asta...asa ca apreciez munca in mod deosebit pasiunea si multumesc pt sentimentul de mandrie...pe care il am de fiecare data cand intru pe StanceNation,e placut sa vezi o masina cu numere de RO.

PDV_1989 01-03-12 15:45

Frumoasa masina , facuta cu bun gust :lol:.

tupeu 03-03-12 16:35

9 Attachment(s)
hmmm cred ca a facut curat cineva pe aici :D

oricum... sa continuam cu ceva poze, nu mai tin minte daca am postat la ce am lucrat dar postez acum si finalul :P

am terminat rama ceasurilor, rezultatul dorit :) am adus si butonul de DSC la acelasi negru lucios, era ceva mai gri, si cu un drum am vopsit si rama de la geamuri/schimbator care era de pe alta masina, era gri mat.

mabial 03-03-12 17:22

Ca de fabrica ! Foarte bine arata,felicitari !

All times are GMT +2. The time now is 13:54.

- Copyright 2026 4Tuning