Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/185940-e30-black-bear-pasiune-fiare-vechi.html)

Nastase Bogdan 11-05-11 06:19

Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi

Am dat semne pentru pozitia initiala, ca doar nu sunt Fernando:lol:

Optimus, la tine e clar ca trebuie inlocuit debitmetrul(am avut M10 care mergea asa la un prieten si cand ii puneam debitmetrul meu era bine);)..dar e ciudat ca merge fara mufa..la mine si la alte 2 M10 testate daca scoti mufa la debitmetru moare motorul:rolleyes2

Baieti, eu nu umblu la suruburi de reglare sau in partea electronica..doar dau cate un dinte de acea rotita care se misca liber sub influenta arcului din interiorul ei si o poti fixa cum vrei apoi;)

In orice caz, acum il las asa si azi bag benzina si vad ce consum am sa inregistrez;)..eu zic ca va fi mai mic de moment ce motorul merge ceas acum:idea:

optimus 11-05-11 16:14

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 4317847)
Am dat semne pentru pozitia initiala, ca doar nu sunt Fernando:lol:

Optimus, la tine e clar ca trebuie inlocuit debitmetrul(am avut M10 care mergea asa la un prieten si cand ii puneam debitmetrul meu era bine);)..dar e ciudat ca merge fara mufa..la mine si la alte 2 M10 testate daca scoti mufa la debitmetru moare motorul:rolleyes2

Baieti, eu nu umblu la suruburi de reglare sau in partea electronica..doar dau cate un dinte de acea rotita care se misca liber sub influenta arcului din interiorul ei si o poti fixa cum vrei apoi;)

In orice caz, acum il las asa si azi bag benzina si vad ce consum am sa inregistrez;)..eu zic ca va fi mai mic de moment ce motorul merge ceas acum:idea:

Pai cand il scoatea dadea sa moara, scadea turatia dar nu se oprea oscila turatia.

De schimbat debitmetru zicil:rolleyes2 sunt in carti pentru ce vezii in poza de mai jos

Nastase Bogdan 11-05-11 16:42

Quote:

Originally Posted by optimus (Post 4319026)
Pai cand il scoatea dadea sa moara, scadea turatia dar nu se oprea oscila turatia.

De schimbat debitmetru zicil:rolleyes2 sunt in carti pentru ce vezii in poza de mai jos

Doamne ajuta atunci...sa vedem ursul tau fortza8)

Sa-mi spui daca te mai pot ajuta cu lucrarile care m-ai rugat atunci...nu a fost nici vremea prielnica si nu am avut nici eu timp deloc ca am tot mesterit la al meu cand am prins si eu o sambata dupa amiaza sau o duminica cu temperaturi mai buna si sa am timp...:rolleyes2..poate de acum o mai veni caldura si o sa am si eu mai mult timp ca-i ziua mai mare:-)

Nastase Bogdan 08-06-11 19:47

3 Attachment(s)
Flansa pentru serpalai este gata8)..saptamana viitoare dupa ce ma intorc de pe drumuri am sa sudez serpii pe ea si hopa pe motor..sa vedem cum vor da/suna/performa;)

JD_RFTR 08-06-11 21:55

astept rezultatele

iceman_t 08-06-11 22:05

Ha ha ha ...ce iti e si cu destinul asta :evil::evil::evil:

Acum ceva timp erai " ia uitel si pe asta cu huruiala asta de bmw" insa ai castigat respect pentru cum arata acum ursuletul si pentru marele caracter pe care il ai !

Mi-am facut cont special ca sa dau de masinuta asta a ta si sa iti multumesc inca odata pentru marele ajutor de azi.

Ps : sunt baiatul (Mihai) cu Ford-ul ce nu gaseam pe unde suiera.

Supra4ever 09-06-11 01:44

AHHH, ma dor ochii e ora 2:40 noaptea, nu m'am lasat pana nu ti'am citit topicul de la pagina 1 pana la pagina 30 :)))

A iesit nemaipomenit ursache'ul, bafta in continuare cu el.:twisted:

Tin sa'ti spun ca ti'am urmarit si topicul cu daciana cap-coada. Cuvintele sunt de prisos.;)

Esti un om incredibil cu niste masini incredibile!:!:

Felicitari si RESPECT! Salut.;)

Nastase Bogdan 09-06-11 15:59

Va multumesc, va tin la curent cu modificarile:idea:

Nastase Bogdan 13-06-11 20:13

3 Attachment(s)
Omul nu vine cu mana goala de la drum, asa ca i-am adus si eu ursului meu o bara stabilizatoare fata de pe un urs cu motor de 2.7..asa, pentru o stabilitate sporita ca lui ii place mult sa se dea pe curbe8)

I-am luat si bucse noi pentru aceasta bara iar pe aceasta cale tin sa le multumesc baietilor din Cluj care m-au ajutat si indrumat ca sa iau tot ce mi-a trebuit:-)..si ii astept la Brasov, ca cica vor fi multi:rolleyes2

Byla 13-06-11 23:40

Asa speram sa fim cat mai multi, bafta cu proectu si sa ne vedem cu bine la Brasov.

alex55 14-06-11 19:10

ce diametru are?

Fareeus 14-06-11 19:21

Frumos thread si bineinteles ursulet :> mult noroc in cont. cu proiectu' :P

Nastase Bogdan 14-06-11 20:32

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by alex55 (Post 4397032)
ce diametru are?

20 mm..grosimea maxima pusa pe urs, pe fata..cel putin asa stiu eu:rolleyes2

Multumesc Fareeus:-)

Work in progress...:idea:

Nastase Bogdan 19-06-11 20:00

8 Attachment(s)
Dupa un sfarsit de saptamana petrecut integral la garaj, dupa multi nervi, maini belite si oboseala am reusit sa montez serpii...serpi pe 1.8 M108)

Vineri am schimbat si bara de torsiune fata, cu bucse noi si bielete antiruliu in stare perfecta..ca ale mele erau varza pe fata..:rolleyes2

Ca prima observatie cu serpii montati; sunetul in toba este mai rafinat, mai rotund, nu mai suna bolovanos..si motorul toarce mai frumos;)

plictisit 19-06-11 21:46

tot timpul mai misti ceva pe la masina :D

Nastase Bogdan 20-06-11 15:21

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 4408728)
tot timpul mai misti ceva pe la masina :D

O mai gadil asa din cand in cand, pana pun la punct toate problemele/imbunatatirile pe care le am in plan;)..ca sa nu ma plictisesc:-)

plictisit 26-06-11 17:16

lookin' good live 8)

Cata_UNU 26-06-11 17:20

1 Attachment(s)
Bravo ,buna organizare,felicitari tuturor celor care s-au implicat la organizarea acestei intalniri!

Nastase Bogdan 28-06-11 19:09

10 Attachment(s)
Va multumesc si aici pentru aprecieri si ma bucur ca v-a placut la meeting:-)

Cateva poze cu ursoiul meu, dupa ce am reusit sa-l spal in camping duminica dimineata..ca toata lumea de fapt cand a prins putin soare:-)

Masina s-a comportat super bine pe toata perioada week-endului, nu m-a facut de ras d.p.d.v al performantelor, s-a tinut bine de fratii lui mai puternici, asta multumita unor reglaje pe la motor:-)..care mi-au permis sa fac si putin show la defilarea la curse, dand rateuri pe toba in limitare de zici ca dadeam cu tunul:lol:

Cine are filmat cum pocneam eu din toba va rog sa postati:rolleyes2

Intalnirea aceasta mi-a facut si un mare bine din alt punct de vedere..m-am imbolnavit dupa 12 valve frate..nu mai pot dupa sunetul ala..numai 2.5 12 valve am in cap acum si nu stiu cum sa fac cu banii..mama lor..:rolleyes2

DonnLuca 28-06-11 19:46

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 4428672)
Va multumesc si aici pentru aprecieri si ma bucur ca v-a placut la meeting:-)

Cateva poze cu ursoiul meu, dupa ce am reusit sa-l spal in camping duminica dimineata..ca toata lumea de fapt cand a prins putin soare:-)

Masina s-a comportat super bine pe toata perioada week-endului, nu m-a facut de ras d.p.d.v al performantelor, s-a tinut bine de fratii lui mai puternici, asta multumita unor reglaje pe la motor:-)..care mi-au permis sa fac si putin show la defilarea la curse, dand rateuri pe toba in limitare de zici ca dadeam cu tunul:lol:

Cine are filmat cum pocneam eu din toba va rog sa postati:rolleyes2

Intalnirea aceasta mi-a facut si un mare bine din alt punct de vedere..m-am imbolnavit dupa 12 valve frate..nu mai pot dupa sunetul ala..numai 2.5 12 valve am in cap acum si nu stiu cum sa fac cu banii..mama lor..:rolleyes2

De auzit.... ,,am vazut,, eu ce iti iesea pe toba...doar ai fost la 1m de mine la defilare...super urs! super om! la mai multe (rateuri pe toba):lol::lol::lol:

Nastase Bogdan 28-06-11 20:02

Quote:

Originally Posted by DonnLuca (Post 4428770)
De auzit.... ,,am vazut,, eu ce iti iesea pe toba...doar ai fost la 1m de mine la defilare...super urs! super om! la mai multe (rateuri pe toba):lol::lol::lol:

Tin minte ca ziceai ca ai filmat ceva..tu sau cel care era cu tine in masina?..daca da, poate ne bucuri auzul..zici ca scuturam hornul, asa fum negru dadea:lol:

DonnLuca 28-06-11 20:07

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 4428829)
Tin minte ca ziceai ca ai filmat ceva..tu sau cel care era cu tine in masina?..daca da, poate ne bucuri auzul..zici ca scuturam hornul, asa fum negru dadea:lol:

Colegul filma...azi incerc sa tai videoul. Precizez ca nu dureaza prea mult...dar de facut o imagine asa tot e... :lol::lol:

Nastase Bogdan 28-06-11 20:47

Ok, astept.
Multumesc:-)

911lau 28-06-11 21:43

deci ursoiu asta arata prea bine mai ales spatele tot negru :twisted: E BLANA
sper sa reusesti ce tiai propus cu el dar si cu dacia :D

Cata_UNU 28-06-11 22:14

Pun eu imediat clipul de la parada.
*eu am filmat ,eram in masina cu luca.

SiloS@1300 29-06-11 00:34

Quote:

..m-am imbolnavit dupa 12 valve frate..nu mai pot dupa sunetul ala..
Sa-l auzi in limitare in drift... cateva secunde de limitare iti fac ziua mai buna! :))

Cata_UNU 29-06-11 11:14

https://www.youtube.com/watch?v=qhvSRpPsIgA

3:17 apari tu cu minunea ta!

expres 29-06-11 12:16

https://www.youtube.com/watch?v=K866_R4ppAI

uite aici o limitare de 2.5 :D sa te mai linistesti :) :lol::lol:

Radu. 29-06-11 16:03

Stii ca ti-am zis si pe bac cand am fost la Tulcea, merita ceva mai mare ursanu, arata foarte bine!

Poate vedem 2.512v :evil:

sRn- 02-07-11 10:58

Ce motor e pe el acum ?:)

Catalin_br 02-07-11 11:33

Momentan si inca pentru putin timp de acum in colo exista un 1.8:D

Cataaa_ 02-07-11 11:54

https://www.youtube.com/watch?v=K-sy_I6HjYI Unde`s multe(valve) puterea creste !!!

Nastase Bogdan 02-07-11 18:36

Quote:

Originally Posted by sRn- (Post 4437540)
Ce motor e pe el acum ?:)

1.8 M10 de 77 kw la nastere:-)..astept un 2.5 12v adus de afara..sa vedem ce o sa gasesc:rolleyes2

SiloS@1300 02-07-11 19:02

Quote:

adus de afara
Bun plan!
Asa ai sanse mai mari sa iei un motor ok.

alex55 02-07-11 20:24

pana la urma iti pui 6 cilindri 8) bv!

Catalin_br 06-07-11 21:22

Am auzit cva de niste jante noi?:>:shock:
vrem sa vedem:D

Nastase Bogdan 06-07-11 21:49

Quote:

Originally Posted by Catalin_br (Post 4448255)
Am auzit cva de niste jante noi?:>:shock:
vrem sa vedem:D

Cred ca pica treaba cu jantele pentru ca am gasit motor:twisted::twisted::idea:...sa vedem cum o sa se aseze treburile:-)

Catalin_br 07-07-11 09:23

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 4448341)
Cred ca pica treaba cu jantele pentru ca am gasit motor:twisted::twisted::idea:...sa vedem cum o sa se aseze treburile:-)

Sper sa le achizitionezi pe ambele.merita masina asta,detoate:evil:

Nastase Bogdan 07-07-11 10:11

Quote:

Originally Posted by Catalin_br (Post 4449019)
Sper sa le achizitionezi pe ambele.merita masina asta,detoate:evil:

Jantele sunt niste BBS RM pe 15'' si erau mai mult pentru Dacie...dar asta inseamna sa vand A-urile de pe urs si apoi sa iau buze la RM-uri si cauciucuri care sa mearga si pe Dacie si pe urs..ca sa le impac pe amandoua la capitolul incaltari:rolleyes2

Dar daca iau motor nu mai am putere ca sa fac asta...costa si acolo: motorul, montajul, o distributie, un schimb de ulei+filtre, o volanta usurata, niste serpi, un soft..ca sa facem treaba buna pe strada8)..mai degraba tin Dacia cu jante urate dar sa fuga bine si ea si ursul;)

Catalin_br 07-07-11 10:19

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 4449127)
mai degraba tin Dacia cu jante urate dar sa fuga bine si ea si ursul;)

Aici ai punctat bn.:D

Mergi la Tulcea?

All times are GMT +2. The time now is 08:37.

- Copyright 2026 4Tuning