![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
@andrey : Noi TOTI sa fim sanatosi :-)
@b-99-saa : Pai sa ne uitam cand o fi vreme frumoasa si le facem. Intr-un weekend da :D. Ok nu-mi zice cine e sa vedem surpriza :)). Multumesc inca odata. Ne auzim ;) |
De abea astept sa o vad pe zuz cu arcuri sport si jantele vopsite :twisted:
|
Quote:
|
@andrey : Si eu abia astept sa il vad :D
@Relu : Si cum e ala ? Nu stiam...mersi pentru info |
da nu e musai
|
Pai banuiesc ca nu o fi...dar daca tot le dau jos si tot ma apuc de treaba vreau sa fac calumea. Daca nu e chiar asa de important ala nu dau dar singura chestie e ca nu vreau sa am surpriza sa se decojeasca vopseaua..
|
daca faci o pana fi sigur ca o sa sara cand scoate ala guma de pe janta
|
Pai ii dau cu janta in cap pana imi face pana gratis...o sa vad poate dau si cu dala cand o sa ma apuc.
|
Pentru ca ZUZ a fost cuminte, maine primeste un cadou de la mine. Ce sa fie oare ?! Hehe cine stie cunoaste :-). To be continued...
|
H&R ? F&K :> ? how low can you go :D
|
da da..parca vad ca nu o sa mai fie aer rarefiat la el in masina...ca prea era la inaltime:D
|
B 191 ZUZ ==> the zuz
Alex da-mi si mie un pm cu niste informati despre cum ai facut numarul de inmatriculare asa si cu ce banda l-ai lipit(firma, marca ceva). Respect ! ! !
|
Le-ai pus? Hai baga poze :D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
So...au venit HaRcurili :dribble::dribble::joy::joy::dance::dance:. Acum pot sa ma duc la intalniri fara sa radeti de zuz ca e cocotat.:-P |
De unde le-ai comandat ?
|
Uraaaa :X:X:X.Ce bani ?
|
Quote:
Quote:
|
o daaaa, bine alex, o sa avem inca un trantit in familie ! ! ! Racing nick cred ca ar trebui sa ne faca un card de fidelitate la cate arcuri am luat de la ei ! ! ! Bravo alex si spor la montat ! ! !
|
Mamaa... felicitari Alex...sa faci o poza masini inainte si dupa montarea lor...ca sa vedem diferenta...:lol: :lol:
|
Felicitari Alexe :D.A primit si ZUZ ce merita.
|
fara amortizoare sport?
|
@MVP : Mersi mvp. Cat am asteptat arcurile astea si in sfarsit le am :). Racing Nick sa faca card de fidelitate la membrii LoganClub :-). Mersi inca odata, spor si tie! Ma bucur ca m-am alaturat unei familii "trantite"
@Dacia Sport : Multumesc. Cu siguranta o sa fac poze inainte/dupa montarea lor si o sa le postez @NXdev : Mersi man. Pai a asteptat prea mult dupa ele si am zis hai sa i le cumpar :D @Siloth : Momentan fara amortizoare sport. O sa urmeze si alea... |
Poate sa moarga si fara amortizoare sport..nu cred ca au arcurile drop-ul mai mare de 4 cm ca sa afecteze.Poti intarii amortizoarele decat sa iei altele:D
|
Salut ...in primavara erau 620 lei.
Acum observ pe timp de criza profunda...pretul lor a crescut. Era bine sa le zici de un discount... Sa le folosesti cu placere H&R-urile |
@NXdev : Au drop-ul pana la 5cm...o sa ma interesez/documentez si o sa vad ce fac. Cert este ca trebuie sa vina si amortizoarele alea odata si odata...
@B-08-ZIA : Nu am avut de unde sa stiu cat au fost. In orice caz nu imi pare rau pentru banii care i-am dat. Multumesc |
Le-ai montat :d?Nu ne mai tine in suspans :-w
|
Nu...nu le-am montat inca:sad:. Luni...
|
Quote:
|
Ma ajuta matheo :-)
|
prietenu la nevoie se cunoaste...mult succes la montat arcurile si sa le folosesti fericit:)
|
Asa este. Multumesc valitataye
|
Quote:
Quote:
PS: Vezi daca-ti da matheo tablele cand vopsim jantele tale... |
Da man stai linistit n-am spus ca nu te-ai oferit dar eu nu am sculele necesare .Pot sa zic cu ochii inchisi pe cei care ar sari sa ma ajute in caz de ceva. Apreciez gestul ;) dar tu nu ma ajuti la jante ? :D. O sa vorbesc cu matheo sa vad poate facem rost
|
Quote:
|
Pai vi man ce are daca stai langa noi...da gasim noi cate ceva de facut. Unde-s multi puterea creste :-). E bine ca stati pe aproape voi...eu vin mai greu :)). PM received, PM sent. Ne auzim la un telefon luni
|
6 Attachment(s)
ZUZ a ajuns acasa mai low decat a plecat :D. Pareri numai bune...s-a schimbat total masina in curbe,viraje etc. Multumesc nenea Matheo pentru montaj. Cand am ajuns la Matheo l-am vazut si pe fratiorul lui ZUZ.
Pozneeee |
da frate alta viata acum arata a masina... and... Twingo rulz 8)
|
1.Schimbare radicala in bine.
2.Arata superb. 3.Tanjeste dupa "dope wheels" :D 4.Explicane si noua ce e cu celalalt ZUZ :> ? |
@old_boy: Alta viata corect...s-a schimbat radical masina.
@NXdev: Celalat ZUZ apartine fratiorului lui Matheo :-) Masina topaie de c*r senzational...E vis :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:29. |
- Copyright 2026 4Tuning