![]() |
Re: Stickere 4tuning
Quote:
Mercic macar ca te-ai interesat si este Ok ... :rolleyes2 Deci sper ca o sa iau si eu un exemplar de acolo din 4 Tuning :oops: BAFTA IN CONTINUARE CU REVISTA ~~!!~~ :idea: |
Incercati pe la OMV-uri mai putin umblate..... nu unde se fatzie lumea toata ziua.... ;)
P.S. Sau faceti un drum pana in Ploiesti.... k e un OMV in zona de vest.... au rafturile pline de 4tuning..... ;) :twisted: |
vedeti ca se gaseste revista la chioscurile de ziare de la universitate sunt vre-o 3 care o au :D si mai e si prin piata veteranilor(militari)
|
Zilele astea am lipit si eu stickerul pe masina mea,arata super,as vrea sa fie pereke in numerele urmatoare,dar o nelamurire la stikerele astea daca dai usor cu ungia pe scrisu negru se duce. si daca se mai poate sa puna si unu mai mic k dimensiune. Mersi 4Tuning pt Stiker.
|
Quote:
bafta celor care nu au gasit inca super revista :!: :!: :!: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
langa la fourmi in dristor.... e acolo un stand...eu de acolo am luat revista !!
|
Sal. Care esti din Galati si ti-ai luat sticker te rog zi-mi si mie de unde ca eu nu am gasit nicaieri
|
Quote:
|
Am fost si la MOL si la OMV si nu am gasit nr 6 :((
|
Eu am 2 stickere ... unul il am de vanzare :twisted: :twisted:
Glumeam, desigur ... Am 2 :joy: dar nu vand niciunul :pistoles: Care sunteti din Targoviste si o vreti, probabil o sa gasiti revista in Kaufland ... Este sigur si sticker in ea ... Eu de acolo mi-am luat ultimele 2 numere ... Numarul 6 l-am luat de la 4Tuning Days 2007 + 1 sticker ... Mi-au dat si o cutie de chibrituri gratis !!!:woowoo: :dance: :pelvic_th |
eu am stikeru dar vreau si un tricou cum im pot procura unu?
|
Quote:
????? |
astia de la benzinarii dorm pe ei .. degeaba au camere ... gasesc reviste goale fara stickere in ele :(:(:(
|
da tricouri de unde putem sa lom si cat costa? multumim
|
Quote:
|
momentan nu mai sunt tricouri
|
Quote:
|
Salut !!!!Nu prea am citit ce s-a scris pe aici.Cine imi zice si mie cum as putea sa fac rost de niste stikere?Cum apare revista 4tuning si dak gasesc acolo.PLS ziceti si mie.Dak are cineva si poate sa imi trimita una singyur imi trebe.Sper ca sunt si pozele pe care le-am pus k nush sigur cum se pun .Suntpoze cu dacia pe kre as vrea sa incep sa o fac.
|
Quote:
|
am fost la petrom,omv,mall ... nu dau de ea!! sau daca dau ... fara sticker:(
cre k pan la urma ma duc la un mag dasta de spec si zi-l sal faca .. :( |
la petrom gasesti...
|
daca vreti tricou va prezentati la o expo 4tuning day.....si intrebati gagicutele de acolo....eu asa mi-am facut rost de tricou si sapca
|
Frate voi de pe ce lume suntetzi "expo 4tuning day" ce e aia??? Auzi intrebi gagicutzele cred ca pana la capat cel mai probabil ai luat tot de la un baiat :).
|
Quote:
si faza ca noi suntem din cj si daca se putea rezolva altfel dar mersi oricum |
Quote:
|
o sa aducem si la cluj
|
Quote:
mersi si sa ne anunti cand |
Asteptam stickere si la Valcea :) si tricouri daca se poate ar fi super
Multumim anticipat |
Daca poate sa imi spuna cineva din Constanta unde gasesc precis stiker
Multumesc ! |
cumperi ultimul nr al revistei 4TuningRo si stikerul este inclus ...revista o gasesti la mai toate benzinariile din oras si la punctele rodipet diverta etc...
|
Quote:
Ms ...MKE ;) |
eu sunt de parere ca nu ati facut bine cu stickerele in revista...acum orice cazan de dacie si "olsit" au sticker...unii au cate 2. eu o sa dau stickerul jos de pe masina tocmai din cauta taranilor care plimba pubelele alea de masini cu sticker 4t pe ele..pacat..mare pacat
|
p3rv3r5ul, tu esti chiar unul dintre cei care au cerut sticker in revista (chiar pe topicul asta)... adica unul dintre cei pentru care s-a pus sticker in revista... iar acum critici acest lucru, in loc sa multumesti pt ca cererea ti-a fost luata in considerare? Nu-i frumos....
|
Cineva s a straduit sa faca lucru asta ...si sa l faca pentru cineva pe care nici macar nu l cunoaste ..Este un lucru de apreciat
Decat sa ma duc la capsuni in sp sau it sa muncesc 10 ani si sa vin aici sa mi iau PaSSaT dupa care nu am bani de benzina mai bine ma tarai cu dacia sau cu olcitu ...nu toti avem posibilitati tresa ne multumim cu ce avem ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:38. |
- Copyright 2026 4Tuning