![]() |
La multi ani Santos !
|
Ms frumos ...
Am petrecut ... foarte tare ... bine .. in mare parte :) au fost si parti nasoale .. in fine , ideea e ca a fost super , din nou , danke ptr mesaje si telefoane si celor care au fost alaturi ... |
La Multi Ani SpeedeR :!: :P
|
Muhaha! I say: MUHAHA!!! Chiar e ziua dereglatului azi ? Daca da...
LA MULTI ANI, COCOSEL TURBO!!! Te pupa fratele tau si-ti doreste tot binele din lume!!! |
la multi ani speederule ! tot c iti doresti
ti minte ca iti datorez o fata care sa iti faca masaj :D vezi ca vine azi la tine :D |
pupa tata marmota, p fratele gabi si p uratu de gtuning :P
|
multi ani fratemiu
sa ajungem sa ne vedem toti batrani si urati si cu mert la coliba :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
La multi ani SpeedeR, multa sanatate, implinirea tuturor dorintelor si la cat mai multi cai la GTI 8) !!!
|
ce poza?! 8) :shock:
|
LA MULTI ANI,SpeedeR! :)
|
am intarziat, dar iti spun si eu la multi ani speeder
|
10q all :wink:
|
La multi ani tuturor ce-si serbeaza ziua de nume astazi de Sfantul Ion ! Multa sanatate si fericire sa va dea Dumnezeu !
|
Re:
Quote:
|
La multi ani celor a caror le e ziua de nume azi!
|
La Multi Ani Ioana/Ion!In special lui Moxx :P
|
la multi ani tuturor Ionilor si Ioanelor
cica moxxu da de baut 8) |
LA MULTI ANI celor care isi sarbatoresc astazi ziua onomastica !
|
La multi ani Moxxuletzu' meu preferat!
Sper ca Justerini sa nu-ti stea in fata in seara asta! :wink: Te pupa fratele Iuda, de la Craiova! :peace: |
la multi ani tuturor , nu numai sarbatoritilor
alt motiv de party :lol: :wink: |
La multi ani IONILOR, IOANELOR, IONUTILOR s.a.m.d!!!! SA TRAITI BINE!!! :lol:
|
Re:
Quote:
|
la multi ani tuturor celor care au sarbatorit sf ioan, si sa nu-i uitam pe ce pe care ii keama vasile, k a fost prea repede dupa revelion si s-au scos cam usor :lol:
|
la multi ani aline :wink:
|
Merci mult de tot. A mai ramas un an pana cand imi voi putea lua permisul. :twisted:
|
Re:
Quote:
Īn cazu' ăsta, La mulţi ani ZerO_CooL!!! :drunk: :peace: |
La multi ani colegului de \"fanclub\" ZerO_CooL !!! :D :D
|
XEROX !!! :lol: :lol: :lol: anyway
la multi ani coleg de forum , coleg de varsta :) sa fii fericit , si .. :D iti iei permisu fix dupa mine :P la mine au mai ramas 348 d zile :lol: :lol: e un calcul usor de facut , nu de alta ... don`t think i`m a maniac or something :lol: |
2 Attachment(s)
pentru prietenul nostru Zero Cool
toata lumea stie ca ii plac ursuleti ;) si pt asta 2 wallpapere ;) cu e30 ;) si dupa cum se stie ii palce la nebunie Hai`ul :) sper la anu in locul pozelor cu Hai sa pot pune poze cu masina ta ;) :D bafta :D la bine si al greu ! :D |
Va multumesc din tot sufletul. M-ati facut sa simt intr-adevar ca e ziua mea astazi. Am ramas impresionat, ma bucur ca fac parte din aceasta comunitate si ma bucur ca va am ca prieteni si colegi de forum si sper sa fiu alaturi de voi si de 4tuning mult timp de-acum inainte.
Va multumesc inca o data. |
o...yeah yeah yeah yeah......THERE IS ZERO_COOL... one year remaing..goo...bro..u got it...YEAH
La multi ani..tiam spus..nu ma prea pricep la asa ceva...soo...hai la anu..sa te vedem intr'un ursar... 8) 8) |
ohooo....La Multi Ani! bro,sa fii fericit,iubit si sa ne vedem pe strazi...cum era odata pe vremuri cand ursii faceu legea...ama/txa/mtj :wink:
peace up :peace: |
La multi ani si multa sanatate !
|
1 Attachment(s)
sper sa-ti placa....o alternativa la wallpaper-u lui golf cu hai-i-u..dar versiunea pt forum :lol: un mare gif de 1.5 mega...
sa ne traiesti! :wink: |
Gata, a trecut si ziua mea... A fost cam obositoare, dar alaturi de prieteni ca voi am simtit din plin ca am mai implinit un an. Va multumesc tuturor celor care mi-ati urat LA MULTI ANI ! Sa ne vedem cu bine cat de curand !
|
LA MULTI ANI LUCIAN-GTG!!!!!!! si tot ce-ti doresti,fie ca bestia sa puna jos macar trei sfetruri din ce are daca nu 100% :twisted: :twisted:
|
Happy birthday Mr President, happy birthday to yooooooooouuuuuu! :lol:
|
Va multumesc baieti ... sunteti niste dulci \"mancavash\" ! Va pup ! Sa ma beti vineri !
|
La mulţi ani şi multă fericire, Lucian!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:12. |
- Copyright 2026 4Tuning