![]() |
Re: Intrebari si raspunsuri
1 Attachment(s)
Am si eu o problema si nu pot sa ii dau de cap... Lucrez ce lucrez si imi da "scratch disks are full" si nu mai pot sa lucrez nimic ... nici macar sa salvez. Stie careva care este problema???
|
Quote:
|
am si io o intrebare:care-i modalitatea voastra de schimbare a rezolutiei unei poze?de ex:de la 1600 la 1280...
|
copy, new, 1280 in campul respectiv, ok, paste..
|
image > image size ..... de aici iti alegi tu ce rezoltutie vrei... mai mare sau mai mica;)
|
salut
am si eu o uintrebare cum fac culorile mate multumesc |
Quote:
|
Multumesc !
|
are cineva idee...cum fac sa apara ca si cum as avea portbagaju din plastic glass? ca nuj exact ce si cum....facuse cineva pe aici da nuj care...dak ma ajuta careva as fi recunoscator...plsssss
|
avem voie sa folosim bgu de la o lucrare vt ?
|
si bg poate fi facut de user. il poti cere, poate e facut din mai multe componente.el ori va zice da..ori va zice nu. :)
|
pai si de unde dau io de Hinum Design ca sa ii cer voie :lol: aku am folosit bgu . daca o fi facut din bucati . imi cer scuze :-)
|
sa rezolvat . am gasit donurul original:dance:
|
1 Attachment(s)
vai ce prost sunt...ajutor!!!cum fac sa reapara???:sad:
sorry de post...am rezolvat intre timp...window...bla bla... |
Am si eu o intrebare ... poate stie cineva cum sunt facute desenele astea ... si mai era unu tot cu omuleti dastia de rupeau din cadru si se bateau cu el. si la un moment dat pica peste ei ce a mai ramas din cadru (dar nu mai gasesc linku) ... as vrea cat mai multe detalii despre desenele de genu ... multam ...
|
Quote:
Altfel nu stiu cum:D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
stie cineva cum se numeste fontu
multumesc! |
Salutare la toata lumea de pe aici .. As dori sa va intreb o chestie .. Cum pun jante noi la masina in Photoshop .. Am incercat sa citesc un tutorial dar sincer nu mi`am dat seama :)
|
1 Attachment(s)
salut . am si io o problema .... cred a sunt un pik off dar poate ma ajuta si pe mine cineva .
cine stie de la ce imi da eroarea asta ? mm dupa ce imi da eroarea asta nu mai am sunet la pc ... nu se mai aude nimik ... imi da ca nu am driverul la sunet instalat.. dar este . trebuie sau dau rest la pc ca sa mearga sunetul :-) ........... |
Quote:
incearca sa dezinstalezi pl de sunet, da un restart si lasal sa sio reinstaleze. mai poti incerca sa cauti un driver mai nou pt pl de sunet, dar mai probabil e sa trebuiasca reinstalat windowsul. bafta! |
ms pentru ajutor :D
am sa incerc faza cu un driver mai nou . windowsu l-am instalat si degeaba . tot asa face ....o avea cd-u vro eroare :?: ;) |
care ma ajuta si pe mn sa fac setarile la pentool ? voi cum faceti de face liniile mai groase si de ex rosii sau verzi
|
am o intrebare : de ce cand fac slide in photoshop il salvez si imi ramne blocat numai p o imagine nu merege slidu mentionez ca folosesc PhotoShop CS3 care nu are image rady pentru gifuri folosesc - > window-animation
|
1 Attachment(s)
am si eu o intrebare de ce imi apar chestiile astea cand lucrez la o masina??
|
Quote:
Sau o fi pur si simplu pentru ca atunci cand salvezi poza in *.jpg calitatea se reduce ;) |
3 Attachment(s)
salut,
ma poate ajuta cineva va rog? cum fac sa iau masina si sa o pun pe un alt fond? adica stiu cum, da nu iese tare realist. Un tip,ceva? |
fai umbra masinii dedesubt...si o sa para un pic mai reala ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
In speranta ca mai raspunde cineva la intrebari adresez si eu o intrebare: Cum faceti liniile sa para reale? Ex: conturul uinei portiere sau unei embleme, grila, brush, prelungire capota, definire praguri(spoiler) sau alte chestii de acest gen! Pun si o foto pentru exemplificare!
PS: Un tutorial mi`ar fi de mare ajutor. In imaginea prezentata problema e doar la prelungire capota, celelalte sunt exemplificari de pe original care nu stiu cum sa le fac! |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
2 cand salvez poza la quality dau la maxim (12) |
Quote:
PS: Ast si eu un raspuns la postu` de mai sus de la cei care mi`l pot oferi! |
2 Attachment(s)
Am si eu o problema si nu imi pot da seama ce sa fac...
Deci cand vreau sa copiez o parte dintr-o masina sau o janta sa o pun pe masina, se copiaza cumva in ceata ...nu stiu cum sa explic mai bine asa ca pun o poza in speranta ca ma puteti ajuta Am nevoie de un raspuns cat mai rapid va rog :D:D |
De ce nu ai casuta cu layerele si cu navigatorul ? :rolleyes2 eu fara ele nu pot sa lucrez
|
1 Attachment(s)
Cand selectezi lasso tool-ul, pe meniu' de sus trebuie să ai la feather, valoare cāt mai mică pentru o selecţie cāt mai clară. Vezi imaginea de mai jos.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Se da : una bucata masina si una bucata sticker.
Se cere: rezolvarea ecuatiei sticker+masina=efect realist :lol: Atasez si pozele cu pricna... Bine, imi iese, dar nu e realist, adica nu pare "prins de masina" . Ma poate ajuta cineva si la asta? |
Pune o poză să vedem cum īţi iese ţie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning