Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Intrebari si raspunsuri (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/18450-intrebari-raspunsuri.html)

OmB* 08-02-08 12:34

Re: Intrebari si raspunsuri

1 Attachment(s)
Am si eu o problema si nu pot sa ii dau de cap... Lucrez ce lucrez si imi da "scratch disks are full" si nu mai pot sa lucrez nimic ... nici macar sa salvez. Stie careva care este problema???

OmB* 08-02-08 19:37

Quote:

Originally Posted by OmB* (Post 1343625)
Am si eu o problema si nu pot sa ii dau de cap... Lucrez ce lucrez si imi da "scratch disks are full" si nu mai pot sa lucrez nimic ... nici macar sa salvez. Stie careva care este problema???

gata am rezolvat ... ms

_seby_ 15-02-08 18:37

am si io o intrebare:care-i modalitatea voastra de schimbare a rezolutiei unei poze?de ex:de la 1600 la 1280...

Trickz 15-02-08 18:39

copy, new, 1280 in campul respectiv, ok, paste..

keemo 15-02-08 18:39

image > image size ..... de aici iti alegi tu ce rezoltutie vrei... mai mare sau mai mica;)

raulito 16-02-08 22:40

salut
am si eu o uintrebare cum fac culorile mate
multumesc

patriotu90 17-02-08 09:07

Quote:

Originally Posted by raulito (Post 1362806)
salut
am si eu o uintrebare cum fac culorile mate
multumesc

incerci sa scapi cat mai mult de reflexiile clare (cele din care-ti dai seama de obiectul care se reflecta) ... asta poti s-o faci cu blurr/smudge/brush ...

raulito 17-02-08 10:35

Multumesc !

Manson 24-02-08 23:32

are cineva idee...cum fac sa apara ca si cum as avea portbagaju din plastic glass? ca nuj exact ce si cum....facuse cineva pe aici da nuj care...dak ma ajuta careva as fi recunoscator...plsssss

MARI_NSL 04-03-08 23:30

avem voie sa folosim bgu de la o lucrare vt ?

Trickz 04-03-08 23:35

si bg poate fi facut de user. il poti cere, poate e facut din mai multe componente.el ori va zice da..ori va zice nu. :)

MARI_NSL 04-03-08 23:46

pai si de unde dau io de Hinum Design ca sa ii cer voie :lol: aku am folosit bgu . daca o fi facut din bucati . imi cer scuze :-)

MARI_NSL 05-03-08 01:10

sa rezolvat . am gasit donurul original:dance:

_seby_ 22-03-08 20:44

1 Attachment(s)
vai ce prost sunt...ajutor!!!cum fac sa reapara???:sad:

sorry de post...am rezolvat intre timp...window...bla bla...

patriotu90 23-03-08 09:43

Am si eu o intrebare ... poate stie cineva cum sunt facute desenele astea ... si mai era unu tot cu omuleti dastia de rupeau din cadru si se bateau cu el. si la un moment dat pica peste ei ce a mai ramas din cadru (dar nu mai gasesc linku) ... as vrea cat mai multe detalii despre desenele de genu ... multam ...

EaGle 23-03-08 10:05

Quote:

Originally Posted by patriotu90 (Post 1439896)
Am si eu o intrebare ... poate stie cineva cum sunt facute desenele astea ... si mai era unu tot cu omuleti dastia de rupeau din cadru si se bateau cu el. si la un moment dat pica peste ei ce a mai ramas din cadru (dar nu mai gasesc linku) ... as vrea cat mai multe detalii despre desenele de genu ... multam ...

Desenezi fotograma cu fotograma apoi le unesti si faci un .gif :-)
Altfel nu stiu cum:D

sandrin 23-03-08 12:59

Quote:

Originally Posted by _seby_ (Post 1439176)
vai ce prost sunt...ajutor!!!cum fac sa reapara???:sad:

sorry de post...am rezolvat intre timp...window...bla bla...

alegi din bara de meniu de sus window - si dupa vezi care a fost inainte, nu stiu pe dinafara ptr ca eu tin doar caseta layers :D

raulito 06-04-08 12:51

1 Attachment(s)
stie cineva cum se numeste fontu

multumesc!

HaRdHouse 11-04-08 08:19

Salutare la toata lumea de pe aici .. As dori sa va intreb o chestie .. Cum pun jante noi la masina in Photoshop .. Am incercat sa citesc un tutorial dar sincer nu mi`am dat seama :)

MARI_NSL 11-04-08 15:45

1 Attachment(s)
salut . am si io o problema .... cred a sunt un pik off dar poate ma ajuta si pe mine cineva .

cine stie de la ce imi da eroarea asta ? mm dupa ce imi da eroarea asta nu mai am sunet la pc ... nu se mai aude nimik ... imi da ca nu am driverul la sunet instalat.. dar este .

trebuie sau dau rest la pc ca sa mearga sunetul :-)

...........

Ace Axel 11-04-08 22:19

Quote:

Originally Posted by MARI_NSL (Post 1479523)
salut . am si io o problema .... cred a sunt un pik off dar poate ma ajuta si pe mine cineva .

cine stie de la ce imi da eroarea asta ? mm dupa ce imi da eroarea asta nu mai am sunet la pc ... nu se mai aude nimik ... imi da ca nu am driverul la sunet instalat.. dar este .

trebuie sau dau rest la pc ca sa mearga sunetul :-)

...........

incearca sa dezinstalezi pl de sunet, da un restart si lasal sa sio reinstaleze. mai poti incerca sa cauti un driver mai nou pt pl de sunet, dar mai probabil e sa trebuiasca reinstalat windowsul. bafta!

MARI_NSL 14-04-08 16:42

ms pentru ajutor :D

am sa incerc faza cu un driver mai nou .

windowsu l-am instalat si degeaba . tot asa face ....o avea cd-u vro eroare :?:
;)

MM11AJJ 14-04-08 20:03

care ma ajuta si pe mn sa fac setarile la pentool ? voi cum faceti de face liniile mai groase si de ex rosii sau verzi

raulito 10-05-08 15:35

am o intrebare : de ce cand fac slide in photoshop il salvez si imi ramne blocat numai p o imagine nu merege slidu mentionez ca folosesc PhotoShop CS3 care nu are image rady pentru gifuri folosesc - > window-animation

D@N_NSL 17-05-08 14:32

1 Attachment(s)
am si eu o intrebare de ce imi apar chestiile astea cand lucrez la o masina??

EaGle 18-05-08 23:47

Quote:

Originally Posted by D@N_NSL (Post 1538715)
am si eu o intrebare de ce imi apar chestiile astea cand lucrez la o masina??

Ori ai sters din greseala un pic din poza, ori ai bifat ceva acolo la culori sa coloreze cu o anumita textura...
Sau o fi pur si simplu pentru ca atunci cand salvezi poza in *.jpg calitatea se reduce ;)

Razvan_SM 10-06-08 12:42

3 Attachment(s)
salut,
ma poate ajuta cineva va rog? cum fac sa iau masina si sa o pun pe un alt fond? adica stiu cum, da nu iese tare realist. Un tip,ceva?

frost_dani 10-06-08 14:22

fai umbra masinii dedesubt...si o sa para un pic mai reala ;)

OmB* 10-06-08 20:58

Quote:

Originally Posted by Razvan_SM (Post 1582602)
salut,
ma poate ajuta cineva va rog? cum fac sa iau masina si sa o pun pe un alt fond? adica stiu cum, da nu iese tare realist. Un tip,ceva?

eu unul rar schimb toata poza ... prefer sa las pamantu de sub ea original si sa schimb doar cerul sau ce e in spate .. intelegi tu

Vally_SPV 19-06-08 19:34

1 Attachment(s)
In speranta ca mai raspunde cineva la intrebari adresez si eu o intrebare: Cum faceti liniile sa para reale? Ex: conturul uinei portiere sau unei embleme, grila, brush, prelungire capota, definire praguri(spoiler) sau alte chestii de acest gen! Pun si o foto pentru exemplificare!

PS: Un tutorial mi`ar fi de mare ajutor. In imaginea prezentata problema e doar la prelungire capota, celelalte sunt exemplificari de pe original care nu stiu cum sa le fac!

D@N_NSL 20-06-08 00:03

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1540466)
Ori ai sters din greseala un pic din poza, ori ai bifat ceva acolo la culori sa coloreze cu o anumita textura...
Sau o fi pur si simplu pentru ca atunci cand salvezi poza in *.jpg calitatea se reduce ;)

asta era..cand salvam poza calitatea se reducea...acuma stiu ce tre sa fac sa nu mai scada calitatea pozei

Vally_SPV 20-06-08 00:09

Quote:

Originally Posted by D@N_NSL (Post 1602069)
asta era..cand salvam poza calitatea se reducea...acuma stiu ce tre sa fac sa nu mai scada calitatea pozei

ce`i faci? da`ne si noua pontu sau zi`ne problema pe care o intampinai

D@N_NSL 20-06-08 00:22

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Vally_SPV (Post 1602078)
ce`i faci? da`ne si noua pontu sau zi`ne problema pe care o intampinai

1 problema ca o aveam e pe pagina anterioara

2 cand salvez poza la quality dau la maxim (12)

Vally_SPV 20-06-08 00:35

Quote:

Originally Posted by D@N_NSL (Post 1602111)
1 problema ca o aveam e pe pagina anterioara

2 cand salvez poza la quality dau la maxim (12)

aaa ma gandeam ce e alta chestie, de multe ori iti salveaza la maxim.. depinde, alteori iti salveaza si la 8 :)

PS: Ast si eu un raspuns la postu` de mai sus de la cei care mi`l pot oferi!

bogdan100 25-06-08 20:22

2 Attachment(s)
Am si eu o problema si nu imi pot da seama ce sa fac...
Deci cand vreau sa copiez o parte dintr-o masina sau o janta sa o pun pe masina, se copiaza cumva in ceata ...nu stiu cum sa explic mai bine asa ca pun o poza in speranta ca ma puteti ajuta

Am nevoie de un raspuns cat mai rapid va rog :D:D

shantzu 25-06-08 20:27

De ce nu ai casuta cu layerele si cu navigatorul ? :rolleyes2 eu fara ele nu pot sa lucrez

Gabi 25-06-08 20:27

1 Attachment(s)
Cand selectezi lasso tool-ul, pe meniu' de sus trebuie să ai la feather, valoare cāt mai mică pentru o selecţie cāt mai clară. Vezi imaginea de mai jos.

bogdan100 25-06-08 20:29

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1612921)
Cand selectezi lasso tool-ul, pe meniu' de sus trebuie să ai la feather, valoare cāt mai mică pentru o selecţie cāt mai clară. Vezi imaginea de mai jos.

Multumesc, multumesc si din nou multumesc , de vreo 2 zile ma tot chinuiam sa fac sa iasa bine, si tot urat se vedea. Multumesc :lol:

Razvan_SM 25-06-08 21:54

2 Attachment(s)
Se da : una bucata masina si una bucata sticker.
Se cere: rezolvarea ecuatiei sticker+masina=efect realist :lol:
Atasez si pozele cu pricna...
Bine, imi iese, dar nu e realist, adica nu pare "prins de masina" . Ma poate ajuta cineva si la asta?

Gabi 25-06-08 22:03

Pune o poză să vedem cum īţi iese ţie.

All times are GMT +2. The time now is 00:41.

- Copyright 2026 4Tuning