Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault.html)
-   -   Club Clio (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/18363-club-clio.html)

WarlorD 12-01-07 09:44

Re: Club Clio

Quote:

Originally Posted by Toto - BOD (Post 452674)
Nu e bine pus filtrul... ei l-au pus cum au crezut dar iti garantez ca nu e bine pus pentru ca isi trage numai aer cald din cavitatea motorului! Iti trebuie o prelungire pana dupa farul din stanga (de unde isi trage motorul aer cu filtrul standard). Iar in al doilea rand iti trebuie un flux mai mare de aer (asta fiind principalul scop al filtrului sport: sa traga mai mult aer)... Iti recomand ceva super simplu si ieftin... "construieste-ti" un traseu din teava de plastic (se gaseste in general la magazinele care se ocupa cu instalatii sanitare) si in capatul acestuia montezi filtrul (trebuie sa iei teava un pic mai groasa si niste adaptatoare pe care le prinzi cu coliere). O sa pun eu o poza cu un filtru montat astfel.

In legatura cu suspensia sport pot sa-ti fac niste recomandari pentru ca am cautat foarte mult. Eu mi-am luat arcuri KTR -60mm si in curand o sa-mi comand (in viitor, nu stiu exact cand) si amortizoare Bilstein -60mm (arcurile le am de cateva luni bune si dupa ce mi-au venit trebuia sa comand si amortizoarele dar m-am luat cu altele). Din pacate nu pot sa montez numai arcurile pentru ca acestea coboara prea mult masina si nu o sa mai am cursa la amortizor :)

Iti recomand ceva -30mm pentru ca tu oricum ai maisna foarte coborata din kitul exterior! Amortizoarele de bicorp sunt aceleasi cu cele de symbol... trebuie doar sa ai grija pe fata ca cele de clio bicorp 1.2 au distanta de prindere de 52cm si tie iti trebuie de 58cm adica ca la celelalte modele de clio bicorp.

Lol si tu ai vazut poza d pe net cu pustiu care tine o prelungire ptr filtru de aer facuta din tevi? E aia care a fost aplicata ptr golf 4 daca nu ma insel. Ma rog chesia aiaa e geniala. Anyway masina arata misto. ;)

DVDValy 12-01-07 17:17

da 5 cuvinte pt aici: vorba lunga si nimic nou

Toto - BOD 13-01-07 22:43

@WarlorD: Eu am un prieten care a avut asa, am pus o poza ulterior!

Reme 15-01-07 15:53

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Reme (Post 677550)
PS: revin cu noi poze in scurt timp

iata si celelalte poze de care ziceam

LeStAt` 16-01-07 19:36

Salut .. Dupa cum observati .. sunt nou aici .. am si eu un renault clio bicorp din 2001 1.9 dTI ..
Stiu ca toata lumea pune intrebarea asta ... dar .. ce as putea sa ii fac ca sa ii maresc performantele ? ca de la un motor de 1.9 turbo ma astept la ceva mai mult decat 59 kW cat scrie in talon .. nu ? Chip tuning am gasit undeva in gheorgheni sa ii fac ieftin ( 150 euroi ) .. si cica mareste puterea cu pana in 40 cp .. altceva ? ce as putea lua si de unde sa pot sa eliberez motorul ala ? :)
Multumesc anticipat !

PYT 17-01-07 22:03

Quote:

Originally Posted by George_P. (Post 677181)
Va salut baieti!

Vin si eu cu cateva intrebari...:)

La anul ce vine ma gandesc la achizitionarea unui Clio bicorp 1.4 16v la mana a doua. Pur si simplu sunt indragostit de masinuta asta,nu pot sa va transmit prin cuvinte ce simt:D

Vroiam sa va intreb si eu cum se comporta masinuta,costuri de intretinere,consum,tinuta de drum,mai toate cele. Inca n-am apucat sa alerg vreuna...:cry:

Va multumesc frumos!

f buna alegere... eu acum ma oftic k nu l-am luat, am tot in 16v dar e 1.2... ce sa zic, are un preten varianta de 98cp si fuge klumea, stiu ce spui k esti incantat de ea. cat despre intretinere, la cei 60.000km pe care-i are, nu stiu sa fi avut vreo problema mai delicata, asa k... go ahead. bafta

Min'u 21-01-07 12:17

salutari club clio :D

de 2 zile sunt mandru proprietar de clio II 1.4 16v / masinuta asta e bestiala!

revin cat de curand cu poze

PYT 21-01-07 15:51

s-o stapanesti sanatos.. e vb de bicorp, nu? masina e noua sau sh?

Min'u 21-01-07 18:20

e bicorp din 2001, deci da .. sh :)

Toto - BOD 21-01-07 20:53

Bafta cu masina! Asteptam niste poze si niste planuri (daca ai).

DVDValy 21-01-07 23:46

Quote:

Originally Posted by Min'u (Post 707985)
salutari club clio :D

de 2 zile sunt mandru proprietar de clio II 1.4 16v / masinuta asta e bestiala!

revin cat de curand cu poze

bine ai venit clio friend ;)

Min'u 22-01-07 02:16

am planuri, dar mai mult pe partea optica.
pentru crosetat prin oras are destui cai si nu prea renteaza sa investesti sute de euro pentru 10 cai.

sper sa ne vedem curand la meetinguri. salutari!

R5 super 22-01-07 17:10

Vand piese pentru clio....relatiii la tel 0745261170 sau pe messenger-> teo_danis

R5 super 24-01-07 19:41

salut....m`ar intreresa si pe mine schema electrrica la clio si rolul suguranteol.......cine stie vb pe messenger...teo_danis.bafta

rattzy 29-01-07 01:32

salut baieti:peace:
mi`am achizitionat si eu un clio 1.4 8v acu vreo luna.
pana acu nu am schimbat decat curea alternator,distributie si ulei.
si acuma incepe joaca...vreau sa incep sa tunez otara cutiuta mea...atat la motor cat si exterior si interior...
care are ceva service sau care ma poate ajuta sa`mi dea sfaturi i`as multumi toata viata :D
am citit toate mesajele de la voi...in vara am vazut ca scriati zi de zi acuma a`ti lasat`o cam moale
so?care ma poate ajuta...vreau sa dau ceva calutzi in plus ca nu prea ma ajuta masinuta la 75cp care`i am acuma...
am vb cu cineva la service`u pilot pt o evacuare completa + filtru de aer sport da nu prea imi mareste puterea ~10cp
deci care ma poate ajuta fac cinste cu ce vrea el :D

mersi frumos

SUN 29-01-07 17:59

Asta e bai rattzy...fondatorii acestui club adica NightRider si eu am suferit fiecare cate un accident destul de grav iar momentan niciunul din noi nu mai are masina...acum lasam acest club in mainile celor doi prieteni care ne-au sustinut si ajutat pe parcurs, adica Toto si DVDu! Numai bine!

rattzy 29-01-07 18:08

imi pare rau despre cele intamplate
sa speram ca poate ma ajuta si pe mine baietii :)
multa sanatate si multa bafta !!!

DVDValy 29-01-07 20:43

Quote:

Originally Posted by SUN (Post 721221)
Asta e bai rattzy...fondatorii acestui club adica NightRider si eu am suferit fiecare cate un accident destul de grav iar momentan niciunul din noi nu mai are masina...acum lasam acest club in mainile celor doi prieteni care ne-au sustinut si ajutat pe parcurs, adica Toto si DVDu! Numai bine!

multumim sun-ule oricum sti dc nu vi la urmatoarea intalnire reno te bat chiar dc iti iei maibah

DVDValy 29-01-07 20:48

Quote:

Originally Posted by rattzy (Post 720299)
salut baieti:peace:
mi`am achizitionat si eu un clio 1.4 8v acu vreo luna.
pana acu nu am schimbat decat curea alternator,distributie si ulei.
si acuma incepe joaca...vreau sa incep sa tunez otara cutiuta mea...atat la motor cat si exterior si interior...
care are ceva service sau care ma poate ajuta sa`mi dea sfaturi i`as multumi toata viata :D
am citit toate mesajele de la voi...in vara am vazut ca scriati zi de zi acuma a`ti lasat`o cam moale
so?care ma poate ajuta...vreau sa dau ceva calutzi in plus ca nu prea ma ajuta masinuta la 75cp care`i am acuma...
am vb cu cineva la service`u pilot pt o evacuare completa + filtru de aer sport da nu prea imi mareste puterea ~10cp
deci care ma poate ajuta fac cinste cu ce vrea el :D

mersi frumos

dc vrei sa ii maresti copii masini tale trebuie sa ii faci cip asta e cam primu pas
al 2-lea sa iti schimbi axele si sa iti subtziezi chiuloasa
3 sa iti schimbi evacuarea incepand cu galerie si terminad cu finala
si continua lista .................................................. ..
sport la lucru ;)

DVDValy 29-01-07 20:50

Quote:

Originally Posted by Min'u (Post 709222)
am planuri, dar mai mult pe partea optica.
pentru crosetat prin oras are destui cai si nu prea renteaza sa investesti sute de euro pentru 10 cai.

sper sa ne vedem curand la meetinguri. salutari!

mai e putin circa 20-30 martie -si in functie de vreme

Toto - BOD 30-01-07 10:50

Quote:

Originally Posted by SUN (Post 721221)

fara suparare, dar nu e prima data cand citesc asta de la tine! Din cate vad eu fondatorul acestui thread este NightRider, deci el poate fi numit fondatorul clubului. Nu inteleg de ce atata birocratie pt un thread! Cum ti-am mai zis si pe clubclio.ro, acesta nu este un club in adevaratul sens al cuvantului. Este doar un loc unde se intalnesc proprietarii si pasionatii de Renault Clio. Este locul in care se pun intrebari si se cer sfaturi! Este locul in care oricine este binevenit si niciunul nu este mai presus decat altul. ClubClio este al tuturor proprietarilor de Clio in aceeasi masura.

In fine... poate ne vedem la urmatoarea intalnire Renault.

Min'u 30-01-07 13:56

Quote:

Originally Posted by DVDValy (Post 721516)
dc vrei sa ii maresti copii masini tale trebuie sa ii faci cip asta e cam primu pas
al 2-lea sa iti schimbi axele si sa iti subtziezi chiuloasa
3 sa iti schimbi evacuarea incepand cu galerie si terminad cu finala
si continua lista .................................................. ..
sport la lucru ;)

salut valy,

1.)
- am solicitat solutii pentru cip tuning, iata raspunsurile:

Intre 10 si 14% din puterea si cuplul motor care le are masina acum,
in functie de setarea aleasa. 220 euro este pretul pentru acest model.

Puterea creste cu 11CP , iar cuplul de la 127Nm la 140Nm.
Costul operatiunii este de 650 RON.

Din sursele mele de informare, cipu uzeaza prematur motorul, si cum masina asta nu e noua si va ramane cuiva din familie, n-as vrea sa i-o las pe post de bibelou.

Tu esti cipuit? merita ?

2.)
- care sunt implicatiile, castigul de cai si costul ?

3.)
- evacuarea se va face dupa jante, da-n limita bunului simt. am intalnit masini cu prea putini cai pentru poluarea fonica pe care o fac :rolleyes2

PS: imi cer scuze daca ar fi trebuit sa postez la zona tehnica, da cred ca topicu asta are mai mult succes

salutari!

TheMadMan 30-01-07 14:02

aveti de curiozitate careva sa cumpar si eu un cd sau casetofon de clio, eventual si de logan vreau.

e urgent!

Min'u 30-01-07 15:35

mad, ai PM:!:

07_PIN 30-01-07 21:04

Quote:

Originally Posted by TheMadMan (Post 722446)
aveti de curiozitate careva sa cumpar si eu un cd sau casetofon de clio, eventual si de logan vreau.

e urgent!

Salutare si bine v-am gasit !!!!

Vezi ca este unul de vanzare pe reno.ro. Am postat si pe clubclio.ro

TheMadMan 30-01-07 21:11

min si tu ai pm :)))
pin multumesc!
:))

Toto - BOD 30-01-07 23:02

salut PIN! bine ai venit si aici!

Min'u 31-01-07 10:55

aviz valy, vezi te rog postul meu de pe pagina anterioara.

PS: e sau nu cineva cipuit de aici ? sau o tineti palmata :D

DVDValy 01-02-07 00:59

Quote:

Originally Posted by Min'u (Post 722439)
salut valy,

1.)
- am solicitat solutii pentru cip tuning, iata raspunsurile:

Intre 10 si 14% din puterea si cuplul motor care le are masina acum,
in functie de setarea aleasa. 220 euro este pretul pentru acest model.

Puterea creste cu 11CP , iar cuplul de la 127Nm la 140Nm.
Costul operatiunii este de 650 RON.

Din sursele mele de informare, cipu uzeaza prematur motorul, si cum masina asta nu e noua si va ramane cuiva din familie, n-as vrea sa i-o las pe post de bibelou.

Tu esti cipuit? merita ?

2.)
- care sunt implicatiile, castigul de cai si costul ?

3.)
- evacuarea se va face dupa jante, da-n limita bunului simt. am intalnit masini cu prea putini cai pentru poluarea fonica pe care o fac :rolleyes2

PS: imi cer scuze daca ar fi trebuit sa postez la zona tehnica, da cred ca topicu asta are mai mult succes

salutari!

cam atata e cip tuning-u depinde de firma sau fiecare cum lucreaza
la masina asta nu am cip ...................

Min'u 01-02-07 09:43

breakin' news: am permis suspendat 1 luna :???:

de ce? neacordare de prioritate
cum? faceam stanga in intersectie semaforizata (tip cruce) la 3 dimineata, pustiu, m-am uitat in fatza ca sa ma asigur ca nu vine cineva cam cu 2 secunde inainte sa se puna verde..cand s-a facut m-am pus eu in miscare leeent si cand ma uit iar in fatza vad un taxi venind destul de tare (cam 80).
n-am avut rabdare si am calcat-o sa trec inaintea lui

ghinion..habar n-am de unde au aparut in oglinda cu tot ce tine de intimidare.

consecinta: 1 luna pauza din 16.02, 78 ron in 48h si reexaminare

conduceti prudent

DVDValy 01-02-07 23:35

:( nasol ........

TheMadMan 02-02-07 02:19

bine ca doar atat. daca erai pe vechiul cod stateai 3 luni pe bara.

DVDValy 03-02-07 17:16

anutz important pt posesori sub marca reno - sunteti invitati la
prima intalnire din 2007 care se va tine circa jumatati luni martie
va fi organizat de 4 speed squad, club clio , 4tuning, renoclub ,dacia renault team .... vom reveni cu amanunte cat de curand si asteptam si alti parteneri

va asteptam in nr cat mai mare

Min'u 03-02-07 23:56

fratilor bagati mare cu imbunatatirile ca mai e putin :D

alin-l 14-02-07 08:07

Salut baieti! :-)
Imi place LA NEBUNIE sa citesc forumul acesta! Sunt membru si pe alte forumuri auto (legate mai mult sau mai putin de marca renault), insa pot sa afirm cu mana dreapta pe miocard k aceta este CEL MAI TARE!
Am si eu un symbol fidji 1.4 16v si sunt destul de mandru de el. I-am testat performantele in vara trecuta, cand am facut o excursie prin Europa - 5 oameni la bord si portbagajul full! "I-am dat" pe autostrazile din Germania "la blana" si am ajuns cu acul la kilometraj la valoarea de 200km/h! Daca nu ma credeti, o sa pun poza pe forum... Din p.d.v. al tunning-ului, nu am facut prea multe... Niste aparatori pe praguri, un "tatuaj" pe aripi, o inscriptionare pe pneuri, un modulator radio FM mp3, niste huse... kesti banale. Probabil in viitorul mai mult sau mai putin indepartat o sa-i pun niste jante mai faine, un kit de admisie si, poate, o sa-i skimb toba (toata!).
Btw! nu prea am vazut pe nimeni din Pitesti "prin zona"... poate nu am fost atent!?!... :sad: Mi-ar place sa pot skimba opinii "live" cu membrii forumului - e mai eficient!
Curand voi pune si niste poze cu "jivina"...

alin-l 14-02-07 08:17

...AH! :!: Am uitat sa va intreb ceva: are cineva instalat detector de radar pe masina? Daca raspunsul este pozitiv, doresc sa stiu cat de eficient este acest dispozitiv, ce marca este, ce "scor" are si de unde se poate procura (desigur, la un pret raportat la salariul mediu pe economie! ;) ). Vreau raspunsuri din experienta proprie, nu din statistici sau performante scriptice, oferite de producatori sau importatori.
Multzam fain!

DVDValy 14-02-07 20:37

bine ai venit alin
pt discuti life poti discuta la intalnirea reno care va fi in martie pt mai multe detalii ai aici >>>>https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/22678-renault-meeting/page-6.html

R5 super 06-03-07 23:36

3 Attachment(s)
salutare tuturor posesorilor de clio.am nevoie de schema electrica de la un clio RN........ma poate ajuta cineva....v`as fi foarte recunoscator......

Pt masinutza asta am nevoie de schema(1.2)

alin-l 07-03-07 08:03

"........pt discuti life poti discuta la intalnirea reno care va fi in martie ..."

Scuzele mele! poate nu am fost destul de clar in exprimare... Ma refeream la o intalnire IN PITESTI intre membrii forumului DIN PITESTI. Sincer, personal va invidiez pe voi, cei din Bucuresti, care va intalniti periodic! Mi-ar place k si noi, cei din Pitesti sa putem face asa ceva... Oricum, ink mai astept "reactii"...

DVDValy 07-03-07 16:25

Quote:

Originally Posted by alin-l (Post 785455)
"........pt discuti life poti discuta la intalnirea reno care va fi in martie ..."

Scuzele mele! poate nu am fost destul de clar in exprimare... Ma refeream la o intalnire IN PITESTI intre membrii forumului DIN PITESTI. Sincer, personal va invidiez pe voi, cei din Bucuresti, care va intalniti periodic! Mi-ar place k si noi, cei din Pitesti sa putem face asa ceva... Oricum, ink mai astept "reactii"...

nu facem apel doar pt oameni din bucuresti sa vina la intalnire oricine poate veni de oriunde :D

All times are GMT +2. The time now is 02:59.

- Copyright 2026 4Tuning