![]() |
Re: Cielo DJ-90-KTL
Quote:
ce W are? |
Esti pus pe fapte marii felicitari :D
|
eeee vere gicule ai subafar desta mare acum..
|
Volumul incintei e calculat pentru difuzorul de 25" ... iar W habar n-am nu stiu, si decat sa-mi dau cu parerea....Oricum conteaza ca se aude acolo ceva , nu-s chiar bolnav pe muzica:)
|
Gaura de plus gaseai la cablul de capota. Bagai o surubelnita pe langa, largeai un pic si aia e. Cum iti ziceam...frumoasa masina!
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
azi am eliminat aparatori de noroi , curatenie la motor , curatenie generala , aliniat aripa dreapta,curatat filtru de aer...etc.
|
9 Attachment(s)
Cate ceva sa nu se puna prafu` ... :D
|
marfa rau scaunele :shock: daca vrei sa faci si bancheta cu piele pot sa iti dau un tapiter care lucreaza foarte bine si foarte ieftin
|
Quote:
zi=ne de tapiter ca's si eu unteresat :P |
i-am dat pm cu numarul lui greku tu ai p.m-ul dezactivat
|
4 Attachment(s)
Ca sa mai iau praful ... :D la spalatorie...si putin cox...
|
Quote:
Ca ai o turatie la 170!!! |
Quote:
|
E diferenta mare, in rampa ajungi imediat in 170, nu trebuie sa o accelerezi mult.. pe cand in mers....trebuie sa apesi putin pe pedala aia!
Nu vreau sa iau din "performantele" masinii care e de invidiat:shock: pacat ca il pacaleste kilometraju' ala:D |
Quote:
Daca o cutie x este conceputa ca la 100km/h sa aiba 3200 rpm , chit ca ai 2 tone pe ea, chit ca o ai pe rampa, o arunci din avion , o bagi sub apa si orice ce alt altceva tu la 100km/h TOT 3200 rpm vei avea !!!! |
Din cate stiu eu Grecu are cutie de esperache....
Oricum cutia aceea nu schimba chiar asa de mult datele, dar putin de la cutie, putin de la gumele mai mari in diametru si de la cablu, se aduna cativa km imaginari... |
-Nu trebuie sa existe certuri sau contraziceri in privinta vitezei indicate de kilometrajul meu.
-Drumul a fost drept, nici panta nici rampa, intre Bals-Slatina(cred ca il stiti majoritatea) -Care ar fi factorii "pacalelii"? ; Jantele sau anvelopele care sunt pe 14" cu anvelope standard? Cablu de la kilometraj? Pinioanele din cutie? -Dovada o voi face cand voi avea ocazia cu GPS-ul.Ala cred ca nu o sa minta.In spatele meu s-a mers cu o Skoda Octavia la 180, mie imi indica tot 180 km/h. |
cine a fost cu Octavia... varu'to :> ???
|
nu se certa nimeni grecule, se discuta...
|
poate are cutie lunga. la asta nu s-a gandit nimeni? pe cielo au fost montate mai multe tipuri de cuti. sau poate o are de opel. oricum cred ca are un consum pe exterior de invidiat:lol:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
12 Attachment(s)
Am scos de tot bandourile laterale si multe plimbari si distractie intre timp :D
|
Vine mult mai bine fara bandouri :)
|
Intradevar, arata bine fara bandouri, dar vopseste si jantele verzi :D.
|
Merci :D
Intre timp s-a schimbat : contact electric, pivoti, bloc de lumini , pompa de apa ,ulei , filtru , si am facut o plimbare pana la mare :D |
4 Attachment(s)
Jantele le-am facut albe intr-un final. Revin cu poze mai profi
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
O sa bag flexu in arcuri...deocamdata cred ca decat o spira, sa vedem cum se comporta asa
|
vezi ca are cristi la podari arcuri sport de astra , da o tura pana acolo si vezi un pret. mai bine decat flex...
|
3 Attachment(s)
S-a hotarat.. saptamana viitoare la intoarcere de la Brasov la intalnirea nationala club cielo taiem din arcuri cate o spira :D
|
Ce avem noi aici?
Da, ce avem noi aici. Foarte "urata" , prea de la tara , chiar asa nu pui macar si tu suspensii sport sa o trantesti de pamant? Hm.......ma dezamagesti rau de tot , pai tu erai pe aici si debea acum am vazut???? Rusine sa imi fie ......... In realitate masina arata mult mai bine , sa o stapanesti sanatos si daca duminica se face intrunire sa treceti si pe la noi ( ora 18:00) la o mica barfa si o punga de seminte. Hai ca te las dar te "avertizez" am sa fiu atent pe topic sa vad evolutia cum decurge iar cum o prind in trafic ai sa ai surprize tip paparazii ( acum stiu unde te gasesc). |
Nice Daewoo mai ai ceva, ceva de lucru la ea, jantele nu vrei sa le schimbi?... nu prea mi se par super ok pentru masina ta.. poate ma insel... nu stiu daca te'am vazut prin oras nu prea ma uit asa tot timpul dupa masini, data viitoare cand ma vezi poate ma bati pe umar sa te vad si eu:Dpoate ne oprim la o barfa micuta:oops:
|
Pacat ca vrei s-o dai :sad: .
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Salut..Foarte Ingrijita Masina...Felicitari
Ar fi bine sa-i pui deschiderea porbagajului din Interior si sa renunti la Incuietoare de pe porbagaj....Asa ai Avea un Porbagaj Clean.... Si Asteptam poze cu ea lasata;) |
7 Attachment(s)
Mersi :D
Intre timp am facut upgrade la statia CB (ceva cu ASQ -Automatic Squelch) si o antena mai profi . Am probat-o si ma aud bine la 15-19 km in afara. Cateva poze de azi facute cu tel: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:43. |
- Copyright 2026 4Tuning