![]() |
Re: Propuneri/Challenges
eu zic sa cautam altceva...logan a tot fost in mai multe concursuri;) ...propun viitorul lamborghini suv;)
|
la cat de ciudat era lamborghini sunt curios cat de departe s-ar duce imaginatia pentru unu si mai ciudat
|
1 Attachment(s)
lamborghini chiar a avut un precedent;)
|
stiu..tocmai deaia ziceam..era ciudata rau masina...si consuma 100 litri la suta de km..:))
|
Quote:
|
Ma bag si eu la un challenge, ce ziceti de un Lamborghini de 30 000- 50 000$?
|
Quote:
parca ai zice ..hai sa desenam un lamborghini de 200 de cai ( FIX ! ) ..sper ca ai inteles aluzia .. |
Danger a vrut sa spuna altceva dar nu a stiut sa se exprime. Cred ca vroia sa spuna/propuna pt urmatorul challenge un automobil care sa aiba ceva din farmecul firmei Lamborghini dar sa fie accesibil pentru o gama mai mare de persoane, prin prisma pretului.
Sincer sa fiu pe mine mar atrage mai mult o masina care sa participe in WRC dar nu sa modificam un model existent. Sa facem un concept fara sa aiba o firma constructoare din cele existente pe piata auto. |
e doar un challenge, man,nu gandi realist din perspectiva firmei ca vor scoate ei pe piata asa ceva (dau dreq faliment kre...), ci a designului, e totusi o provocare destul de mare sa realizezi un "supercar" sa sa incadreze in acel buget, - gandeste-te porsche au trecut prin chestia asta cu 914, 924...
but anyway ...e prea seriosa propunerea mea...so forget about it... |
Deci ce ziceti voi nu inteleg pan la urma mai vreti wrc ....sau vreti lamborghini si mai stiu yo ce ...?YO unu zic s ne alegem un model de la care sa plecam toti dar zic yo k loganu a fost prea forjat in challengiuri ..yo unu propun viitorul evo x ....k masina de wrc stilizata .....
|
Quote:
|
eu zic sa asteptam pana se termina challengeul curent si sa aleaga castigatorul urmatoarea tema asa cum am propus de la inceput ...
|
da sau viitoarea impreza wrc ... si asa ..
|
si ce se mai aude d urmatoru challenge ....k mi dor d desenat
bv lks pt bmw |
Asteptam sa propuna LKS, ca el a castigat. :)
|
Quote:
|
Deci ..in urma discutiilor aprinse din mintea mea ...
ramane ca tema : Muscle Cars (a nu se confunda cu HOT RODs) ca model de referinta va puteti alege orice model de masina (in general americana) existenta ..fara prototipuri si mai stiu eu ce Termen : 2 saptamani (adica pana pe 28 sept) De preferat sa prezentati 1 singura lucrare terminata ..decat mai multe ..la nivel de schitza .. Spor la treaba ! |
1 Attachment(s)
Intreabare ....oricum voi mai face una ..dar pot participa si cu asta ?
|
Quote:
|
Quote:
exact asta am specificat ...modele existente ... da ADDOstreet_racer ..nu vad de ce nu ai putea .. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
zici k ai spalat desenu :lol:
|
1 Attachment(s)
Dacia 1300 Muscle car.. sa nu fiu luat in nume de rau.. multumesc.. va pupa taZZ.... [nu va uitati la numar] .. :rolleyes2 :rolleyes2
|
Pai da prtr k mia zis lumea k desenez prea incarcat si mam gandit sal bag putin la automata :))))))))))))))))))))))))
|
:lol: ai masina d'aia cu 6 simturi...
|
Da da si cu reducere de energie ...:))))))..nu nu akuma serios a fost o problema cu scaneru ...baiatului .....
|
ADDOstreet_racer master... era o glumita :lol:
|
Stiu si din partea mea la fel stai linistit am priceput gluma ....:)))))))..Master
|
1 Attachment(s)
apar si eu cu a mea ... Shelby GT500 ..dar puteti sa`i spuneti Eleanor :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Pot sa postez mustangul meu? Sau fac una noua?
|
dak poti sa faci unu mai misto :>
|
Quote:
mai are rost ? :D desi vazusem inca unu la fel ..dar cu reflexii mult mai belea ...dar e super si al tau :D |
1 Attachment(s)
Imi primul rand felicitari tuturor dar mai ales lui LKS ..................superb pur si simplu .............Iar eu imi cer scuze k nu am reusit sa fac ceva dar timpul e cel mai mare dusman ........din pacate atat am reusit sa fac la scoala ..in cateva minute ..oricum ramane sa bag aceasta si cea pe care am postato mai devreme .....
PS :Imi pare rau ptr jante ...am incercat ceva dar se pare k nu mia iesit ..... |
in categoia muscle cars intra si dodge viper si chevrolet corvette?:D
|
Quote:
|
Quote:
sigur ca si alea .. in general masinile americane f puternice ..dar au fost si europene muscle cars ..bine ..nu la fel de puternice ..dar cel putin aveau acel look ... |
1 Attachment(s)
Noroc cu cozo_nigga care m-a luminat si pe mine :-). Aveam desenu' facut dar ma gandeam la altceva...Here it is:
|
si c anume vrea sa fie ?
|
Un Viper :???:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
- Copyright 2026 4Tuning