Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Street Virus Team Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/17429-street-virus-team-brasov.html)

BMW-M-Power 01-09-07 15:01

Re: Street Virus Team Brasov

fratilor eu la gratar pe vremea asta nu merg. daca vreti sa faceti altceva care nu presupune sa mori de frig si sa stai in ploaie ca sa papi o bucata de carne .... puteti sa contati si pe mine :)

Cristty 01-09-07 15:06

Se mai poate face un ping pong, biliard,bowling.Gasim noi ce sa facem ;)

Flow 01-09-07 15:59

sa fie lumea prezenta ca gasim noi ce sa facem :peace: :tetter:

BascaBV 01-09-07 16:04

Am mai vb si cu cei care nu au scris pe forum ... :) ... Acum sa vedem cati o sa mai apara

Cristty 01-09-07 16:23

Mai basca oricum spr ca esti constient ca or sa apara daor vre-o 40-50 % dintre cei care au zis ca vin da ???NU de alta dar uni dintre noi au experienta pe aici ;)

BascaBV 01-09-07 16:27

Cunoastem cunoastem :D

somebody 01-09-07 18:27

Quote:

Originally Posted by Flow (Post 1052954)
SV = Street Virus ;) :lol:

no rili ...!!

somebody 01-09-07 18:32

Quote:

Originally Posted by BMW-M-Power (Post 1075963)
fratilor eu la gratar pe vremea asta nu merg. daca vreti sa faceti altceva care nu presupune sa mori de frig si sa stai in ploaie ca sa papi o bucata de carne .... puteti sa contati si pe mine :)

dc mah ? tzi-ai amintit de vreun gratar anterior p care l-ai papat sub o paturica sub un copac dardaind ?? hmm ... :))

LiviuTZ 02-09-07 02:16

Eu sincer chiar recomand un gratar;)!!!daca nu ploua este excelent...

BascaBV 02-09-07 02:42

nandiii ... ce afumatzi eram noi de sub ***u ala de plastic ..:lol: :lol: eu mai putzin ca am preferat ploaia si copacu :lol: dar voi ...aualeuu

BascaBV 02-09-07 18:41

Declar iesirea ca fiind una de succes parerea mea :D Sa apara si pozele va rugam frumos :D

FreaK_Bv 02-09-07 18:43

Una fffff belea...fara cele doua mici incidente...:D:D:D pentru un incident imi cer scuze...dar...no...asta e...;)) a fost massssaaaaa massssaaaaaa!!!! RBO doar nu crezi ca ai scapat de intalnirea de la cabana nu??? ca te ia mama draku;)))..hai ai timp pana joi sa faci rost de cabana:D:D:D

FreaK_Bv 02-09-07 18:44

Quote:

Originally Posted by Flow (Post 1072704)
ora 9 in parcare la roman

uppssss....:D:D:D

BascaBV 02-09-07 18:45

Incercam shefu incercam :D ... telephonu e sfant ... numa sa raspunda si lumea la el :D

BascaBV 02-09-07 18:52

Asheaaaa .. cu cabana(Muntele roshu la Cheia http://www.funromtour.ro/localitati_...ntele_Rosu.htm) s-a rezolvat :D Deci weekendul asta .. stabilim de cand pana cand. In camera cu: 8 paturi ... 350.000/persoana
2-3 paturi ... 400.000/persoana
Vreau sa stiu pana JOI 6 Septembrie Cine vine si cum doreste sa fie cazat.

INCA O DATA PT CINE NU STA BINE CU DIOPTRIILE (gen mugur :lol:) JOI 6 SEPTEMBRIE ESTE TERMENUL LIMITA IN CARE VA MAI PUTETI ANUNTZA PREZENTA.

VA MULTUMESC :*

P.S. Oferta este valabila si pentru restul membrilor 4tuning(Membrii Speedline si cei independentzi:D)

FreaK_Bv 02-09-07 18:58

Quote:

Originally Posted by BascaBV (Post 1077357)
Asheaaaa .. cu cabana(Muntele roshu la Cheia http://www.funromtour.ro/localitati_...ntele_Rosu.htm) s-a rezolvat :D Deci weekendul asta .. stabilim de cand pana cand. In camera cu: 8 paturi ... 350.000/persoana
2-3 paturi ... 400.000/persoana
Vreau sa stiu pana JOI 6 Septembrie Cine vine si cum doreste sa fie cazat.

INCA O DATA PT CINE NU STA BINE CU DIOPTRIILE (gen mugur :lol:) JOI 6 SEPTEMBRIE ESTE TERMENUL LIMITA IN CARE VA MAI PUTETI ANUNTZA PREZENTA.

VA MULTUMESC :*

P.S. Oferta este valabila si pentru restul membrilor 4tuning(Membrii Speedline si cei independentzi:D)

bha eu si cu laura venim sigur...o camera cu 2 sau 3 paturi ca poate mai vine un prieten cu we...deci eu platesc o camera cu 3 paturi!!!

ai inteles ma?;)))

si nu stau rau cu dioptriile deloc.:D:D:D

cat stam...de vineri pana duminica sau cum??;)

BascaBV 02-09-07 19:04

O camera adjudecat -->Camera 2 persoane : Mugur + Laura(Vineri-Duminica)

BascaBV 02-09-07 19:08

Apropo ... de astazi pana Miercuri- Martzi ma gasiti numai la Telefonul meu mobil ... adica 0745887393

LiviuTZ 02-09-07 20:34

Quote:

Originally Posted by FreaK_Bv (Post 1077348)
Una fffff belea...fara cele doua mici incidente...:D:D:D pentru un incident imi cer scuze...dar...no...asta e...;)) a fost massssaaaaa massssaaaaaa!!!!

Intradevar intalnirea a fost excelenta...o sa fac tot posibilu sa ajung si eu la cabana...numai ca nu pot sa ajung decat de sambata pe duminik!!!

BascaBV 02-09-07 21:55

Atunci din ce am auzit si de la restul care au zis ca ar vrea sa vina dar ma anuntza pana joi deci nu e sigur au zis ca Sambata Duminica

Cristty 02-09-07 22:52

14 Attachment(s)
In ciuda celor 2 mici evenimente intamplate azi , a fost o zi superba ;) La urma urmei e bine ca ne-am distrat si ne-am simtit bine ;)si ceea ce cred eu ca este cel mai important :D

ps:mugur stai linistit frate ca nu-i nici o pb, se mai intampla ;)

Si cateva poze :D

FreaK_Bv 03-09-07 07:59

E by default observ eu....:D:D:D
Oricum a fost masssssaaaa masssssaaaa:D

BMW-M-Power 03-09-07 10:34

de mult nu am mai ras asa ... :)) distractia a fost maxima mai ales prin padure :))

Cristty 03-09-07 14:54

BMW-M-Power u cine esti??Care esti de prin poze ca nu te stiu :-/ Ai fost ieri cu noi sau ce te bagi in seama cu japca :))

BMW-M-Power 03-09-07 14:56

am fost sub acoperire ... mafia lucreaza cum ar spune unii :D :lol:

Cristty 03-09-07 14:57

Nebunii , nebunii vb lu RBO :D:D

Si nu mai raspunde asa repede ca aici nu e chat.Clar ?? ( sau mirc pt tine ) =))

BMW-M-Power 03-09-07 15:01

vezi sa nu faci scurta la degete de-a atata tstat :lol:

Cristty 03-09-07 15:05

1 Attachment(s)
Pentru cei in cauza :D:D uitati-va cine se afla intre mugur si alamaru in poza de mai jos :D:D
Am fost filiati :))
Maine poimaine vom aparea pe prima pagina a ziarelor cu titluri ca : "Mafia filata" sau "Mafia de gres" sau "Mii de cai putere, copii de bani gata au ajuns la "final" " =)) =)) =))

Vorba unora ;)

BMW-M-Power 03-09-07 15:12

bah u trebuia sa te faci ziarist ... ca te pricepi la titluri pt articole ... oricum mie-mi suna a amenintare ... :lol:

Cristty 03-09-07 15:16

Clar frate.Trebe sa fim mult mai vigilenti B-) B-) si propun o intalnire pt stabilirea de noi masuri de siguranta in ceea ce priveste activitatile grupului infractional =))

Cristty 03-09-07 15:35

Pai gabi de unde stii ca nu sunt :-" Si ai grija frate ca amenintare e cand iti zice ca iti da , de la 30 la 60 mil nu cand iti zice ca iti da de la 15 la 30 mil =))

FreaK_Bv 03-09-07 16:28

Quote:

Originally Posted by cristi_21us (Post 1078934)
Pai gabi de unde stii ca nu sunt :-" Si ai grija frate ca amenintare e cand iti zice ca iti da , de la 30 la 60 mil nu cand iti zice ca iti da de la 15 la 30 mil =))

JANDARMII:"Va dau amenda ca ati ramat cu atvurile!!!"
NOI:"Da ce la porcii mistreti le dati amenda??" =))=))=))

Cristty 03-09-07 16:42

Freak tata la aia nu le da amenda;) Pe aia ii prepara la protap =))

eXelero 03-09-07 18:58

vai n-am intrat o zi doua pe forum si deja....cate am pierdut :))
n-am apucat sa ajung la intalnire duminica...imi cer scuze, oricum nu eram persoana de baza :-P. n-am mai venit ca pe la 8 abia ajungeam de la munca si ... veneam si dormeam langa voi in cel mai bun caz.
La cabana...sa fiti siguri ca nu scapati de mine, si mai ales nenorocitu ala de mugur care n-a mai dat un semn de viata si sta pe invisible de cand si-a luat RS :))
PS: nenorocit cu ghilimelele de rigoare :-P

BascaBV 05-09-07 18:09

Anuntzati-va cu intalnirea sa vedem care vrea sa mai vina si sa-mi ziceti inc e camere vreti sa veniti ca dak nu va arde mama :D

Cristty 05-09-07 19:00

Rbo eu si cu ada in principiu venim.Asta daca nu intervine ceva pana atunci.Asa ca momentan pune pe lista (dar cu semnul intrbari ) o camera cu un pat mare rezidential ;)) ( nebunii, nebunii , stii u RBO )

BascaBV 06-09-07 15:27

Asha ... deci pana acum cei care vin sigur sunt : RBO, Cristi, Ada, Mugur, Laura, Gabi, Vio, Budeanu + 2 prieteni Vio , Flow(?), Claudiu(?), Adi(?), So(?), Frate Gabi(?) ... cei cu ? nu se stie inca sigur daca vor aparea sau nu. Thunder rock a spus ca poate da si el o tura sa ne verifice sa vada ce facem si Nandi la fel... Cam atat momentan

BascaBV 06-09-07 15:28

INTALNIRE MAINE VINERI LA ORA 18:00 cei care au interese cu cabana ... IN PARCARE LA ROMAN ... PREZENTA OBLIGATORIE PT CEI CARE VIN SIGUR LA CABANA

blondu_glf 2 07-09-07 01:44

ca asa vrea sapca...si daca cineva comenteaza sa i-o spuna lui in fata

djady 08-09-07 00:11

Quote:

Originally Posted by blondu_glf 2 (Post 1086339)
ca asa vrea sapca...si daca cineva comenteaza sa i-o spuna lui in fata

ha ha ha hi hi hi....si o sa va distrati? ce ati pregatit? ceva muzica po****ra?sarmale ceva? da a fost super fain pe acolo pe unde se distreaza porcii mistreti...:D deci cine se mai da cu mine..?!? cu cea mai tare masina...?cu cai multi si care fuge... tareeeeee :D :-) :lol: :-P care este, vorba la unu de SUS pus...sau ce masa o fi...este LOGAN DACIA...:D :-) :-P (acuma sa vad ras, care este...) salut si mai discutam pacilea, cand mai am timp, sau p unde ne gasim... Toate cele bune si vorba mea: Apa la pesti...sau porumb la gaini...:D

All times are GMT +2. The time now is 08:15.

- Copyright 2026 4Tuning