![]() |
Re: Need For Speed ...NEW
Quote:
|
Am o intrebare.... Demo-ul il vom putea luat de pe nfs-planet?
|
Quote:
|
Cine va juca NFSC cu muscle cars de aici?
|
1 Attachment(s)
Oh Yeah!!!!!!!:arrow: :arrow:
|
deci jocu full apare oficial pe 17 oct 2006 nu?
|
Quote:
|
deci, pt a 2-oara tot vasilica are dreptate!
|
dc zici k tot 'vasilica' are dreptate lucky? ... vrei sa zici k nu apare pe 1 noiembrie?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
e posibil sa mearga ;) |
Quote:
|
Quote:
Am fost plecat putin si de asta nu am raspuns dyz:nu te mai chinui ca aia de 198 e buna pt ps2;) Si jocul apare pe 1 respectiv 3 noiembrie in amgazine si pe 25 octombrie la tarabe :twisted: |
Quote:
|
se pare ca nfsplanet nu au mai avut chef sa lanseze demoul :)) , si versiunea finala cand ziceau ca apare ?
|
daca te-ai uita cu cateva posturi mai inainte , ai vedea
|
puteai sa sari peste asta si sa imi dai raspunsul deoarece nu toti avem timp sa rasfoim paginile , dar ma rog , de ce sa nu comentezi prima data , nu ?
|
e pe pagina asta! dar .. in fine! oficial trebuie sa apara la 1 noiembrie! din cate stiu yo!
|
daca e sa intram in detalii, EA zice ca a planificat transportul pe 30 octombrie in SUA si in EU... asta inseamna ca americanii or sa stea si or sa astepte sa vina masina cu joacele de dimineata, iar in EU or sa vina by plane, ca pe 1 noiembrie sa fie in magazine... sper ca am fost clar ;)
|
Ba nu ai dreptate deloc :D...in Europa vin din 28 ca pe 29 sa il primesc acasa de ziua mea :lol:...lasand gluma deoparte nu stiu ce e asa de important pt majoritatea dintre noi cand apare in magazine ca nu cred ca vom cumpara jocu` din magazin...eu daca ar fi l-as cumpara daca nu as gasi black edition sau cum se cheama la carbon...aia ar fi o urgenta...la fel as vrea sa-mi iau si licenta la lfs ca obositu`ala de crack nu merge...
P.S.:pt cei care asteapta demoul s-ar auzi ca ar aparea ori vinerea ori cu 2 saptamani inainte de lansarea jocului full[cum a fost la mw,underground] ;) |
Quote:
aruncand glumitzele la buda si tragand apa, nush daca politica celor de la EA de a lansa demo-ul asa tarziu e buna de ceva... pe majoritatea ne-a scos din minti asteptarea asta... ba ca iese pe 6 sept (si a iesit, dar pt PS2), ba ca iese pe 30, ba pe 1... si uite ca e 3 oct, si tot nimica... tu zici ca ar aparea vineri, io cred ca ori in noaptea asta, pe la ora 12-1, si il vom lua dimineata, ori vineri sau in weekend... si probabil EA ne va face, din nou, aceeasi surpriza neplacuta, si o sa ne lase cu ochii in soarele asta de toamna, cu acelasi gust amar de ghinda putrezita (poetic, nu-i asa? :lol:) |
Adevarul e k si andrei are dreptate...dar totusi...dak scrie pe nfs-planet k apare la sfarsitul sept/inceputul oct.... asa trebuie sa fie.... cel putin yo asa sper... deci dak vor sa se tina de 'cuvant' ar trebuii pana la sfarsitul saptamanii sa apara demo-ul
|
Looks like we have a bet...cine castiga ia fata :lol:...si informatiile nu le aveam de la tanti florica de la 3 ci dp forum nfscarbon[deh,plictiseala]...vedem noi :D
|
Quote:
|
Care filme? :???:
|
Da' mai e mult pana apare demo-ul asta?!?!:sad:
|
Pt cei care mai au putin si se arunca de la 4 ca nu apare demoul...nu merita,ca e doar un demo care se stie cum e ;)...in caz de nu apare full[sa nu merge] varianta de mai sus pt voi este total binevenita :lol:
|
http://www.nfsplanet.com/main.php?lang=eng#3522 <--pt cei cu xbox ;)
|
Quote:
si de unde se poate downloada? ati gasit ceva pe net? ca cica se plateste xbox live... |
Am cauta de am rupt si nu am gasit nimic...crek deabia a fost pusa stirea pe nfs planet dar in vreo 2-3 zile o sa fie torrent...sper sa fie k nu mai rezist :D
|
Xbox live-ul se plateste da...dar pt cei care si-au luat xbox 360 au xbox live nu stiu cate luni ;)[nu stiu daca si pt xbox]...abia a aparut mai asteptati,care are xbox...
|
http://www.nfsplanet.com/main.php?lang=eng#3527 <--New movies :shock:
|
Stie cineva unde pot gasi demo-ul pt xbox?:sad:
|
Quote:
|
cand or avea de gand sa lanseze ,cei de la EA, demo-ul!? ca sincer, m-am plictisit de cand astept!
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Am cautat si nuthin'... am sa mai astept cateva zile si vad apoi...
|
Tocmai m-am uitat pe nfs-planet la demo-ul pt pc si acum va fi eliberat in octombrie nu cum era acum cateva zile ( sfarsit sept/inceput oct ) ... crek isi bat joc de noi:evil: :evil: :evil:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:24. |
- Copyright 2026 4Tuning