Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   Masinile si userii nostrii (https://forum.4tuning.ro/195-satu/17077-masinile-userii-nostrii.html)

Spark 22-06-07 20:16

Re: Masinile si userii nostrii

am vorbit cu tine ieri despre ce anume :)
inca nu m-o sunat ala sa vedem ce si cum ... dar sa speram ca totusi azi o sa fie ceva

mrjoe 22-06-07 20:18

stiu despre ce vorbesti dar sunal tu pe el si vorbeste cu el:D

81-fly 23-06-07 12:59

Sal'tare tuturor!
Cristi, poti sa imi zici mai exact adresa aia ...?
Ii ceva atelier acolo pe Slavici sau cum iau legatura cu el? Ca vreau sa vad cam despre ce ar fi vorba...:D

81-fly 23-06-07 13:14

toyoman am primit un mesaj de la tine?
Ca am primit ceva mesaj p'aci dar nu am reusit sa il deschid...cum ai facut?

81-fly 23-06-07 13:33

Gata, am gasit adresa....toyoman, o sa te caut saptamana ce vine intr-o zi.

W35T 24-06-07 14:16

Ey` There Satmarenilor..

7 Attachment(s)
Buna... tot ca 81 FLY`u... mai nou pe aicea... de vreo luna pe site.. ce sa zic.. satmarean` cu o 1300` din 82.. care pe viitor sper sa fie si mai splendida decat e acuma (pentru mine..) .. Salutare Tuturor si Sa Auzim Numai De Bine...

Spark 24-06-07 14:24

acuma fara sa te superi pe mine sau ceva
si eu sunt tot posesor de dacie .... dar o dai inspre kitch

da jos banda adeziva de pe faruri si plasa
daca vrei sa iti faci grila faina cu plasa ar trebui facuta altcumva .... nu doar pusa plasa peste grila originala
asta asa ca inceput ...
si fara suparare ...

W35T 24-06-07 15:10

Re: Spark..

re Spark... din cate am inteles eu aici esti putin offtopic.. fiindca thread`u se numeste Masinile si useri nostri... din cate vad eu... iar pareri nu astept aici... ci pe thread`u meu... special pentru masina... in orice caz.. it` don` matter... plasa aceea si banda adeziva sunt puse ca proba pana se lucreaza din fibra sa fie asa la far.. iar pe mijloc..plasa metalica.. nicidecum nu asa... oricum mersi de "bine ai venit intre noi"

https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/42601-dacia-mea-1300-82-a.html

szambi77 01-07-07 11:44

Quote:

Originally Posted by W35T (Post 964376)
re Spark... din cate am inteles eu aici esti putin offtopic.. fiindca thread`u se numeste Masinile si useri nostri... din cate vad eu... iar pareri nu astept aici... ci pe thread`u meu... special pentru masina... in orice caz.. it` don` matter... plasa aceea si banda adeziva sunt puse ca proba pana se lucreaza din fibra sa fie asa la far.. iar pe mijloc..plasa metalica.. nicidecum nu asa... oricum mersi de "bine ai venit intre noi"

https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=42601

BINE AI VENIT INTRE NOI !

Nu te supara pe Spark, nu e rau intentionat...

W35T 01-07-07 11:48

Quote:

Originally Posted by szambi77 (Post 975566)
BINE AI VENIT INTRE NOI !

Nu te supara pe Spark, nu e rau intentionat...

Salutare... nu m`am suparat chiar deloc pe spark.. i`am inteles intentia.. doar ca era putin offtopic acolo.. dar am vb dupa pe thread`u meu.. deci nu e nici o problema.. ;)

szambi77 01-07-07 11:50

Quote:

Originally Posted by W35T (Post 975570)
Salutare... nu m`am suparat chiar deloc pe spark.. i`am inteles intentia.. doar ca era putin offtopic acolo.. dar am vb dupa pe thread`u meu.. deci nu e nici o problema.. ;)

Ca propunere, posteaza-ti masina la threadul "Masina mea" si hai Vineri la intalnire...

W35T 01-07-07 12:14

pai e postata deja.. e pe : https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/42601-dacia-mea-1300-82-a/page-2.html ...si mersi de invitatie.. si daca se poate imi spui si ora si locul..

szambi77 01-07-07 14:10

Vineri ora 21.00 sub "podu' nou" (Decebal) in parcare

nistea mircea 12-07-07 17:57

Re: masinile tari din sm....by Criwar

10 Attachment(s)
gemenii din oras au iesit la plimbarica. desi nu sant ca doua picaturi de ploaie sant FRUMOASE FOC:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:

valineamtsm 13-07-07 16:50

Quote:

Originally Posted by nistea mircea (Post 994345)
gemenii din oras au iesit la plimbarica. desi nu sant ca doua picaturi de ploaie sant FRUMOASE FOC:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:

Masinile si userii nostrii? Au ajuns masinutzele pe threadul asta deshi erau la masinile tari din sm... cred ca iara deranjeaza pe cineva unde au fost postate aceste masini! Adica pe threadul "masinile tari din sm". Sau ce? nu sunt destul de TARI ca sa ajunga pe threadul care au fost?

FantomaSM 23-07-07 12:42

Quote:

Originally Posted by valineamtsm (Post 995958)
Masinile si userii nostrii? Au ajuns masinutzele pe threadul asta deshi erau la masinile tari din sm... cred ca iara deranjeaza pe cineva unde au fost postate aceste masini! Adica pe threadul "masinile tari din sm". Sau ce? nu sunt destul de TARI ca sa ajunga pe threadul care au fost?

sal man felicitari pt maSINA,nu te-ai gandit sai schimbi jentile?

valineamtsm 23-07-07 23:36

Quote:

Originally Posted by FantomaSM (Post 1010231)
sal man felicitari pt maSINA,nu te-ai gandit sai schimbi jentile?

Merci de apreciere... :)
Salut... Nu m-am gandit sa-i schimb inca gentile... cel putin o buna perioada de timp... ma gandesc mai degraba sa-mi iau un smart cu tot cu jenti... si sa-i bag un motor de hajabusha bi-turbo :rolleyes2 :lol: :lol: :lol:
Sa vad dupa aia cine sa mai pune cu mine din romania asta mare!!!! :) HAHAHA :lol:

veveve 25-07-07 11:25

faine pozele vali.le sta bine impreuna :P

valineamtsm 25-07-07 14:03

Quote:

Originally Posted by veveve (Post 1013025)
faine pozele vali.le sta bine impreuna :P

Merci veveve ;) 8)

Cheetos 13-08-07 23:08

Quote:

Originally Posted by valineamtsm (Post 1010601)
Merci de apreciere... :)
Salut... Nu m-am gandit sa-i schimb inca gentile... cel putin o buna perioada de timp... ma gandesc mai degraba sa-mi iau un smart cu tot cu jenti... si sa-i bag un motor de hajabusha bi-turbo :rolleyes2 :lol: :lol: :lol:
Sa vad dupa aia cine sa mai pune cu mine din romania asta mare!!!! :) HAHAHA :lol:

Acuma nu de sa ma leg dar nu prea stiu cine ti'l poate face calumea la noi in tara,poate ca ma insel da ma rog.
Si i'o vroiam sa fac ceva tot de genu numa cu o broscuta veche.
Iti zic un lucru tu pana cand o sa ajungi in final si tragi linia ca acuma ii gata o sa ajungi pe la vro 10.000 de e.

Spor la treaba si sa vedem ce iese.:)

valineamtsm 15-08-07 05:33

Quote:

Originally Posted by Cheetos (Post 1045311)
Acuma nu de sa ma leg dar nu prea stiu cine ti'l poate face calumea la noi in tara,poate ca ma insel da ma rog.
Si i'o vroiam sa fac ceva tot de genu numa cu o broscuta veche.
Iti zic un lucru tu pana cand o sa ajungi in final si tragi linia ca acuma ii gata o sa ajungi pe la vro 10.000 de e.

Spor la treaba si sa vedem ce iese.:)

Stiu cum este... dar speranta moare ultima... oricum daca nu gasesc cumparator la decapotabila... cat mai repede... cred ca reinviez o legenda (a se citi trabi) dar ... desigur motoarele inca ... stau... mai am doua in garaj... ma gandesc oare cu, care o sa am aderenta mai buna =)) :shock: :lol:
Si merci... dar ceva tot vreau sa fac...

robertzEL_bz 15-08-07 07:12

smart cu motor de hayabusha? nu ti`e frik k te ia vantu? ;)) hmm indranetz proiect .... o sa ma pun eu ku tine at;) sa`mi spui knd ai masina aia gata

Ovi407 15-08-07 15:35

vrei smartul vali?

valineamtsm 16-08-07 03:17

Quote:

Originally Posted by Ovi407 (Post 1048185)
vrei smartul vali?

Da. Ne intelegem. suna-ma pe 0740-980194
Numai bine :)

Bogdan SM 17-08-07 01:07

da de BMW din Carpati 2 nu stie nimeni nimik.. e unu care seamana cu " gemenele" dar e cu nr de Austria.. (tre sa ii fac poza.. dak nu apare pe aici..)

rider on wheel 17-08-07 04:54

bogdan sm? e unu portocaliu? cu eleron gen japonez? hmm sau de care vb?

Spark 17-08-07 07:16

mai mult ca sigur ca de ala vorbeste ...

Bogdan SM 17-08-07 11:20

mda.. e de Austria.. si are patota vopsita neagra( nu cred ca e carbon).. si are eleron.. gen japonez.. e tare masina.. si tot timpu e la Barta. in fatza.. (la hotelul din Carpati 1).. o sa-i fac poza.. numa ca tre sa car aparatu dupa mine.. dar pt voi... :)

bmw_fear 17-08-07 13:32

2 Attachment(s)
de asta zici? 318is..

Bogdan SM 17-08-07 13:36

asta e asta e... mama.. ce tare e ..... e roman tipu sau numa in vacantza pe aici???

demian 17-08-07 14:59

da ii roman ii un fost coleg de cls si un bun prieten o sa il chem sa vina la intalnire vineri dar nu azi ca sapt viitoare

Spark 17-08-07 18:16

cel putzin 1 data o mai fost la intalnire
sigur
ca de acolo e prima poza ...

robertzEL_bz 20-08-07 04:03

frumoasa masinutza ..simpla imi place:D

rider on wheel 20-08-07 04:57

baiatu ii din carpati 2... adica de mai multe ori cand veneam din caprati 2 vedeam masina acolo... oricum mi se pare k nu mai are eleronul acela :)

raul_rebelul2005 21-08-07 15:17

mai este una cu numere de Austria,model E39-pisicuta,ii vopsit foarte fain,rosu cu negru,motor de 1.8,si-o bagat cip si are acuma in jur de 183cp.....ii si de vanzare da costa inmatriculatu inca odata cat masina......pacat,ce bine imi statea in ea;)

bmw_fear 21-08-07 15:22

vezi ca ai gresit :-P :mrhappy:
pisicuta ii E36

raul_rebelul2005 21-08-07 23:44

a da,scuze,nici nu am observat......:oops:

jason 26-08-07 18:25

3 Attachment(s)
Salutari
Ce ziceti ce culoare sa il vopsesc???
Eu m-am gandit la un rosu simplu sau la un verde ca peugeot206 CC,sau un verde simplu.:)

jason 26-08-07 18:30

Da in carpati 2 stai acolo langa hotelu Dora sau cum se numeste :)

jason 26-08-07 18:33

Da in carpati 2 sta acolo langa hotelu Dora sau cum se numeste :)

All times are GMT +2. The time now is 08:15.

- Copyright 2026 4Tuning