![]() |
Re: Counter Strike 1.6
Nu se pune problema asa daca jucam cu steam sau nu!Important e sa nu vi la mine si sa dai direct prin perete:lol::lol: pt ca nu e corect!Deci pana la urma mai ramami pe lista sau nu Bogdan?
|
nu mai raman..daca trag in tine prin perete inseamna ca am wall? :))
|
+Update
JuST_GiuGiu MillionDollarBaby porsheGTS Andrei tudysvv RDss Marian92 Nu dar daca jucam ,jucam corect pentru ca asta e scopu' jocului !Dupa parerea mea am stailit numele "clanului" [4Tuning] NamE |
Care este adresa?
|
Quote:
|
Ok mane daca va hotarati putem juca la mine oricand ;)
Ps: astept pm :) |
fi dragut si pune tu IP-urile ca sa nu imi insusesc servaru altcuiva;)Si daca e maine dimineata se va discuta la ce ora si cand va avea loc primu' nostru meci asa panarama...dupa o luam serios;)
|
RDS Craiova CS 1.6 Server
(81.18.74.158:27015) RDS Craiova Gun Game (81.18.74.158:28015) RDS Craiova WAR (81.18.74.158:29015) http://cs.rdscraiova.ro/ Adresa :) Va astept :) |
prezent
|
In general serverul este asa :
PUBLIC : pcp.gemenii.ro HNS @ Hide`n`Seek : pcp.gemenii.ro:27016 War ( care momentan nu este deschis ) pcp.gemenii.ro:27015 FORUMUL : http://pcp.gemenii.ro aici va puteti redirectiona si pe forumul de HNS Sa-mi spuneti la ce ora vreti sa-l deschid si cand vreti sa incepem , in timpul jocului va rula HTLV`ul ca sa nu fie probleme la sfarsit de pasibili codati :) p.s: Va juca si fratimiu TAG-ul ramane : [4Tuning] - NU ESTE PROBLEMA DE STEAM , se joaca si cu steam si fara ! ;) |
eu nu pot sa joc in clan:sad: poti sa ma scoti de pe lista dar pot sa joc cu voi pe servere numai sa imi dati server si jucam
|
Quote:
pe mine ma gasesti mai mereu chiar si acum pe pcp.gemenii.ro , CLaudia sunt ;) |
intru si eu acum:D:D:D
|
Si pe mine aicia 81.18.74.158:27015 :D
|
RDss cu ce nume joci pe server?:D:D:D
|
păi ce mai aşteptăm, să-i dăm drumul:>
|
intai trebuie sa va inscrieti ca sa pot rula meciul , deocamdata sunt 3 persoane inscrise pe lista , am deschis topic pentru inscrieri ;)
Aici se fac inscrieriile :arrow: " Inscrieri 4TuninG cs PCP.GEMENII.RO " |
deci sa inteleg ca din cate persoane eram am ramas doar 3:|
|
Quote:
|
Nu conteaza cati sunt sincer , dupa cum bine a spus si tudy suntem 9 pana acuma si vor mai fi , mai este timp pana maine seara sau chiar mai devreme probabil , in functie de cati pot sa fie online si disponibili pentru a juca meciul .
Iar daca vreti rezerve sau jucatori si nu vom fi destui , am foarte multa lume care ar putea juca in meci . Bineinteles ca scopul este aceela de a juca doar noi astia de pe 4T dar daca vor fi eventuale probleme in lipsa jucatoriilor va pot asigura destula lume care poate sa joace cu noi . |
ma bag si eu la meci sau unde vreti , doar sa-mi ziceti la ce ora si unde ca sa nu fiu plecat. nick: R3d_d3vil
|
Quote:
Of.... mai sus vezi unde te poti inscrie pentru meci , hf |
abia m-am trezit, scuze :)) acum dau pagina:D thx
|
Quote:
|
Hai mai baieti numai vrea nimeni sa intre in clan si sa jucam si noi un meci?!!!!!Back page:)
|
|
a fost frumos, dar am cam luat-o pe cocoaşă. :D
|
Quote:
|
Se vede ca nu esti palyer de cs:)))!!Bagi fisierele in Cstrike si apoi intri in cs si scri playdemo si numele fisierului!!!HF:)
|
foarte corect :)) , eh se intampla si la case mai mari :))
|
cred ca am putea repeta actiunea de azi si altadata:twisted:
|
Fi sigur dragster(apropo imi place stiulu tau de joc)!!!Bafta la toata lumea!!!!:)
|
Next Time Claudia Buzz me:lol:
Intru si eu sa va dau lectii,ehhhh nu prea tare ca va iese CS din cap:chainsaw::bat: |
Quote:
|
Pai maine e revelionu:))Cine crezi mai joaca,poate cei care nu sunt ocupati sau stau acasa!!!Eu cel putin nu pot!!Imi pare rau!!Va urez la taote lumea un an nou fericit si plin de bucurie!!!!Si tot ce va doriti!!:P
Frumos joc claudia aseara:P |
Quote:
|
Quote:
|
nu ma ia si pe mine cineva la el in clan ?:D :)) ca am 9 ani de cs :D am jucat PGL 2 sezoane in C3 :D
|
Multumesc frumos , Sarbatori Fericite All !
|
Quote:
vreau sa vad ce 9 ani si cei 2 de pgl:D |
| All times are GMT +2. The time now is 20:22. |
- Copyright 2026 4Tuning