![]() |
Re: VW Golf II - Proprietari, aratati-va masinile
3 Attachment(s)
Hop si io .... :evil:
|
4 Attachment(s)
Salut am si eu un golf 2 1,3l pe injectie, lam adus din germania, merge perfect, lam inmatriculat acum de curand, partea proasta e ca numai acum fac scoala de soferi si inca nu o pot conduce! Si mai e o parte un pic mai proasta, am vrut sa iau numere preferentiale VWG de la VW GOLF si inteligenti aia mio dat VWC si nu mai pot face nimic imotriva dar asta este!
|
Arata bine! Cat o fost taxa de inmatriculare?
|
Taxa o fost 2241 ron dar mio trecuto la RAR Non Euro si din 93 iar masina ii din 89 Euro 2 ca are catalizator de golf 3 injectia ii tot de pe 3 si mai are imbunatatiri ca motorul a fost reconditionat dar sincer nu stiu ce is ca factura ii in germana de la BOSH si nu stiu limba germana. O zis aia de la rar ca ii euro 2 kat si la noi nu se recunoaste, iar euro 1 in romania nu exista numai in tabele, in realitate tio calculeaza non euro sau euro 2.Mie asa mio zis un tip care o lucrat pana de curand la rar. Si mai trebuie sa platesti 50 ron la cec 38 la primarie , numerele iara sunt 84 preferentiale sau 45 ce iti dau ei (sau ceva de genul nus chiar sigur de cifre) Asigurarea , cu toate actele ajungi pe la 3000ron.
|
Nu conteaza ce ai montat pe masina.:( Norma de poluare se ia dupa codul motor. Sa ai noroc de ea!!!:)
|
mersi! Apropo de unde ai luat grila aia fara semn ca si eu asi vrea sami iau asa mai pe viitor, dupa ce iau carnetul si eventual un cd player?
|
4 Attachment(s)
daca se poate
|
Ultima poza este cumva facuta pe Transfagarasan in urma cu 2 saptamani ? am trecut pe acolo si erau cam 50 de golfuri :)
Si sa fiu on-topic vreau sa spun ca ai o masina reusita din toate punctele de vedere, si multa bafta in continuare cu ea . |
[F bine arata :D mai e un mic mare detaliu care arata naspa stii tu care , da e timp pt toate ! Jantele alea fac toti banii! BV ai schimbat-o mult ... baftaaa si poate ne vedem zilele astea
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
PS Ms f mult szrobik |
Super tare masina Laurik....multa pasiune-i in ia...felicitari pt ce ai facut din masina aceasta.....
BRAVO |
1 Attachment(s)
1 poza si cu masina mea...:-)
|
|
Quote:
|
Quote:
@szrobik-marfa este cu jantele acum eugen sa stii ca am muncit dar se merita stii tu;) |
sper sa nuh te superi dak iti zik si eu cate ceva :) .. incearca sa renuntzi la Sigra dp Masca .. ;) dak nuh vrei sa skimbi masca tai o alta masca si cu putzina fibra arata beton ;) toba eu zik ca ar da mai frumos cu una din carbon ;) .. parerea mea ;) `n rest e superba masina }{
|
Quote:
mersi si scuze de offtopic:peace: |
sal!asta e golfuletul meu
|
Quote:
Quote:
|
poate nu o avea...sau e un nou paintjob...:P
cipy48...daca ai probleme in atasarea pozelor, intreaba... ;) |
fratiilor, mai posteaza careva p forum sau lam descoprit tarziu
|
S-a deschis un nou Social Group special pentru posesorii de golfuri II si jetta...https://forum.4tuning.ro/group.php?groupid=37
|
sall!am probleme cu atasarea pozelor,nu le incarca desi le+am modificat
|
formatul sa fie jpeg.
la download managemant incarci pozele cu browse si la sfarsit dai upload. inainte sa inchizi fereatra de upload tre sa iti apara pozele si in fereastra principala... scrii mesajul si vor aparea si pozele. |
Sal caut de foarete mult timp niste jante cu buza lata daca stiti unde pot gasi sau daca aveti careva astept un raspuns.:cry:
|
2 Attachment(s)
2 poze actuale ...inca neterminata
|
2 Attachment(s)
:arrow:
|
3 Attachment(s)
asta e golfuletu meu,din pacate il vand:sad:
|
3 Attachment(s)
mk2 1989
|
B 89 WRC esti cel mai tare8)8)8):D
|
:|
mi se pare mie, sau era cam rallye ? aripile asa par... pacat... |
era si este cat despre cat de tare sunt am mai auzit dastea
|
c motor avea? si ce ai d gand sa faci cu el?
|
1,8 g 60 syncro masina momentan este donatoare dupa ce doneaza tot ma gandesc ce o sa opresc pt masina mea si ce pleaca
|
esti un bagabont ;)
|
Quote:
am facut ceva rau ? da stiu o sa ciopartesc un golf rallye e si oricum era irecuperabil asa cel putin ramane donatoare ca sa traiasca un alt golf rallye face si el un lucru bun deci cine are de gand sa-si cumpere un rallye nu mai sunt 5000 de bucati mai sunt 4998 unul se dezmembreaza altul se repara cat despre celelalte daune care au existat din 89 pana acum nu cunosc date |
Salutare golfistilor s-a deschis un nou Social Grup:Posesori de Golf I, II & Jetta I, II :arrow: https://forum.4tuning.ro/group.php?groupid=37
|
12 Attachment(s)
Acest este si Golf-arul meu:
Motor 1.6 Benzina Cutie de viteze: automata Anul: 1989 Cat mai stock cu mici modificari. Deocamdata il am pe Bulgaria dar la anu' cred ca il fac roman. |
2 Attachment(s)
Cateva poze si de la mine...:???:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:38. |
- Copyright 2026 4Tuning