Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Opel Calibra C20XE - Red Bitch (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/162270-masina-mea-opel-calibra-c20xe-red-bitch.html)

g3o. 05-12-10 18:28

Re: Maşina mea: Opel Calibra C20XE - Red Bitch

PE MINE nu m-ati anuntat :( ...

electric_style 05-12-10 19:40

Quote:

Originally Posted by g3o. (Post 3873016)
PE MINE nu m-ati anuntat :( ...

credeam ca te-a anuntat anuntat horia cel cu "DJ 20 HOR" ! duminica viitoare la ora 14:30 la stadion...te asteptam si speram sa fim mai multi!

low. 19-12-10 09:47

off@ Mc frumos!
on@ foarte frumos sa vezi 3 calibre..mai ales toate rosii,si foarte nervoase:2gun:
keep up the good work:twisted:

electric_style 19-12-10 13:13

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by low. (Post 3909894)
off@ Mc frumos!
on@ foarte frumos sa vezi 3 calibre..mai ales toate rosii,si foarte nervoase:2gun:
keep up the good work:twisted:

multzam frumos ! ps : niste poze inainte de a ninge si actuale cu jante de tabla si gume de iarna !!!

low. 19-12-10 13:17

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 3910516)
multzam frumos ! ps : niste poze inainte de a ninge si actuale cu jante de tabla si gume de iarna !!!

man...pe cat ai caucicurile?...vad ca se aseaza frumos pe jante:-)

electric_style 19-12-10 13:20

Quote:

Originally Posted by low. (Post 3910519)
man...pe cat ai caucicurile?...vad ca se aseaza frumos pe jante:-)

215/40/16 !

MihaiS 20-12-10 13:29

man ti-am dat pompa. nici banii nu mi i-ai adus, nici pompa... ce facem???:rolleyes2

electric_style 20-12-10 20:28

Quote:

Originally Posted by MihaiS (Post 3913443)
man ti-am dat pompa. nici banii nu mi i-ai adus, nici pompa... ce facem???:rolleyes2

n-am rezolvat nimic cu pompa ta! vezi ca ai pm !

electric_style 24-12-10 12:21

Sarbatori fericite tuturor si un an mai bun si plin de impliniri alaturi de "jucariile voastre pe 4 roti" !!!:hug:

MihaiS 13-01-11 11:22

man... cum facem cu pompa aia?? nici pompa inapoi, nici banii nici macar un telefon ceva........

electric_style 13-01-11 14:56

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by MihaiS (Post 3981104)
man... cum facem cu pompa aia?? nici pompa inapoi, nici banii nici macar un telefon ceva........

dai pm daca vrei sa-mi spui ceva anume...numai posta aici ! ai pm

poze noi pe 2011 dupa o baitza !

electric_style 26-01-11 18:06

10 Attachment(s)
hai ca s-a cam pus prafu p'aici ! intre timp cali a primit un alt spoiler de spate , un scaun si o fata de usa ,oglinzi electrice (incalzite) sport , si o alta toba finala...care suna de 2 ori mai grav decat fosta ! aaa si era sa uit gume spate 205/50/r16 profil V

ss_seby 26-01-11 18:33

Frumoase oglinzile . Dau bine , nu sunt nici prea de " cocalar" desi stiu sigur ca nu ai pune asa ceva pe masina , dar am o mica intrebare : oglinzile sunt din carbon carbon ? sau e imitatie si sunt din plastic ?:?:

electric_style 26-01-11 18:38

Quote:

Originally Posted by ss_seby (Post 4023368)
Frumoase oglinzile . Dau bine , nu sunt nici prea de " cocalar" desi stiu sigur ca nu ai pune asa ceva pe masina , dar am o mica intrebare : oglinzile sunt din carbon carbon ? sau e imitatie si sunt din plastic ?:?:

nu cred ca's de carbon , desi imita foarte bine carbonul ! cad bine pe masina plus ca vizibilitatea e super ok !

ss_seby 26-01-11 19:34

Da observ. Ar fii o idee sa le faci negru mat , ca nu prea mai ai alt ornament din carbon pe masina . Parerea mea!

electric_style 26-01-11 19:44

Quote:

Originally Posted by ss_seby (Post 4023590)
Da observ. Ar fii o idee sa le faci negru mat , ca nu prea mai ai alt ornament din carbon pe masina . Parerea mea!

negru o sa le fac...momentam le-am pus asa pentru ca oglnzile stock stii foarte bine ca una din ele era sparta si urata...si n-am mai astept sa le vopsesc :D le-am pus direct :D

matiu13 26-01-11 23:33

sau mi le dai mie pe astea imbracate in carbon ca au la ce sa se potriveasca si-ti da colegu' oglinzi originale vopsite negre mat in stare perfecta,electrice/incalzite si mai vb....;)

electric_style 03-02-11 22:08

Quote:

Originally Posted by matiu13 (Post 4024553)
sau mi le dai mie pe astea imbracate in carbon ca au la ce sa se potriveasca si-ti da colegu' oglinzi originale vopsite negre mat in stare perfecta,electrice/incalzite si mai vb....;)

vezi ca ai PM ! poate ne intelegem cumva :D

electric_style 08-02-11 14:08

5 Attachment(s)
ca tot a venit caldura...mi-am facut timp sa-i fac o baita si sa-i pun la loc jantele pe fata...gata cu cele de iarna!

ps: pana la urma pastrez oglinzile astea de carbon si le vopsesc negru mat ! le tineam pentru matiu , dar cum el a plecat in "tarile calde" si abea peste 2 ani vine...o sa ramana la mine pe masina !

willy_d 08-02-11 17:41

frumoasa,sper ca n-o sa faci ca si cu celalta..imi place cum iasa de sub bara finala,nota 10 8)

cauciucurile de vara sunt 205 50 ?

electric_style 08-02-11 20:07

Quote:

Originally Posted by willy_d (Post 4065879)
frumoasa,sper ca n-o sa faci ca si cu celalta..imi place cum iasa de sub bara finala,nota 10 8)

cauciucurile de vara sunt 205 50 ?

cu cealalta a fost o gresala , iar acea gresala cu siguranta nu v-a mai fi repetata si a 2-a oara ! sti cum e..."cand te arzi odata...dupa sufli si in iaurt" ! masina numai pleaca de la mine ! in vara v-a fi primii o vopsea noua (surpriza) ,xenon ,folie si o suspensie putin mai joasa! apoi ma bag sa fac interiorul...!

ps: da, gumele de sunt de vara 205/50/16 profil v (good year) , iar pe fata sunt yokohama 215/40/16 tot de vara

B-99-SAA 08-02-11 20:10

Auzi boss, n-o mai lasi si tu? Ca se vede urat asa... :lol:

electric_style 08-02-11 20:12

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4066496)
Auzi boss, n-o mai lasi si tu? Ca se vede urat asa... :lol:

suspensia e 40/40 ! ii pun una 60/60...

ss_seby 09-02-11 19:23

Cataline , sa o lasi mai ca a lu myky99 :)) glumesc desigur . Frumoasa foc asta mica si rosie . Sa ai grija de ea , si sa stii ca nu am uitat ca tre sa ma plimbi odata ;;) Dau un suc , ca deh suntem soferi amandoi :D

electric_style 15-02-11 22:13

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ss_seby (Post 4069509)
Cataline , sa o lasi mai ca a lu myky99 :)) glumesc desigur . Frumoasa foc asta mica si rosie . Sa ai grija de ea , si sa stii ca nu am uitat ca tre sa ma plimbi odata ;;) Dau un suc , ca deh suntem soferi amandoi :D

sunt in cautare de o suspensie care s-o mai coboare ceva...pentru ca nu-mi place spatiul ramas liber dintre aripa si guma ! ps: suspensia e foarte ok...nu e nici exagerat de rigida , nici barca ! e numai buna pentru drumurile noastre ! ceea ce ma facea sa cred ca este -60mm sunt arcurile care sunt foarte comprimate ! la fosta calibra NE stiu sigur ca suspensia era -40mm si masina vizibil era mai inalta decat actuala , iar arcurile cu mult departate spirele intre ele !

ps:2 poze...intr-un moment de plictiseala:bored:

iviTe 16-02-11 11:07

depinde de firma arucilor ... nu la toate stau spirele presate aproapiate ... :)

banzay 16-02-11 12:09

De spate nu cred ca e cazul sa o mai lasi. De fata vreo 2 degete, cat o spira :) Oricum, frumoasa masina! :)

electric_style 16-02-11 17:48

Quote:

Originally Posted by iviTe (Post 4090076)
depinde de firma arucilor ... nu la toate stau spirele presate aproapiate ... :)

se poate si asa , dar oricum masina vizibil e mai joasa decat foasta calibra...care stiu sigur ca era -40mm (fata - spate)

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 4090295)
De spate nu cred ca e cazul sa o mai lasi. De fata vreo 2 degete, cat o spira :) Oricum, frumoasa masina! :)

2-3 degete fata /spate...sa coboare cum trebuie !:D

andi_cimpean 06-03-11 19:56

1 Attachment(s)
Īmi place maşina, dar nu īmi place deloc manga pixel car-ul de la semnătură...

Tocmai d-aia, ai de la mine un manga, aşa cum merită maşina!

Enjoy!

electric_style 10-03-11 18:59

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 4147913)
Īmi place maşina, dar nu īmi place deloc manga pixel car-ul de la semnătură...

Tocmai d-aia, ai de la mine un manga, aşa cum merită maşina!

Enjoy!

multzam frumos man !:D

electric_style 09-04-11 19:26

7 Attachment(s)
hai ca s-a cam pus praful pe aici ! intre timp cali alte primit gume 205/45/16 (urmeaza sa fie fie incaltate) ,bujii NGK iridium , upgrate soft ECU + 15hp & 25nm (se face simtit foarte bine), filtru sport K&N de carcasa de care sunt foarte multumit si un kit xenon care maine sper sa-mi fac timp sa-l urc pe masina !

ps: era sa uit azi imi facui de lucru si ii dadui un polish total!

electric_style 07-05-11 15:13

6 Attachment(s)
new upgrate's : gume de vara 205/45/16 - fata | 225/50/16 spate , capac clapeta de acceleratie !

ps: cu noul chip si capacul clapetei masina trage intr-un mare fel !:twisted:

Andu_focus 07-05-11 16:07

frumoasa taraba asta a ta....ingrijita...succes cu ce vrei sa faci in continuare..;)

electric_style 07-05-11 16:55

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Andu_focus (Post 4309560)
frumoasa taraba asta a ta....ingrijita...succes cu ce vrei sa faci in continuare..;)

multzam frumos si mult succes si tie cu "turbata" ta :twisted:

ps: acum 10 min ii vopsii si tabla de protectie la evacuare

alinWRC 08-05-11 02:09

Frumoasa treaba acolo la tine ,ia zi softul cine ti l-a vandut ? si chiar asa grav s-a schimbat masina??

Bafta cu masinuta ,salut

iviTe 08-05-11 10:27

crezi ca va tine aia vopsita acolo? ca e temperatura cam mare sau este vopsea de temperatura ??

electric_style 08-05-11 10:37

Quote:

Originally Posted by alinWRC (Post 4310607)
Frumoasa treaba acolo la tine ,ia zi softul cine ti l-a vandut ? si chiar asa grav s-a schimbat masina??

Bafta cu masinuta ,salut

softul l-am primit de la un prieten din slatina care a dezmembrat o calibra adusa din germania , la fel si capacul clapetei ! ps: pentru un c20xe cu motor refacut si cele enumerate mai sus zic eu ca trage pe masura! este o masina de zi cu zi ,merg cu ea la serviciu zilnic...nu e pentru curse !:-P
Quote:

Originally Posted by iviTe (Post 4310963)
crezi ca va tine aia vopsita acolo? ca e temperatura cam mare sau este vopsea de temperatura ??

vopseaua este de pe acea tabla este termica. este vopsea d'aia speciala pentru etrieri !

alinWRC 08-05-11 19:58

Multumesc de raspuns ,si eu tot de zi cu zi folosesc masina ..ma gandeam ca l-ai cumparat din ro..si eu am sa achizitionez unul de la userul CRB-ul ..sper sa fiu multumit .

Tine-o tot asa cu masina ,succes pe mai departe .

alex.jdm 08-05-11 21:42

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 4309452)
new upgrate's : gume de vara 205/45/16 - fata | 225/50/16 spate , capac clapeta de acceleratie !

ps: cu noul chip si capacul clapetei masina trage intr-un mare fel !:twisted:

Arata foarte bine batranica ta :oops:.Jantele ii vin perfect, daca o lasi mai jos...o sa fie geniala.
Felicitari pentru noile achizitii.

electric_style 09-05-11 21:52

Quote:

Originally Posted by alinWRC (Post 4312280)
Multumesc de raspuns ,si eu tot de zi cu zi folosesc masina ..ma gandeam ca l-ai cumparat din ro..si eu am sa achizitionez unul de la userul CRB-ul ..sper sa fiu multumit .

Tine-o tot asa cu masina ,succes pe mai departe .

cu siguranta vei fi multumit daca softul e scris cum trebuie!

Quote:

Originally Posted by alex.jdm (Post 4312575)
Arata foarte bine batranica ta :oops:.Jantele ii vin perfect, daca o lasi mai jos...o sa fie geniala.
Felicitari pentru noile achizitii.

o s-o mai cobor cand o sa gasesc o suspensia care sa nu-mi sparga ficatii in mine ,dar nici sa ma simt ca'n barca! am mai incercat o suspensie putin mai joasa ca a mea... si n-am fost multumit ! momentan sumt multumit de tinuta de drum si duritatea care-o are suspensia actuala !

All times are GMT +2. The time now is 15:10.

- Copyright 2026 4Tuning