![]() |
1 Attachment(s)
na mah k ti-am zis ca la remus mai gasesesti evacuare d-asta
|
frumoasa evacuarea 8)
ase vreau sa o fac shi io :twisted: |
Re:
Quote:
|
decalsurile..sorry...le-a poos laju asa numai...dar vor fi trecute cva firme acolo..care exista in realitate pe mashina :)
|
tonight beau
ca si maine seara luni povestim :twisted: :lol: :lol: |
nu-s alea care le vreau eu
exterioro e rotund si interioru e patrat naspaaaa |
sanderi, foarte frumoasa masina 8) sa ai noroc de ea, cat despre vinyluri LAJULEEE fa ceva original ca asta ii \"copiata\" :) ii fain...
|
alooo...piry....iti garantez ca nu e copiata...eu am adus ideea..si iti arat de unde e luata...daca tu imi spui...iti dau 5000 de lei vechi...jur!! :P laju' kiar se pricepe si a scos-o la fix...bravo lui!! :P
|
nu am zis ca sa te ofensez, da ii copiata sau nu-i copiata? :lol: ca ati modificato putin aia deja ii treaba voastra, nu am de unde sa-mi dau seama exact.
|
:twisted: :lol: nu mah..nu e copiata...eu vroiam ceva tipic nippon...si nu vroiam sa semene cu ce mai sunt pe masinile din tara (rx-8-u negru,celica portocalie,mazda mx5,etc) si nu vroiam sa zica lumea ca ui ca ala are la fel...si vroiam ceva cu cerc rosu :P si caractere chinezesti...care ink nu le-am poos ca mai tre subtiate v-urile din desen sa nu fie asa incarcat...ideea mi-a venit de pe decalFX.com...aveau un logo..asemanator...dar a trebuit skimbat...si nu nu m-am ofensat :PP :PP ....
|
Re:
Quote:
|
cumpar vainăl cu charactere tzâgăneshti 8) (vere)
|
cika have u seen the shit ? woa moama ce am vazut azi ... tipu ala care avea corvette, saleen are o noua achizitzie ... infinity g35 ( cred ca ala'i) ii misjto rau masjina ... tare curios is ce are under the hood ... am facut neste poze de is cam nasoale ca is cu telu si is noaptea, deci daca are cineva ... in orice caz ii ff misjto :twisted:
P.S. acuma parca o vorbit copilu din mine :oops: |
V6, 3500 cmc, 286 cai shi cuplu de 366 NM... asta daca ii varianta cu cutie manuala
|
da poone pozele odat..... 8) 8)
|
2 Attachment(s)
mno v'am zis ca's nasjpa apei noh ...
|
nu cred ca s-a spus pe aicea despre ventoul(vr6 cred) acela verde...adika un fel de verede mai inchis.....are pe el un sticker mare cu amg! arata chiar foarte bine masina si sta taota ziua in fata la un magazin cu pises auto de langa autogara(daca nu ma insel e a tipului de pe acolo)! tot acolo mai era si un pasat mai vechi(si ala facut destul de dragut) da pe ala nu l-am mai vazut de mult
|
mda ... sa fim seriosi ... AMG pe Vento ??? :lol:
|
ce ma nu crezi? :boxing:
|
sjtiu am vazut si io masjina ... da cu stickeru ala de AMG ii penala rau ... in rest ii frumusica ... da stickeru ala :chainsaw: :censored:
|
Re:
Quote:
2. ai shi gusturi de cacat 3. amin! |
Re:
Quote:
|
cum dacia ii modificata de nike
ce crezi ca AMG nu modifica vento? :roll: :roll: |
:lol: :lol: :lol:
|
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
edit: aseara prin oras, nu e tuning da am zis ca merita vazuta(scuzati calitatea pozelor, era noapte rau :( ) |
Re:
Quote:
Ii exact ca si cum o zis nuiu, ai dacie da pui nush ce pe ea ( habar nu am cu ce scop ca dara tat dacie ramane orice sigla i'ai pune ) no asje ii si vento aiesta ... adica AMG PE VENTO II KITCH :chainsaw: |
Re:
Quote:
gusturile... asta e... nu le putem avea totzi la fel... mie unu nu im place ce o facut cu mashina |
Zander...e VolksWagen !!!:P...bafta
|
tat una'i! si io tat la aia ma gandeam care ii W si care ii V amu asta e :lol:
|
Re:
Quote:
si eu ce sa fac daca asta scrie pe masina? am zis faza asta pentru ca primul lucru pe care il vezi cand la masina aia e sticker-ul si atuncea am zis ca o puteti identifica mai usor!!!!o sa fac si o poza ca sa nu mai existe comentarii! |
baaaaaa!!!!!!!
poza aia nu are ce cauta aici mai bine nu o pune pune-o la kitch!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
da! o shtim ma... shi da, nu ne place! :lol:
|
in orasul ala frumos al vostru stie careva o masina frumoasa gen TOYOTA CELICA TURBO mai veche,90-92, cu faruri escamotabile?
as vrea sa o stiu si eu! |
ma am vazut-o az aia neagra... eram in trecere shi nici nu aveam ceva de scris sa las bilet :?
|
multumesc tekno, macar nu ai uitat de mine cand ai vazut o celica.
|
nu m-am gandit numa' dupa ce am plecat sa-i fi scris cu degetu pe geam :)
|
da ma si ce sa'i las scris ???
|
as
Veno'ul ala ar fi ceva daca nu ar mai avea stickerul cu AMG , cu ala se face de toata c****
|
Re:
Quote:
|
adevarul e ca si eu l-am vazut pe ala cu vento ala penal.masina nu ar arata rau daca nu ar avea AMG
poate cine stie are un 2,3 16v amg sub capota .looool |
| All times are GMT +2. The time now is 00:00. |
- Copyright 2026 4Tuning