Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   GTA San Andreas 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/161851-gta-san-andreas-4tuning.html)

cristy_dacia 16-01-11 20:13

Re: GTA San Andreas 4Tuning

sunt deacord cu tine aleks findca eu am creat acest thread sa ajut baietii care vor sa se joace cu masinile lor proprii in gta sa si nu am obligat pe nimeni sa ii fac masina .

DrifterGT 16-01-11 20:15

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 3991870)
sunt deacord cu tine aleks findca eu am creat acest thread sa ajut baietii care vor sa se joace cu masinile lor proprii in gta sa si nu am obligat pe nimeni sa ii fac masina .

Audi-ul meu mai traieste :lol: ?

r3dirr3ct 16-01-11 23:23

salut all,sunt nou pe aici,acum am gasit forumul,sh Cristi as vrea sami faci sh mie o daci dak vrei...si dak mai esti pe aici...dar nu stiu und sea pun pozele k masina..imi spune cineva?astept un raspuns

r3dirr3ct 16-01-11 23:27

6 Attachment(s)
salut all,sunt nou pe aici,acum am gasit forumul,sh Cristi as vrea sami faci sh mie o daci dak vrei...si dak mai esti pe aici...dar nu stiu und sea pun pozele k masina..imi spune cineva?astept un raspuns,,,,uite k am pus si pozele...auzi dak poti sa faci sh tatuajele care le are pe capota si pe portbagaj ar fi mistooo....astept raspuns cu da sau nu....sh skz alll....dar as vrea sa nu o pui pe forum sa fie descarcata..pt k nu mai exista sh ....as vrea s-o am numai euu...dak vrei...Multumesc multtt

cristy_dacia 17-01-11 18:09

6 Attachment(s)
o alta lucrare terminata care mi-a ceruto cosmin_snr.si vor mai urma multe masini acuma.

Andreynyo 17-01-11 18:11

Asta e Dacia NUT. :|

cristy_dacia 17-01-11 18:18

Quote:

Originally Posted by Andreynyo (Post 3994816)
Asta e Dacia NUT. :|

da.
ce nu seamana:oops:

Andreynyo 17-01-11 18:20

Ba da, dar ai mai pus-o in urma cu 3 pagini :shock::shock:

cristy_dacia 17-01-11 18:24

Quote:

Originally Posted by Andreynyo (Post 3994859)
Ba da, dar ai mai pus-o in urma cu 3 pagini :shock::shock:

a imi cer scuze.am uitat:oops::lol:

cristy_dacia 17-01-11 20:00

6 Attachment(s)
iauitati baieti cei depe gta-custom ce cinstiti sunt.ei nu fura nicio masina .decat masinile mele ex wrc,sgm si dacia tau care urmeaza sa fie postata la download maine.si dovezi uitati aicihttp://gta-custom.webs.com/apps/forums/topics/show/3816694-dacia-1310l-b-69-tau-?page=2.scuzati ca fac reclama la site-ul acesta de nimik

SHAKE93 17-01-11 21:27

Ce situatie ma? o durere am eu ca primesc BAN. Pai cum sa nu te enervezi cand vezi ca lumea iti fura munca si nici macar o multumire nu primesti din partea lui, luati fratilor si credetil pe el ca doar ii place foarte mult sa va minta atata timp cat voi nu prea aveti experienta in modding si in comunitatea Gta. Asta e si intentia lui, daca ati fi intrat si voi sa vedeti care sunt autorii originali nu cred ca va mai interesa despre acest om :!: si eu is nimic ? sau tu ? uitate pe site-uri blogspot-uri si forum-uri specificate modding-ului Gta sa vezi ca nu's un nimic + ca am 4ani de experienta si oricum nu ma mai pun la mintea ta ca se vede ca tot pe a ta o tii.

CrisKGS 17-01-11 21:49

Inainte sa te folosesti de masinile si de piesele de caroserie facute de altul, intreaba macar daca ai voie. Rotile de pe cel putin 10 masini sunt facute de Daniel Marinescu si modificate de mine pentru a semana cu niste roti canada late. Nu i-am vazut numele lui Daniel pe nicaieri, nici macar al meu, nici macar al lui Shake, de pe masina caruia ai luat rotile. Concluzia : tu culegi laurii pentru 5 minute de "furat" masini, roti si editat texturi, dupa ce altii si-au tocit creierii incercand sa faca masinile alea cat mai detaliate si lipsite de bug-uri. In fine, oricum unuia ca tine nu o sa ii ajunga nicaieri vorbele astea, deci nici nu mai merita osteneala.
PS: Iti recomand un abecedar, te cam bate limba romana.

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 3995662)
. forumul acesta este pentru oamenii cu cap nu pentru oamenii fara cap asa ca viziteaza . ceao

Cum de inca mai ne "onorezi" cu prezenta?

cristy_dacia 17-01-11 21:56

CrisKGS vad ca pe langa ca esti membru 4tuning esti si in clubul dacia oare tot vorbele astea le spui si peacolo . k frate asta e ati facut cum am mai zis veniti cu politia la usa la mine ca nu v-am cerut acordul si trebuia cumva sa vi-l cer . frate daca tot te-ai chinuit sa scri atat de mult oare ai si gandit cand ai scris ?
rog un moderator sa inchida threadul . pa baieti

Andreynyo 17-01-11 21:59

De ce Cristi sa inchizi thread-ul?
Lasa-i sa vorbeasca, chiar te da inapoi niste vorbe ?
Ei vorbesc, tu faci masinile ... :-P

aleks 17-01-11 22:08

O singură rugăminte: folosiţi argumente, nu daţi cu parul, dacă aveţi pretenţia de la voi că sunteţi oameni cerebrali, inteligenţi, cu şcoală...

CrisKGS 17-01-11 22:13

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 3995789)
CrisKGS vad ca pe langa ca esti membru 4tuning esti si in clubul dacia oare tot vorbele astea le spui si peacolo . k frate asta e ati facut cum am mai zis veniti cu politia la usa la mine ca nu v-am cerut acordul si trebuia cumva sa vi-l cer . frate daca tot te-ai chinuit sa scri atat de mult oare ai si gandit cand ai scris ?
rog un moderator sa inchida threadul . pa baieti

Prietene, nu o lua ca pe o jignire. Nu inteleg de ce tot incerci sa ne faci pe noi aia nebuni. Ok, modifici masini, in felul tau. Nu a zis nimeni ca faci ceva gresit, nu a zis nimeni ca iti aduce politia la usa, dar nu e frumos ca cineva sa lucreze la o masina atata vreme si tu sa ii modifici niste texturi si nici macar sa nu il mentionezi. In fine, de aia am ajuns rau, suntem un neam de ciorditori, ne dam mari experti si defapt nu stim nimic.
Te las in lumea ta, intre peretii tai.

Argument

1. Masina convertita si editata de Shake - roti editate de mine, facute de la 0 de Daniel Marinescu, se regasesc in starea lor originala pe Dacia 1410 Sport
http://gta-custom.webs.com/apps/blog...310li-injectie - NU AM VAZUT nicaieri numele lui Shake.
PS: De acum incolo rezuma-te la a spune ca "modifici"masini , nu ca le "faci" .

cristy_dacia 17-01-11 22:29

Quote:

Originally Posted by CrisKGS (Post 3995877)
Prietene, nu o lua ca pe o jignire. Nu inteleg de ce tot incerci sa ne faci pe noi aia nebuni. Ok, modifici masini, in felul tau. Nu a zis nimeni ca faci ceva gresit, nu a zis nimeni ca iti aduce politia la usa, dar nu e frumos ca cineva sa lucreze la o masina atata vreme si tu sa ii modifici niste texturi si nici macar sa nu il mentionezi. In fine, de aia am ajuns rau, suntem un neam de ciorditori, ne dam mari experti si defapt nu stim nimic.
Te las in lumea ta, intre peretii tai.

Argument

1. Masina convertita si editata de Shake - roti editate de mine, facute de la 0 de Daniel Marinescu, se regasesc in starea lor originala pe Dacia 1410 Sport
http://gta-custom.webs.com/apps/blog...310li-injectie - NU AM VAZUT nicaieri numele lui Shake.
PS: De acum incolo rezuma-te la a spune ca "modifici"masini , nu ca le "faci" .

nu vreau nici sa mentionez numele autorului nici nimica.threadu nu se va mai sterge va continua incontinuare.si ia gata cu cearta ca imi umpleti threadu degeaba cu off-urile voastre.aleksscuze pt cearta.si sa nu mai inchideti threadul.

aleks 18-01-11 18:30

Intrucat nu se cer drepturi de autor, si nici nu exista cineva care sa fi inregistrat drept creatie proprie lucrarile, va rog sa nu insistati public cu subiectul "furtul lucrarilor".
Singura limita care ar putea sa stavileasca treburile astea ar fi bunul simt. Daca el lipseste, e inutil sa insistati, se invata doar in primii 7 ani de-acasa, asta e.
Deci, sa depasim subiectul, va rog.

DrifterGT 18-01-11 21:08

Cristy... totuşi nu înţeleg... aseară mi-ai zis să te aştept să îmi dai maşina pe mess, am stat toată noaptea şi nimic, azi ţi-am dat şi pm şi pe messenger mesaj să te întreb dacă o mai faci, nu îmi răspunzi...

Te rog spunemi măcar dacă o mai faci, că nu prea... îmi place să fiu amânat că azi că mâine... :rolleyes2

cristy_dacia 19-01-11 09:47

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3999073)
Cristy... totuşi nu înţeleg... aseară mi-ai zis să te aştept să îmi dai maşina pe mess, am stat toată noaptea şi nimic, azi ţi-am dat şi pm şi pe messenger mesaj să te întreb dacă o mai faci, nu îmi răspunzi...

Te rog spunemi măcar dacă o mai faci, că nu prea... îmi place să fiu amânat că azi că mâine... :rolleyes2

eu o fac cand pot mai am si eu treaba si alte alea nu pot sta la pc non-stop

DrifterGT 20-01-11 13:44

Masina mea ??? :evil:

cristy_dacia 20-01-11 13:56

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 4004135)
Masina mea ??? :evil:

masina a ta nu va mai aparea.este gata da nu ti-o voi da si sti u dece.daca nu sti iao frumos cu cititu dela inceput si vei vedea atunci ca si eu mi-am amintit acuma.

DrifterGT 20-01-11 14:01

Mulţumesc frumos cristy pentru cele 3 săptămâni de aşteptare ;). Baftă multă în continuare ;).

cata_golf 20-01-11 14:16

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 4004167)
masina a ta nu va mai aparea.este gata da nu ti-o voi da si sti u dece.daca nu sti iao frumos cu cititu dela inceput si vei vedea atunci ca si eu mi-am amintit acuma.

a mea?

cristy_dacia 20-01-11 14:34

Quote:

Originally Posted by cata_golf (Post 4004221)
a mea?

pt u va fi gata pana deseara promit;)

BT 87 YVI 20-01-11 18:13

Cristy ce program folosesti?Eu am incercat cu zmodeler dar nu imi deschide .dff-urile

CrisKGS 20-01-11 19:17

Sunt blocate tocmai pentru a preveni modificarea. Incearca RW Analyze sau DFF unlocker.

Dacia_1310 21-01-11 16:14

5 Attachment(s)
Dacia break a lui Dacistu am deblokt`o in mai putzin de 3 min;) cu 'RW Analize'
Am facut o dacie noua,break.(:lol:)
AUTOR ORIGINAL:MaMut
EDITARE(Tuning):Dacia_1310(me;))
Tin sa anuntz k main este foarte mult de lucru tocmai de aceea acuma pun doar pozele:-)
Modificari:
*ARIPI EVAZATE(STIL RALLY);
*HAION MODIFICAT(ACOPERIT NR SI STERS TOT DE PE EL)
*VOLAN NOU(RALLY)
Urmeaza sa mai modific rotile si spoilerele.

CrisKGS 21-01-11 21:02

Dumnezeule :shock: fa-ne o favoare si sterge-o.

cata_golf 21-01-11 21:04

Quote:

Originally Posted by CrisKGS (Post 4008402)
Dumnezeule :shock: fa-ne o favoare si sterge-o.

e urata mai bine nu o posta fara suparare

Andreynyo 21-01-11 21:05

Asa e, tu te pricepi mai bine ... :rolleyes2

cata_golf 21-01-11 21:10

Quote:

Originally Posted by Andreynyo (Post 4008411)
Asa e, tu te pricepi mai bine ... :rolleyes2

bai nu zic ca e usor sa faci moding dar pana la urma de ce s-a bagat peste topicul lui cristi daca nici macar nu face masinile la fel ca a le lui cristi.Am avut si eu zmodeler si e foarte greu sa faci moduri nu ma dau destept...

tomita 21-01-11 23:46

5 Attachment(s)
Cristi cand ai timp:arrow:
multumesc;)

Dacia_1310 22-01-11 07:42

Quote:

Originally Posted by cata_golf (Post 4008423)
bai nu zic ca e usor sa faci moding dar pana la urma de ce s-a bagat peste topicul lui cristi daca nici macar nu face masinile la fel ca a le lui cristi

M`am bagat,da?!Eu sunt prieten cu cristy si topicul meu cu mashini la comanda nu da roade din cauza timpului meu.;)Asa k am vorbit cu el si o zis k pot sa mai postez si mashini de`ale mele k oar la un mod se lucreaza in echipa.Poi ori suntem corecti,ori nu mai suntem!
Aaaa...si el face mashini ca mn,k noar el m`a invatzat modding;):D
Dar va zic eu k dacia asta break va fi faina,dar mai imi trebuie idei de tuning.PLS va rog,o idee,ceva!(nu glume de genu k"o idee.. sterge`o")

cristy_dacia 22-01-11 08:58

Quote:

Originally Posted by tomita (Post 4008881)
Cristi cand ai timp:arrow:
multumesc;)

da o voi face cand am timp dar azi nu am timp ca plec pana intr-un loc

Ackkme22 22-01-11 11:24

Vreau doar sa va spun ca eu am pus multa pasiune si multa munca pentru Dacia 1310 Break TX,am facut-o pentru ca e unul din modelele mele preferate atat in joc cat si in realitate:)

Cine o modifica fara sa mi ceara dreptul n-are decat sa o faca:) Prin asta se dovedeste "bunul simt"pe care il are si in orice caz la un model de dacie break "TX"ca cel facut de mine nu ii va sta niciodata bine "tunat"oricat de greu s-ar lucra la asa ceva. Masina asa a fost facuta incat sa arate bine doar asa cum a venit ea din fabrica.

Va doresc multa bafta,si multumesc celora caror imi respecta munca...

Salut respectuos din partea Dacistului...

Dacia_1310 22-01-11 11:27

Quote:

Originally Posted by Ackkme22 (Post 4009671)
Vreau doar sa va spun ca eu am pus multa pasiune si multa munca pentru Dacia 1310 Break TX,am facut-o pentru ca e unul din modelele mele preferate atat in joc cat si in realitate:)

Cine o modifica fara sa mi ceara dreptul n-are decat sa o faca:) Prin asta se dovedeste "bunul simt"pe care il are si in orice caz la un model de dacie break "TX"ca cel facut de mine nu ii va sta niciodata bine "tunat"oricat de greu s-ar lucra la asa ceva. Masina asa a fost facuta incat sa arate bine doar asa cum a venit ea din fabrica.

Va doresc multa bafta,si multumesc celora caror imi respecta munca...

Salut respectuos din partea Dacistului...

Dacistu stii ca toti moderi mari te respecta...A si am reusit sa deblockez klumea dff`ul de la dacia ta break,si te superi dak moific cv?:-)

tomita 22-01-11 11:47

Pt gta vice city nu se baga nimeni?

Dacia_1310 22-01-11 20:19

7 Attachment(s)
Salut la toata lumea.........:D
Revin cu o noua mashina,la care nu s`a gandit nimeni!
DACIA 1310 SPORT RAT STYLE TUNING
AUTOR ORIGINAL: DANIEL MARINESCU(Dany)
EDITER(TUNING): Dacia_1310

AA..si nu mai zicetzi k ma bag peste topicul lui dar cum am mai spus:la un mod se lucreaza in echipa;)
Enjoy,deocamdata doar de poze:-( k mashina are o gaura pe acoperis si mai trebuie sa fac cv la bara fatza;)
In poze nu se vede dar culoarea totala a mashinii este o textura cu rugina,dar mate`ul fff000 face k culoarea sa fie aleasa;)

koolbody 22-01-11 20:38

5 Attachment(s)
bai Dacia_1310 ma bucur ca ai invatat sa pui autori
Auzi crysty uite aici masina adevarata:
Attachment 1834991
Attachment 1834992
Attachment 1834993
Attachment 1834994
Attachment 1834995

All times are GMT +2. The time now is 09:11.

- Copyright 2026 4Tuning