![]() |
Re: Cafeneaua timişorenilor - locul discuţiilor de orice fel
Quote:
|
stie careva cine face reparatii la prelate auto, mai exact inlocuirea geamului de plastic de la prelata, la o Honda s2000???
|
Se pleaca coloana de la TM la Arad sambata spre pista de la VIk ? La c ora ? in omv de pe aradului ?
|
Stie cineva daca pot scoate numere rosii pentru masina si din mall de la inmatriculari:D?
|
Quote:
|
Multumesc frumos de raspuns:D!
Daca imi poate recomanda cineva si un magazin cu baterii...pe site la vatra am gasit Silver Dynamic cu 420lei,pentru e46.Undeva unde sa fie pret apropiat. |
cine ma poate ajuta cu instalarea unui modul comfort de la chei briceag pe un seat ibiza 2002 full electric ? cheia am rezolvato da modulu nu ma bag sa-l instalez pe masina ca am darul de a face praf :D, multumesc .
|
Un tinichigiu bun poate sa imi recomande cineva?
Multumesc anticipat. |
Quote:
|
Am avut-o defapt la varusu sau ce o fi pe nume bubu, nu pot să zic că nu a făcut treabă bună sau ceva de genul, a cam dat-o în bara la chit si vopsit că mi-a cam crăpat chitul, si vopseaua scursă...si acuma căutăm pe cineva să îmi remediez problemele deoarece nu mai îmi răspunde la tel ... dar poate am să încerc la gabi, pare băiat ok. Mersi
|
Quote:
sper sa tina si sa nu apara nimic |
Quote:
in tara asta numai meseriasi avem...unul mai bun ca altul si cand ii vezi ce talente isi etaleaza....:rolleyes2 |
Ma refeream ca la partea de taiat, si sudat a iesit ok, dar la partea de chit si vopsea lasa de dorit...dupa 2 luni deja au aparut problemele, daca trecea macar juma de an, ziceam si eu.
@21UKS stii tu bine la ce ma refer, am discutat si la tel 8) |
Quote:
|
Caut proprietarul unui old beetle argintiu/gri , proaspăt restaurat (cred) încălțat cu jante Drag Wheels DR20:?: cu miez auriu și număr de înmatriculare TM XX PTR. Mă interesează ceva date de contact dacă se poate. Mulțumesc!;)
|
Quote:
Trebuia sa ramai de la inceput la Gabi cu toate ca lucra mai scump decat la cine te,ai dus ; Dar fiecare face ce vrea pe banul lui ! Si un sfat. Nu cred ca iti face masina Gabi, pt ca nu se intoarce la un om care a intentionat sa faca masina la el si nu a mai facuto. Si e mult mai greu sa lucri dupa alti decat sa o iei de la 0. |
totusi, la cat se ridica costul acelui bad boy, cu tot cu vopsire?
cat la acel gabi si cat la cel care n-a facut lucrarea OK? |
stiti pe cineva in oras care se ocupa cu module chei tip briceag?
as vrea sa pun pe un vw...am alarma si etc etc dar vreau sa trec la chei briceag |
Quote:
|
Quote:
|
mersi de informatii
o sa vorbesc cu el...sa vad ce zice eu am alarma maat insa as vrea sa pun chei tip briceag daca merge sa puna sa functioneze de la noua telecomanda vechiile functii atunci super.. vedem ce zice multan |
Imi poate spune cineva un magazin sau vreo persoana care aduce consumabile pentru BMW?Ma intereseaza pretul la un filtru de ulei,momentan, cu tot cu garnituri si ce mai trebuie pentru schimb(e46 318i, 98, 118hp).
Pe e-bay am gasit la vreo 80lei si is curios daca gasesc si pe aici la un pret apropiat. |
Quote:
|
Quote:
oricum, intreaba la cateva magazine din zona ta si vei fi multumit sigur;)... |
stiti pe cineva in oras cine lucra cu fibra de sticla(parca era cineva pe buziasului,chiar vis a vis unde se termina cimitirul)
un numar de tel ceva sau adresa daca se poate va rog.. pentru reparat o bara..bucati lipsa si etc |
si eu vreau pe cineva ce lucreaza cu fibra pt copiat niste pasaje si fusta, dar n-am mai auzit demult sa fie cineva prin TM..as dori un tel, o adresa ceva :rolleyes2
|
Stie cineva cat ar fi sa inchiriezi un loc de parcare in fata blocului?
La mine in zona(Steaua III) is unii care au 4-5 masini pe familie si jumate din parcare ocupa numa ei.Plus altii care parcheaza pe 2 locuri de parcare, lasand loc 2 metri intre masini...si pe strada principala este interzis sa opresti. Am gasit pe net o petitie, nu stiu cat e de relevanta, caci e din 2009 dar sa mai postat pe ea pana anul acesta. Daca e cineva pe aici care lucreaza la primarie si poate sa ma ajute cu niste informatii, il rog sa ma contacteze. |
care stiti unde pot sa fac si eu niste stikere pe la noi prin tm?
|
Stie cineva in Timisoara o persoana care poate regla pompa de injectie la un rover cu motor de BMW 2.5tdi?Pompa este dereglata, masina scoate numa fum si putere 0...
|
Caut si eu eleron standard pentru Dacia Nova si pentru e36 . Daca stie cineva PM va rog :)
Multumesc anticipat ! |
Quote:
|
Caut acte complete E46 318, 1895cmc, 118cp, sedan titansilver non facelift.
Astept ceva oferte cu pret pe PM. |
Quote:
Mergi la OVAROM. Aia cam stiu ce trebe facut la masinile disel |
evazari cu fibra sau tabla in tm stie cineva?
|
electrician bun in TM?
am niste stopuri pe led care imi dau eroare in bord si imi ard la intensitate mica leduriile de la stop frana cand am contactul pus... din cate am inteles trebuie ceva rezistenta lipita sau ceva releu de tensiune |
da, si eu am stopuri cu led(nemontate inca) si mi s-a spus ca trebuie pusa ceva piesa pe fire inainte de stopuri(rezistenta cred), la inceput stopurile mele erau folosite in paralel cu soclurile si becurile din stopurile originale(atarnau prin portbagaj si ele..), acum trebuie sa le adaug acea piesa ca sa fie stand alone.
Electricianul meu sta la ~25km de TM, e baiat tanar si destept, repara multe, doar ca nu e in oras. |
unde mai exact?
|
eu am sopuri pe led si nu am avut pb cu ele...au ele niste cutiute cu ele din start, poate de asta ......:D
|
le-al luat noi noute si de la fk de pe site...nu am primit decat 2 becuri si 2x ochi de pisica ce se pot lipi
in afara de stopuri trebuie sa rezolv problema... |
este la Iecea Mica, sau Mare, daca te mai intereseaza, suna-ma si-ti dau nr de tel.
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:02. |
- Copyright 2026 4Tuning